60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay kıyamam sanaa...
O binanın içinde bilimum dil edebiyatlar var.. Türkçe, ingilizce, fransca, almanca.. Herhangi biri olabilir. Aşağı kattada grafik ve Tarih bölümü vardı yanlış hatırlamıyosam... Ayyyyyyy bölümümü okulumu özledim yaa bak şimdi...

Yukarda özel yurtlarda kalıyordum bide ben.. Bu arada edebiyatta nizamiyeye kadar yürüyerek gider gelirdim sabahları spor baaabında..

Bir an önce hazırlığı bitir edebiyata gel valla.. Bi gün ziyarete gelirim seni bakarsın..
Ayyy okulum okulumm...

Flyyyyyyy kolun agiriyormu daha böyle durumlari engellemek icin spor yapmadan magnezyum yada mineralli icecekler (madensuyu) icersen agrin minimuma iner canim

flycım resimlerine baktım canım allah bozmasın mutluluğunuzu öncelikle ikinciside bence gayet hoşsun sadece basende war fazlalık

saol canımcıım darısı başına işallah....kaydirigubbakcemile3
Evet canım benim bütün derdim belden aşağı.. Basen ve bacaklarda bütün derdim..
Sende de pek bişiy yok canım.. Çok az bişiiyin kalmış..
Beraber incelcez ama kaydirigubbakcemile5

yaptım spor niveadan ya ben nie bi gram bile weremiyorum yaaa

sana kızcam ama ben ...

güzelim sen reglsin su an..

periyodun bitsin hemen 2 gun içerisinde 1kg dusmesse gel bana...

ama kacamak yok..

zaten su an periyodun itibariyle metabolizman kosturuyor ama tartıya siskinliklerin yüzünden yansımıyor..

normal aldıgından 200cal. fazla alsan bıle kılo verceksın ..yeter ki sabır sabıııırrr

Süpersin Yonciciiimm... Ayrıca bebişim o çıkan dişini yerim ben.. Allah bağışlasın yaa.. Maşşalh..

Flyyyyyyy kolun agiriyormu daha böyle durumlari engellemek icin spor yapmadan magnezyum yada mineralli icecekler (madensuyu) icersen agrin minimuma iner canim

Evet canım az biraz ağrıyo. Tam ağrı da diil bi tuhaf çekiliyo gibi.. anlamadım ki ben:sm_confused:

Akşamları yatmadan suya atılan magnezyum tabletleri var ya. ondan alıyorum bir tane.. Dün akşam ve sabah volteren sürdüm.. Şimdi de bi tane volteren dolo aliim diyorum hani.
Sinir bozucu çünkü..uyuşuyor sanki.. :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim inş
ooo torpilliydin yani o yurtlarda yer bulmak çok zormuş allahtan ben ailemin yanındayım zaten ankaradaydım hiç bi deişiklik olmadı bnm için ayyy çok heyecanlıyım ya inş gitmez çocuk adını bile bilmiyorum
ewlibarklıcımmmmmmmmmmmmmm çok teşekkür ederim sende çok güzelsin
şımardım walla

ayyy gerçektenmi inşşşşşşşşşş
walla iki buçuk bardak süt içtim kalsiyum aliim die bizim günde 1000mg kalsiyum almamız lazım ben yoğurt pek yemiyorum peynir we sütten almaya çalışıyorum 600 kadar aldım ama hala bişi yemedim süt we bir bardakta kahvenin dışında bu aradaspor yaparken başım çok döndü açlıktan tansiyonum düştü sanırım ama cnm bişi istemiyor napiimmmmm ????????????

bu arda bi karışıklık oldu sanırım ben bunları fiume ye yazcaktım karıştırdım kusura bakmayın
kaydirigubbakcemile3

anladım canım,
insallah kısmetse,iyi biriyse,seni üzmeyecekse umarım olur...

cok seviniriz forumca...

canım ben ingiliz dili ve edeb. mezunuyum.. ve hacettepe mez. deilim canım sen benı Fly la karıstrdın sanırım ..

