60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu olumlu duyumlar insanı ne kadar çok motive ediyor değil mi?...Ne mutlu sana..kaydirigubbakcemile3

Ya valla canım yaa... nezaman nezmana nezaman...
Hadi biran önce olalım yaaa....alkisalkisalkis

Yemeee... Sen uyma onlaraaaaa......:1shok:

kaydirigubbakcemile3

yok canlarım uyarmıyım yaa ben bu kiloları vermek için az uğraşmıyorumm ama canımda kalmıyo değil kaydirigubbakcemile3 zayıflayımda balayında kahvaltıda yerim kaydirigubbakcemile3

kızlar ben uyurken neler yazmıssın öyle ancak okudum...

sabah kalktım ılık bır bardak su ve 3 adet kuru cekırdeklı uzumle bir cevızımı yedım sımdı spor zamanı...

pilates + aerobik + ağırlık çalışmalarım var..

bir de spor yapanlara söylüyorum. gercekten sporla desteklenen bir sistemle verılen 1kg en az 2kg verılmıs gibi duruyor ...

değil mi pırlantacım?

Evet canım kesinlikle haklısın. o yüzden diyorum ya spor, yürüyüş falan yapmak lazım. 3 kilo çok değil ama millet hemen farketmeye başladı. :))

ne güzel cnm inş bndede belli oluyodur gerçi kimse söylemiyor bişi ama kıyafetlerden anlıyorum çok şüküralkisalkisalkis

yaptım spor niveadan ya ben nie bi gram bile weremiyorum yaaa

Sakin anacım sakin... Yavaş yavaş hep beraber vericez canımcıım merak etme..
Stress yaptığın içinde veremiyosun canım.. Stress kilo vermeni engeller çünkü.. Sakin ol biraz sporunu diyetini ihmal etme. Bak gör nasıl kilo vericeksin..

saol canımcım
bu arada sen bilirsin edebiyat fak.ni bide köprüyü yaklaşık 2 ay önce köprüde araba bekliyordumyanımdada bir çocuk allahım aşık oldum sonra bir hafta sonra aynı gün yine gördüm sırada ring otobüslerine bindik bn oturdum oda ayakta kaldı (yazık)ama tam böyle tepemde duruyor yerde yoktu ilerleyemedi o kadar tatlıkiiiiiiii nese nerde incek die bakıyordum bi baktım edebiyatta indi hemde c kapısına doğru ilerledi hani ordada almanca bölümü warya nasıl sewindim anlatamam belki oda di edebiyattır (inş)işte çok az kaldı 4 ay sonra edebiyat fakültesinde olcam inş o zaman mezun olmadıysa tabi(ki almanca okuyupta mezun olmak çok zordur herhalde)onuda görcem o yüzdende zayıflamak istiyorum biraz çok heyecanlandım birden:asigim:

Günaydinnnn Kizlarrrr
pek giremiyorum foruma sanirim bebegim dis cikariyoo

ben perhize bu haftada devam ediyorum insallah bu haftayida basaririm bu arada hedefimi degistirdim simdilik 58 olayim diyorum ama bu hirsla zaman ne getiricek bakalim

verdigim kilo 1 marttan beri 10 kilo olmus cok mutluyum cokkk

bu arda bi karışıklık oldu sanırım ben bunları fiume ye yazcaktım karıştırdım kusura bakmayın
kaydirigubbakcemile3

YONCİCİMMMM Neredesinnnn ?

:çok üzgünüm:

Kıralıçam benim tesbitimde kesinlikle kişi 1-2 kg birden kaybediyor yani gram gram değil genellikle . . .

Benimkide canımcığım . . .
Bu sağlıklı beslenme hali dalga dalga yayılan bir hal . . .
4 kg verdi benim annemde hemde sadece öğünlerini bölerek . . .

Birtaneciğim omzun nasıl oldu ? :çok üzgünüm:

Benim hedefim 50 li kilolar değil ama 60 ı beraber göreceğiz birtaneciğim . . .
Dün akşam telafiyi de delmedim sadece elma ve yoğurt yedim ki enfessssti . . .

Elmaları küp küp doğradım biraz tarçın biraz taze zencefil bi miktar vanilya ve mahlep ekledim yoğurtla karıştırdım ki mmmmmm :asigim: çok çok lezizzzzz oldu !

Canım o 2 si bi aradakilere bencede şeker koyuolar yaaaa . . .
Banada şekerli gelio bi içeriğine bakalım onun . . .

flycım, benım benım guncel kılom 65.6kg... 400gram verdim . hani alkış????

alkisalkisalkis Teprik fiu . . . Teprik . . .

Kesinlikle haklısın . . .

:asigim: oy :asigim:

harikasın canım tebrikler alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

şekercik inşallah çocuk ordan gitmes seni farketmemek mümkün değil çok güzelsin

geçmiş olsun canım bebişini öp benim yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…