60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kimse yorum yapmamış die hemen üzülmeyin moral bozmayın
sayfalar çok hızlı akıo .ee hepimizde pc başında sürekli oturmuyoruz.örnek ben: ev işi yemek bulaşık ütü. çalışanlar keza öle.arada kaynayanlar olabilio.

tekrarlıyım ben o zamn nasıl menüm

tekrarlıyım ben o zamn nasıl menüm

gayte güzel canım ne eksik ne fazla yoğurt süt salata meyve ni eksik etme.ben günde 3.5 dilim yiorum.pilav makarna vs. yersem 2 kaşığı 1 dilim ettii için onu düşüorum ekmek hakkımdan.kişiye göre değişio.çorbaları ekmek hakkımdan saymıorum aslında 1 kepçe 1 dilim ama onları saymadan 3.5 dilim yiorum.hergün 2-3 kepçe de çorba içetiğimi düşünrsek 6 dilim kadar ekmek oluo cnm

Akşam yemeğimi yiyorum, eşim gecikecekmiş.

1 tabak (8 yk) mercimek yemeği (içinde en fazla 2 yk makarna da var)
Bolca salata (roka,domates,soğan,turp,kırmızı lahana,zeytinyağı,limon,sirke)
1 dilim ekmek

Ben baklagilleri sizin gibi az yiyemiyorum,yetmiyor. Sebze yemeği kadar koyuyorum tabağıma.

afiyet olsun cnm.sen emziriosun.gayet güzel menün

Teşekkür ederim :)
Ekmeği yemesem iyi olurdu ama...Özlemişim mercimeği tadını çıkarmak istedim :)

yok yok iyi olmuş maşallah her zman diorum sana hem çok güzel yiyip hemde kilo veriosun tadını tabikide çıkar :)

akşam yemeğim
1 kepçe tutmaç çorba
1 orta boy kuru biber dolamsı
2 kaşık yoğurt
bol limonlu lahana,mor lahana brokoli salatası

herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzereee hoşcakalınn

Afiyet olsun. Çok güzel menün.
Dolmalar 1,2 yemekle kolay bitmiyor değil mi?Son 3 menünde falan dolma var :)

ben deee çorbalarımı ekmek hakkımdan düşmüyorumm sabah 1 ya da 2 öğlen 1 dilim ekmek yiyorum yani genelde günde 3 dilim ekmek + çorba da içiyorumm 1-2 kepçe günde

bazı diyetisyenler baklagili fazla veriyor haluk saçaklının listesinde görmüştüm 12 kaşıktı baklagil. hem sen emziriyorsun az yememelisin

Ben henüz akşam yemeğimi yemedim ama bugün tam liste yazalım demiştik yeni arkadaşlara da örnek olsun diye tabii herkes kendine göre kuracak dengesini ama yine de neler var bir fikir verir

sabah kalkınca: 1 avuç yaban mersini 250ml su

kahvaltı:

1 haşlanmış yumurta

1kk yağsız beyaz peynir

1 dilim uno denge ekmek

1 büyük domates

1 bebek salatalık

1 kase maydonoz

1 fincan şekersiz çay

kahvaltı sonrası demleme yeşil çay

1. ara: 1 portakal

1 tane çörek otlu

1 tane keten tohumlu eti form bisküvi

öğle yemeği:

4yk haşlanmış kuru fasulye (salatanın içine koydum)

Bol miktarda lahana,göbek marul,havuç,roka ve maydonozla yapılmış karışık salata

1 dilim denge ekmek

yemekten sonra çubuk tarçınlı demleme yeşil çay

2. ara:

2 adet hac hurması

yarım çay bardağı beyaz leblebi

akşam yemeği:

1 kepçe tarhana çorbası

2 avuç içikadar ince ızgara tavuk göğüs

öğlenki gibi karışık boll salata (içinde bukez fasulye yok!)

1 kase lıght yoğurt yemeği planlıyorum

yemekten sonra yine demleme yeşil çay içmeyi planlıyorum

3. ara: son aramda da 1 bardak Tarçınlı Türk kahveli lıght süt içmeyi planlıyorum 1 tane de elma yerim sanırım

Şimdilik 2lt su içtim,yatana kadar çok rahat 2,5 olur ama daha fazla içmem sanırım yeterli ben 2,5lt

işte böyleeeeeeeeee

Son düzenleme:

Ben hemen kendimi eleştireyimmm

mesela meyve bugün az olmuş normalde 3 porsiyon yiyiodum 2de kalıcam bugün ama yer kalmadıı kiii

diyet bisküvileri hergün yemiyorum zaten görüyosunuzdur ama bugün değişiklik olsun dedim 2-3 hafta da bir 1-2 tane yiyiorumm

Ayrıca ben bazen öğle-akşam arasında 2 ara yapıyorumm biri de meyve oluyo ama bugün öğle yemeğimi geç yedim o yüzden 2 ara yapacak vakit kalmadı

1 haftada 2 kilo vermişim kızlar sizce devamı gelirmi ne dersiniz?

Canım benim sağlıklı besleniyorsan ve devam da edersen tabii ki gider1 haftada 2 kg çokk güzelll maşallah arkası da sağlıkla böyle güzel gelsin inşallah:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…