flycım, benım benım guncel kılom 65.6kg... 400gram verdim . hani alkış????
Arkadaşlar ya çok mutluyum şu an :)) İşyerinden birisi Aslı sen kilo verdin. Kaç kilo verdin? diye sordular. Belli oluyormuş yani. Pantolonlarım filan bol geliyomuş belliymiş. Yani bunları duyunca mutlu oldum :))) Sizinle paylaşmak istedim. O kadar yaptığım spor boşa gitmiyor birden kilo veremesemde. :)) Arkadaşlar yılmak yok spora ve dikkatli yemeye devam :)
evet moral oluyor.
Canım şöyle bir beş kilo daha vereyim birsürü resim koyucam söz. Şu son üç dört aydır hiç resim çekilmiyordum.(
Yeme canım yeme. Sen onlara bakma. :))kaydirigubbakcemile2
Ya valla canım yaa... nezaman nezmana nezaman...
Hadi biran önce olalım yaaa....alkisalkisalkis
Yemeee... Sen uyma onlaraaaaa......:1shok:
kaydirigubbakcemile3
kızlar ben uyurken neler yazmıssın öyle ancak okudum...
sabah kalktım ılık bır bardak su ve 3 adet kuru cekırdeklı uzumle bir cevızımı yedım sımdı spor zamanı...
pilates + aerobik + ağırlık çalışmalarım var..
bir de spor yapanlara söylüyorum. gercekten sporla desteklenen bir sistemle verılen 1kg en az 2kg verılmıs gibi duruyor ...
değil mi pırlantacım?
Bu olumlu duyumlar insanı ne kadar çok motive ediyor değil mi?...Ne mutlu sana..kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar ya çok mutluyum şu an :)) İşyerinden birisi Aslı sen kilo verdin. Kaç kilo verdin? diye sordular. Belli oluyormuş yani. Pantolonlarım filan bol geliyomuş belliymiş. Yani bunları duyunca mutlu oldum :))) Sizinle paylaşmak istedim. O kadar yaptığım spor boşa gitmiyor birden kilo veremesemde. :)) Arkadaşlar yılmak yok spora ve dikkatli yemeye devam :)
Canımcım evlibarklı doğru söylüyor. Regl dönemin bitsin bir iki kilo daha eksik göstericeksin. Çünkü bendede aynısı oldu. Merak etme.
yaptım spor niveadanya ben nie bi gram bile weremiyorum yaaa
Sakin anacım sakin... Yavaş yavaş hep beraber vericez canımcıım merak etme..
Stress yaptığın içinde veremiyosun canım.. Stress kilo vermeni engeller çünkü.. Sakin ol biraz sporunu diyetini ihmal etme. Bak gör nasıl kilo vericeksin..
saol canımcım
bu arada sen bilirsin edebiyat fak.ni bide köprüyü yaklaşık 2 ay önce köprüde araba bekliyordumyanımdada bir çocuk allahım aşık oldum sonra bir hafta sonra aynı gün yine gördüm sırada ring otobüslerine bindik bn oturdum oda ayakta kaldı (yazık)ama tam böyle tepemde duruyor yerde yoktu ilerleyemedi o kadar tatlıkiiiiiiii nese nerde incek die bakıyordum bi baktım edebiyatta indi hemde c kapısına doğru ilerledi hani ordada almanca bölümü warya nasıl sewindim anlatamam belki oda di edebiyattır (inş)işte çok az kaldı 4 ay sonra edebiyat fakültesinde olcam inş o zaman mezun olmadıysa tabi(ki almanca okuyupta mezun olmak çok zordur herhalde)onuda görcem o yüzdende zayıflamak istiyorum biraz çok heyecanlandım birden:asigim:
kızlar bişey sorucam:benim kilom bir süre(4-5 gün) gram oynamıyo(her sabah tartılma takıntım var:))sonra birden bir kilo iniyo :uhm: yani düzenli bir eksilme değil sıçramalı bir eksilme...sizdede böyle mi oluyo,yoksa benim bünye mi bi tuhaf???
Herkese tatlı tatlı rüyalar bacılar. Bende nivea cd siyle sporumu yaptım. Öğlende 45 dakika fitness yapmıştım. Bugünlük bukadar spor yeter. Uykum geldi zati :))) Bu arada akşam sadece bir kase konfleks yedim :)) Oleyy. Hafta sonunun intikamını alıyorum az yiyorum :)) Annemede zorla yaptırıyorum. O da incelicek :))
:Saruboceq:Günaydın canlarım,
kusra kalmayın dün bi anda çıktım omuzum çok fenaydı.. Hala ağrıyo napcam ben yaa..
İnsan mutlu oluyor böyle duyunca..Ama bu 62 benim sinirimi çok bozuyor.. 5li rakamlara geçmek istiyorum ben yaaa...senağlama
en iyisi şu kahve bardağımı götüreyimde içeri sonra bi tartılıyım sonuç aynıysa yıkılırım we regl megl dinlemem spor yaparım inş vermişimdir ya offff
bu arada eskilen 2si 1 arada içemiyodum şimdi o bile şekerli gelio atmıyolardır dimi şeker
bide ben tam 8 senedir çayı şekersiz içiyorum 11 yaşımdan beri ne ilginç dimi millet diyete başlayınca şekersiz içer benim diyete başlayınca deiştirecek hiç bişeyim olmuyoki ayy bide onu şekerli içsem 100 kilo oludum herhalde
kızlar ben uyurken neler yazmıssın öyle ancak okudum...
sabah kalktım ılık bır bardak su ve 3 adet kuru cekırdeklı uzumle bir cevızımı yedım sımdı spor zamanı...
pilates + aerobik + ağırlık çalışmalarım var..
bir de spor yapanlara söylüyorum. gercekten sporla desteklenen bir sistemle verılen 1kg en az 2kg verılmıs gibi duruyor ...
değil mi pırlantacım?
saol canımcım
bu arada sen bilirsin edebiyat fak.ni bide köprüyü yaklaşık 2 ay önce köprüde araba bekliyordumyanımdada bir çocuk allahım aşık oldum sonra bir hafta sonra aynı gün yine gördüm sırada ring otobüslerine bindik bn oturdum oda ayakta kaldı (yazık)ama tam böyle tepemde duruyor yerde yoktu ilerleyemedi o kadar tatlıkiiiiiiii nese nerde incek die bakıyordum bi baktım edebiyatta indi hemde c kapısına doğru ilerledi hani ordada almanca bölümü warya nasıl sewindim anlatamam belki oda di edebiyattır (inş)işte çok az kaldı 4 ay sonra edebiyat fakültesinde olcam inş o zaman mezun olmadıysa tabi(ki almanca okuyupta mezun olmak çok zordur herhalde)onuda görcem o yüzdende zayıflamak istiyorum biraz çok heyecanlandım birden:asigim:
Günaydinnnn Kizlarrrr
pek giremiyorum foruma sanirim bebegim dis cikariyoo
ben perhize bu haftada devam ediyorum insallah bu haftayida basaririm bu arada hedefimi degistirdim simdilik 58 olayim diyorum ama bu hirsla zaman ne getiricek bakalim
verdigim kilo 1 marttan beri 10 kilo olmus cok mutluyum cokkk
saol canımcım
Günaydinnnn Kizlarrrr
pek giremiyorum foruma sanirim bebegim dis cikariyoo
ben perhize bu haftada devam ediyorum insallah bu haftayida basaririm bu arada hedefimi degistirdim simdilik 58 olayim diyorum ama bu hirsla zaman ne getiricek bakalim
verdigim kilo 1 marttan beri 10 kilo olmus cok mutluyum cokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?