afiyet olsun canım akşam menün gayet güzelAkşam yemeğim;
1 kase kısır (5-6 yk vardır)
5 yk terbiyeli kereviz
2 kupa limonlu çay
Ara;
1/2 muz
1,5 bardak yağlı süt (tarçınlı ve 1çk bal ile)
ben de akşam yemeğinden baya sonra antep fıstıklı 1 minik kareden biraz daha fazlaca çikolata yedimAa 1 minik kare çikolata yedim yemek üstüne :)
kızım uyandıı
günaydınnnnnnnnnnnnnn bacımmmmmmmmmmmmmm günaydınnn nasılsın ?günaaaaaydınnnnnnnnnn
gününüz güzel ve de aydın olsın topicimin çıtır kızları
kalktım ve duşumu aldım birazdan kahvaltımı yapıcam o zaman yazarım mujkss hala yataklarında olan uyuyan güzellereeeeeeeeee
kahvaltın çok güzel canım afiyet olsunharikasınnn harika bir alışkanlık bu. son bir kaç aydır bende böyleyim. erkenden kalkıp kahvaltımı yapıyorum eskiden kalkıp giyinir hemen işe koşardım orada pogaca mogaca yerdim şimdi evde saglıklı bir biçimde kahvaltımı yapıyorum.. işte az önceki menüm
domates salatalık maydonoz
2 çatal diyet peynir bir çatal zeytin ezmesi 6 adet yeşil zeytin
1,5 dilim ekmek iki parça ızgara tavuk ( yumurta bir süre yiyemiycem aşırı yiyince alerji oluyo,hem tavuk tok tutuyo )
1 bardak portakal suyu
1 kupa şekersiz çay
senin adına üzüldüm canım yarım simit de baya sağlıksız olacak ama ne yaparsın olmuş bir kere seni çok öpüyorum canımcımGünaydın kızlar..
Geç kalktım servise zor yetiştim bu sabah...
doğal olarak kahvaltım falan yok..
yarım simitle geçiştirmeyi düşünüyorum..
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,ben iyiyim şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr.uykumu aldım bugün,aşam kızım hep eşimi çağırdı yanınabu gece rahat uydum yani
akşam menüm şöyle oldu
2,5 yk kuru fasülye
salata(1 yk zeytinyağı ile)
1 zeytin
1 kk beyaz peynir
Akşam yemeğimi hazırlarken bir adet kivi aralarda ve spor sonrası da toplamda yarım kahve fincanı kadar leblebi yedim.
yemekten sonra
45 dk yürüdüm,5.5 temposundaydı ortalama hızı
bu spor iyi hoş da hergün saçıma fön çekmek çok sinirime dokunuyor,offfffffffffffffffff
sabah menüm
3 adet zeyin
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek(neruşummmmmmmmseni seviyorumm)
1 kk ligt beyaz peynir
domates
maydanoz
Günaydın kızlar..
günaydın canım,afiyet olsunnnn ve de tebriklerrrr
harikasınnn harika bir alışkanlık bu. son bir kaç aydır bende böyleyim. erkenden kalkıp kahvaltımı yapıyorum eskiden kalkıp giyinir hemen işe koşardım orada pogaca mogaca yerdim şimdi evde saglıklı bir biçimde kahvaltımı yapıyorum.. işte az önceki menüm
1,5 dilim ekmek iki parça ızgara tavuk ( yumurta bir süre yiyemiycem aşırı yiyince alerji oluyo,hem tavuk tok tutuyo )
1 bardak portakal suyu
1 kupa şekersiz çay
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,ben iyiyim şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr.uykumu aldım bugün,aşam kızım hep eşimi çağırdı yanınabu gece rahat uydum yani
akşam menüm şöyle oldu
2,5 yk kuru fasülye
1 zeytin
1 kk beyaz peynir
Akşam yemeğimi hazırlarken bir adet kivi aralarda ve spor sonrası da toplamda yarım kahve fincanı kadar leblebi yedim.
yemekten sonra
bu spor iyi hoş da hergün saçıma fön çekmek çok sinirime dokunuyor,offfffffffffffffffff
sabah menüm
3 adet zeyin
1 dlm light ekmek
1 kk ligt beyaz peynir
domates
maydanoz
harikasınnn harika bir alışkanlık bu. son bir kaç aydır bende böyleyim. erkenden kalkıp kahvaltımı yapıyorum eskiden kalkıp giyinir hemen işe koşardım orada pogaca mogaca yerdim şimdi evde saglıklı bir biçimde kahvaltımı yapıyorum.. işte az önceki menüm
1 bardak portakal suyu
1 kupa şekersiz çay
günaydın yclcim günaydın famirim. bende evi topladım bulaşıklar vardı hallettim şimdi eşime akşam için ıspanak yapacağım onu doğruyorum.
Akşam menümü yazayım
5 yk yeşil mercimek yemeği
3 yk fasulye kavurması
2 yk yoğurt
1 yk kadar salata
yatmadan 1 elma
sabah geç kaldığımdan menü kötü
yarım simit
yarım domates
(domatesi bulduğuma şükür ediyorum)
1 bardak çay
Bu arada doymadım hiç..
Peynirsiz hayat çok berbat
merhaba günaydın kızlar gününüz aydınlık ve bereketli olsun.
Benden bugün 100 gr daha gitmiş .
