60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler beni bağrınıza bastığınız için.
ben de Lahana aldım pazardan bitane onunla denicem cumartesi günü bitirince. Moralim bozuluyor valla cok.
Boyum 1,65
kilom 69
Hedefim 57 -55 (olsa süper olur)
yaşım 28.
Siz metabolizmanızı nasıl hızlandırdınız?

metabolizmayı hızlandırmanın en iyi yolu bol su içmek canım bide sık sık az az bişiler yiyceksinki miden boş olmadan sürekli çalışmak zorunda kalsın yoksa diyelim ki bir gün içinde alman gereken kalorinin hepsini öğlen yemeğinde aldın we akşam hiç bişe yemedin öğle olmuyor işte ,o zaman mide biraz çalışyor azcık yakıyor yediklerini sonra tamam diyip bırakıyor ama azar azar bişeyler atarsan ağzına mide vücuda yeni birşey girdiğini hissediyor we onu parçalamaya çalışıyor
bide tabi sölediklerimi ben yapsam çok süper olcakta cnm istemiyoki bugünlerde hiç bişe biraz önce zorlada olsa 1 çeri domatesi 2 zeytin ve 1 tatlı kaığı labne peynir yedim yeter miki walla hiç bişi yiyesim yok boğazını tutamayan bnm yerime bambaşka bi ben geldi öf tiksiniyorum artık yemeklerden özelliklede yemek kokusu beni çok rahatsız etmeye başladı o yüzden yersemde pişmeyen şeyler yiyorum kahvaltılık şeyler
nese dewam ediyim yeşil çay metabolizmayı hızlandıran en önemli yardımcılardan biri biz bol bol çay içmeye çalışıyoruz işte form çayı sinameki nar ne bulursak artık weeeee tabikide düzenli spor şart

çok iyi yapmıssın...

zeki ve kıvrak davranmıssın

bu işten en iyi böyle sıyrılırdı...

bu arada canım ben facebookta kayıtlı değilim...hiç cAZip gelmıyor o meret ilk duydugum andan beri bana ama bugun üzülmedim desem yalan olur ... szleri göremedim diye...

Evet canımcığım bende senin gibi düşünüyorum . . .
O Cılık cılıklıktan hiç hoşlanmıyorum . . .
40 yıllık tanışılıyormuş gibi o haller . . . yasakkelime evet sizden olan birini seviyorum ama sizi onun kadar sevmiyorum . . . yasakkelime
Mesafeli olduğunuzda sizin sınırlarınızıda ihlal edemezler . . .

Bu gün bu saate kadar yediklerim 2 domates yarım biber 1 üçgen peynir 1 yumurta 3 dilim etiform meyve suyu, kahve aralarda 2 adet müsli kurabiye ve biraz leblebi . . .
Leblebi müthiş tok tutuyo hanımlar . . . :sm_cool:

Akşamıda dün olduğu gibi hafif bir şeylerle geçiştirmek istiyorum . . .
:Saruboceq:

ben de yediklerimi yazayım.
sabah yarım simit, yeşil çay (şekersiz)
öğlen birkaç kaşık çorba (diet büfesinden) cok cok az makarna (diet büfesinden) yanında da yoğurtlu semizotu.
Şimdi beşi bir arada çayı içiyorum arkasından da yoğurt yicem
acayip şiş hissediorum ama kendimi zorla yicem yani yoğurdu

Durun bakem ya neler yazmışınız gelene kadar :)) Öğlen gittim sporumu yaptım ohh sefam olsun.

SARACIRACI çok sevindim oh iyiki gitmişin. öle şık şık. boşver insanlık sende kaldı işte:))

selam kıslar yaa bu kg cetveli varya onu kim yapıyo? bende istiyorum hihoyyyt.ben de 69 kg dım 3 haftadır diyetteyim bugün tartıldım 66.400 hedefim 60 kg. boy 1.66 yaş 28 ...

ben de yazıcam mönümü...

kalıkınca 1 adet ceviz,3-4adet kuru üzüm

40dk pilates, 20dk aerobik 10dk agırlık calısması

sabah 1 kk peynır, 1 dom. 1 salatalık, 1dl hashaslı kepeklı ekmek, biraz soya filizi

ara seftalili form cayı

ögle bir kase tarcınlı, elmalı nestle nesfit fruits

sımdıye dek bunları yedım..

yiyeceklerimi de yazayım

birazdan 70dk 6.5'ta kosu bandında yürüyüş

ikindi 2 dilim (adet) limonlu etiform ve nescafe (yagsız,sütsüz,sekersız)

aksam bir kase mercimek corbası(patates-un-yag koymadım)

bır porsiyon cok az z.yaglı kabak yemeği ve ıkı kasık yagsız yogurt

yemekten sonra kandırabilirsem benimkiyle yürüyüş yapıcam sitede 30-40dk kadar

iveeettt, ben geldiiimmm....
Dışarda bi işim vardı, hallettim geldim..
Neler kaynatmışsınız yine ben yokken..kaydirigubbakcemile3

Yoncicim sabah muz kahvaltısı olayını yapıyo musun ?

kiz ne muzu kaydirigubbakcemile3 ben anneler gününü saymassak( yemege ciktik mecbur yedim) 8. günüm bugün kati bisi yemiyom sebze suyu iciom 500 ml kadar su cay kahve baska bisicik yok extradanda vitamin aliom

Çok iyi olmuş, Saracım.. Süppperrr... Çok iyi oldu gitmen..

Akşam eklicem seni de canım listemize.. 1 hafta geriden geliyo olucaksın ama idare etcen artık..kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin latinşekeri buarada..a.s.

Yaa tüh.. Bizde seni çok merak ettik..yerimseniben

Sular içily mi ?

:içelim:

İveettt bissürü su içiyorummm...
Ama öğlen hazır çorb içtim.. Çok sıcakmış dilim yandı... Oyüzden herşey bi garip geliyo tadı.. Su bile..

kiz ne muzu kaydirigubbakcemile3 ben anneler gününü saymassak( yemege ciktik mecbur yedim) 8. günüm bugün kati bisi yemiyom sebze suyu iciom 500 ml kadar su cay kahve baska bisicik yok extradanda vitamin aliom

Sende Yoncicik gerçekten hayranım sana.. Ben bi gün bile dayanamadım yaaani... ((senağlama

İveet yoncicim pardon . . .
Aklımda sürekli diyorum yapsam mı ?

Fly biz yapalım mı ?

Sabah kahvaltısını 1 muz ile yapmak 4 kg kadar zayıflatiymiş . . .
gamyoncuiremsu

İveet yoncicim pardon . . .
Aklımda sürekli diyorum yapsam mı ?

Fly biz yapalım mı ?

Sabah kahvaltısını 1 muz ile yapmak 4 kg kadar zayıflatiymiş . . .
gamyoncuiremsu

Hadi ya Sabunum.. Olabülüüüüü... Muz severim valla..
Ezip sütle karıştırcan.. Bide üstüne tarçın... HArika oluyyyyy.....

Ya kızlar bugün iştahım çok açık..
sürekli bişeyler yiyorum.. Kalorini de hesapladım.. Şimdide 500 kl yi geçti..
Çilekli soya sütü 155kl
Activia 109kl
2 tane eti form püsküüt 100kl
Çorba 80kl
Müsli bar 122kl

Toplam: 566kl

Bıraksam dağları yerim bugün...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…