60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız neruş ne yedin bakim sen Allah Allah pek bir merak ettim,eşim 2 gecedir tulumba dadlularını götürüyor,offfff.ne savaşlar veriyorum kendimle bir bilseniz.

hayırlı günler arkadaşlar ben ara ara uğrayıp burayı okuyorum biraz göz gezdirdim hepsini okuyamadım ama arkadaşım bende kansızlık var ve fazla egzersiz yapınca başım dönüyor ama bununda süper bir çözümünü buldum sade maden suyu diyetine ekle ben içine bir iki damla limon sıkıyorum süper bir çözüm olduiçerisindeki vitamin ve minerallerle bünyeyi kuvvetlendiriyor

yaa bende akşam yemegi yiyorum eskiden yemezdim siz kızlar tavuk filan yiyin diosunuz diye yemeye başladım ama kg veremiyorum o zamandan beri dogru düzgün. bende yemicem artıkın..
arkadaşım akşam yemek yenilmeli ama et türü olmazsa daha iyi salata ve meyve yenmeli ayrıca erken yatıyorsan 18de bitirmelisin akşam yemek yenmesinin sebebi en iyi uykuda yağ yakıyormuşuz eğer vücut yalıcak bişey bulamazsa kas hücrelerinden yakıyomuş aman çok dikkat..

şimdi pilates zamanı kızlar sonra görüşürük
iyi sporlar arkadaşım yağlar erisin inşallah

kızlar kendinize çok iyi bakın Allah' a emanet olun duşumu alayım öğlen yemeğimi hazırlayayım sonra okula marşşşşşşşşşşş
sende Allaha emanet ol arkadaşım iyi dersler
tebrikler

inşallah başarırsın arkadaşım

dimek öyle hugocum :93::78: demicektin bunları

gız ben seni yerim sağlıklı davşanım. hepinizi çok seviyorum. eşimle iskenderuna gitmeyi planlıyoruz nasipse bu yaz. ama kesin değil çünkü eşimin izni pek olmuyor. hatta biz tatillerde kuşadasını fehtiyeyi falan gördük antalya falan diyoruz belki gideriz diye ama işte eşimin izin durumuna bağlı. nasipse gelirsek senide ebruliyide bulurum tanışırız. valla çok isterim sizlerle tanışmak. gerçi doktorla konuştum benim dişler 5 bin lirayı bulurmuş. eşim,n dişleride 2 bin lira diyorlar eder 7 bin lira. bir kısmını peşin ödesek geri kalanını taksit yaparsak bu yaz tatil iptal olabilir. belli değil. dişler pahalı tutuyor. bakalım nasip bebem.
aslında benim hayalim antalya taraflarında pansiyon gibi ufak bişey işletsek eşimle diyorum ama sadece hayal. ailem herşey burda eşimin işide burda. olmaz ama yinede hayali bile güzel. akdenizi gezdik çok beyendim. toros dağlarına bayıldım. gerçi bualarda güzel ama tatil şehirlerine özellikle iskenderun antalya falan o civarlara bayılıyorum ben. inşallah eşim devlete girebilir inşallah oralara taşınırız valla çok ama çok isterim ben ya

kız kalanch geçmişe şöle bi göz attık derken kiminle baktın geçmişe:82: yoksa aramızda bi casusmu var he de bakem

k ile m alt alta ya klavyede kızın eli sürçtü herhaldeeee neeeeee fenasııııınııızzzzzz

sevgülüsüne yumurta kırıyor ya da

hayıııııııııır o yoktu bugün yapayalnız yaptım kahvaltımı (pardon kömürüme haksızlık etmiyim kömür de vaar)

neruda geçmişi okuyup yorumlarını yazıyo galiba

ay evet yetişemiyorum ki oku oku maşallahhh

iskenderun ve antakya aynı şehirmi

hatay-antakya aynı şehir; iskenderun da hatayın ilçesiii

kız neruş ne yedin bakim sen Allah Allah pek bir merak ettim,eşim 2 gecedir tulumba dadlularını götürüyor,offfff.ne savaşlar veriyorum kendimle bir bilseniz.

ya abartı bişey yoookkkkyazıyorum şimdi hemen

öğle menüm
macar gulaş
ezogelin çorba
ve bulgur pilavı

pilav yerine ekmek yicem sanıırm yine

arcak81 hugocuk famir mavli kalanchoe mountainmist eebruli fazi82 selma81 neruda chef nugya abukk EBRUDUR esw
maşallah kalabalığa bak

günaydın mavlicim nasılsın canım. uzun süre yoktun canım. yeniden dönmene sevindim canım

kız kalanch geçmişe şöle bi göz attık derken kiminle baktın geçmişe:82: yoksa aramızda bi casusmu var he de bakem

k ile m alt alta ya klavyede kızın eli sürçtü herhaldeeee neeeeee fenasııııınııızzzzzz

sevgülüsüne yumurta kırıyor ya da

hayıııııııııır o yoktu bugün yapayalnız yaptım kahvaltımı (pardon kömürüme haksızlık etmiyim kömür de vaar)

neruda geçmişi okuyup yorumlarını yazıyo galiba

ay evet yetişemiyorum ki oku oku maşallahhh

iskenderun ve antakya aynı şehirmi

hatay-antakya aynı şehir; iskenderun da hatayın ilçesiii

ya abartı bişey yoookkkkyazıyorum şimdi hemen

amaaaan oneymiş öyle dişlerini elmastanmı yapıyor doktor 5000 lira vaaay anam vay :26:

aşkolsun ayrımcılık olur mu takılıyorum .. bir güncük bişi abartılcak bişi yok bence. kahvaltımda reçel yimedim bi kerem abartmaaa tavuk yidimm evet ama ben akşam bişi yemiyorum o yüzden sabah o kadar okur bence yaa o pizza minicikti diyorum avucumdan da küçüktüüüü
afiyet olsun canımmmmmmmmmm,2. ara öğünün sanırımmmmmgızzzzzzzzzzzz bene bak beneeeeeeeeeeeeeeeeeegözlerimin içine bakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hee ara ögünümde bademcikleri yuttummmm artık ögle yemeği saati olan 12.15 e kadar su içiciiimmm hee bakıyorum gözlerineee vee korktum kıııı öle sert bakma bee

pilates yapan hatuncuklar nasıldı bugün bence çok güzeldi süperdi hızlı hızlı terletti valla. pilates bağımlısı olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…