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek ve 1.5 dilim kaşar peyniri ile yapılmış ketçaplı tost
3 zeytin
2 çay kaşığı bal
1 domates
1 ceviz
250 ml şekersiz çay
teşekkür ederim canım ben bu hafta o kadar sütlü şerbetli tatlıları ve de çikolataları yedim ama gene de gidiyor benim amacım zümrem mümkünse şu 53 kiloyu en az 1-2 ay sabitlemek vücudum yeni kiloma alışsın pat diye 52 kiloya düşmek istemiyorum.onun için de bu hafta bir sürü ödül verdim kendime ama vücut da bana ödül verdi gene 100 gr daha göndererek ve içimden bir ses daha gidecek önümüzdeki günlerde diyor ya ben fazla da yiyemiyorum midem o kadar küçülmüş demekki fazla geliyor artık yemekler .Patlayacak gibi oluyorumAllah Allah böyle duyguları yaşamak da varmış şükürler olsun
ne güzel bu duyguyu yaşamakben bile eski yediklerimin üstüne birşeyler daha yerdim anca doyardım,ama şimdi dediğin gibi yazdığım ölçüler doyuruyor çok şükür.valla farmasim eğer istemeden veriyorsan kiloyu dikkatli ol derim çünkü bir noktada artık durman gerekiyor,yani vücuduna durmayıda öğretmek gerekiyor sanırım,bencede 1-2 ay kilonu sabitle,sonra yine fazlalığın olduğunu düşünüyorsan vermeye devam edersin
günaydınn dünkü menümü baştan yazayım
sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
domates 2-3 tutam tere
5 adet zeytin
1 üçgen light peynir
ara
2 adet diyet bisküvi
öğle
1 kase şehriye çorbası
1 adet fırın tavuk but
3 tane mercimek köfte
200 ml ayran
ara
vişneli k-bar(canım cok tatlı istiyodu cok üşümekten)
aksam
evde yemek yoktu annem ve ablam ın verdıgı yemeklerden yedım tatlıda koymus ama yemedım
2 adet kuru biber dolması
1 tabak kapuska yemeği(8 yk eder heralde)
125 gr light yoğurt
ara
biraz leblebi
2 lt su
sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
domates 2-3 tutam tere
5 adet zeytin
1 üçgen light peynir
ara
2 adet diyet bisküvi
öğle
1 kase şehriye çorbası
1 adet fırın tavuk but
3 tane mercimek köfte
200 ml ayran
ara
aksam
evde yemek yoktu annem ve ablam ın verdıgı yemeklerden yedım tatlıda koymus ama yemedım
125 gr light yoğurt
ara
biraz leblebi
2 lt su
günaydın canımgünaaaaaydınnnnnnnnnn
gününüz güzel ve de aydın olsın topicimin çıtır kızları
kalktım ve duşumu aldım birazdan kahvaltımı yapıcam o zaman yazarım mujkss hala yataklarında olan uyuyan güzellereeeeeeeeee
günaydın farmasi afiyet olsu ayrıca tebrik ederim senidemerhaba günaydın kızlar gününüz aydınlık ve bereketli olsun.
Benden bugün 100 gr daha gitmiş .
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek ve 1.5 dilim kaşar peyniri ile yapılmış ketçaplı tost
3 zeytin
2 çay kaşığı bal
1 domates
1 ceviz
250 ml şekersiz çay
günaydın canım keşke akşamdan hazırlasaydın kahvaltını neyse olmuş artık afiyet olsun canımGünaydın kızlar..
günaydın fambık afiyet olsun sana göre iyi menü akşam menü bana az olurdu galiba sen gerçi alıştın dahada az yemeyegünaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,ben iyiyim şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr.uykumu aldım bugün,aşam kızım hep eşimi çağırdı yanınabu gece rahat uydum yani
akşam menüm şöyle oldu
2,5 yk kuru fasülye
1 zeytin
1 kk beyaz peynir
yemekten sonra
sabah menüm
3 adet zeyin
1 dlm light ekmek
1 kk ligt beyaz peynir
domates
maydanoz
afiyet olsun canımda akşam salatayı bol yesen bir yk ne olacakkiAkşam menümü yazayım
5 yk yeşil mercimek yemeği
3 yk fasulye kavurması
2 yk yoğurt
1 yk kadar salata
yatmadan 1 elma
sabah geç kaldığımdan menü kötü
yarım simit
yarım domates
(domatesi bulduğuma şükür ediyorum)
1 bardak çay
Bu arada doymadım hiç..
Peynirsiz hayat çok berbat
sabah
1,5 dilim kepek ekmeği
domates 2-3 tutam tere
5 adet zeytin
1 üçgen light peynir
ara
2 adet diyet bisküvi
öğle
1 kase şehriye çorbası
1 adet fırın tavuk but
3 tane mercimek köfte
200 ml ayran
ara
aksam
125 gr light yoğurt
ara
biraz leblebi
2 lt su
kızlar benım dıyetım bıraz rahat oluyo farkındayım ama cok fazla kısamıyorum hem çalıştığım için evde yemek problemi oluyor hemde emziriyorum fazla yüklenemiyorum gece cok kalkıyorum mesela oğluma
günaydın fambık afiyet olsun sana göre iyi menü akşam menü bana az olurdu galiba sen gerçi alıştın dahada az yemeye
afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?