inşallah...yalnız dişler 5 bin tl diyorsun kaç diş ki bu çok fazla canım ya..benim eşim 2 köprü yaptırdı 6 diş sadece 600 lira geçen ay..
off off et yemediğinden iş yerinde sorun oluyo. akpuska yiyemezmisin. şöyle etsiz yerinden.Öğlen menüsü
kapuska
kıymalı börek
ayva tatlısı..
üçünü de yemem
eee
ya bi gün geç uyandım başıma neler geldi..
evden getirecektim ne güzel...
offf offff
şimdi ne yiyeyim ben kızlar..
Öğlen menüsü
kapuska
kıymalı börek
ayva tatlısı..
üçünü de yemem
eee
offf offff
pilates süperdi hugocuk cum.hızlı hızlı çok iyi oluo keşke hergün öle yapsa.ben maxi plus u çok seviorum her yeride çalıştırıo.pilates yapan hatuncuklar nasıldı bugün bence çok güzeldi süperdi hızlı hızlı terletti valla. pilates bağımlısı olduk
afiyyyyyyyyeeet olsun bebiiiişşşpek güzel olmuşşş kahvaltın.simit de güzel olmuş afiyet olsun ha ekmek yemişsin ha simit ne olcak sanki hem 10 kilo vrdin yani o kadar da olsunKızlaaaaaaaaaaar hepinizeee öpücükleeeeeerrrrrr güzelliklerle dolu birgün diliyorum şööle neşeli,eğlencel,daha da inceldiğimizzzzzz muhhteşemmmmm birgün olsunnn inşallahhhh:13:
sabah kalkınca 7-8 tane yaban mersini 1 bardak su
kahvaltım
2kk lıght dil peyniri
3 tane yeşil zeytin
2 çeri domatessss
2 bebiş salatalık
1 kudüs hurması
1 küçük tabak maydonoz
1 greyfurt suyu (yarım su bardağı kadardı)
veeeeeeeeeeeeeeeeee 1 ADET KANDİL SİMİDİ (SUSAMSIZI) yaaaaaaa famiiir inanamazsın ben kandil günü dışarı çıktım baktım geçtim bu kandil simtlerine almadım amaa akşam ev sahiplerim geldi,gelirken bir kutu getirmişlerrrrama şimdi benim ne suçum vaaaaar yemedim valla o günden beri duruyodu bu sabah ekmek yerine 1 tanecik ondan yedimmmm olma mııııııııııııııııııııı
herkese merhabaaaalar.1 haftalık aradan sonra hepiniz iyisinizdir umarım.yokluğum hemen kendini belli etti.burada olmadığım süre içinde çok dikkat etmeme rağmen 1 kilo aldım.çook mutsuzum.ne dandik bir bünyem var benim yaaa herkes gider mersine ben de tersine...yalnız itirafa ediyorum 1 haftadır pek sebze yemedim.et tavuk baklagil falan ağırlıklı oldu.sebze sadece öğlenleri salata olarak yedim bide günde 3 lt su içerdim bi haftadır 1.5 lt içtim.ve 66 olan kilom 67 oldu.ama bu beni pes ettirdimi aslaaaaaaabu göbüş benim daha ne kadar inatçı bi hatun olduğumu görmedi.ben bilirim ona yapacağimı tereyağ gibi eritiymde görsün gününü hemen kahvaltımı yazayım.saat 9.00 da yaptım.yarım domates yarım salatalık 1 tk pekmez 1tk tahin 1kk peynir 2 dilim çaavdar ekmeği 1 kuru kayısı1 yumurta beyazı(sarısını bebişlerim yedi)koca bi kupa şekersiz çay. ara saat 11.00da yedim.2 kuru kayısı 1 tane etiform mısır-pirinç patlağı.1.5 lt de su içtim.öğlene de kısmetse domates salatalık çiğ ıspanakve 2 küçük haşlanmış patates ile bol limonlu bir salata ve 1 kase yoğurt yemeği düşünüyorum.ekmek yok tabiki patatesler ekmek yerine geçecek.kızlar bu menü ile aldığımı verirmiyim sizce. :26:
afiyet olsunn bacımmmmmmmmmmm benimmmmm.benim börekten kaçıp kaçıp poğaçaya tutulduğum zamanlardaki gibi olmuş ama olsun çünkü ekmek yememişsin ,hem susamsız olanıymışşş,hemde o kadar kilo verdin bukadarcık da ödülün olsun,çok abarttığını düşünüyorsan denegelersin sen zaten.sorum yok yani.ama ilk iş o goccaaaa paketi ya apartmandaki çocuklara dağı yada sevgülüne ver iş yerindekilere dağıtsın,yada buzluğa koy misafirlerin geldiğinde ikram edersin ama mutlaka göz önünden kaldır.şimdi tadına baktınya canın yine aynı tadı almak isteyebilir
hııııımmm e bizde alalım bu casustanbiz yokken neler yazılıyo burda haber etsin bize
kepekli ekemğe tost yanında ayranÖğlen menüsü
kapuska
kıymalı börek
ayva tatlısı..
