60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah...yalnız dişler 5 bin tl diyorsun kaç diş ki bu çok fazla canım ya..benim eşim 2 köprü yaptırdı 6 diş sadece 600 lira geçen ay..

canım 18 diş yapıldı porselenin tanesi 200 lira. 3600 yapıyo. kanal tedavisi yapıldı bayağı. diş çekim oldu falan oydu buydu valla 2 aydır düzenli gidiyorum her hafta ağzımda kesilmedik biçilmedik çok az dişim kaldı. evet biraz pahalı ama buranın en iyi dişçisi. çok kalabalık oluyo randevusuz kabul etmiyorlar. en iyi buymuş herkes çok beyeniyo falan diye bizde buna gittik adam 5 yıl en az garanti veriyor. sorun olursa gelin diyor. böyle işte burası o konuda pahalı biraz. daha önce ilk porselenlerimi yaptırdığımda doktor kanal tedavisi yapmadan porselen taktı meğer iltihap varmıştı tam 7 yıl kullandım ama ara ara hep iltihap yaptı şişti. porselen olunca çıkarılmıyorda o yüzden hep antibiyotik kullandım. aslında antibiyotikle geçiyordu ama hamilelikte kullanamayacaktım o yüzden yaptıralım dedik. hamilelikte sorun çıkarardı çünkü o yüzden hamile kalmadan dişleri aradan çıkardık canım.

Öğlen menüsü
kapuska
kıymalı börek
ayva tatlısı..
üçünü de yemem
eee
ya bi gün geç uyandım başıma neler geldi..
evden getirecektim ne güzel...
offf offff
şimdi ne yiyeyim ben kızlar..

off off et yemediğinden iş yerinde sorun oluyo. akpuska yiyemezmisin. şöyle etsiz yerinden.

soya eti yedinmi hiç. soya kıyması var marketlerde ondan kendine köfte yapsan vejeteryanlar protein için yiyor. ebru şallı soya kıymasından mantı yapıp yiyor et yemediğinden çok seviyorum diyordu. normal köfte gibi baharatla yap istersen hem çok faydalı bitkisel protein yani sonuçta

pilates yapan hatuncuklar nasıldı bugün bence çok güzeldi süperdi hızlı hızlı terletti valla. pilates bağımlısı olduk
pilates süperdi hugocuk cum.hızlı hızlı çok iyi oluo keşke hergün öle yapsa.ben maxi plus u çok seviorum her yeride çalıştırıo.

afiyyyyyyyyeeet olsun bebiiiişşşpek güzel olmuşşş kahvaltın.simit de güzel olmuş afiyet olsun ha ekmek yemişsin ha simit ne olcak sanki hem 10 kilo vrdin yani o kadar da olsun

canım hoşgeldn tekrar inşallah verirsn pes etmek yok.patatese dikkat canım nişasta deposu kendileri..bencede öğlen sebze yemeği öorba ye akşamları bu tür slataları tercih et akşamakadar salata ile acıkırsın bence ve akşam daha çok iyiyebilrsn Allah muhafaza:26:
fambıkkk bende dün sana yeme börek ıyyy vıcık yağlı mağlı dedim kendim gttim yağmurdan kaçıp komşuda doluya tutuldum börekler kekler kısırlar gitti valla
hııııımmm e bizde alalım bu casustan biz yokken neler yazılıyo burda haber etsin bize

al al güzel oluo eşimede diorum bazen benim casusum var izliorum seni fln die o da gülüo aman dikkat ediyim öleyse dio

kepekli ekemğe tost yanında ayran

Son düzenleme:
sadece salata yeterli olurmu doymana bilmiyorum,öğlen daha kuvvetli beslen akşamalrı azaltırsın bence,ayrıca patates pek tok tutan bir şey değil ve çabuk acıktıran bir besin,bu nedenle pek tercih etme derim

önceden doyduklarıma sayacam artık.yok yoook ben haketttim bunu.şaka bi yanada ben haşlanmış patatesin tok tuttuğunu duymuştum.doktorum programında dr gürkan kubilayın söylediğine göre en çok portakal yada greyfurt suyu tok tutuyormuş ikinci sırada haşlanmış patates geliyormuş.ancak içinde nişasta olduğu için pek tercih edilmiyormuş.her zaman değil ama ara da sırada yenilbilirmiş.ben onun yalacısıyım yani.

ben eskiden kuzu etini çok severdim. ciğerde severdim. sonra bu diyet falanlar derken ben şimdi hiç kuzu eti yiyemiyorum kokuyo geliyor yağlı geliyor ciğerde öyle hiç yiyemiyorum. allahtan dana etini yerim yağsız olunca. tavukta yerim derisini yiyemem eskiden derisini çok severdim

Soyalı mantı burda da yaparlar bazen.. yerim biraz.. onu da çok sevmiyorum ama yiyebiliyorum..
Kapuska kıymalıymış canım.. beraber pişince tadı geçiyor yemeğe etin..
salata da yok.. çorbada da kıyma varmış..
kıymayı çok bulmuşlar bugün..
ben tost yiyeceğim sanırım...

kalanchoecim fambığa bişey dememek lazım valla şerbetlimidir nedir ona laf eden böyle oluyor bende ona hamurişi tarifi verdim sonra gittim kendim yaptım yedim o yemedi valla
neyse merak etme ebru bugün 400 kalori yakmışızdır dedi. erimiştir çoktan yediklerin bebem

valla canım yaaaa en iyisi çenemi tutayım bennnyakmışısdır bencede güzel oldu eirisn gitsin ne varsaa

ben daha yapamadım şu kepekli undan poğaça yapacaktım hafatsonu temziliğe fazla kaptırınca yapamdım,bu hafta bakayım,eğer kilo verebildiysemmmmm denicemmmm

küçük bir tabak salata,
1 kepçe mercimek çorbası,
2 dilim kepek ekmek,
halka tatlının ucundan azıcık tadımlık.
aslında yemekte belık vardı ama ben yemedim.iştahım yotu...balık hastasıyım dır.bu gün nedense kokusuna dahi dayanamadım...

afiyet olsun balım yakışır sana çok güzel bende takma ne olacak oakdardan hiç bi yemeyecezya

memnun ki günaşırı yanından ayrılmıyor fıstıkımın.memnun olmasa bu kız beni de obez yapıp çıkaracak der kaçardı heralde
aman ne güzel

afiyet olsun canım

tebrikler demek işe yarıyor.yediklerimi yazınca ne çok şey yiyiyorum diyorum kendime ama sizleri böyle yazdıklarını görünce ben de böle kilo vericem diyorum.bugün yediklerim

sabah(08:00):
1 fincan şekersiz çay
2 kepekli ekmek
2kk peynir
3 zeytin
roka

ara(09:00)
1 türk kahvesi

10:15 da 1 türk kahvesi daha arkadaşım yapmış kıramadım

ara(10:45)
1 adet portakal
1 fincan yeşil çay

öğle(12:15)
2 kepçe ezogelin çorba
2 kepekli ekmek
3 yk yoğurt

arada 1 elma planlıyorum

akşam 7 adet lahana sarma ve 3 yk yoğurt yesem nasıl olur fazla mı gelir sizce

Son düzenleme:

canım ekemler zaten 4 dilim olmuş günlük 5 dilim zaten bide lahanalr büyük olursa 3 dilimedebilir fazla olur sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…