60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

en iyisi şu kahve bardağımı götüreyimde içeri sonra bi tartılıyım sonuç aynıysa yıkılırım we regl megl dinlemem spor yaparım inş vermişimdir ya offff
bu arada eskilen 2si 1 arada içemiyodum şimdi o bile şekerli gelio atmıyolardır dimi şeker
bide ben tam 8 senedir çayı şekersiz içiyorum 11 yaşımdan beri ne ilginç dimi millet diyete başlayınca şekersiz içer benim diyete başlayınca deiştirecek hiç bişeyim olmuyoki ayy bide onu şekerli içsem 100 kilo oludum herhalde

canım zaten tuvalete çıkamıyorsan tartı doğrusunu göstermez eğer sinamekide fayda etmiyorsa sana bi ilaç öneriyim süper ama o gün evden çıkmamanı tavsiye ederim hem ilaçta 5 tl çok pahalı değil

ay yok walla 2 bardak içiyorum yine faydası olmuyor söyle bakalım neymiş o ilaç yan etkisi warmıki ben pek ilaç almamda hap gibi ilaçlardan nefret ederim ama böylede olmuyoki

Canım ya nivea cdsini aksatmadan yapıyosun dimi :) Bak bizim kilolarımız aynı. Birbirimizle yarışıyoruz. Dahada çok hırs olur. Çok fazla öyle herşeyide karıştırma. Sen yaptığından daha fazla hereket etmeye çalış yeter bence. Sende birden bi bakıcan 63-62 gösteriyor.

canım tek övünç kaynağım o bende senin kilonu kıskanıyorum yetişicem ama sana :jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

değiştirelim valla kilo verilir sonunda ama boyunu uzatamam 4 cm daha kaydirigubbakcemile3

ay yok walla 2 bardak içiyorum yine faydası olmuyor söyle bakalım neymiş o ilaç yan etkisi warmıki ben pek ilaç almamda hap gibi ilaçlardan nefret ederim ama böylede olmuyoki

canım yan etkisi yok ben uzun uzun konuşarak aldım toz bu tozu eritiyorsun oda sıcaklığındaki suda anlatır zaten eczacı sana.bende sinameki olayını aştım bi tek bu iyi geliyor bana adı magnesie calcınee eczaneye danış canım

saol cnm not ettim anneme diyimde alsın

inş canım görürüz tartıda bigün(en yakın zamanda )tartılcam şimdi bakalım nolcak yazarım ya işte en son cuma günü yaptım cd yi o günden beri yapmadım yapıcam bugün we yarın zaten ondan sonra kuzenim gelcek yapamam onun yanında onada diyette olduğumu söylemiycem az yiycem ama o ete falan çok düşkün gezdiricem ankarayı restorantlara falanda gideriz tabi ama o kesin iskender yer üstünede künefe ama ben yemiycem off canım künefe çekti sabah sabah
yol arkadasım oldun bundan sonra pırlantacım yarış yapıyoruz wallahi hadi bakalım

ya of kafayı yiycem yine 64.7 işte ay bu ne yaaaaaaaaaaa yok yok ben şimdi yapıyorum kızlar nivea cd sini kahretsin yaaaa

canım reglsin sen en az 2 kilo fazla gösteriyorsundur.bende regl olmadan önce 60.4 tüm bi türlü veremiyordum regl bittiğinde bi tartıldım şok oldum 58.4 çıktım takma hiç kafana gör bak regl bitince bide bağırsakların çalışınca nasıl değişicek :teselli:

Arkadaşlar ya çok mutluyum şu an :)) ışyerinden birisi Aslı sen kilo verdin. Kaç kilo verdin? diye sordular. Belli oluyormuş yani. Pantolonlarım filan bol geliyomuş belliymiş. Yani bunları duyunca mutlu oldum :))) Sizinle paylaşmak istedim. O kadar yaptığım spor boşa gitmiyor birden kilo veremesemde. :)) Arkadaşlar yılmak yok spora ve dikkatli yemeye devam :)

Kesinlikleee..... Tabrikler canım... Öyle duyunca çak iyi geliyor insana gerçekten..

ohhhh ne güzel bi ara facebooka şöyle çıtır olmuş halini koyda görelim bakalım fıstık Şeniz

Kesinlikleee..... Tabrikler canım... Öyle duyunca çak iyi geliyor insana gerçekten..

evet moral oluyor.

ohhhh ne güzel bi ara facebooka şöyle çıtır olmuş halini koyda görelim bakalım fıstık Şeniz

Canım şöyle bir beş kilo daha vereyim birsürü resim koyucam söz. Şu son üç dört aydır hiç resim çekilmiyordum. (

pırlantacım tebrikederim çok sevindim biri zayıfladın dediği zaman bende uçuyorum havalara kaydirigubbakcemile3

ayy banada zorla poaça ikram ediyolar zayıfladın artık yeter ye demezlermi bide klava:

Yeme canım yeme. Sen onlara bakma. :))kaydirigubbakcemile2

tatlım biz ne zaman bu avatarlarımızdaki şahane hatunlara benziycez yaw kaydirigubbakcemile2

Ya valla canım yaa... nezaman nezmana nezaman...
Hadi biran önce olalım yaaa....alkisalkisalkis

ayy banada zorla poaça ikram ediyolar zayıfladın artık yeter ye demezlermi bide klava:

Yemeee... Sen uyma onlaraaaaa......:1shok:

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…