canım hatayla antakya aynı şehir iskenderun ilçesi diye biliyorum ben
amaaaan oneymiş öyle dişlerini elmastanmı yapıyor doktor 5000 lira vaaay anam vay :26:
maşallah maşallaharcak81 hugocuk famir mavli kalanchoe mountainmist eebruli fazi82 selma81 neruda chef nugya abukk EBRUDUR esw
maşallah kalabalığa bak
günaydın mavlicim nasılsın canım. uzun süre yoktun canım. yeniden dönmene sevindim canım
iskenderun ve antakya arası 1 saat mesafeli..ikisinede hatay deniliyor..
Hatay merkez antakya oluyor
iskenderunda ilçe
evet katılıyorum antakya hatay aynı şehir ve iskenderunda hataya bağlı diye biliyorum
bi ara kesin gelicez canım eşim orda okumuş. çevresi var orda. o yüzden gelicez o zaman görüşürüz muhakkak
tabiki değer arkadaşım özellikle diş çok önemli hem sağlık hemde görüntü açısından için rahat olsun senelerce kullanıcaksın ve para harcanıp gidiyor zatenya sorma porselen oluyo 18 tane dişim. kanal tedavileride yapıldı falan. dişin tanesi 200 lira. kanal tedavisi 175 lira. böyle böyle oluyo 5 bin lira. off off
ama işte sağlık için herşey o yüzden rahatım.
Kızlaaaaaaaaaaar hepinizeee öpücükleeeeeerrrrrr güzelliklerle dolu birgün diliyorum şööle neşeli,eğlencel,daha da inceldiğimizzzzzz muhhteşemmmmm birgün olsunnn inşallahhhh:13:
sabah kalkınca 7-8 tane yaban mersini 1 bardak su
kahvaltım
2kk lıght dil peyniri
3 tane yeşil zeytin
2 çeri domatessss
2 bebiş salatalık
1 kudüs hurması
1 küçük tabak maydonoz
1 greyfurt suyu (yarım su bardağı kadardı)
veeeeeeeeeeeeeeeeee 1 ADET KANDİL SİMİDİ (SUSAMSIZI) yaaaaaaa famiiir inanamazsın ben kandil günü dışarı çıktım baktım geçtim bu kandil simtlerine almadım amaa akşam ev sahiplerim geldi,gelirken bir kutu getirmişlerrrrama şimdi benim ne suçum vaaaaar yemedim valla o günden beri duruyodu bu sabah ekmek yerine 1 tanecik ondan yedimmmm olma mııııııııııııııııııııı
ben bişiy diyemiyciiiiim zira birazdan kahvaltımı yazınca anlarsunuzzzzzz
Güzell bence genel olarak ama zeytinler biraz fazla bence de(bu bişey dememiş halim ama şükret muz demedim
kızlar bende hatay ve antakya aynı yer diye biliyorum.iskenderun da mersinin büyük bir ilçesidüüürrcanım hatayla antakya aynı şehir iskenderun ilçesi diye biliyorum ben
arkadaşım akşam yemek yenilmeli ama et türü olmazsa daha iyi salata ve meyve yenmeli ayrıca erken yatıyorsan 18de bitirmelisin akşam yemek yenmesinin sebebi en iyi uykuda yağ yakıyormuşuz eğer vücut yalıcak bişey bulamazsa kas hücrelerinden yakıyomuş aman çok dikkat.. :
gız ben seni yerim sağlıklı davşanım. hepinizi çok seviyorum. eşimle iskenderuna gitmeyi planlıyoruz nasipse bu yaz. ama kesin değil çünkü eşimin izni pek olmuyor. hatta biz tatillerde kuşadasını fehtiyeyi falan gördük antalya falan diyoruz belki gideriz diye ama işte eşimin izin durumuna bağlı. nasipse gelirsek senide ebruliyide bulurum tanışırız. valla çok isterim sizlerle tanışmak. gerçi doktorla konuştum benim dişler 5 bin lirayı bulurmuş. eşim,n dişleride 2 bin lira diyorlar eder 7 bin lira. bir kısmını peşin ödesek geri kalanını taksit yaparsak bu yaz tatil iptal olabilir. belli değil. dişler pahalı tutuyor. bakalım nasip bebem.
aslında benim hayalim antalya taraflarında pansiyon gibi ufak bişey işletsek eşimle diyorum ama sadece hayal. ailem herşey burda eşimin işide burda. olmaz ama yinede hayali bile güzel. akdenizi gezdik çok beyendim. toros dağlarına bayıldım. gerçi bualarda güzel ama tatil şehirlerine özellikle iskenderun antalya falan o civarlara bayılıyorum ben. inşallah eşim devlete girebilir inşallah oralara taşınırız valla çok ama çok isterim ben ya
ben de yazdıktan sonra farkettim biliomusun evet bi casusuum var ben forumda yokken bile o göz atıo benim yerime haberim oluo ne yaptığınızdan
herkese merhabaaaalar.1 haftalık aradan sonra hepiniz iyisinizdir umarım.yokluğum hemen kendini belli etti.burada olmadığım süre içinde çok dikkat etmeme rağmen 1 kilo aldım.çook mutsuzum.ne dandik bir bünyem var benim yaaa herkes gider mersine ben de tersine...yalnız itirafa ediyorum 1 haftadır pek sebze yemedim.et tavuk baklagil falan ağırlıklı oldu.sebze sadece öğlenleri salata olarak yedim bide günde 3 lt su içerdim bi haftadır 1.5 lt içtim.ve 66 olan kilom 67 oldu.ama bu beni pes ettirdimi aslaaaaaaabu göbüş benim daha ne kadar inatçı bi hatun olduğumu görmedi.ben bilirim ona yapacağimı tereyağ gibi eritiymde görsün gününü hemen kahvaltımı yazayım.saat 9.00 da yaptım.yarım domates yarım salatalık 1 tk pekmez 1tk tahin 1kk peynir 2 dilim çaavdar ekmeği 1 kuru kayısı1 yumurta beyazı(sarısını bebişlerim yedi)koca bi kupa şekersiz çay. ara saat 11.00da yedim.2 kuru kayısı 1 tane etiform mısır-pirinç patlağı.1.5 lt de su içtim.öğlene de kısmetse domates salatalık çiğ ıspanakve 2 küçük haşlanmış patates ile bol limonlu bir salata ve 1 kase yoğurt yemeği düşünüyorum.ekmek yok tabiki patatesler ekmek yerine geçecek.kızlar bu menü ile aldığımı verirmiyim sizce. :26:
verirsin sen o 8 kiloyuda hele bir dişlerini yaptır daha rahat verirsin8 kilocuğum kaldı azimle devam ediyırum. gerçi bu ay diş falan derken düzenli yapamadım ama bakalım 22 sinde kontrolde ne çıkacak. grip oldum ardından dişler falan derken çokta düzenli olmadı bilmiyorum ne çıkacak
kızlar ben yemeğe gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?