ama oralara gelmıstım azıcık bılıyorum. :CüvCüv:

canım tebrikediyorum valla süper kilo vermişsinalkisalkisalkisalkisalkisalkis bebeğinede yeni dişi hayırlı olsun :1hug: çok ateş yapar yeni diş şimdiden geçmiş olsun a.s.

bas dönmesi falan olmaz öyle ...

yiyeceksin...

dedim ya bu dönemde daha fazla gıdaya ihtiyacın var...

o kadar süt hem mideni bulandırır...

yagsız tavuk,balık ve ya bir su bar. mercimek,nohut yanında bol salata bir ögunun böyle olsun...

bir öğünde de bol sebze yemeği yanında bir dl tam tahıllı ekmek ve ya bır kasık pilav/makarna...

ara ögunlerı bılıyosun zaten..

bu tarz beslen bence canım bu dönemde...

Akşamları yatmadan suya atılan magnezyum tabletleri var ya. ondan alıyorum bir tane.. Dün akşam ve sabah volteren sürdüm.. Şimdi de bi tane volteren dolo aliim diyorum hani.
Sinir bozucu çünkü..uyuşuyor sanki.. :çok üzgünüm:[/QUOTE]

cok gecmıs olsun canım...

pilates sırt,boyun agrılarına cok ii gelıyor.... istersen arastır bıraz...

Sen ve senin gibiler şanslılar grubundasınız. Hem görünüş hem sağlık yönünden. Benim tam aksi bacaklar çöp üstüm kocaman. Sağlık yönünden de kötüymüş böyle olması. Bütün organlarımız yukarda ya damarlar filanda. Görünüş olarakta siz bakınca bizden daha zayıf duruyorsunuz. Kollar ince, göğüs küçük. Ahh ahh keşke öyle olaydım da kocaman popom olaydı :roflol:

tebrikler....

ayrıca bebişe saglıklı diş cıkarmalar diliyorum... aman nazarımız değmesin ikinize de...

Yok torpilli diildim benim zamanımda o yurtlar yeni açıldığı için yer açılıyordu. Hoş bende yarım dönem bekledim çıksın diye.. umarım tanışırsınız canım.. Çok zor olmaz ama tanışmanız heralde.. Rahattır oralar.. Canım okulumm yaaa kaydirigubbakcemile3

Yemek yeeeeeeeeee... Böyle böyle metabolizmanı durdurcan hiç kilo veremicen söyliim canım.. Canın istemesede birşeyler yemelisin mutlaka..

cok gecmıs olsun canım...

pilates sırt,boyun agrılarına cok ii gelıyor.... istersen arastır bıraz...[/QUOTE]

Teşekkürler canım.. Ya zaten yapıyorum pilates, bide ona benzeyen callanetics programı var onları yapıyorum.. Ama bu başka bişey sanırım bi tuhaf.. Neyse umarım geçer:sm_confused:

Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim canımlarımsınız..Şeniz

Senin okadar abartılı bi durumun yok canım ama.. Sende zayıf duruyorsun.. Ben çok bi fazlalık gçremedim şahsen..sengözlerimebaksanab Gerçekten ama...

canim ya bilirim o agrilar cok fena :1shok: ama voltarenlerin icerigini bi oku bakalim kortizonlu olmasin kortizon alip kilo veremessin canim ya dikkat et aslinda agri kesici tabletlerde ayni görevi görecektir

canim ya bilirim o agrilar cok fena :1shok: ama voltarenlerin icerigini bi oku bakalim kortizonlu olmasin kortizon alip kilo veremessin canim ya dikkat et aslinda agri kesici tabletlerde ayni görevi görecektir

ayy onu hiç düşünmemiştim.. bi bakiim içinde kortizon var mı???:1shok:

benimde bacaklar ince uzun kollarda yok fazla bi tek hamiş gibi göbiş var

canım sen facebook kullanıyor musun

Fly ve evlibarklı

tesekkür ederim canlarım..özel mesajlarınıızı aldım... da ben facebookta yokum...

ben biraz tuhafım

msn adresım bıle yoktur benım...

bu forumda bu kadar cenem nasıl düsüyor.. ona bile hayret edıyorum....

ne yapsam...

üzüldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…