kızlar bişey sorucam:benim kilom bir süre(4-5 gün) gram oynamıyo(her sabah tartılma takıntım var:))sonra birden bir kilo iniyo :uhm: yani düzenli bir eksilme değil sıçramalı bir eksilme...sizdede böyle mi oluyo,yoksa benim bünye mi bi tuhaf???
Tarih: …………..Yaş……………….. Boy………………… 04.May ……………11.May…………………….. Verilen Kilo
Flyyy …………….28……………….. ……………….. 62………………….. …….62……………………….
Evilbarklı……….. 21………………….1,68........................ 58.2……………………….57....………….……………. -0,2
BalbademEsra...23…………………..?...................... 66…………………………66……………………….
gulcicek61_67…33………………….. 1,59………………. 68……………………….
Pirlanta_a……… 21………………….1.65.....................64.7……………………..64............................. -700gr
YAREM……………?........................?.............. .......65.4……………………..
Durcheinander ?.........................?....................64. 7……………………..64.4……………………….. -0,3
Sabun…………… 25…………………….1,68...................62.5……………………… regl
Yonca54………… 27…………………….?.................... 65………………………..62………………………….-3
Mavibenek……. 38…………………….?..................... 61………………………..59…………………………..-2
Vintage ……………?………………………?…………………….66…………………………
Melek ve Mucizesi?....................?.................... ..61.5……………………….
Emoşum………….?.......................?.............. .........65…………………………
Derin………………?.......................?.............. ..........62………………………….62………………………….
Lunapiena……… 36………………….. 1,64…………………61.5………………………61.3………………………..-0,2
Fiume…………….23…………………….1,72………………..66………………………….
Saracıracı………..26………………….. 1,68……………….. 64.2……………………….64.2…………………………
pearl_pearl..........26......................... 1,65...................... 62 ................................61.2 ........................ -0,8
Tarih: …………..Yaş……………….. Boy………………… 04.May ……………11.May…………………….. Verilen Kilo
Flyyy …………….28……………….. 1,68……………….. 62………………….. …….62……………………….
Evilbarklı……….. 21………………….?........................ 58.2……………………….58………….……………. -0,2
BalbademEsra...23…………………..?...................... 66…………………………66……………………….
gulcicek61_67…33………………….. 1,59………………. 68……………………….
Pirlanta_a……… 21………………….1.65.....................64.7……………………..64............................. -700gr
YAREM……………?........................?.............. .......65.4……………………..
Durcheinander 19........................67...................64. 7……………………..64.4……………………….. -0,3
Sabun…………… 25…………………….1,68...................62.5……………………… regl
Yonca54………… 27…………………….?.................... 65………………………..62………………………….-3
Mavibenek……. 38…………………….?..................... 61………………………..59…………………………..-2
Vintage ……………?………………………?…………………….66…………………………
Melek ve Mucizesi?....................?.................... ..61.5……………………….
Emoşum………….?.......................?.............. .........65…………………………
Derin………………?.......................?.............. ..........62………………………….62………………………….
Lunapiena……… 36………………….. 1,64…………………61.5………………………61.3………………………..-0,2
Fiume…………….23…………………….1,72………………..66………………………….
Saracıracı………..26………………….. 1,68……………….. 64.2……………………….64.2…………………………
pearl_pearl..........26......................... 1,65...................... 62 ................................61.2 ............................. -0,8
günaydın hepimize sevgili kızlar
yine ewedeyim gitmedim yarın sınawım war inş ii geçer de kenanın konserine mutlu mutlu giderim hiç kahwaltı yapasım yok kahve yaptım 2si 1 arada sizce napiim ya kilo werememek moralimi bozuyor açıkçası ama şuan hiç bişe yiyesim yok
evlibarklıcım sana demediler mi parktaki tontişler senin ihtiyacın yok ki zayıflamaya die bazen bana bile diyorlar yuh diyorum içimden onlara
ii yapmışsın ama şekercim
günaydın hepimize sevgili kızlar
yine ewedeyim gitmedim yarın sınawım war inş ii geçer de kenanın konserine mutlu mutlu giderim hiç kahwaltı yapasım yok kahve yaptım 2si 1 arada sizce napiim ya kilo werememek moralimi bozuyor açıkçası ama şuan hiç bişe yiyesim yok
evlibarklıcım sana demediler mi parktaki tontişler senin ihtiyacın yok ki zayıflamaya die bazen bana bile diyorlar yuh diyorum içimden onlara
ii yapmışsın ama şekercim
pırlantacım bu arada sen kaç kilo oldun werdin mi biraz yoksa bende mi bi sorun war takılıp kaldım walla 64 e
Günaydın canım.. umarım sınavın iyi geçer...Benimde kilo verememek çok canımı sıkıyo yaa... amaaaa
Sabreden derviş muradına ermiş! diyerekten sabredip durmadan devam etmeliyiz...
