iskenderun ve antakya aynı şehirmi
arkadaşım bende kansızlık var ve fazla egzersiz yapınca başım dönüyor ama bununda süper bir çözümünü buldum sade maden suyu diyetine ekle ben içine bir iki damla limon sıkıyorum süper bir çözüm olduSevgili arkadaşlarım, dün ilk kaçamağımı değil büyük kaçamağımı yaptım ve tıka basa döner yedim:) 1 ayda ilkti ve çok heyecanladım tabi:)
diyete aynen devam ediyorum..
Spor ve diyet epey bitkin düşürüyor, vitamin olarak ne alıyorsunuz veya özellikle bildiğiniz tavsiye ettiğiniz bir şey var mı?reklam olması sorun olacaksa özel mesaj atarsanız memnun olurumm
arkadaşım akşam yemek yenilmeli ama et türü olmazsa daha iyi salata ve meyve yenmeli ayrıca erken yatıyorsan 18de bitirmelisin akşam yemek yenmesinin sebebi en iyi uykuda yağ yakıyormuşuz eğer vücut yalıcak bişey bulamazsa kas hücrelerinden yakıyomuş aman çok dikkat..yaa bende akşam yemegi yiyorum eskiden yemezdim siz kızlar tavuk filan yiyin diosunuz diye yemeye başladım ama kg veremiyorum o zamandan beri dogru düzgün. bende yemicem artıkın..
iyi sporlar arkadaşım yağlar erisin inşallahşimdi pilates zamanı kızlar sonra görüşürük
sende Allaha emanet ol arkadaşım iyi derslerkızlar kendinize çok iyi bakın Allah' a emanet olun duşumu alayım öğlen yemeğimi hazırlayayım sonra okula marşşşşşşşşşşş
tebriklerkızlar hedef pantolonuma girdiiiiiiim çoook sevindim.o pantolunu baz almıştım kilo verirken.kalçamdan yukarı çıkmıyordu.her hafta deniyordum.ilk defa bu hafta yukarı ıktı ve önü kapandııı.şimdi de biraz bollasması ve daha rahat olması için uğrasıcam.herkese iyi zayıflamalarrr:79::80:
inşallah başarırsın arkadaşımbende eski kotlarımdan birini görebileceğim bir yere astım,3-4 aylık hamileyken bile önünü kapatabiliyordum ama şu an düğmeleri kapatamıyorumbende onun içine gireceğim günü belkiyorum sabırsızlıkla.tebrik ederim seni
ebruuuuuuuu sen iskenderunda mısııııııınbizim de yazlığımız orda yaklaşık 20 yıldır arsuza doğru giderken :13:
canım ben antakyadayım merkezde...yaklaşık 1 saat aramız.sen nerdesin şuan.
dimek öyle hugocum :93::78: demicektin bunları
kız kalanch geçmişe şöle bi göz attık derken kiminle baktın geçmişe:82: yoksa aramızda bi casusmu var he de bakem
kız kalanch geçmişe şöle bi göz attık derken kiminle baktın geçmişe:82: yoksa aramızda bi casusmu var he de bakem
sevgülüsüne yumurta kırıyor ya da
neruda geçmişi okuyup yorumlarını yazıyo galiba
kız neruş ne yedin bakim sen Allah Allah pek bir merak ettim,eşim 2 gecedir tulumba dadlularını götürüyor,offfff.ne savaşlar veriyorum kendimle bir bilseniz.
sevgülüsüne yumurta kırıyor ya da
neruda geçmişi okuyup yorumlarını yazıyo galiba
kız neruş ne yedin bakim sen Allah Allah pek bir merak ettim,eşim 2 gecedir tulumba dadlularını götürüyor,offfff.ne savaşlar veriyorum kendimle bir bilseniz.
amaaaan oneymiş öyle dişlerini elmastanmı yapıyor doktor 5000 lira vaaay anam vay :26:gız ben seni yerim sağlıklı davşanım. hepinizi çok seviyorum. eşimle iskenderuna gitmeyi planlıyoruz nasipse bu yaz. ama kesin değil çünkü eşimin izni pek olmuyor. hatta biz tatillerde kuşadasını fehtiyeyi falan gördük antalya falan diyoruz belki gideriz diye ama işte eşimin izin durumuna bağlı. nasipse gelirsek senide ebruliyide bulurum tanışırız. valla çok isterim sizlerle tanışmak. gerçi doktorla konuştum benim dişler 5 bin lirayı bulurmuş. eşim,n dişleride 2 bin lira diyorlar eder 7 bin lira. bir kısmını peşin ödesek geri kalanını taksit yaparsak bu yaz tatil iptal olabilir. belli değil. dişler pahalı tutuyor. bakalım nasip bebem.
aslında benim hayalim antalya taraflarında pansiyon gibi ufak bişey işletsek eşimle diyorum ama sadece hayal. ailem herşey burda eşimin işide burda. olmaz ama yinede hayali bile güzel. akdenizi gezdik çok beyendim. toros dağlarına bayıldım. gerçi bualarda güzel ama tatil şehirlerine özellikle iskenderun antalya falan o civarlara bayılıyorum ben. inşallah eşim devlete girebilir inşallah oralara taşınırız valla çok ama çok isterim ben ya
Allah Allah beni ayrımcılıkla suçluyor şuna bak heleeeeeeeeeeee:18::18::18:
ycl sabah yarım simit yedi ama sadece,yanındada domates.simitin içine yağ bile koymuyorlar ayol,susam dışında pekde zararlı bişey değil
sen ne yedin sabahtan beri
zeytin ezmesi
6 adet zeytin
peynir
tavuk
ekmek
reçel
üzerine yetmemiş gibi birde yağlı yağlı açma hamurundan yapılan pizza yemişii afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnn
afiyet olsun canımmmmmmmmmm,2. ara öğünün sanırımmmmmgızzzzzzzzzzzz bene bak beneeeeeeeeeeeeeeeeee gözlerimin içine bakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?