60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saolun bebiklerr.içim rahatladı valla dengeliycem inş.
şimdi yemek yapmaya gidiorum akşam yemeği ölçülerimi yazmaya gelirim inş..

merhaba.
bugün yediklerimi yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmek
beyaz peynir-2 ince dilim
5 zeytin
salatalık-domates-maydonoz
açık çay
öğlen taze fasulye
salata-yoğurt-1 dilim kepek ekmeği
arada kuru üzüm ve yarım avuç b.leblebi
yeşil çay
akşamda
kapuska yicem yoğurtla
bugün meyve yemedim hi. onuda akşam yerim artık
yarı m saatte egzersiz yaptım
amaaaaa 2 adet tulumba tatlısını mideye indirdim.regl dönemindeyim.daynamadım yaa yemesem bi yerlerim şişcektisonra kalorisine baktım diğer şerbetli tatlılara göre daha azmışş:18:

Her şey çok güzelmişşşş taaakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyaniafiyet olsun artık yapıcak bişey yok ama ben nediyoruuuuum muz muz muzz regl döbneminde muz ve terçın diyoruuum başka bişey demiyorummm

Her şey çok güzelmişşşş taaakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyaniafiyet olsun artık yapıcak bişey yok ama ben nediyoruuuuum muz muz muzz regl döbneminde muz ve terçın diyoruuum başka bişey demiyorummm

dün yedim ama kesmedi napiyim.bağanneee bağaneeekalorilerimide saydım 1200 civarı bişe çıkıyo fazla sayılmaz.hemde arada metabolizmayı şaşırtmak lazımmış yoksa duruyo kilo vermekdiyerekten kendimi teselli ediyorum:86:

nerudacım dün yediklerime süper ötesi demişin çok sevindim iyiydi gerckten ama sabah tartıldığımda hiç vermediğimi gördüm neyse 1 günde olmaz diyelim
bugün sabah
1 dilim kızarmış kepek ekm. 4 zeytin yarım kk beyaz peynir yarım domates 1 bardak çay(az şekerli)
kuşlukta 1 badak çay
öğlen 5 yeemek kaş.bezelye yemeği 3 kasık yoğurt 1 dilim kepek ekm.
ikindi 1 avuç leblebi
akşam birazdan yiyeceğim 4 köfte bol salata 1 dilim kepek ekm.
saat 10 gibi 1 avuç badem 1 yeşi elma yiyeceğim

Canım benim çokk normall zaten sana tavsiyem hergün tartılma moralim bozulurrr bziler genelde haftada bir tartılıyoruz ve ideali haftada 1kg falan vermekkk ilk günden tabii bir şey göremeyebilirsin hatta ideal kilona yaklaştığında bazen hafta boyunca vermediğin de olabilir yani bunu yaşayan arkadaşlarımız var sakın moralini bozmaaaa farmasi arkadaşımızın da dediği gibii bir bu kiloları 1 günde almadık ki 1 günde gitsin dimi canımm

Canım akşam yemeğinin yanında yoğurt da yersen ve genel olarak yoğurt ve süt tüketirsen çok iyi olur kalsiyum yağ yakımını hızlandırıyor çünkü bak bizler günde 1 bardak süt+1 bardak yoğurt 3-4 meyve mutlaka tüketiyoruz yani bir avuç badem demişsin ama 5-6 taneyi geçmesin ve genelde gündüz ara öğünde de tüketmeye çalış malum kuruyemişler karoli kuşlukta bir meyve olsa v ebu bademler o arada olsa daha güzel olurdu bence ama kahvaltın ve öğünlerin güzel bence tabii ben de burada öğrendim pekçok şeyi yani uzamn değilim ama sana uyguladıklarımızı söylemek istedim,çayı şekersiz içersen süperrr olur ve ben mesela sütü yoğurdu yağsız tüketiyorum

tabii şaırtmak lazımmm yani madem öyle yemişsin afiyet olsunnn ve tez zamanda reglin biter inşallah

