60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amaaaan oneymiş öyle dişlerini elmastanmı yapıyor doktor 5000 lira vaaay anam vay :26:

ya sorma porselen oluyo 18 tane dişim. kanal tedavileride yapıldı falan. dişin tanesi 200 lira. kanal tedavisi 175 lira. böyle böyle oluyo 5 bin lira. off off
ama işte sağlık için herşey o yüzden rahatım.

arcak81 hugocuk famir mavli kalanchoe mountainmist eebruli fazi82 selma81 neruda chef nugya abukk EBRUDUR esw
maşallah kalabalığa bak
maşallah maşallah

günaydın mavlicim nasılsın canım. uzun süre yoktun canım. yeniden dönmene sevindim canım

günaydın arkadaşım bende döndüğüme sevindim yoksa bu gidişle verdiğim kiloları geri alıcaktım maşallah sen azminle burdasın canım:13:

8 kilocuğum kaldı azimle devam ediyırum. gerçi bu ay diş falan derken düzenli yapamadım ama bakalım 22 sinde kontrolde ne çıkacak. grip oldum ardından dişler falan derken çokta düzenli olmadı bilmiyorum ne çıkacak

Kızlaaaaaaaaaaar hepinizeee öpücükleeeeeerrrrrr güzelliklerle dolu birgün diliyorum şööle neşeli,eğlencel,daha da inceldiğimizzzzzz muhhteşemmmmm birgün olsunnn inşallahhhh:13:

sabah kalkınca 7-8 tane yaban mersini 1 bardak su

kahvaltım

2kk lıght dil peyniri

3 tane yeşil zeytin

2 çeri domatessss

2 bebiş salatalık

1 kudüs hurması

1 küçük tabak maydonoz

1 greyfurt suyu (yarım su bardağı kadardı)

veeeeeeeeeeeeeeeeee 1 ADET KANDİL SİMİDİ (SUSAMSIZI) yaaaaaaa famiiir inanamazsın ben kandil günü dışarı çıktım baktım geçtim bu kandil simtlerine almadım amaa akşam ev sahiplerim geldi,gelirken bir kutu getirmişlerrrrama şimdi benim ne suçum vaaaaar yemedim valla o günden beri duruyodu bu sabah ekmek yerine 1 tanecik ondan yedimmmm olma mııııııııııııııııııııı

herkese merhabaaaalar.1 haftalık aradan sonra hepiniz iyisinizdir umarım.yokluğum hemen kendini belli etti.burada olmadığım süre içinde çok dikkat etmeme rağmen 1 kilo aldım.çook mutsuzum.ne dandik bir bünyem var benim yaaa herkes gider mersine ben de tersine...yalnız itirafa ediyorum 1 haftadır pek sebze yemedim.et tavuk baklagil falan ağırlıklı oldu.sebze sadece öğlenleri salata olarak yedim bide günde 3 lt su içerdim bi haftadır 1.5 lt içtim.ve 66 olan kilom 67 oldu.ama bu beni pes ettirdimi aslaaaaaaa bu göbüş benim daha ne kadar inatçı bi hatun olduğumu görmedi.ben bilirim ona yapacağimı tereyağ gibi eritiymde görsün gününü hemen kahvaltımı yazayım.saat 9.00 da yaptım.yarım domates yarım salatalık 1 tk pekmez 1tk tahin 1kk peynir 2 dilim çaavdar ekmeği 1 kuru kayısı1 yumurta beyazı(sarısını bebişlerim yedi)koca bi kupa şekersiz çay. ara saat 11.00da yedim.2 kuru kayısı 1 tane etiform mısır-pirinç patlağı.1.5 lt de su içtim.öğlene de kısmetse domates salatalık çiğ ıspanakve 2 küçük haşlanmış patates ile bol limonlu bir salata ve 1 kase yoğurt yemeği düşünüyorum.ekmek yok tabiki patatesler ekmek yerine geçecek.kızlar bu menü ile aldığımı verirmiyim sizce. :26:

bi ara kesin gelicez canım eşim orda okumuş. çevresi var orda. o yüzden gelicez o zaman görüşürüz muhakkak

inşallah...yalnız dişler 5 bin tl diyorsun kaç diş ki bu çok fazla canım ya..benim eşim 2 köprü yaptırdı 6 diş sadece 600 lira geçen ay..

