60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

estağfirullah Rabbim gerçekten güzel yaratmış O'nun yarattığı güzellikleri görmezlikten gelmek bence nankörlükten ve de kibirlilikten başka birşey olmasa gerek Rabbim kibriyadan korusun AMİN...

doğru söylüyorsun canım..allah kalbinde kibir olanlardan korusun

günaydın kızlar dün akşam dışarda yediğim için sebze fazla yiyemedim.
3 yk pilav
6 yk falan kremalı mantarlı tavuk
sebze garnütür(kabak,brokoli,havuç 2 şer dilim parça)
olmuş mu sizce

afiyet olsunnnnnnnnnn,çörek otu,zencefil ne işe yarıyor acaba ve nasıl yiyorsun bunu yutuyormuusn yani:44:

canım diyetisyen vermiş sanırım diyet yaparken hastalanmayayım diye.sonra zendeçal hazmı kolaylaştırıyormuş..toz şeklinde bunlar .zencefil çok berbat bişey acı zıkkım gibi.ölüyorum içene kadar amaeminim çok sağlık özellikle kış mevsiminde bağışıklı sişstemi için

kızlar kendinize çok iyi bakın Allah' a emanet olun duşumu alayım öğlen yemeğimi hazırlayayım sonra okula marşşşşşşşşşşş

hoşgeldin forumun mankeni eswcim afiyet olsun
nasılsın?

sağol canım, hoşbuldum :))
iyiyim canım çok sağol, tekrar işe adapte olmaya çalışıyorum işte

günaydın bebişim nasılsın bakayım. yeni listen hayırlı olsun canımcım

sağol tatlım, iyiyim canım ya
kendime yeni bi liste oluşturamadım hala
bi türlü düzene sokamadım 2-3 gündür ama geçen seferde 1 haftada ancak toparlanmıştım zaten

anladım canımcım,hayatta yiyemem öyle şeyler

slm arkadaşlar bende anlamadığım bir şekilde 52 kilodan 62 kiloya çıkanlardanım..Yaz mevsimine kadr kilolarımı fazlası ile vermek istiyorum boyum da kısa olduğu için hiç hoş olmuyor fazla kilolar malum yaz sezonu düğün sezonu 2 haftadır hayatımda çoğu lezzeti çıkardım şu an gözle görülür pek bişey yok sabır diyorum ve devam ediyorum...Bakalım ne olacak yaza kadr 12 kilo verilebilirmi sizce?

saolun kızlar az once aradım hastaneyi diyetisyen bölümü yokmuş cts leri ee bende haftaiçi almak istemiyorum işten izin istemek cok stres veriyor bana napıcam

günaydın canım afiyet olsun
herkese günaydınlaaarrr

sabah yine bi kase nesfit ile kahvaltı yapabildim, uyanamdım çünkü zamanında ((

birazdan da 1 elma yicem
afiyet olsun
afiyet olsun canım kahvaltın az değilmi:26:
3 yk pilav
olmuş mu sizce
yapcak bişey yok canım afiyet olsun

3 yk pilav
olmuş mu sizce

hoşgeldin canım verilir tabikide ama bence acele etme yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun

hoşgeldin canım verilir tabikide ama bence acele etme yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun

ama spor yapamıyorum ben çok fazla ben fıtığım var sadece ev işlerine yöneldim hiç durmaksızın temizlik yapıyorum o bile belimi zorluyor zamn zaman yürüyüş yapsam çok ayakta kalmaktan yine ağzrıyor ama yememe çok dikkat ediyorum karbonhidratı hayatımdan sildim çok az yiyorum ne dersin verebilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…