60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba günaydınlarrrrrrrrrrr mutlu sabahlar cumanız mübarek olsun kızlar bu güzel günün sağlık mutluluk huzur ve daha pekçok güzelliği bizlere sunması dileğimle.....
Rabbim cumamızı bizlere mübarek kılsın inşallah AMİN ...

gunaydın kızlar ılk kılo bıldırımını ben yapcam sanırımmm
ama cooook uzgunummm bu hafta neden boyle oldu sanırım kacamaklarım yuzunden
69.3 offf yaaaa

günaydın ve de sıkma canını canımcım istikrarlı bir şekilde programına devam et gerisi mutlaka gelecektir. hep yaşadık bu duyguları inanki ama yılmadık pesetmedik ...kolay gelsin.

günaydın kızlar sabah kahvaltıda 1 dilim peynir domates biber 1 dilimde ekmek yedim. bugün koşu bandına bineceğim pilates yok

günaydınnnnnnn günaydınlaaaaaaar topicimin çıtırlarıı
herkes iyidir umarımmm bugun en sevdiğim gün hem haftanın son gunu hemde bu gece eşim geliyooooooo ...

kilo çizelgemi pazartesileri değiştiricem cunku cuma kilo verince haftasonları hep cozutuyorum ama cogunluga uymak için sölim
69,3 den 68,7 kiloya inmiştim regl öncesi dönem için gayet iyi değil mi ?

günaydın canım ne demek iyi değil mi süpppppppppppppppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yuppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım devamı hemen gelsinnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kahvaltımı da yazıp gideyim dedim

1 dilim kepek ekmek
2 tk bal
1 kuru kayısı
2 ceviz
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1/2 yeşil biber
1 domates
250 ml şekersiz çay

1 dilim ekmek
3 tane zeytin
1 kk kutusu peynir
1 bardak şekersiz çay

akşamda yarım saat plates :)

karın gurultuma uyuamadım akşam valla :86:

günaydınnnnnn,canikolarrrrrrrrrrrrrrr.nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz umarım iydinizdir ve saatler ilerledikçe dahada iyi olusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
akşamki menümü yazayımmmmm hemencik

akşammmmm eve gider gitmez
yarım çay bardağı kadar leblebi
2 adet kivi
1 badem
1 fındık yedimm

aradan biraz zaman geçince bişeyler yemeyi planlıyordum ancak mutfak dolaplarımı düzeltmeye dalmışım,eşimin marketten aldıkalrını yerleştirdim derken baktım saat 8 olmuşş.
bende 1 kase yoğurt ,1 portakal ve tarçın karışımı yedimmmmmm
dün sporum yoktu,bu akşam yapıcam inşallahhhhhhh

sabah menüm ise şöyle
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek(neruşşşşşşşşşşşş bu denge ligt olanlaradn daha inceymiş gıııııı)
1 kk kadar kaşar peynir
kıldan ince dlm salam dan yapılmış yağsız tost yedim yanında da maydanozzzzz

günaydın...
menünü okudum fakat akşam yemeğinde pilav veya makarna var yanında da ekmek olmamalı bence...am güzel gerisi..teşekkür ederim paylaştığın için.bu diyetin her günü bu şekilmi yoksa hergün farklımı...

Son düzenleme:
Ben de inceldim ama kilo aynı kesraa bak buda aynı:) Kilo da gidecek dimi bazen benim moralim bozuluyor gerçi 1 hafta oldu başlayı spora dünde 1 saat 6km. hızla koşu bandında yürüyorum sen ne yapıyorsun?
sporu yapıyorum ama yememe dikkat ettiğimi sansam da etmiyormuşum şimdi bu topikle yememe de dikkat ediyorum.haftada 3 gün (1 er gün ara ile)spor salonuna gidiyorum yürüyüş bisiklet mekik basen hareketleri bacak göğüs omuz çalışıyorum. böle gidersek kilo da vericezzz

afiyet olsun güzel menü

afiyet olsun genel olarak güzel çayını şekersiz içsen daha iyi olur.fazla olmuş demişşsin ama fazla yok bence aralarda meyve yesen daha yararlı olmaz mı

paylaşım için teşekkürler yeni arkadaşalara örnek olur

günaydın kızlar sabah kahvaltıda 1 dilim peynir domates biber 1 dilimde ekmek yedim. bugün koşu bandına bineceğim pilates yok