canım inşallah sınavın çoooooooooooooook güzel geçer,
konsere bende gelirim sonra kaydirigubbakcemile3 sositososito :dance:
canım o tontişleri bi görsem benim kadar popoları vardı zatenklava: bende ibret olsun diye daha bi havalı spor yaptım kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım.. umarım sınavın iyi geçer...Benimde kilo verememek çok canımı sıkıyo yaa... amaaaa
Sabreden derviş muradına ermiş! diyerekten sabredip durmadan devam etmeliyiz...
canım inşallah sınavın çoooooooooooooook güzel geçer,
konsere bende gelirim sonra kaydirigubbakcemile3 sositososito :dance:
canım o tontişleri bi görsen benim kadar popoları vardı zatenklava: bende ibret olsun diye daha bi havalı spor yaptım kaydirigubbakcemile3
İyice hırs yapmış olabilirler :))
Bu arada "gulgulmez" ve "melek ve mucizesi" bayadır yoklar.
Bu arada "gulgulmez" ve "melek ve mucizesi" bayadır yoklar.
sağolun canlarım ya walla burdaki herkesi çok sewiyorum çok ilginç dimi yalansız dolansız ne çok şey paylaştık
inş muradımza eremeden ölmeyiz canım ya bide o lafın bi deişik wersiyonu wardı çünkü nese şu regl dönemini bi atlatiim siz o zaman görün beni
günaydın kıslar liste açıklanmış ben veremedim zate ama bu hafta çok umutluyum vericem boylarıda eklemişsiniz listeye tek övünç kaynağım kaydirigubbakcemile3 benimki 1,72 kilomda 66 hala
Canım kilolarımız aynı 64.7 :)) Ben dün tartıldım tam 64 geldim. 700 gram vermişim. :çok üzgünüm:
günaydın kıslar liste açıklanmış ben veremedim zate ama bu hafta çok umutluyum vericem boylarıda eklemişsiniz listeye tek övünç kaynağım kaydirigubbakcemile3 benimki 1,72 kilomda 66 hala
sağolun canlarım ya walla burdaki herkesi çok sewiyorum çok ilginç dimi yalansız dolansız ne çok şey paylaştık
inş muradımza eremeden ölmeyiz canım ya bide o lafın bi deişik wersiyonu wardı çünkü nese şu regl dönemini bi atlatiim siz o zaman görün beni
saol canım..
gelde biraz uzak değilmiyiz yahu
sırnaşık şey
canım yine ii bak insan 64 ten 63.9 a düştüğünü bile görünce çok mutlu oluyor sanki 1 kilo wermiş gibi o yüzden sık dişini üzülme kurtulacağız bu üstümüzdeki boşuna taşıdığımız yükten atacağız bu kiloları bi kenara hepimiz güzeliz burda yüz olarak bide kilolar gitti mi oo kim tutar bizi walla zayıflayınca bir reklam şirketine bir ajansa falan kaydolmayı düşünüyorum eti form reklamlarında falan oynarımdelikafaduldensırnaşık şey:roflol:bende hızla senin yanına gelmeye çalışçam seker bak o 700 ü weremeyenlerde war hemde tam bir haftadır 2.5 kiloyu 4 günde werdim ama kaldım sonra ya öfff
bide ben tuvalete çıkamıyorum ya sinamekide içiyorum herşeyi içiyorum olmuyo bu diyet kabız etti beniiiiiiiii o yüzdende bi stres of of :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?