günaydın kızlar dün akşam dışarda yediğim için sebze fazla yiyemedim.
3 yk pilav
6 yk falan kremalı mantarlı tavuk
sebze garnütür(kabak,brokoli,havuç 2 şer dilim parça)
olmuş mu sizce
ycl simit yimiş ona afiyet ossun demişsin beni minicik bir pizza yidim bana fırça kayıyon banaeee yaa :84::84::84:amaan olsun o kadar avuç içinden de küçüktü hani açma hamurundan yapılıyor. her gün yediğim birşey değil zaten arkadaşlar bugün almış pişman deeelimmmara öğünde 1 dlm ekemk hakkını yemiş oldun,afiyet olsuniçindede yağı da var tabi,ekmekte yağ yok biliyorsun ki
kızlar dün okula oğlumu almaya giderken şu albümdeki fotoğrafımda olan kot streçle okula gitmiştim bir öğretmen arkadaş yanıma geldi bu kız okula yeni mi atandı diyorum ben de dedi . ben de yok ya 15 lik kızım ben diyorum da o da ya maşallah sen onlara taş çıkartısın diyor koptum gülmekten
afiyet olsun canım kahvaltın az değilmi:26:
canım salatalık ve domateste yemek istedim ama fırsatım yoktu evden çıktım hemen
ycl simit yimiş ona afiyet ossun demişsin beni minicik bir pizza yidim bana fırça kayıyon banaeee yaa :84::84::84:amaan olsun o kadar avuç içinden de küçüktü hani açma hamurundan yapılıyor. her gün yediğim birşey değil zaten arkadaşlar bugün almış pişman deeelimmm
bu arada ara ögün.
6 adet badem
1 bardak 5 i bi yerde çay..
masamda 1,5 litre su var ögleden sonra biter oda. akşam da sporla 500 ml içiyorum
ama spor yapamıyorum ben çok fazla ben fıtığım var sadece ev işlerine yöneldim hiç durmaksızın temizlik yapıyorum o bile belimi zorluyor zamn zaman yürüyüş yapsam çok ayakta kalmaktan yine ağzrıyor ama yememe çok dikkat ediyorum karbonhidratı hayatımdan sildim çok az yiyorum ne dersin verebilirmiyim?
afiyet olsun canım kahvaltın az değilmi:26:
canım salatalık ve domateste yemek istedim ama fırsatım yoktu evden çıktım hemen
anladım canım
slm kızlaaaaar geçmişe şöle bir göz attık kahvaltılar güzel
kaçamak göremedim pek.
sabah uyanamayıp açma poğaça alanlar varrr cısssssssssssssss
olmasın böle şeyler sık sık
kahvaltıma yapılan yorumlarada teşekkürler.daha öncede söledim kzıalr geç giriorum sonra pilates başlıo derken herkese tk tek yorum yazamıorum sabahları kusura bakmayın ama okuorum hep geçmiş.olumsuz bişi olursa sölüorum.:26:
pilates te çok güzel her yerden hızlı hızlı çalıştık.güzel oldu.lastik bant top herşeyden oldu
kızlar hedef pantolonuma girdiiiiiiim çoook sevindim.o pantolunu baz almıştım kilo verirken.kalçamdan yukarı çıkmıyordu.her hafta deniyordum.ilk defa bu hafta yukarı ıktı ve önü kapandııı.şimdi de biraz bollasması ve daha rahat olması için uğrasıcam.herkese iyi zayıflamalarrr:79::80:
kızlar hedef pantolonuma girdiiiiiiim çoook sevindim.o pantolunu baz almıştım kilo verirken.kalçamdan yukarı çıkmıyordu.her hafta deniyordum.ilk defa bu hafta yukarı ıktı ve önü kapandııı.şimdi de biraz bollasması ve daha rahat olması için uğrasıcam.herkese iyi zayıflamalarrr:79::80:
neruda geçmişi okuyup yorumlarını yazıyo galiba
ay nasıl mutlu olurum
harikasınnn harika bir alışkanlık bu. son bir kaç aydır bende böyleyim. erkenden kalkıp kahvaltımı yapıyorum eskiden kalkıp giyinir hemen işe koşardım orada pogaca mogaca yerdim şimdi evde saglıklı bir biçimde kahvaltımı yapıyorum.. işte az önceki menüm
domates salatalık maydonoz
2 çatal diyet peynir bir çatal zeytin ezmesi 6 adet yeşil zeytin
1,5 dilim ekmek iki parça ızgara tavuk ( yumurta bir süre yiyemiycem aşırı yiyince alerji oluyo,hem tavuk tok tutuyo )
1 bardak portakal suyu
1 kupa şekersiz çay
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,ben iyiyim şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr.uykumu aldım bugün,aşam kızım hep eşimi çağırdı yanınabu gece rahat uydum yani
akşam menüm şöyle oldu
2,5 yk kuru fasülye
salata(1 yk zeytinyağı ile)
1 zeytin
1 kk beyaz peynir
Akşam yemeğimi hazırlarken bir adet kivi aralarda ve spor sonrası da toplamda yarım kahve fincanı kadar leblebi yedim.
yemekten sonra
45 dk yürüdüm,5.5 temposundaydı ortalama hızı
bu spor iyi hoş da hergün saçıma fön çekmek çok sinirime dokunuyor,offfffffffffffffffff
sabah menüm
3 adet zeyin
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek(neruşummmmmmmmseni seviyorumm)
1 kk ligt beyaz peynir
domates
maydanoz
Ahanda uyuyan güzel uyanmışşşşşşşşşşşş:87:
afiyet olsun canımmmmmmmmmm,2. ara öğünün sanırımmmmmgızzzzzzzzzzzz bene bak beneeeeeeeeeeeeeeeeee gözlerimin içine bakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?