estağfirullah Rabbim gerçekten güzel yaratmış O'nun yarattığı güzellikleri görmezlikten gelmek bence nankörlükten ve de kibirlilikten başka birşey olmasa gerek Rabbim kibriyadan korusun AMİN...
bütün gün yediklerim
sabah(06:40)
1 fincan şekersiz çay
1 yumurta
1kk peynir
maydanoz
1.5 kepekli ekmek
2 zeytin
ara(08:30)
1 adet orta türk kahvesi
ara(10:30)
1 adet elma
öğle(12:30)
1 kepçe sebze çorbası
3 yk yoğurt
2 küçük baget
limonlu salata
1 az şekerli türk kahve
ara(15:30)
1 adet elma
1 fincan yeşil çay
ara(17:30)
1 adet kuru kayısı
1 adet yulaflı bisküvi
nasıl kızlar bütün gün yediklerim içtiklerim bunlar sizce fazla mı akşama ne yemem lasımm
seni dün çok beyendimya gece rüyamda gördüm senin iş yerine gelip sana süpriz yaptım çok sevindin sarıldık sanki çok eski arkadaş dostmuş gibi gezdik hep güldük eylendik rüyamda
afiyet olsunnnnnnnnnn,çörek otu,zencefil ne işe yarıyor acaba ve nasıl yiyorsun bunu yutuyormuusn yani:44:
hoşgeldin forumun mankeni eswcim afiyet olsun
nasılsın?
günaydın bebişim nasılsın bakayım. yeni listen hayırlı olsun canımcım
dimek öyle hugocum :93::78: demicektin bunları
bu yaz nasip olursa iskenderuna gelmeyi düşünüyoruz eşimle. inşallah geliriz aksilik çıkmazsa
canım diyetisyen vermiş sanırım diyet yaparken hastalanmayayım diye.sonra zendeçal hazmı kolaylaştırıyormuş..toz şeklinde bunlar .zencefil çok berbat bişey acı zıkkım gibi.ölüyorum içene kadar amaeminim çok sağlık özellikle kış mevsiminde bağışıklı sişstemi için
günaydın canım afiyet olsungüüüüüüüüüüüüüüüüünaaayyyyydıııınnnnn kızlarrrrr
herkese sağlıklı kaçamaksız güzel günler diliorummm vee
kahvaltımı yazıp geçmişe göz atıp pilatesi beliorum
1 kupa şekersiz çay
1.5dilim çavdar ekmeği
3 zeytn
maydonoz
2 kuru kayısı
2 kuru erik
1.5 kk peynir çeşitleri
1 yeşil köy biberi
1tk pekmez
2 tk ypğurt
1çay k.acı sos
afiyet olsunherkese günaydınlaaarrr
sabah yine bi kase nesfit ile kahvaltı yapabildim, uyanamdım çünkü zamanında((
birazdan da 1 elma yicem
afiyet olsun canım kahvaltın az değilmi:26:günaydın arkadaşlar..herkese sağlıklı günler..
Dün fotografıma yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim...cevap veremediğim sanırım farmasi ve nugya kalmıştı çok teşekkürler..sizin kalbinizin güzelliği bakışlarınıza yansımışki beni güzel görmüşsünüz..
Bu arada sabah 2 bardak su
1'er çay kaşığı çörek otu zencefil zerdeçal
kahvaltıda 1 dilim ekmek.peynir 4 zeytin ve 1 çk. Reçel
ara 1 ceviz 2 fındık 1 kupa yeşil çay 500 ml su
yapcak bişey yok canım afiyet olsungünaydın kızlar dün akşam dışarda yediğim için sebze fazla yiyemedim.
3 yk pilav
6 yk falan kremalı mantarlı tavuk
sebze garnütür(kabak,brokoli,havuç 2 şer dilim parça)
olmuş mu sizce
bütün gün yediklerim
sabah(06:40)
1 fincan şekersiz çay
1 yumurta
1kk peynir
maydanoz
1.5 kepekli ekmek
2 zeytin
ara(08:30)
1 adet orta türk kahvesi
ara(10:30)
1 adet elma
öğle(12:30)
1 kepçe sebze çorbası
3 yk yoğurt
2 küçük baget
limonlu salata
1 az şekerli türk kahve
ara(15:30)
1 adet elma
1 fincan yeşil çay
ara(17:30)
1 adet kuru kayısı
1 adet yulaflı bisküvi
nasıl kızlar bütün gün yediklerim içtiklerim bunlar sizce fazla mı akşama ne yemem lasımm
slm arkadaşlar bende anlamadığım bir şekilde 52 kilodan 62 kiloya çıkanlardanım..Yaz mevsimine kadr kilolarımı fazlası ile vermek istiyorum boyum da kısa olduğu için hiç hoş olmuyor fazla kilolar malum yaz sezonu düğün sezonu 2 haftadır hayatımda çoğu lezzeti çıkardım şu an gözle görülür pek bişey yok sabır diyorum ve devam ediyorum...Bakalım ne olacak yaza kadr 12 kilo verilebilirmi sizce?
saolun kızlar az once aradım hastaneyi diyetisyen bölümü yokmuş cts leri ee bende haftaiçi almak istemiyorum işten izin istemek cok stres veriyor bana napıcam
goccccaaaa bir portakal yedim
hoşgeldin canım verilir tabikide ama bence acele etme yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?