üçünü de yemem
eee
offf offff
sadece salata yeterli olurmu doymana bilmiyorum,öğlen daha kuvvetli beslen akşamalrı azaltırsın bence,ayrıca patates pek tok tutan bir şey değil ve çabuk acıktıran bir besin,bu nedenle pek tercih etme derim
soya eti yedinmi hiç. soya kıyması var marketlerde ondan kendine köfte yapsan vejeteryanlar protein için yiyor. ebru şallı soya kıymasından mantı yapıp yiyor et yemediğinden çok seviyorum diyordu. normal köfte gibi baharatla yap istersen hem çok faydalı bitkisel protein yani sonuçta
kalanchoecim fambığa bişey dememek lazım valla şerbetlimidir nedir ona laf eden böyle oluyorbende ona hamurişi tarifi verdim sonra gittim kendim yaptım yedim o yemedi valla
neyse merak etme ebru bugün 400 kalori yakmışızdır dedi. erimiştir çoktan yediklerin bebem
kalanchoecim fambığa bişey dememek lazım valla şerbetlimidir nedir ona laf eden böyle oluyorbende ona hamurişi tarifi verdim sonra gittim kendim yaptım yedim o yemedi valla
neyse merak etme ebru bugün 400 kalori yakmışızdır dedi. erimiştir çoktan yediklerin bebem
fambıkkk bende dün sana yeme börek ıyyy vıcık yağlı mağlı dedim kendim gttim yağmurdan kaçıp komşuda doluya tutuldum börekler kekler kısırlar gitti valla
neruşşş 10 kilon gitti süvgülün sendeki değişim farketmiştir neler diyor memnunmu
Kızlaaaaaaaaaaar hepinizeee öpücükleeeeeerrrrrr güzelliklerle dolu birgün diliyorum şööle neşeli,eğlencel,daha da inceldiğimizzzzzz muhhteşemmmmm birgün olsunnn inşallahhhh:13:
sabah kalkınca 7-8 tane yaban mersini 1 bardak su
kahvaltım
2kk lıght dil peyniri
3 tane yeşil zeytin
2 çeri domatessss
2 bebiş salatalık
1 kudüs hurması
1 küçük tabak maydonoz
1 greyfurt suyu (yarım su bardağı kadardı)
veeeeeeeeeeeeeeeeee 1 ADET KANDİL SİMİDİ (SUSAMSIZI) yaaaaaaa famiiir inanamazsın ben kandil günü dışarı çıktım baktım geçtim bu kandil simtlerine almadım amaa akşam ev sahiplerim geldi,gelirken bir kutu getirmişlerrrrama şimdi benim ne suçum vaaaaar yemedim valla o günden beri duruyodu bu sabah ekmek yerine 1 tanecik ondan yedimmmm olma mııııııııııııııııııııı
aman ne güzelmemnun ki günaşırı yanından ayrılmıyor fıstıkımın.memnun olmasa bu kız beni de obez yapıp çıkaracak der kaçardı heralde
küçük bir tabak salata,
1 kepçe mercimek çorbası,
2 dilim kepek ekmek,
halka tatlının ucundan azıcık tadımlık.
aslında yemekte belık vardı ama ben yemedim.iştahım yotu...balık hastasıyım dır.bu gün nedense kokusuna dahi dayanamadım...
kızlar hedef pantolonuma girdiiiiiiim çoook sevindim.o pantolunu baz almıştım kilo verirken.kalçamdan yukarı çıkmıyordu.her hafta deniyordum.ilk defa bu hafta yukarı ıktı ve önü kapandııı.şimdi de biraz bollasması ve daha rahat olması için uğrasıcam.herkese iyi zayıflamalarrr:79::80:
tebrikler demek işe yarıyor.yediklerimi yazınca ne çok şey yiyiyorum diyorum kendime ama sizleri böyle yazdıklarını görünce ben de böle kilo vericem diyorum.bugün yediklerim
sabah(08:00):
1 fincan şekersiz çay
2 kepekli ekmek
2kk peynir
3 zeytin
roka
ara(09:00)
1 türk kahvesi
10:15 da 1 türk kahvesi daha arkadaşım yapmış kıramadım
ara(10:45)
1 adet portakal
1 fincan yeşil çay
öğle(12:15)
2 kepçe ezogelin çorba
2 kepekli ekmek
3 yk yoğurt
arada 1 elma planlıyorum
akşam 7 adet lahana sarma ve 3 yk yoğurt yesem nasıl olur fazla mı gelir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?