hoşgeldin canım sen nasılsın ?
neediyonuz bakem kızlar hep dedikodu hep dekikoduuuuuu:))))))))))))))))))))))))))))99
canım ben geçen sene mart ayında başladım bir sene olacak yani.79.400 le başladım şu an 67.600 üm.ben geç veriyorum olsun ama şikayetçi değilim.11.800 vermişim şu ana kadar.birde canım burda diyet diye birşey yok diyet yapmıyoruz az ve sık besleniyoruz 3 ana öğün ve 3 ara öğün arada kaçamaklar olabiliyo ertesi gün telafi ediyoruz.haftada bir yada ayda bir ödül veriyoruz kendimize burayı okudukça çok güzel şeyler öğrenip ve çok bilgi ye sahip olursun canım yinede sormak istediğin olursa sor cevaplarım canım
senin o pazularını yerim heeeeakşam yediğim zaman kilo veremiyorum nugicim yaaaa,erken yatıyorum zaten,çok aç olmuyorum akşamları
olsun yavaşda olsa vermişsin sonuçta inşallah hedefine de en kısa zamanda ulaşırsın
yaa bende akşam yemegi yiyorum eskiden yemezdim siz kızlar tavuk filan yiyin diosunuz diye yemeye başladım ama kg veremiyorum o zamandan beri dogru düzgün. bende yemicem artıkın..senin o pazularını yerim heeeeakşam yediğim zaman kilo veremiyorum nugicim yaaaa,erken yatıyorum zaten,çok aç olmuyorum akşamları
neediyonuz bakem kızlar hep dedikodu hep dekikoduuuuuu:))))))))))))))))))))))))))))99
Sevgili arkadaşlarım, dün ilk kaçamağımı değil büyük kaçamağımı yaptım ve tıka basa döner yedim:) 1 ayda ilkti ve çok heyecanladım tabi:)
diyete aynen devam ediyorum..
Spor ve diyet epey bitkin düşürüyor, vitamin olarak ne alıyorsunuz veya özellikle bildiğiniz tavsiye ettiğiniz bir şey var mı?reklam olması sorun olacaksa özel mesaj atarsanız memnun olurumm
yaa bende akşam yemegi yiyorum eskiden yemezdim siz kızlar tavuk filan yiyin diosunuz diye yemeye başladım ama kg veremiyorum o zamandan beri dogru düzgün. bende yemicem artıkın..
Canım ama hiç yemeden olmazzz metabolizman yavaşlar yani yattığın saate göre yatmadan 3-4 saat önce yemek yine yatmadan 2 saat falan önce bir meyve 1 bardak süt tüketmen metabolizman için iyi olur yani akşamları genelde salata,ızgara et falan yiyiosun abartı bişey de yemiyosun hiç yemeden de olmazzz ama yatmadan 3-4 saat önce yemeye çalış ben mesela geç yiyiorum 8-8.30 gibi ama 1,5 2 de yatıyorumm yatmadan süt falan içiyorumm ya da bi meyve
e ama yemek çok zengin içeriklii bikere yoğurtlu çorba mantığından bir yeek dün yazdım okumuyosun ki hiç nç nç nççççç yani zaten yoğurtlu yemek içinde bolmiktarda nohut,taze bakla ve kuşbaşıcık dana etleri var e 5yk epey oldu 1 yemek tabağı işte salata niyetine de bu yemekle çok severimm biberr yedimmm pilav da yedim 2ykkkkk ya nedennn biyenmedinnn
az mııııııı ama ama yemeğimçok zengin bak yukarıda yazdımmm içeriği zengin onunnnn az mıki ama doyduuuummm
ben geeeeeellldimmmm
hemen size yiyip içtklerimi yazayım geçmişi okuyum yemek yapıcam daha:44:
1 yk kısır
2 tane z.yağlı sarma
1 yk.havuç tarator
2 kk börek
1 ince dilim kek(üstü kremalıydı ama hafifti çok şekerli ve yağlı deildi)
2 baedak şekersiz çay
aslında çok geldi bana ama ilk defa gttim komşuma.hepside yaşca benden büyüklerdi yedim artık onu yeme bunu yeme olmazdı daha yemediklerim de vardı. akşam ekmek yemem artık.
bütün gün yediklerim
sabah(06:40)
1 fincan şekersiz çay
1 yumurta
1kk peynir
maydanoz
1.5 kepekli ekmek
2 zeytin
ara(08:30)
1 adet orta türk kahvesi
ara(10:30)
1 adet elma
öğle(12:30)
1 kepçe sebze çorbası
3 yk yoğurt
2 küçük baget
limonlu salata
1 az şekerli türk kahve
ara(15:30)
1 adet elma
1 fincan yeşil çay
ara(17:30)
1 adet kuru kayısı
1 adet yulaflı bisküvi
nasıl kızlar bütün gün yediklerim içtiklerim bunlar sizce fazla mı akşama ne yemem lasımm
ben geeeeeellldimmmm
hemen size yiyip içtklerimi yazayım geçmişi okuyum yemek yapıcam daha:44:
1 yk kısır
2 tane z.yağlı sarma
1 yk.havuç tarator
2 kk börek
1 ince dilim kek(üstü kremalıydı ama hafifti çok şekerli ve yağlı deildi)
2 baedak şekersiz çay
aslında çok geldi bana ama ilk defa gttim komşuma.hepside yaşca benden büyüklerdi yedim artık onu yeme bunu yeme olmazdı daha yemediklerim de vardı. akşam ekmek yemem artık.
yaa canım sanırım hata orada. siz 20.00 de yiyorsunuz 01.00 -02.00 de yatıyorsunuz. ben 19.30 - 20.00 de yiyorum 22.00 de yatıyorum. tavukta yesem yakamıyorum.. zaten tamamen aç kalmıyorum 17.30 gibi ofiste bişiler yiyorum eve gidince de 1 portakal yada bir bardak süt içiyorum yine aynı hesap yani.. ben yine eski tarzıma döneyim olmuyor böyle
bütün gün yediklerim
sabah(06:40)
1 fincan şekersiz çay
1 yumurta
1kk peynir
maydanoz
1.5 kepekli ekmek
2 zeytin
ara(08:30)
1 adet orta türk kahvesi
ara(10:30)
1 adet elma
öğle(12:30)
1 kepçe sebze çorbası
3 yk yoğurt
2 küçük baget
limonlu salata
1 az şekerli türk kahve
ara(15:30)
1 adet elma
1 fincan yeşil çay
ara(17:30)
1 adet kuru kayısı
1 adet yulaflı bisküvi
nasıl kızlar bütün gün yediklerim içtiklerim bunlar sizce fazla mı akşama ne yemem lasımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?