60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun yavaşda olsa vermişsin sonuçta inşallah hedefine de en kısa zamanda ulaşırsın

Sevgili arkadaşlarım, dün ilk kaçamağımı değil büyük kaçamağımı yaptım ve tıka basa döner yedim:) 1 ayda ilkti ve çok heyecanladım tabi:)
diyete aynen devam ediyorum..

Spor ve diyet epey bitkin düşürüyor, vitamin olarak ne alıyorsunuz veya özellikle bildiğiniz tavsiye ettiğiniz bir şey var mı?reklam olması sorun olacaksa özel mesaj atarsanız memnun olurumm

Son düzenleme:
senin o pazularını yerim heeeeakşam yediğim zaman kilo veremiyorum nugicim yaaaa,erken yatıyorum zaten,çok aç olmuyorum akşamları
yaa bende akşam yemegi yiyorum eskiden yemezdim siz kızlar tavuk filan yiyin diosunuz diye yemeye başladım ama kg veremiyorum o zamandan beri dogru düzgün. bende yemicem artıkın..

Afiyet olsuuuun benim de ilk ayımın sonundaki büyük kaçamağım dönerrr ve künefe idi seninki daha iyiymişşş arada şaşırtmakkk iyidirrrrr ama aradaaa

Ben herhangi bir şey kullanmıyorum ama zaten düzenli süt-yoğurt-meyve-et-sebze-baklagil-kuruyemiş-kuru meyve yiyince pek gerek de duymuyorum çokk şükür bence aldığın gıdaları artırabilsin böyle bir bitkinlik sorunun varsa yani mesela hergün et-tavuk ay da balıkk yemek lazım hergün mutlaka 2-3-4 meyve hergün yine mutlaka 1 su bardağı süt 1 su abrdağı yoğurt ayrıca işte biraz kru yemiş-kuru meyve boll sebze haftada 2-3 yumurtaaa yani böyle olursa çok sıkıntı yaşamaşsın bence nekadar spor yapıyordun kuzummmm:26:

Son düzenleme:
yaa bende akşam yemegi yiyorum eskiden yemezdim siz kızlar tavuk filan yiyin diosunuz diye yemeye başladım ama kg veremiyorum o zamandan beri dogru düzgün. bende yemicem artıkın..

Canım ama hiç yemeden olmazzz metabolizman yavaşlar yani yattığın saate göre yatmadan 3-4 saat önce yemek yine yatmadan 2 saat falan önce bir meyve 1 bardak süt tüketmen metabolizman için iyi olur yani akşamları genelde salata,ızgara et falan yiyiosun abartı bişey de yemiyosun hiç yemeden de olmazzz ama yatmadan 3-4 saat önce yemeye çalış ben mesela geç yiyiorum 8-8.30 gibi ama 1,5 2 de yatıyorumm yatmadan süt falan içiyorumm ya da bi meyve

ben geeeeeellldimmmm
hemen size yiyip içtklerimi yazayım geçmişi okuyum yemek yapıcam daha:44:
1 yk kısır
2 tane z.yağlı sarma
1 yk.havuç tarator
2 kk börek
1 ince dilim kek(üstü kremalıydı ama hafifti çok şekerli ve yağlı deildi)
2 baedak şekersiz çay

aslında çok geldi bana ama ilk defa gttim komşuma.hepside yaşca benden büyüklerdi yedim artık onu yeme bunu yeme olmazdı daha yemediklerim de vardı. akşam ekmek yemem artık.

yaa canım sanırım hata orada. siz 20.00 de yiyorsunuz 01.00 -02.00 de yatıyorsunuz. ben 19.30 - 20.00 de yiyorum 22.00 de yatıyorum. tavukta yesem yakamıyorum.. zaten tamamen aç kalmıyorum 17.30 gibi ofiste bişiler yiyorum eve gidince de 1 portakal yada bir bardak süt içiyorum yine aynı hesap yani.. ben yine eski tarzıma döneyim olmuyor böyle

5 yk içmişsin evet içi zengin ama pilavı 4 yk yapabilirdin.doyduysan sorun yok tabikide

afiyet olsun canım dengelersin artık bi şekilde

bütün gün yediklerim
sabah(06:40)
1 fincan şekersiz çay
1 yumurta
1kk peynir
maydanoz
1.5 kepekli ekmek
2 zeytin

ara(08:30)
1 adet orta türk kahvesi

ara(10:30)
1 adet elma

öğle(12:30)
1 kepçe sebze çorbası
3 yk yoğurt
2 küçük baget
limonlu salata
1 az şekerli türk kahve

ara(15:30)
1 adet elma
1 fincan yeşil çay

ara(17:30)
1 adet kuru kayısı
1 adet yulaflı bisküvi

nasıl kızlar bütün gün yediklerim içtiklerim bunlar sizce fazla mı akşama ne yemem lasımm

yok canım çok güzel olmuş akşam sebze yemeği ye bence çünkü öğlen et yemişsin.sebze yemeği,slata,1 kepçe çorba,bir dilim kepek ekmeği hatta 2 kaşıkda bulgur pilavı yiyebilirsin

Aman daaa kuzuum gelmişşş(hiçç haberim yok geldiğinden )

Canım benim afiyet olsun sen bugüne bugün hedefine ulaşmış ve artık korumada olan bir hatunsunnn elbette yiyceksin zaten yemesen kilo vermeye devam edersin ki amacın artık bu değil,artık korumadasın ve bence ayıp olurmuş yemeseymişsinn afffiyet olsun bence gayet güzellll senin konumunda bir insan için gayet güzelll

İnşallah bizler de istediğimiz kilolara ulaşırız daa böyle gönül rahatlığyla kararında kaçamaklar yaparızzzzz:13:

hımmmmmmmmm 10 da yatıyosan evet bence de 8 geç bir saat yemek için senin 6dafalan yemen lazım sanırım:26: yani ozaan ofite biraz daha sağlam bişeyler ye eve gidince de 8 gibi neyve süt evettt tabii herkes kendi düzenine göre yapıyo yani 10da yatıyosan cicimmmmm dediğin mantıklı ben bazen 9da bile yiyiorum çünkü 2de falan yatıyorum ki 5 saat sonra oluyo yanii sorun da yaşamıyorum çokşükür bu en son 6da yemek yenir durumu sizin için geçerli ben 6 da yesem 2 ye kadar ölürümmm ama sen dediğin gibi yap o zamannnn

Nugiye ayynen katılıyorummm akşama yatma satine göreeee bence de sebze yemeği,salata,çorba bir dilim ekmek olabilirrrrr ama gün gayettt güzelllll tebrikler canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…