bendeki facebook resimleri 72 kiluk hatta 75
kızlarr hepinizi ekledim bişi diyimmiii hepiniz gayet zayıf duruyonuz yaaaanlaşıldı herkesin ortak derdi can simitleri.hele flyy sende hiç bişey gözükmüyo ama senin sorunda basenlerde dimiii senağlama yok yok olcak olcak herkes istediği kiloya gelecek ve herşey çok güzel olcaaaakkk kaydirigubbakcemile2
yoncacım bebişin çok tatlı seninde yüzün bebek gibi maşallah
saracım çok cıvıl cıvılsın ya Şeniz
e o zaman bi nazar duası farz oldu . . .
:Saruboceq:
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ
MaşAllah hepimize . . .
saol canım benim öyle olmaya çaba gösteriyorum.hafta sonuki nişan resimleri gelsin onları yükleyince biraz daha zayıf hallerimi görceksiniz kaydirigubbakcemile2
ya kızlar soya filizi yağlı bişi değildir dimi
hani soya filizinin yağı varya yerken aklıma geldi CADIARZU
yaa benide ekleyin ama facebooka senağlama yalnızmı kalıyım yani benesra cengiz yazarsanız bir sürü çıkar ama ben şimdi ordaki resmimin aynısını burayada koyarım a.s
e o zaman bi nazar duası farz oldu . . .
:Saruboceq:
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ
MaşAllah hepimize . . .
seni yanlız bırakırmıyız hiiç.ama dediğin gibi çok esra cengiz var (6 sayfa kadar)kaydirigubbakcemile3
fly gercekten cok zayıf duruyorsun o nısan resmınde.. gergin omuz<.. cıkık elmacık kemıklerı falan ...
saracım sen de acayip tatlı duruyorsun...
kızlar hepınızı göremedım... gördugum kadarıyla herkes zayıf bu forumda.....
Canım nişanı anlatsana azıcık . . .
Bi aksilik olmadı di mi ?
Nasıldı atmosfer ?
:1ninca:
kızlar bende aranıza katılmak istiorum
kabul edermisiniz 69 kiloyum Cumartesi gününden beri lahana&Maydonoz& Limon suyu kürünü yapıyorum ama acayip bir şişkinlik yaptı
Yediklerime de dikkat ediorum sabahları ya bir dilim kepekli ekmek ya da yarım simit öğlenleri çorba ve salata, akşamları ya dört kaşık makarna ya salata yada çorba. Çorba ya da salata yiyorsam yanında bir dilim kepek ekmeği yiyorum.
Sizce de zayıflamam gerekmez mi? Akşamları da yürüyorum sahilde. Yürümediysem de 30dk - 1 saat spor&dans yapıorum.
Çok mutsuzum ya, kendimi balina gibi hissediorum
valla canım hiç aksilik olmadı diyemiyeceğim.ama dediğimi yaptım en güzel bendim salak görümcem zaten kuaföre bile gitmemiş komik bi halde çıktı herkesin karşısına.ben acaip şık ve güzeldim valla:)
2 görümcemde neden kim yaptıklarını bilmeden bana felaket bi kin besliyolar.aynı zamanda kardeşlerinede(eşimede) ben baş köşeye kuruldum ikisi karşıma geçip oturdular acaip güzel bakıştık karşılıklı gözlerimizle birbirimizi öldürdük resmen.nişan yüzükleri takıldıktan 10 dakka sonra çıktık zaten.yoksa hiç hoş şeyler olmayacaktı! ayıplarla dolu felaket bi gündü anlayacağın. ama herkes yani uğurun ailesi ve damat tarafı bana sarılıp öpüp teşekkür etmekten başka bişey yapmadılar.iyi olan ben oldum yani kaydirigubbakcemile3 onlar kendi ayıplarına yansınlar naniknanik
kızlar bende aranıza katılmak istiorum
kabul edermisiniz 69 kiloyum Cumartesi gününden beri lahana&Maydonoz& Limon suyu kürünü yapıyorum ama acayip bir şişkinlik yaptı
Yediklerime de dikkat ediorum sabahları ya bir dilim kepekli ekmek ya da yarım simit öğlenleri çorba ve salata, akşamları ya dört kaşık makarna ya salata yada çorba. Çorba ya da salata yiyorsam yanında bir dilim kepek ekmeği yiyorum.
Sizce de zayıflamam gerekmez mi? Akşamları da yürüyorum sahilde. Yürümediysem de 30dk - 1 saat spor&dans yapıorum.
Çok mutsuzum ya, kendimi balina gibi hissediorum
süpersin yaa bence çok ii yapmışsın nişana katılmakla hem öcünü almışsın hem iyi gelin olmuşsun tebrikediyoruma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?