60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah hugocuk burda oldugumuz sürece fit olucaz göğüslerde erir mi peki

bizim mahalledeki kadınlar insanın psikolojisini böyle bozuyo işte sen bayağ formundasın farmasi inşallah benim akıbetimde böyle olur :86:

inşallah hugocuk burda oldugumuz sürece fit olucaz göğüslerde erir mi peki

erir tabikide yağ onlar. şimdi sana mesaj attım özelden yine yazamam ama yarın yazarım göğüsler eridikçe sarkmaması için basit egzersizler var onları oturduğun yerden bile yapabilirsin zaten onlarıda yaparsın iş yerinde bile o zaman sarkmaz

tamam canım cok tesekkur ederım.ıyı oldu bunu ogrendıgım

günah keçisi oldum heeeee,gidiyorum biraz daha sabredin 17.30da gidiyorum az kaldı,hele bir kilo vereyim tozumu bulamayacaksınız burda

oy oy oyyyyyyyyyyy guzuuuuuuuuuuuum kıyamammmmm olmaaaaaaaaaaaz gitmek yokkk eğleniyoruzzzz amaaaa

sensiz olmaz sensiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz olmaaaaaaaaaaaaz

günah keçisi oldum heeeee,gidiyorum biraz daha sabredin 17.30da gidiyorum az kaldı,hele bir kilo vereyim tozumu bulamayacaksınız burda
kız nereye tozunu sevsinlerrrrrrrrrrr
bak ben diplomamı almadım daha fambiğimmmmmmmmmmmm

bizim mahalledeki kadınlar insanın psikolojisini böyle bozuyo işte sen bayağ formundasın farmasi inşallah benim akıbetimde böyle olur :86:
canım işine geleni duy gelmeyeni sallama bile
Koyamazsın kiii. Nişanlın izin vermez

hayyyyyyyyyyıııııııııııııııııııııııırrrrrr fambıkkk yapma bunu bana kıyma bizeee. sen gitmeden ben gideyim işlerimi bitreyim akşam olduu.

akşam menülerinde neler var kızlar ?

Son düzenleme:

tamam canım 90 ama 85 olsa iyi olur,göğüsler yüzünden oldugumdan kilolu görünüyo üst tarafım

prieneciğim afiyet olsun menüler harika
plates süper daha ne olsun nasıl gidiyor şöförlük dersleri ?

Teşekkür ederim.
Haftasonları çalışabiliriz sadece.Bu haftasonu İstanbul'a gitme olasılığımız yüksek o yüzden çalışamayacağız.
Düdüklüde yeşil mercimek yemeği yaptım.Çorbaya dönüşmemişse yemek olarak yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…