akşam yemeğimi yazıp ayrılıorum aranızdan,
1 kepçe mercimek çorbası
3-4 kaşık bakla yemeği
2 kaşık yoğurt

yarın görşmek üzreee byeee

saol canım haklısın daha yeni başladım ya yeni oturtuyorum kuşlukta okulda olduğum için bişey yiyemedim ama oraya da bişey koyacam
süt içmeye de başlayacam yarım yağlı benim sütlerim

iyi akşamlar kızlar..şimdi geldim sporumdannn. toplamda 50 dk kadar spor yaptım
27 dk eliptikte çalıştım. terden sırılsıklam oldu saç diplerim bu akşam.. sanırım artık ritmi oturtmaya başladım epey yorucu çünkü
ayrıca 100 twist yaptım,45 kol hareketi 10 da mekik çektim başım döndü yatmadan 20 tane daha çekicem
akşam son ara ögünüm : 1 bardak süt ama yagsız değil yagsızı içemiyorum midem almıyoo..
ya neruşş bana kzcan belki ama ben yine muz almadımmm canımda tatlı istemiyo zatti amaaan yatarım birazdan zatti tavuk gibi. yarın ofise erken gitmemiz lazımmış o yüsden..
bugün hiç doymamazlık olmadı gayette doydum hatta aralarda dünden az yedim dünki olay bir günlükmüş ohh be. normalde hep unutuyorum ama gün boyunca 2-2,5 litre suyumu ve 4 adet yeşilçayımı muhakkak içerim. sabah içtiğim açık siyah çay hariç haftaiçi hiç siyah çay tüketmiyorum. kahve ve kolayı tamamen kestim

iyi akşamalr kızlar herkeze afiyet olsun
3yk kaşıgı yogurt
2yk ıspanak
4yemekkaşıgı haşlanmış kepekli makrna
4kaşıkda havuç

yemekten öncede
1saat spor
230tane mekik

Son düzenleme:
akşam menüm

1 dilim kepek ekmek
2 adet tavuk baget
9 yk salata
250ml ayran

akşam yemeğimi yazıp ayrılıorum aranızdan,
1 kepçe mercimek çorbası
3-4 kaşık bakla yemeği
2 kaşık yoğurt

yarın görşmek üzreee byeee
hocanım menü bence çok süper afiyet olsun:13:
3yk kaşıgı yogurt
2yk ıspanak
4kaşıkda havuç

yemekten öncede
1saat spor
230tane mekik

hülyacım menün çok güzel canım afiyet olsun
spor da çok şık kolay gelsin bitanem :13:

hımmmmmmm en azından bundan sonra aklında olurr alırsınnnn öncedennnn reglden öncee

spor ve yeşil çay kısmı da gayet başarılı tebrik ediyorum ben zaten normal çayyy çooook nadir haftada 1 fincan ancak onun dışında günde 3-4 fincan yeşil çay içiyorum ben de su da evet 2-2,5lt içiyorum mutlaka

3yk kaşıgı yogurt
2yk ıspanak
4kaşıkda havuç

yemekten öncede
1saat spor
230tane mekik

afiyet olsun çiçeeem süpersinnn

akşam menüm

1 dilim kepek ekmek
2 adet tavuk baget
9 yk salata
250ml ayran

afiyet olsunnnnn süper benceeee

Kızlaaar akşam yemeğimmmm

1 kepçe mantar çorbasııı (kepekli un koydum içine)

4yk mantarlı tavuk sote

3yk yoğurt

1 yemek tabağı salata

afiyet olsun çiçeeem süpersinnn

afiyet olsunnnnn süper benceeee
sağolasın bitanem ben de çok severek yedim
çok güzzel menün afiyet olsun canım
çok sağolasın canım benimmmmmmmm:13:
Kızlaaar akşam yemeğimmmm

1 kepçe mantar çorbasııı (kepekli un koydum içine)

4yk mantarlı tavuk sote

3yk yoğurt

1 yemek tabağı salata

afiyet olsun canım çok dengeli ve de ölçülü her zaman olduğu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…