teşekkürler beni bağrınıza bastığınız için.
ben de Lahana aldım pazardan bitane onunla denicem cumartesi günü bitirince. Moralim bozuluyor valla cok.
Boyum 1,65
kilom 69
Hedefim 57 -55 (olsa süper olur)
yaşım 28.
Siz metabolizmanızı nasıl hızlandırdınız?
valla canım hiç aksilik olmadı diyemiyeceğim.ama dediğimi yaptım en güzel bendim salak görümcem zaten kuaföre bile gitmemiş komik bi halde çıktı herkesin karşısına.ben acaip şık ve güzeldim valla:)
2 görümcemde neden kim yaptıklarını bilmeden bana felaket bi kin besliyolar.aynı zamanda kardeşlerinede(eşimede) ben baş köşeye kuruldum ikisi karşıma geçip oturdular acaip güzel bakıştık karşılıklı gözlerimizle birbirimizi öldürdük resmen.nişan yüzükleri takıldıktan 10 dakka sonra çıktık zaten.yoksa hiç hoş şeyler olmayacaktı! ayıplarla dolu felaket bi gündü anlayacağın. ama herkes yani uğurun ailesi ve damat tarafı bana sarılıp öpüp teşekkür etmekten başka bişey yapmadılar.iyi olan ben oldum yani kaydirigubbakcemile3 onlar kendi ayıplarına yansınlar naniknanik
valla bende kendimnen gurur duydum kaydirigubbakcemile3 ama bu olay kayınpederimin ve eşimin sorunu olmaya başladı. iyice hayatlarından silmeye karar verdiler heralde şimdiden miras kavgası yapmaya başladılar. 3 gündür onunla uğraşıyoruz. insanları anlamak çok zor yaaa...
allahım kimsenin başına vermesin böyle bi derdi çünkü bütün hayatını etkiliyo.bekarlarada tavsiyem erkek tarafından hiç kimseyle sıkı fıkı olmasınlar.her zaman arada ciddi bi mesafe olsun.biz 1 ayda can ciğer kuzu sarması olduk sonra şimdiki halimize bak...
Durun bakem ya neler yazmışınız gelene kadar :)) Öğlen gittim sporumu yaptım ohh sefam olsun.
SARACIRACI çok sevindim oh iyiki gitmişin. öle şık şık. boşver insanlık sende kaldı işte:))
Sular içily mi ?
:içelim:
valla canım hiç aksilik olmadı diyemiyeceğim.ama dediğimi yaptım en güzel bendim salak görümcem zaten kuaföre bile gitmemiş komik bi halde çıktı herkesin karşısına.ben acaip şık ve güzeldim valla:)
2 görümcemde neden kim yaptıklarını bilmeden bana felaket bi kin besliyolar.aynı zamanda kardeşlerinede(eşimede) ben baş köşeye kuruldum ikisi karşıma geçip oturdular acaip güzel bakıştık karşılıklı gözlerimizle birbirimizi öldürdük resmen.nişan yüzükleri takıldıktan 10 dakka sonra çıktık zaten.yoksa hiç hoş şeyler olmayacaktı! ayıplarla dolu felaket bi gündü anlayacağın. ama herkes yani uğurun ailesi ve damat tarafı bana sarılıp öpüp teşekkür etmekten başka bişey yapmadılar.iyi olan ben oldum yani kaydirigubbakcemile3 onlar kendi ayıplarına yansınlar naniknanik
teşekkürler beni bağrınıza bastığınız için.
ben de Lahana aldım pazardan bitane onunla denicem cumartesi günü bitirince. Moralim bozuluyor valla cok.
Boyum 1,65
kilom 69
Hedefim 57 -55 (olsa süper olur)
yaşım 28.
Siz metabolizmanızı nasıl hızlandırdınız?
çok iyi yapmıssın...
zeki ve kıvrak davranmıssın
bu işten en iyi böyle sıyrılırdı...
bu arada canım ben facebookta kayıtlı değilim...hiç cAZip gelmıyor o meret ilk duydugum andan beri bana ama bugun üzülmedim desem yalan olur ... szleri göremedim diye...
Sular içily mi ?
:içelim:
İveet yoncicim pardon . . .
Aklımda sürekli diyorum yapsam mı ?
Fly biz yapalım mı ?
Sabah kahvaltısını 1 muz ile yapmak 4 kg kadar zayıflatiymiş . . .
gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?