ayy onu hiç düşünmemiştim.. bi bakiim içinde kortizon var mı???:1shok:
Fly
canm bu boynunda beyaz şal olan hatun sen mısın?
kayıtlı olmadan görebildim bu resmi...
canım tebrikediyorum valla süper kilo vermişsinalkisalkisalkisalkisalkisalkis bebeğinede yeni dişi hayırlı olsun :1hug: çok ateş yapar yeni diş şimdiden geçmiş olsun a.s.
tebrikler....
ayrıca bebişe saglıklı diş cıkarmalar diliyorum...aman nazarımız değmesin ikinize de...
benimde bacaklar ince uzun kollarda yok fazla bi tek hamiş gibi göbiş var
canım sen facebook kullanıyor musun
ben de antibiyotikli göz pomadı kullanıyorum..
gözümde şalazyon olustu..
ilacı gözume sürüyorum..
agzıma gelıyor ...bogazımı yakıyor ....
ne biçim işsse...
fly da hasta ..nazar degdı bızım foruma...
iyi dileklerinize tesekkürler canlarimm ben acemiyim annelikte basimiza geldikce ögreniyoruz tabi, bebegimin atesi yok simdilik ama acayip huysuzlaniyo dis görünmüyo henüz ama cikmak üzere sanki
facebook kullaniyorum nikim yonca topcu
isteyen kizlar eklesin
resimlerimize filan bakariz kaydirigubbakcemile2
kızlar bu face book olayına bende katılmak istiyorum.şu anki nickimle aratırsanız bulacaksınız beni.benide ekleyin bende göreyim sizleri lüfffeeennn.sara çıracı
iyi dileklerinize tesekkürler canlarimm ben acemiyim annelikte basimiza geldikce ögreniyoruz tabi, bebegimin atesi yok simdilik ama acayip huysuzlaniyo dis görünmüyo henüz ama cikmak üzere sanki
facebook kullaniyorum nikim yonca topcu
isteyen kizlar eklesin
resimlerimize filan bakariz kaydirigubbakcemile2
flyy sen mervemisin kaydirigubbakcemile3 karistirmiyim
kızlar bu face book olayına bende katılmak istiyorum.şu anki nickimle aratırsanız bulacaksınız beni.benide ekleyin bende göreyim sizleri lüfffeeennn.sara çıracı
o benim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
flyy sen mervemisin kaydirigubbakcemile3 karistirmiyim
kızlarr hepinizi ekledim bişi diyimmiii hepiniz gayet zayıf duruyonuz yaaaanlaşıldı herkesin ortak derdi can simitleri.hele flyy sende hiç bişey gözükmüyo ama senin sorunda basenlerde dimiii senağlama yok yok olcak olcak herkes istediği kiloya gelecek ve herşey çok güzel olcaaaakkk kaydirigubbakcemile2
bendeki facebook resimleri 72 kiluk hatta 75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?