60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bendeki facebook resimleri 72 kiluk hatta 75

yoncacım bebişin çok tatlı seninde yüzün bebek gibi maşallah
saracım çok cıvıl cıvılsın ya Şeniz

e o zaman bi nazar duası farz oldu . . .

:Saruboceq:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ

MaşAllah hepimize . . .

cok sagol canım..
agzına saglık....

yaa benide ekleyin ama facebooka senağlama yalnızmı kalıyım yani ben esra cengiz yazarsanız bir sürü çıkar ama ben şimdi ordaki resmimin aynısını burayada koyarım a.s

saol canım benim öyle olmaya çaba gösteriyorum.hafta sonuki nişan resimleri gelsin onları yükleyince biraz daha zayıf hallerimi görceksiniz kaydirigubbakcemile2

Canım nişanı anlatsana azıcık . . .
Bi aksilik olmadı di mi ?
Nasıldı atmosfer ?
:1ninca:

fly gercekten cok zayıf duruyorsun o nısan resmınde.. gergin omuz<.. cıkık elmacık kemıklerı falan ...

saracım sen de acayip tatlı duruyorsun...

kızlar hepınızı göremedım... gördugum kadarıyla herkes zayıf bu forumda.....

Allah razı olsun Sabunum... Amin. Allah kabul etsin..

galiba tatlım ama ben seni facede ekledimmi??? eklediysem senin adın neee

kızlar bende aranıza katılmak istiorum
kabul edermisiniz 69 kiloyum Cumartesi gününden beri lahana&Maydonoz& Limon suyu kürünü yapıyorum ama acayip bir şişkinlik yaptı
Yediklerime de dikkat ediorum sabahları ya bir dilim kepekli ekmek ya da yarım simit öğlenleri çorba ve salata, akşamları ya dört kaşık makarna ya salata yada çorba. Çorba ya da salata yiyorsam yanında bir dilim kepek ekmeği yiyorum.
Sizce de zayıflamam gerekmez mi? Akşamları da yürüyorum sahilde. Yürümediysem de 30dk - 1 saat spor&dans yapıorum.
Çok mutsuzum ya, kendimi balina gibi hissediorum

Canım nişanı anlatsana azıcık . . .
Bi aksilik olmadı di mi ?
Nasıldı atmosfer ?
:1ninca:

valla canım hiç aksilik olmadı diyemiyeceğim.ama dediğimi yaptım en güzel bendim salak görümcem zaten kuaföre bile gitmemiş komik bi halde çıktı herkesin karşısına.ben acaip şık ve güzeldim valla:)
2 görümcemde neden kim yaptıklarını bilmeden bana felaket bi kin besliyolar.aynı zamanda kardeşlerinede(eşimede) ben baş köşeye kuruldum ikisi karşıma geçip oturdular acaip güzel bakıştık karşılıklı gözlerimizle birbirimizi öldürdük resmen.nişan yüzükleri takıldıktan 10 dakka sonra çıktık zaten.yoksa hiç hoş şeyler olmayacaktı! ayıplarla dolu felaket bi gündü anlayacağın. ama herkes yani uğurun ailesi ve damat tarafı bana sarılıp öpüp teşekkür etmekten başka bişey yapmadılar.iyi olan ben oldum yani kaydirigubbakcemile3 onlar kendi ayıplarına yansınlar naniknanik

gel canım gel hoşgeldin yaşını boyunu da yaz ekler seni arkadaslar listeye
ewet wermen gerekir kilo bu kadar az yiyorsan ama hepimizde olduğu gibi sennide metabolizman yawas çalışıyordum canım üzülme wereceğiz bu yaz çok güzel olacak

süpersin yaa bence çok ii yapmışsın nişana katılmakla hem öcünü almışsın hem iyi gelin olmuşsun tebrikediyoruma.s.

canım hoşgeldinnn ben 70kiloyla başladım 3haftada 66ya düştüm lahana çorbasıyla ama geçen hafta hiç bişi vermedim regli dönemimde bukadar az yiyorsan illaki verirsin canım mutlaka incelme olmuştur. a.s.

süpersin yaa bence çok ii yapmışsın nişana katılmakla hem öcünü almışsın hem iyi gelin olmuşsun tebrikediyoruma.s.

valla bende kendimnen gurur duydum kaydirigubbakcemile3 ama bu olay kayınpederimin ve eşimin sorunu olmaya başladı. iyice hayatlarından silmeye karar verdiler heralde şimdiden miras kavgası yapmaya başladılar. 3 gündür onunla uğraşıyoruz. insanları anlamak çok zor yaaa...
allahım kimsenin başına vermesin böyle bi derdi çünkü bütün hayatını etkiliyo.bekarlarada tavsiyem erkek tarafından hiç kimseyle sıkı fıkı olmasınlar.her zaman arada ciddi bi mesafe olsun.biz 1 ayda can ciğer kuzu sarması olduk sonra şimdiki halimize bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…