60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar dün akşam dışarda yediğim için sebze fazla yiyemedim.
3 yk pilav
6 yk falan kremalı mantarlı tavuk
sebze garnütür(kabak,brokoli,havuç 2 şer dilim parça)
olmuş mu sizce

afiyet olsun canım,kremalı olması sakıncalı ama yinede fena değil bence hem sebzede yemişsin yanında ,afiyet olsunnnnn

ara öğünde 1 dlm ekemk hakkını yemiş oldun,afiyet olsuniçindede yağı da var tabi,ekmekte yağ yok biliyorsun ki
ycl simit yimiş ona afiyet ossun demişsin beni minicik bir pizza yidim bana fırça kayıyon banaeee yaa :84::84::84:amaan olsun o kadar avuç içinden de küçüktü hani açma hamurundan yapılıyor. her gün yediğim birşey değil zaten arkadaşlar bugün almış pişman deeelimmm

canımm çok yakışmış bütün giydiklerin o kadar uğraştın sevincini bizimle paylaşmak hakkın çook güzel olmuşsun darısı başımızaaa

bu arada ara ögün.
6 adet badem
1 bardak 5 i bi yerde çay..
masamda 1,5 litre su var ögleden sonra biter oda. akşam da sporla 500 ml içiyorum

Allah Allah beni ayrımcılıkla suçluyor şuna bak heleeeeeeeeeeee:18::18::18:
ycl sabah yarım simit yedi ama sadece,yanındada domates.simitin içine yağ bile koymuyorlar ayol,susam dışında pekde zararlı bişey değil
sen ne yedin sabahtan beri
zeytin ezmesi
6 adet zeytin
peynir
tavuk
ekmek
reçel
üzerine yetmemiş gibi birde yağlı yağlı açma hamurundan yapılan pizza yemişii afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada ara ögün.
6 adet badem
1 bardak 5 i bi yerde çay..
masamda 1,5 litre su var ögleden sonra biter oda. akşam da sporla 500 ml içiyorum

afiyet olsun canımmmmmmmmmm,2. ara öğünün sanırımmmmmgızzzzzzzzzzzz bene bak beneeeeeeeeeeeeeeeeeegözlerimin içine bakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:

evimde koşu bandı olmasına rağmen şu anda bende bademciklerimden yapamıyorum canım kaç ay oldu binemedim bitürlü koşu bandına.veriyorum ama tabi zor oluyo sporsuz.seninde tabiki sorunun varsa binme canım.istersen biz nasıl yaptığımızı yazayım buraya ona göre sende fikir edinirsin olurmu.
arada kaçamaklarımız oluyo haftada bir ,ayda bir kaçamak yapan var eğer misafirliğe yada dışarda yemek zorunda kalıyorsak fazla kaçırmışsak ertesi günü dengelemeye çalışıyoruz.şekeri ve tatlıyı bırakanlar var ben mesela ve hugocuk bıraktık tamamen ama şimdi yeni yeni 2-3 haftadır bir çay kaşığı yada 2 çay kaşığı ben sadece pazar günleri tahin pekmez karışımı yiyorum onun dışında yemiyorum hiç.şekeri ve tatlıyı bıramayanlarda azalttı fazla yememeye gayret ediyorlar .regli döneminde çünkü birazcık isteniyor tatlı.3 ana ve 3 ara öğün yapıyoruz canımsabah kahvaltı çok önemli.öğlen et yiyorsan akşam sebze olmalı yada öğlenle akşamın yerlerinide değiştirebilirsin.ekmek mutlaka ye yememezlik yapma vücudumuzun onada ihtiyacı var.2 yk pilav ve makarna:1 dilim ekmeğe eşit.bir kepçe çorbada bir dilim ekmeğe eşit ona göre öğünlerinde ekmek dilimlerinden düşebilirsin.canım aklıma gelenler bunlar sormak istediğin varsa sor yardımcı olurum yine.bu arada bazı arkadaşlarımız çerez yiyorlar belli bi miktar yemiyenler var diyetisyene gidenler var gitmeyenler var ben şu anda bıraktım gitmiyorum ama devam ediyorum yinede benim diyetisyenim çerez yağlı diye vermedi onun yerine öğleden sonraya meyveyle beraber bir tane kepekli galete ekledi

slm kızlaaaaar geçmişe şöle bir göz attık kahvaltılar güzel
kaçamak göremedim pek.
sabah uyanamayıp açma poğaça alanlar varrr cısssssssssssssss
olmasın böle şeyler sık sık
kahvaltıma yapılan yorumlarada teşekkürler.daha öncede söledim kzıalr geç giriorum sonra pilates başlıo derken herkese tk tek yorum yazamıorum sabahları kusura bakmayın ama okuorum hep geçmiş.olumsuz bişi olursa sölüorum.:26:
pilates te çok güzel her yerden hızlı hızlı çalıştık.güzel oldu.lastik bant top herşeyden oldu

kız kalanch geçmişe şöle bi göz attık derken kiminle baktın geçmişe:82: yoksa aramızda bi casusmu var he de bakem

kızlar hedef pantolonuma girdiiiiiiim çoook sevindim.o pantolunu baz almıştım kilo verirken.kalçamdan yukarı çıkmıyordu.her hafta deniyordum.ilk defa bu hafta yukarı ıktı ve önü kapandııı.şimdi de biraz bollasması ve daha rahat olması için uğrasıcam.herkese iyi zayıflamalarrr:79::80:

bende eski kotlarımdan birini görebileceğim bir yere astım,3-4 aylık hamileyken bile önünü kapatabiliyordum ama şu an düğmeleri kapatamıyorumbende onun içine gireceğim günü belkiyorum sabırsızlıkla.tebrik ederim seni

sevindim canım olmasına 2 haftaya bollaşır heralde

çok sevindim senin adına bak bir tane pantolon kazanmış oldun...

ay nasıl mutlu olurum

ebruuuuuuuu sen iskenderunda mısııııııın bizim de yazlığımız orda yaklaşık 20 yıldır arsuza doğru giderken :13:

ben bişiy diyemiyciiiiim zira birazdan kahvaltımı yazınca anlarsunuzzzzzz

Güzell bence genel olarak ama zeytinler biraz fazla bence de(bu bişey dememiş halim ama şükret muz demedim )

Ohhhhh fambıkk süpersinnnn her şey gayet güzel bence spor muhhteşemmmm

Ayrıcaaaaaaaaa ben de seni seviyorummmmmmmm ama bugün dengemi yemedim yerine ne yedim hiiiiiiiiiiiç sormaaaaaaaaaaaa:82::82::82:

Ahanda uyuyan güzel uyanmışşşşşşşşşşşş:87:

bennnnimmmm uyandıııııııııııııım buyruuuuuuuuuuuuuuuuuunnn:13:

afiyet olsun canımmmmmmmmmm,2. ara öğünün sanırımmmmmgızzzzzzzzzzzz bene bak beneeeeeeeeeeeeeeeeeegözlerimin içine bakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bence de bakkk bu güzelliğe bakılmazzz mııııııı fıstık fıstıkkkkk artiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzz diyene bak kendi asıl artiiiiiiiiiiiiiizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…