- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
sana kalmış sen habire yersen spor yapmazsan kabul günlerine sürekli takılırsan elbette şişersin. ben bekarken kiloluydum evlenince zayıfladım. senin kilo alacağını sanmam seninkide dırdırcı azcık alsan mecbur eder seni zayıflamaya o yüzden zaten mecbur kalıcaksın zayıf olmaya dikkat edeceksin spor yapacaksın
yok yaaaaaaaaaaaa olur mu öyle şey ya ben evlendindiğim de 52 kilo idim
eşimin askerliğini bekledik bebek için o yüzden evlendikten 3 yıl sonra 56 ile hamile kaldım. o zaman normal tartıyla 52 idim demek ki şimdiki dijitallere göre 54 müşüm neyse olan olmuş. işte öyle yani 3 yıl da 3-4 kilo kilo almak mıdır sence.
ve de benim çocukların arası tam 35 ay 3 yani benim kilolu olduğum zamanlar hamilelik ve de sonrasındaki 1 yıl
şimdi yaş 34 7 ve 4 yaşlarında çocuklarım kilo 53 sence evliler illa kilo alacak diye ya da bekarlar illa zayıf olacak diye birşey söylemek mümkün müdür canım ?
sen sana söylenenlere takma kafanı bildiğinden şaşma bence seni çok öpüyorum ve de mutluluklar dilerim
resmimi koycam zaten istediğim kadar zsyıf olursam 50 olsam yeter :90:
inşallah hugocuk burda oldugumuz sürece fit olucazgöğüslerde erir mi peki
cnm mercimekli köfte teli yada etsiz çiğ köfte nin 2 tanesi bir dilime ekmeğe denk gelio. bulgur pilavı makarna pirinç pilavı erişte kısır vs. ninde 2 kaşığı bir dilim ekmek.günlük ekmek hakkından düşerek yiyebilrsn.
biz öle yediğimiz zman ekmek hakkımızdan düşüoruz
günah keçisi oldum heeeee,gidiyorum biraz daha sabredin 17.30da gidiyorum az kaldı,hele bir kilo vereyim tozumu bulamayacaksınız burda
Koyamazsın kiii. Nişanlın izin vermez
kız nereye tozunu sevsinlerrrrrrrrrrrgünah keçisi oldum heeeee,gidiyorum biraz daha sabredin 17.30da gidiyorum az kaldı,hele bir kilo vereyim tozumu bulamayacaksınız burda
canım işine geleni duy gelmeyeni sallama bilebizim mahalledeki kadınlar insanın psikolojisini böyle bozuyo iştesen bayağ formundasın farmasi inşallah benim akıbetimde böyle olur :86:
Koyamazsın kiii. Nişanlın izin vermez
günah keçisi oldum heeeee,gidiyorum biraz daha sabredin 17.30da gidiyorum az kaldı,hele bir kilo vereyim tozumu bulamayacaksınız burda
erir tabikide yağ onlar. şimdi sana mesaj attım özelden yine yazamam ama yarın yazarım göğüsler eridikçe sarkmaması için basit egzersizler var onları oturduğun yerden bile yapabilirsin zaten onlarıda yaparsın iş yerinde bile o zaman sarkmaz
prieneciğim afiyet olsun menüler harika
plates süper daha ne olsun nasıl gidiyor şöförlük dersleri ?
akşam menülerinde neler var kızlar ?
tamam canım 90 ama 85 olsa iyi olur,göğüsler yüzünden oldugumdan kilolu görünüyo üst tarafım
tamam canım 90 ama 85 olsa iyi olur,göğüsler yüzünden oldugumdan kilolu görünüyo üst tarafım
herkese iyi akşamlar,görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?