slm hanımlar bende yaza fazlalıklarımdan kurtulmuş olarak girmek istiyorum beni de aranıza alırmısınız :93:
hoşgeldin canımbuyur gel tabi
merabaa bende 60 kiloyum zayıflamam gerekiyor yardımıc olurmusunuz neler yapıyorsunuz kullandığınız form çayları falan varmı sanırım herkes burda yediklerini yazıyor aranıza katılmak istiyorum
sende hoşgeldin canım boyun kaç kaç kiloya düşmek istiyorsunki
teşekkürler canım inşallah yaza kadar verebilirim tek başına verilmiyo inşallah bura sayesinde bende kilo veririm
boyum 1.57 kısayım baya 47 kiloya düşmek istiyorum gittikçe şişmanlıyorum sınav stresi de var üzerimde
Bu arada öğlen menüsü
1 yk pilav
1 yk havuç salatası
2 yk yoğurtlu kabak(Kabaklar fırınmış)
bide yoğurt vardı yanında ama onu yanıma aldım 1-2- saat sonra yerim..
hepinize afiyet olsun kızlarrr
hülya nerelerdesin kız? özledik seni
benmde ara öğünüm
1 portakal
1/2 fincandan az leblebi
öğle yemeğim:
1 kepçe sebze çorbası
2 dilim kepek ekmek
3 yk yoğurt
limonlu salata
2 küçük baget
nasıılll
yemeğimi yedim
200 ml yoğurt
1 dlm ekmek
1 kase domates çorba
1 kare dlm fırında karnıbahar
öğle menümm...
1 kepçe kremalı mantar ( ivet yidim accık )
5 kaşık susuz tavuklu nohut yemegi
2 kaşık pilav
bol salata
2 kaşık yogurt
ekmek yok
meltem işte bu iri olma durumuna gıcığım ben şişmanlığı halledıyosun zayıflayarak ama irilik gitmiyooo
Öğle menüm
1 kase şehriye corbası
1 tane fırın tavuk but
3 tane mercımek köfte
200 ml ayran
şu ana kadar gördüğüm ana ve ara öğünlerin hepsi çok güzel afiyet olsun hanımlarkızlar karşı komşum çağırdı ona gtcem
gitmeden
1 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
3 kaşık bulgurlu ıspanak yicem orda da ucundan alırım artık bişiler
öpüttmmmm sizi byeee
ebruli hanım çok güzel bir bayansınız Rabbim nazarlardan korusunarkadaşlar bende resmimi ekledim çıkıcaK merak ettim.
Öğle yemeğim;
1 dilim ekmek
8 yk kıymalı,terbiyeli kereviz
1 tabak haşlanmış radika (bitti maalesef)
ara: 1 elma
1 avuç beyaz leblebi
Akşama ne yapsam bilmiyorum. Eşim geçen kısır istemişti,belki kısır yaparım.Kereviz de yerim biraz.
ÖĞLE
5 yemek kaşığı ıspanak yemeği 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba yarım kase yoğurt ve salata yedim
ara
1 elma 1 küçük mandalina ve relaks çay içicem...
akşam ton balığım ve salatam var bir kepçede çorba içerim
Öğleyemeğimi yazmamışım ayollllllllllllll
5yk meşhuuur yoğurtlu bakla yemeğii
2yk bulgur pilavıııı
2 adet köy biberiiii
burda verirsin canım hepimiz az yada çok kilolar verdik burda.sporla desteklersen daha iyi olur yapanda var benim gibi yapamayanda var sporu tabi spor yapanlara göre ben yavaş veriyorum olsun benimde acelem yok gitsinde yavaş yavaş gitsin.arkadaşlarımız ve ben yardımcı olmaya çalışırız canım sana
anladım canım 55 olsan iyi olur galiba bence benim boyumda 11: şimdilik hedef 60 sonra inşallah 55
fambık yemek yemicekmisin akşam sadece portakal yoğurt karışımı olmaz biliyosun dimi kas gider yağ gitmez
evet spor çok önemli pilates yapıyorum ama diyet yapamıyorum inşallah bura sayesinde o da olacak ayda 2 kilo versem yeter acelem yok yani sen ne kadar zamandır diyettesin ne kadar kilo verdin
neediyonuz bakem kızlar hep dedikodu hep dekikoduuuuuu:))))))))))))))))))))))))))))99
bende hedefe 55 ile başlayayım bari :97:
öğleden sonra oğluşumu okula götürdüm.
çarşıda işlerim vardı ve de arkadaşlara takıldım baya iyi vakit geçirdik .sonra da oğluşumu okuldan aldım anneme gittim eve geldim vakit hızlı geçti benim için.
öğleden sonra yediklerim içtiklerim.
100 ml şekersiz çay
annemde yediklerim
1 yk cevizli irmik- un karışımı helva
1 elma
eve gelince yediklerim
2 kestane
2 yk cevizli helva
500 ml lik suyumu da içmeye başladım
hani bunun yoğurdu hani bunun salatası kızzzzafiyet olsun bakalımmm
ii öyleyse ben portakal,yoğurt tarçık karışımı yiyeyimmmmm akşam yineeeee,sabısızlanmaya başladım bile
az az az az azzzzzzzzzzzzzz olmuşneruda bu menü niden doydunmuki:26:
afiyet olsun farmasi tatlı herzamanki gibi kararında yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?