ya sorma porselen oluyo 18 tane dişim. kanal tedavileride yapıldı falan. dişin tanesi 200 lira. kanal tedavisi 175 lira. böyle böyle oluyo 5 bin lira. off off
ama işte sağlık için herşey o yüzden rahatım.
tabiki değer arkadaşım özellikle diş çok önemli hem sağlık hemde görüntü açısından için rahat olsun senelerce kullanıcaksın ve para harcanıp gidiyor zaten

afiyet olsunn bacımmmmmmmmmmm benimmmmm.benim börekten kaçıp kaçıp poğaçaya tutulduğum zamanlardaki gibi olmuş ama olsun çünkü ekmek yememişsin ,hem susamsız olanıymışşş,hemde o kadar kilo verdin bukadarcık da ödülün olsun,çok abarttığını düşünüyorsan denegelersin sen zaten.sorum yok yani.ama ilk iş o goccaaaa paketi ya apartmandaki çocuklara dağı yada sevgülüne ver iş yerindekilere dağıtsın,yada buzluğa koy misafirlerin geldiğinde ikram edersin ama mutlaka göz önünden kaldır.şimdi tadına baktınya canın yine aynı tadı almak isteyebilir

ben bişiy diyemiyciiiiim zira birazdan kahvaltımı yazınca anlarsunuzzzzzz

Güzell bence genel olarak ama zeytinler biraz fazla bence de(bu bişey dememiş halim ama şükret muz demedim

gızzz taktın muza heeeetımam zeytinler fazla oldu kızlar kabul ediyorum oldu bi keremmm vurmayın artıkın yazıktır banaaa
canım hatayla antakya aynı şehir iskenderun ilçesi diye biliyorum ben
kızlar bende hatay ve antakya aynı yer diye biliyorum.iskenderun da mersinin büyük bir ilçesidüüürr

canım akşam en geç onda yatıyorum dün mesela dokuzya yattım dokuzda yatan sekizde akşam yemeği yememeli. ben 17.30 gibi ofiste ekmek peynir bişiler atıştırıyorum akşam spordan sonra bir bardak süt içiyorum yetiyor. dün ilk kez yaptım uzun zaman sonra bunu ve hemen tartıya yansıdı. ben ogrendim bu akşam olayını sanırım

inşallah canım hayırlısını dilemek lazım başta sağlık sağlık olduktan sonra herşey istediğimiz zaana olmasa bile geç olsada olur yani.bende isterim canım antalyaya gelirseniz evimde ağırlarım sizi inşallah.güzel yerleri çok tabikide antalyanın bende seni görmek isterim balım hayırlısı olsun canım

sadece salata yeterli olurmu doymana bilmiyorum,öğlen daha kuvvetli beslen akşamalrı azaltırsın bence,ayrıca patates pek tok tutan bir şey değil ve çabuk acıktıran bir besin,bu nedenle pek tercih etme derim

verirsin sen o 8 kiloyuda hele bir dişlerini yaptır daha rahat verirsin

canım akşam en geç onda yatıyorum dün mesela dokuzya yattım dokuzda yatan sekizde akşam yemeği yememeli. ben 17.30 gibi ofiste ekmek peynir bişiler atıştırıyorum akşam spordan sonra bir bardak süt içiyorum yetiyor. dün ilk kez yaptım uzun zaman sonra bunu ve hemen tartıya yansıdı. ben ogrendim bu akşam olayını sanırım [/QUOTE]çok erken yatıyomuşsun yaaa insan kendi bünyesini zamanla çözüyor zaten sende kendi düzenine göre ayarlarsın artık hadi arkadaşlar ben çıktım size iyi günler

yemeğe gidiyorum anniş bakalım neler hazırlamış bize oda benimle diyet yapıyor...afiyet olsun herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…