di miiiiiiiiiiiiiii gombilik kiiiiiiiii ne gombilikkkkkk
kızlaaaar hadiii hooop eğleniyo muyuzzzz hadi bakalımmmm kop kop kopkoppppppppppp gülelimmmm hoplayalımm zıplayalımmmmmmmmm naaane naaneeee hobaaaaaaaaaa
gombürük ne gıııııııı. hee tombik diyosanız öyleyim debaşka bi anlama gelirse bilemiyciiiiimmmmmm hele hele 100 kiloluk kociş bide tombiğim diye seviyooo neeeeeeeeefffret ediooooooommmmmm
üç yüz beş yüz üç yüz beş yüz cıs tak cıs ta cıs tak cıs tak
üç yüz beş yüz üç yüz beş yüz... ohhhhhhhhhhhhh
kızlar karşı komşum çağırdı ona gtcem
gitmeden
1 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
3 kaşık bulgurlu ıspanak yicem orda da ucundan alırım artık bişiler
öpüttmmmm sizi byeee
üç yüz beşyüz ne gııııııııııııııııııııııııo atmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,yetmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,seksennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........... değilmiydi yahu:44:bide 118 18 vardı,valla bu üçyüz beşyüzü hiç duymamaıştım,yuFFFFFiiiyi daha önce duymadığım gibi
bizden başka kimse eğlenmiyo sanırım,kendimiz çalıp kendimiz söylüyoz burda.bende dizi izlemeye dalacam şimdi o olacak,çok pis dalaarım ona göre
ses yapma gızzzzzzzzzzzzzzz
bende kaydedemiyorum bi türlü kopyalıyorum uyuz şeyi kabul etmiyo,sanırım oda bu tür bişeyler yaşamıştı.nugi gelmiş kız suuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssssss,başka şeyler konuşuyomuş gibi yapalım,sevgülün seni ne kadar seviyo ona bakalım hadi,seviyo sevmiyo seviiiiyyyyyyyooooooooo
üç yüz beş yüz üç yüz beş yüz cıs tak cıs ta cıs tak cıs tak
üç yüz beş yüz üç yüz beş yüz... ohhhhhhhhhhhhh
en azından seviyo ne güzel işteee Allahım yaaaa,gittikçe şişiyon diye seven bir kocan yok en azından,beterin beteri var halineeeeeeeeeeeeeeeeee şükret dostummmmmmmmmm,yıllarcaaaaaaa...............
üç yüz beşyüz ne gııııııııııııııııııııııııo atmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,yetmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,seksennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........... değilmiydi yahu:44:bide 118 18 vardı,valla bu üçyüz beşyüzü hiç duymamaıştım,yuFFFFFiiiyi daha önce duymadığım gibi
arkadaşlar bende resmimi ekledim çıkıcaK merak ettim.
şimdi oldu galiba
nedenküneeee baaak herkes yerlere yapışa yapışa gülmüşşşşş daha naapsınlar yahuuuuuuuuuudalmaaaaaaaaaaa dalmaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaa sen de miiiiiiiiii neden küneeeeeeeeeeeeeee ya html yazan kısımdaki 2. satırı kopyalıycan adres gibi olan kısmını profili düzenledeki bölümeeeee
Severrrrrr severrrr de normal insan tepkleriyle belli etmezzzzzz ama severrrrr
hayııııııııır vaaaaaaaaar üçyüz beşyüz üçyüz beşyüzzzzzz bitse de gitsek bitse de gitsekkkkk köfte patate sköffte patatessss hattaaaaaa(yani burdan değil fazlalaıklar bitsin de biz gitmeyelimmmm :13::13:
gördüm gördüm maşallah bebek gibisin heeeçok beyendim kız bu ne güzellik yüz yuvarlaklığımız birbirine benziyor tipte benziyor benim gözlerim iri. biliyormusun benimde sağ yanağımda gamzem var solda belli olmuyor sağda var. bakınca farkettim sendede var benim tek gamzem var sadece. ne şeker kızmışsın sen böyle kızz birbirimize epey benziyoruz
en azından seviyo ne güzel işteee Allahım yaaaa,gittikçe şişiyon diye seven bir kocan yok en azından,beterin beteri var halineeeeeeeeeeeeeeeeee şükret dostummmmmmmmmm,yıllarcaaaaaaa...............
çok teşekkür ederim canım benim o senin içinin güzelliği..bende 4 tane gamze var iki yanağımda birde çenemle yanaklarımın arasında ama o her zaman çıkmıyor sadece ben isteyerek çıkartırsam..benimde gözlerim iri ama burda konser günüydü yorgunluktan uykusuzluktan helak olmuştum.beğendiğine sevindim.çok mersi
aaaa valal duymamıştımmmmm,şimdik ben mi uzaylı oldum ama ben recep ivedik izlemedim,izlemem ve izlemeyeceğim bu nedenle kaçırdım sanıırm
gızzzzzzzzzzzzzzz kopyalıyorum ama kaydetmiyor uyuzooooooo(salokonun uyuz versiyonu),bişey de demiyo,amaaannnnnnn napimmmmmm
napıyo gızz,havaya mı atıp tutuyo napıyo çok merak ettim,normak insan tepkilerinin dışında neler olabilirküne:44:
çok teşekkür ederim canım benim o senin içinin güzelliği..bende 4 tane gamze var iki yanağımda birde çenemle yanaklarımın arasında ama o her zaman çıkmıyor sadece ben isteyerek çıkartırsam..benimde gözlerim iri ama burda konser günüydü yorgunluktan uykusuzluktan helak olmuştum.beğendiğine sevindim.çok mersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?