60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam menüm

3 yk bakla yemeği
4 yk bulgur pilavı
5 yk brokoli salatası
200 ml ayran
1 domates
1 yeşil biber
1/2 kk kadar soğan

bence son derece güzel ve hafif bir menüler zinciri olmuş janim

kızlaar günlük menüme yorum gelmemişşş.. neyse ben zaten değişiklik yaptım
akşam eliptik yerine 35 dakika dışarıda yürüdüm bi iş için çıkmıştım otobüsle gittiğim bir yerde erken inip yürüdüm dolayısı ile bu akşam eliptik yoktu.
eve gelince 1 şişe sodaya aynı oranda orjinal portakal suyu ile kendime kokteyl yaptım kola içmek yerine bu içeceği deneyin güzel oluyor

çok güzel canım afiyet olsun sanada byyyyyy
afiyet olsuncanım maşşlahın var valla

hepsi çok güzel balım afiyet olsun

ben de bugünkü menümü yazayım bakalım beğenecek misiniz?
sabah 1 kk beyaz peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek 1 bardak az şekerli çay
ara yarım elma (kızımın yarımıydı ondan yarım yani)
öğle 1 kepçe mercimek çorbası 4 çk kıymalı karnıbahar 2 çk yoğurt yarım dilim ekmek
ara 1 çay bard süt 10-15 leblebi
akşam 1 kepçe hazırçorba 4 çk haşlama kuşbası et havuç ve marul salatası 2 dilim kepek ekm(fazla oldu biliyorum)
gece aramı biraz erken yaptım biraz önce 1 kuru incirin içine ceviz koyup yedim bir de 110-15 leblebi daha 1 saat sonra 1 tane portakal yiyeceğiim bu kadar

afiyet olsun canım hepsine tamam diyorum da sadece hazır çorba yerine evde yaptığımız mercimek şehriye tarhana vs gibi çorbaları tüketsek daha sağlıklı olmaz mı sence de canımcım?

kızlar ayrıca dün ölçü aldım 6 haftada kalça 4 cm belden de 5 cm gidivermiş sporun nimetini gördüm sonunda bu yeme alışkanlığı ile kilolar da gidecek

Ben de inceldim ama kilo aynı kesraa bak buda aynı:) Kilo da gidecek dimi bazen benim moralim bozuluyor gerçi 1 hafta oldu başlayı spora dünde 1 saat 6km. hızla koşu bandında yürüyorum sen ne yapıyorsun?

Neruda çok muhteşem olmuş yeni gelen biri olarak bana çok örnek oldu teşekkür ederim sen bu kadar kiloyu bu menülerle mi verdin?

Neruda çok muhteşem olmuş yeni gelen biri olarak bana çok örnek oldu teşekkür ederim sen bu kadar kiloyu bu menülerle mi verdin?

Canım teşekkür ederim evet bu şekilde besleniyorum genel olarak ama bugün az bile yemişim öğlen genelde 5-6yk sebze yemeği 2-3yk bulgur pilavı,yoğurt salata oluyodu bugün böyle yaptım normal yemek istemedi canım ayrıca meyve daha çok yiyorum inşallah kalan fazla kilolarım da böyle gidedecekk sağlıkla:13: hepimizinki inşallahhh tabiii:13:

Yani hergün mutlaka 2-3 porsiyon taze meyve 1 er bardak (her ikisinden de mutlaka) süt ve yoğurt 3 dilim ekmek boll sebze-salata ve et ya balık ya da tavuktan birini yiyorum bunlar sabit ayrıca bakliyat da yiyiorum o çok düzenli değil salatanın içinde falan yiyorum genelde.

Başlarda fındık-badem falan da yiyiodum ama kilom falza ve yağ oranımyüksek diye düşünüreke onları 50li kilolara gelene kadar kestim kuru yemiş olarak beyaz leblebi ve hurma,yaban mersini falan yiyiorum ama menüm genelde böyle canım

ayrıca haftada 3 gün 45dk-1 saat arası spor yapıyorum

bence son derece güzel ve hafif bir menüler zinciri olmuş janim

mersi gobilikkciiiiiim

Canım bence gayet güzellll akşam bana az geliyo ama erken yattığından yapacak bişey yok yersem veremiyorum diyosun ama sabahı kuvvetli tutmuşsun o yüzden de bence mantıklı yani işte herkes menüleri okuyup kendine yaşam tarzına en uygun düzeni verecek hepimiz öyle yapıyoruz sonuçta ve inşallah daaa hepberaber kurtulucazzzz tüm fazla kilolarımızdan topikcenek:13::13:

Bence her şey güzellll ve evet keşke hazır çorba olmasaymış birsürü katkı maddesi var içlerinde ama genelolarak gaaayet güzelll cicim:13:

nerudacım ve farmasicim sağolun yorumlarınız için
haklısınız çok sık tüketmem hazır çorbaları da sadece et yiyiiecektik gözümüze az geldi son anda karar verdiğimizden hazır çorba yaptık
bu arada eşimle beraber yapıyoruz rejimimizi

merhaba kızlar
nihayet bende karar verdim kilo verecem, vermeliyim. 4 kilo fazlam var ben iki yıl önce diyetisyene gidip 8 kilo vermiştim iki ayda. o kilolaları geri almadım. ama sıkılıp bıraktıgım için ideal kiloma gelemedim. yarın sabahtan itibaren aynı diyete başlıyorum inş. bana katılacak arkadaşları bekliyorum :)
bu diyeti tam uygularsanız ilk hafta 3 kilo sonraki 3 hafta boyunca iki kilo daha veriyorsunuz. ayda beş kilo.oldukça da sağlıklı. listeyi yazıyorum:

sabah kahvaltı 08.00

iki dilim kepek ekmek
domates salatalık kibrit kutusu kadar peynir
not: bu mevsimde domates salatalık yemiyorum o yüzden maydanoz havuç gibi sebzeler yemeyi düşünüyorum.

10.00
dört tane kayısı (kuru da olur)
iki bardak ılık su

12.30
bir su bardağı yoğurt
yağsız salata
iki dilim kepek ekmek
8 yemek kaşığı sebze yemeği

14.30
iki tane küçük meyve

18.00
dört köfte büyüklüğünde et (yerine kuru fasulye. mercimek gibi et degerinde olan tahıllar da olabilir)
4 yemek kaşıgı sebze yemeği
4 yemek kaşıgı pilav veya makarna
2 dilim kepek ekmek
yağsız salata

günde bir saat yürüyüş.
çok acıkırsanız gece yatarken bir bardak süt.
gün içinde yeşil çay.
abur cubur yemek yasak.
çay ve kahve sekersiz tüketilmeli.
gün içinde yaklaşık 3 lt su tüketilmeli.
sürekli tartılmamalı.
acıktıgınızda dayanamıyorum gibi hissettiğinizde zayıflıyorum die düşünün.
herşey beyinde bitiyor, inanırsanız olur.

ben yarın başlıyorum, sonuçları burda yazacam..
hepimize kolay gelsin

gunaydın kızlar ılk kılo bıldırımını ben yapcam sanırımmm
ama cooook uzgunummm bu hafta neden boyle oldu sanırım kacamaklarım yuzunden
69.3 offf yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…