60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güüüüüüüüüüüüüüüüünaaayyyyydıııınnnnn kızlarrrrr
herkese sağlıklı kaçamaksız güzel günler diliorummm vee
kahvaltımı yazıp geçmişe göz atıp pilatesi beliorum
1 kupa şekersiz çay
1.5dilim çavdar ekmeği
3 zeytn
maydonoz
2 kuru kayısı
2 kuru erik
1.5 kk peynir çeşitleri
1 yeşil köy biberi
1tk pekmez
2 tk ypğurt
1çay k.acı sos

herkese günaydınlaaarrr

sabah yine bi kase nesfit ile kahvaltı yapabildim, uyanamdım çünkü zamanında ((

birazdan da 1 elma yicem

günaydın canımmmmmmmmmmm,afiyet olsunnnnnnnn

kızlar dün okula oğlumu almaya giderken şu albümdeki fotoğrafımda olan kot streçle okula gitmiştim bir öğretmen arkadaş yanıma geldi bu kız okula yeni mi atandı diyorum ben de dedi . ben de yok ya 15 lik kızım ben diyorum da o da ya maşallah sen onlara taş çıkartısın diyor koptum gülmekten

hocahanım kahvaltın herzamanki şıklığını olanca güzelliğiyle koruyor

günaydın arkadaşlar..herkese sağlıklı günler..
Dün fotografıma yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim...cevap veremediğim sanırım farmasi ve nugya kalmıştı çok teşekkürler..sizin kalbinizin güzelliği bakışlarınıza yansımışki beni güzel görmüşsünüz..

Bu arada sabah 2 bardak su
1'er çay kaşığı çörek otu zencefil zerdeçal

kahvaltıda 1 dilim ekmek.peynir 4 zeytin ve 1 çk. Reçel

ara 1 ceviz 2 fındık 1 kupa yeşil çay 500 ml su

herkese günaydınlaaarrr

sabah yine bi kase nesfit ile kahvaltı yapabildim, uyanamdım çünkü zamanında ((

birazdan da 1 elma yicem

hoşgeldin forumun mankeni eswcim afiyet olsun
nasılsın?

seni dün çok beyendimya gece rüyamda gördüm senin iş yerine gelip sana süpriz yaptım çok sevindin sarıldık sanki çok eski arkadaş dostmuş gibi gezdik hep güldük eylendik rüyamda

estağfirullah Rabbim gerçekten güzel yaratmış O'nun yarattığı güzellikleri görmezlikten gelmek bence nankörlükten ve de kibirlilikten başka birşey olmasa gerek Rabbim kibriyadan korusun AMİN...

afiyet olsunnnnnnnnnn,çörek otu,zencefil ne işe yarıyor acaba ve nasıl yiyorsun bunu yutuyormuusn yani:44:

seni dün çok beyendimya gece rüyamda gördüm senin iş yerine gelip sana süpriz yaptım çok sevindin sarıldık sanki çok eski arkadaş dostmuş gibi gezdik hep güldük eylendik rüyamda

hayırdır inşallah canım benim...keşke gelsen ....ayrıca ben süprizleride çok severim eşim sağolsun alıştırdı beni...ah sen buralara gelsen ben seni nerelere götürürüm gezdirim...inşallah birgün olur kısmet

evet canım biliyorum 4 kaşık olduğunu.hugocuğun bütün listeleri var bende zaten bi ara sebze 8 daha sonra 6 kaşık verdi diyetisyeni ama ben kaç aydır yemediğimden çünkü problem oluyo bende nohut yemeği :)) ama dediğim gibi kaç aydır yemiyorum bir kepçe dedim ama 5 yk dır muhtemelen.özledim işteya özledimmm

bu yaz nasip olursa iskenderuna gelmeyi düşünüyoruz eşimle. inşallah geliriz aksilik çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…