60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ÖĞLE
5 yemek kaşığı ıspanak yemeği 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba yarım kase yoğurt ve salata yedim

ara
1 elma 1 küçük mandalina ve relaks çay içicem...

akşam ton balığım ve salatam var bir kepçede çorba içerim

güzellllllllllll,afiyet olsunnnnnn.bende kuru fasülye yicem galiba,ama hiç yemek işstemiyorummmmmben yine yoğurt ve portakal karışımı yapayım kendimeartık midem böööööööööööğğğğğ edecek yeteerrrrrrrrrrr diye bağıracak ama çok seviyorummmmmm.aaaaaaaaaaaa ama süt ve yoğurt hakkımı bitirdim bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnapcammmmmmmmmmmmm

Afiyet olsun güzel menü..

Kurufasulye yiyeceksin....

diyosunnnnnnnnnnnn1 bardak fazla yoğurt yesem bugun olma mı yani,olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr olsunnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Valla Famircim ben daha acamiyim biliyorsun bana kalırsa yoğurt yemek fasulye ymekten daha iyi..
Yani bana sorarasan ben izin veririm yemene
ama sen gene de bana güvenme tabii....

eebruli fotoda çok güzelsin maşşallah nazar değmesin canım öğle menünde çok güzel afiyet olsun

aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah hepimizinnnn

gombirik dedeik ya,allah allah değiştire değiştire gombük yaptın yanii,komiğin değişmiş hali,doğaçlama yapılmış bir kelime işte,türkçeye 1 kelime daha kazandıralım dedik,

aa niye ben görüyorumm seni porfil önemliiii profilden güzelsinnnnn tamaçı da öyledir eminimmmm

Afiyet olsun hepsi çok güzel benceeee

hımmmmmmmmmmmmm yani ben bazen 1 bardak daha fazla tüketiyorumm hergün değil sonuçtaaa

diyosunnnnnnnnnnnn1 bardak fazla yoğurt yesem bugun olma mı yani,olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr olsunnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bence de oluuuuur zorla fasulye yiycek halin yokkkk

Son düzenleme:
Öğleyemeğimi yazmamışım ayollllllllllllll

5yk meşhuuur yoğurtlu bakla yemeğii

2yk bulgur pilavıııı

2 adet köy biberiiii

Öğleyemeğimi yazmamışım ayollllllllllllll

5yk meşhuuur yoğurtlu bakla yemeğii

2yk bulgur pilavıııı

2 adet köy biberiiii

hani bunun yoğurdu hani bunun salatası kızzzzafiyet olsun bakalımmm
ii öyleyse ben portakal,yoğurt tarçık karışımı yiyeyimmmmm akşam yineeeee,sabısızlanmaya başladım bile

hani bunun yoğurdu hani bunun salatası kızzzzafiyet olsun bakalımmm
ii öyleyse ben portakal,yoğurt tarçık karışımı yiyeyimmmmm akşam yineeeee,sabısızlanmaya başladım bile

fambık yemek yemicekmisin akşam sadece portakal yoğurt karışımı olmaz biliyosun dimi kas gider yağ gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…