60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm hanımlar bende yaza fazlalıklarımdan kurtulmuş olarak girmek istiyorum beni de aranıza alırmısınız :93:

merabaa bende 60 kiloyum zayıflamam gerekiyor yardımıc olurmusunuz neler yapıyorsunuz kullandığınız form çayları falan varmı sanırım herkes burda yediklerini yazıyor aranıza katılmak istiyorum

merabaa bende 60 kiloyum zayıflamam gerekiyor yardımıc olurmusunuz neler yapıyorsunuz kullandığınız form çayları falan varmı sanırım herkes burda yediklerini yazıyor aranıza katılmak istiyorum

sende hoşgeldin canım boyun kaç kaç kiloya düşmek istiyorsunki

teşekkürler canım inşallah yaza kadar verebilirim tek başına verilmiyo inşallah bura sayesinde bende kilo veririm

burda verirsin canım hepimiz az yada çok kilolar verdik burda.sporla desteklersen daha iyi olur yapanda var benim gibi yapamayanda var sporu tabi spor yapanlara göre ben yavaş veriyorum olsun benimde acelem yok gitsinde yavaş yavaş gitsin.arkadaşlarımız ve ben yardımcı olmaya çalışırız canım sana

Bu arada öğlen menüsü
1 yk pilav
1 yk havuç salatası
2 yk yoğurtlu kabak(Kabaklar fırınmış)
bide yoğurt vardı yanında ama onu yanıma aldım 1-2- saat sonra yerim..

hepinize afiyet olsun kızlarrr
hülya nerelerdesin kız? özledik seni

benmde ara öğünüm
1 portakal
1/2 fincandan az leblebi

öğle yemeğim:
1 kepçe sebze çorbası
2 dilim kepek ekmek
3 yk yoğurt
limonlu salata
2 küçük baget
nasıılll

yemeğimi yedim
200 ml yoğurt
1 dlm ekmek
1 kase domates çorba
1 kare dlm fırında karnıbahar

öğle menümm...

1 kepçe kremalı mantar ( ivet yidim accık )
5 kaşık susuz tavuklu nohut yemegi
2 kaşık pilav
bol salata
2 kaşık yogurt
ekmek yok

kızlar karşı komşum çağırdı ona gtcem
gitmeden
1 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
3 kaşık bulgurlu ıspanak yicem orda da ucundan alırım artık bişiler
öpüttmmmm sizi byeee
şu ana kadar gördüğüm ana ve ara öğünlerin hepsi çok güzel afiyet olsun hanımlar
arkadaşlar bende resmimi ekledim çıkıcaK merak ettim.
ebruli hanım çok güzel bir bayansınız Rabbim nazarlardan korusun

Öğleyemeğimi yazmamışım ayollllllllllllll

5yk meşhuuur yoğurtlu bakla yemeğii

2yk bulgur pilavıııı

2 adet köy biberiiii

güzel menüler diyecek başka bir söz yok gerçekten herkes çok bilinçli besleniyor artık bence afiyet olsun herkese

evet spor çok önemli pilates yapıyorum ama diyet yapamıyorum inşallah bura sayesinde o da olacak ayda 2 kilo versem yeter acelem yok yani sen ne kadar zamandır diyettesin ne kadar kilo verdin

öğleden sonra oğluşumu okula götürdüm.
çarşıda işlerim vardı ve de arkadaşlara takıldım baya iyi vakit geçirdik .sonra da oğluşumu okuldan aldım anneme gittim eve geldim vakit hızlı geçti benim için.

öğleden sonra yediklerim içtiklerim.

100 ml şekersiz çay
annemde yediklerim
1 yk cevizli irmik- un karışımı helva
1 elma

eve gelince yediklerim

2 kestane
2 yk cevizli helva

500 ml lik suyumu da içmeye başladım

fambık yemek yemicekmisin akşam sadece portakal yoğurt karışımı olmaz biliyosun dimi kas gider yağ gitmez

senin o pazularını yerim heeeeakşam yediğim zaman kilo veremiyorum nugicim yaaaa,erken yatıyorum zaten,çok aç olmuyorum akşamları

evet spor çok önemli pilates yapıyorum ama diyet yapamıyorum inşallah bura sayesinde o da olacak ayda 2 kilo versem yeter acelem yok yani sen ne kadar zamandır diyettesin ne kadar kilo verdin

canım ben geçen sene mart ayında başladım bir sene olacak yani.79.400 le başladım şu an 67.600 üm.ben geç veriyorum olsun ama şikayetçi değilim.11.800 vermişim şu ana kadar.birde canım burda diyet diye birşey yok diyet yapmıyoruz az ve sık besleniyoruz 3 ana öğün ve 3 ara öğün arada kaçamaklar olabiliyo ertesi gün telafi ediyoruz.haftada bir yada ayda bir ödül veriyoruz kendimize burayı okudukça çok güzel şeyler öğrenip ve çok bilgi ye sahip olursun canım yinede sormak istediğin olursa sor cevaplarım canım

afiyet olsun farmasi tatlı herzamanki gibi kararında yine

hani bunun yoğurdu hani bunun salatası kızzzzafiyet olsun bakalımmm
ii öyleyse ben portakal,yoğurt tarçık karışımı yiyeyimmmmm akşam yineeeee,sabısızlanmaya başladım bile

e ama yemek çok zengin içeriklii bikere yoğurtlu çorba mantığından bir yeek dün yazdım okumuyosun ki hiç nç nç nççççç yani zaten yoğurtlu yemek içinde bolmiktarda nohut,taze bakla ve kuşbaşıcık dana etleri var e 5yk epey oldu 1 yemek tabağı işte salata niyetine de bu yemekle çok severimm biberr yedimmm pilav da yedim 2ykkkkk ya nedennn biyenmedinnn

az az az az azzzzzzzzzzzzzz olmuş neruda bu menü niden doydunmuki:26:

az mııııııı ama ama yemeğimçok zengin bak yukarıda yazdımmm içeriği zengin onunnnn az mıki ama doyduuuummm

afiyet olsun farmasi tatlı herzamanki gibi kararında yine

sağolasın bitanem
bu hafta dikkat ederseniz tatlıları uygun ölçülerde mutlaka ama mutlaka yedim çünkü birden
52 kg yi görmek istemiyorum işin açıkçası en azından 1 -2 ay yeni kilom 53 te bi durmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…