saol canımcım
bu arada sen bilirsin edebiyat fak.ni bide köprüyü yaklaşık 2 ay önce köprüde araba bekliyordumyanımdada bir çocuk allahım aşık oldum sonra bir hafta sonra aynı gün yine gördüm sırada ring otobüslerine bindik bn oturdum oda ayakta kaldı (yazık)ama tam böyle tepemde duruyor yerde yoktu ilerleyemedi o kadar tatlıkiiiiiiii nese nerde incek die bakıyordum bi baktım edebiyatta indi hemde c kapısına doğru ilerledi hani ordada almanca bölümü warya nasıl sewindim anlatamam belki oda di edebiyattır (inş)işte çok az kaldı 4 ay sonra edebiyat fakültesinde olcam inş o zaman mezun olmadıysa tabi(ki almanca okuyupta mezun olmak çok zordur herhalde)onuda görcem o yüzdende zayıflamak istiyorum biraz çok heyecanlandım birden:asigim:
flycım resimlerine baktım canım allah bozmasın mutluluğunuzu öncelikle ikinciside bence gayet hoşsun sadece basende war fazlalık
yaptım spor niveadanya ben nie bi gram bile weremiyorum yaaa
Günaydinnnn Kizlarrrr
pek giremiyorum foruma sanirim bebegim dis cikariyoo
ben perhize bu haftada devam ediyorum insallah bu haftayida basaririm bu arada hedefimi degistirdim simdilik 58 olayim diyorum ama bu hirsla zaman ne getiricek bakalim
verdigim kilo 1 marttan beri 10 kilo olmus cok mutluyum cokkk
saol canımcıım darısı başına işallah....kaydirigubbakcemile3
Evet canım benim bütün derdim belden aşağı.. Basen ve bacaklarda bütün derdim..
Sende de pek bişiy yok canım.. Çok az bişiiyin kalmış..
Beraber incelcez ama kaydirigubbakcemile5
sana kızcam ama ben ...
güzelim sen reglsin su an..
periyodun bitsin hemen 2 gun içerisinde 1kg dusmesse gel bana...
ama kacamak yok..
zaten su an periyodun itibariyle metabolizman kosturuyor ama tartıya siskinliklerin yüzünden yansımıyor..
normal aldıgından 200cal. fazla alsan bıle kılo verceksın ..yeter ki sabır sabıııırrr
bu arda bi karışıklık oldu sanırım ben bunları fiume ye yazcaktım karıştırdım kusura bakmayın
kaydirigubbakcemile3
Günaydinnnn Kizlarrrr
ben perhize bu haftada devam ediyorum insallah bu haftayida basaririm bu arada hedefimi degistirdim simdilik 58 olayim diyorum ama bu hirsla zaman ne getiricek bakalim
ayyy gerçektenmi inşşşşşşşşşş
walla iki buçuk bardak süt içtim kalsiyum aliim die bizim günde 1000mg kalsiyum almamız lazım ben yoğurt pek yemiyorum peynir we sütten almaya çalışıyorum 600 kadar aldım ama hala bişi yemedim süt we bir bardakta kahvenin dışında bu aradaspor yaparken başım çok döndü açlıktan tansiyonum düştü sanırım ama cnm bişi istemiyor napiimmmmm ????????????
saol canımcıım darısı başına işallah....kaydirigubbakcemile3
Evet canım benim bütün derdim belden aşağı.. Basen ve bacaklarda bütün derdim..
Sende de pek bişiy yok canım.. Çok az bişiiyin kalmış..
Beraber incelcez ama kaydirigubbakcemile5
Günaydinnnn Kizlarrrr
kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim inş
ooo torpilliydin yani o yurtlarda yer bulmak çok zormuş allahtan ben ailemin yanındayım zaten ankaradaydım hiç bi deişiklik olmadı bnm için ayyy çok heyecanlıyım ya inş gitmez çocuk adını bile bilmiyorum
ewlibarklıcımmmmmmmmmmmmmm çok teşekkür ederim sende çok güzelsin
şımardım walla
ayyy gerçektenmi inşşşşşşşşşş
walla iki buçuk bardak süt içtim kalsiyum aliim die bizim günde 1000mg kalsiyum almamız lazım ben yoğurt pek yemiyorum peynir we sütten almaya çalışıyorum 600 kadar aldım ama hala bişi yemedim süt we bir bardakta kahvenin dışında bu aradaspor yaparken başım çok döndü açlıktan tansiyonum düştü sanırım ama cnm bişi istemiyor napiimmmmm ????????????
Akşamları yatmadan suya atılan magnezyum tabletleri var ya. ondan alıyorum bir tane.. Dün akşam ve sabah volteren sürdüm.. Şimdi de bi tane volteren dolo aliim diyorum hani.
Sinir bozucu çünkü..uyuşuyor sanki.. :çok üzgünüm:
Sen ve senin gibiler şanslılar grubundasınız. Hem görünüş hem sağlık yönünden. Benim tam aksi bacaklar çöp üstüm kocaman. Sağlık yönünden de kötüymüş böyle olması. Bütün organlarımız yukarda ya damarlar filanda. Görünüş olarakta siz bakınca bizden daha zayıf duruyorsunuz. Kollar ince, göğüs küçük. Ahh ahh keşke öyle olaydım da kocaman popom olaydı :roflol:
Fly, resimlerin nerde?
nerden bakılıyor?
Süpersin Yonciciiimm... Ayrıca bebişim o çıkan dişini yerim ben.. Allah bağışlasın yaa.. Maşşalh..
Evet canım az biraz ağrıyo. Tam ağrı da diil bi tuhaf çekiliyo gibi.. anlamadım ki ben:sm_confused:
Akşamları yatmadan suya atılan magnezyum tabletleri var ya. ondan alıyorum bir tane.. Dün akşam ve sabah volteren sürdüm.. Şimdi de bi tane volteren dolo aliim diyorum hani.
Sinir bozucu çünkü..uyuşuyor sanki.. :çok üzgünüm:
Sen ve senin gibiler şanslılar grubundasınız. Hem görünüş hem sağlık yönünden. Benim tam aksi bacaklar çöp üstüm kocaman. Sağlık yönünden de kötüymüş böyle olması. Bütün organlarımız yukarda yan damarlar filanda. Görünüş olarakta siz bakınca bizden daha zayıf duruyorsunuz. Kollar ince, göğüs küçük. Ahh ahh keşke öyle olaydım da kocaman popom olaydı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?