600 gr çok iyi regl öncesi hem de baravoooooo

kahvaltımı da yazıp gideyim dedim

1 dilim kepek ekmek
2 tk bal
1 kuru kayısı
2 ceviz
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1/2 yeşil biber
1 domates
250 ml şekersiz çay

zengin bir kahvaltı olmuşşşşşş

günaydınnnnnnn kızlar burda olanlar iyiymiş maşşallah allah iyilik versin.kız fambık maşşallah eve gidince iyi iş yapıyon ha valla ben eve gidince iş yapamıyom halsiz hissediyorum hep kendimi uykumda erkenden geliyo.ne yapacam bu tembelliğimi bilmem menülerimi yazayım
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk nohut yemeği
1 tane domates-2 tane yeşil biber
1 dilim uno lıght denge ekmek (fambık evet gerçekten dilimler ince ekmeğin)
sonrasında yarım portakal çok küçük bir tane elma süt içmedim uykum var diye hemen yattım:93:
sabah
bir bardk ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
1,5 dilim uno lıght denge ekmek
şimdi bir tane kuru erik yedim sıcak su kattım kendime ılısın onu içicem

dünkü tam günlük menüm..

sabah:
1 su bardağı ılık su
1 çay bardağı açık çay,.
1 puğaça,

öğlen:
3 yemek kaşığı etli şehriye ilavı,
5 kaşık salata,

ikindi:
2 elma,

akşam:

6 kaşık ıspanak,
1 k.kepçe mercimek çorbası ,
2 kaşık sarımsaklı yogurt,

ve ayrıca gün içinde toplam 2.5 lt.su içtim.

:92:3 günde 1 kg gitti arkadaşlar...

1 dilim ekmek
3 tane zeytin
1 kk kutusu peynir
1 bardak şekersiz çay

akşamda yarım saat plates :)

karın gurultuma uyuamadım akşam valla :86:
afiyet olsun yeşillik kuru kayısı falan olsa daha ii olurdu. ben yatarken süt içiyorum tokluk hissi veriyor

afiyet olsunnn güzel olmuşşşş

akşam ki menüm
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk pırasa
3 yk yoğurt
2 yk pilav
az salata
1 yk kısır ekmek yemedim yemiğim artıkk dedimm
gece yatarken de tarçınlı süt içtim

Son düzenleme:

günaydınn canımmmmmeeeeeeeeeee aslan yattığı yerden belli olur nugicimmmm,bende tam bir aslanım uykuyu pek bir severim zaten bütün bunlarıda haftasonu daha fazla uyumak için yapıyorummmtemizliğimide genellikle cuma akşamları yaparım ki haftasonu bana kalsın
akşam ve sabah kahvaltın gayet güzel canımmm,afiyet olsunnn.şu kilo çizelgeni yap artık yahu,takip edemiyorum seni kaçtın kaç oldun göremiyoruz ama:44:

=cimcimesude;17715247]dünkü tam günlük menüm..

sabah:
1 su bardağı ılık su
1 çay bardağı açık çay,.
1 puğaça,

öğlen:
3 yemek kaşığı etli şehriye ilavı,
5 kaşık salata,

ikindi:
2 elma,

akşam:

6 kaşık ıspanak,
1 k.kepçe mercimek çorbası ,
2 kaşık sarımsaklı yogurt,

ve ayrıca gün içinde toplam 2.5 lt.su içtim.

:92:3 günde 1 kg gitti arkadaşlar...

:2::2:kahvaltımı evde unutarak işe geldiğim için sadece :2::2:

1 su bardağı ılık su içtim..
çantamdaki 3 dilim kepek ekmek
1 çay bardağı açık çay,

Son düzenleme:
gunaydın kızlar ılk kılo bıldırımını ben yapcam sanırımmm
ama cooook uzgunummm bu hafta neden boyle oldu sanırım kacamaklarım yuzunden
69.3 offf yaaaa
canım bozma moralini her hafta kilo vericez diye birşey yok ben mesela her hafta veremem kilo 3. haftada veririm genelde duraklama dönemleride oluyor elbette.canım herzaman söylerim sabır çok öemli burda sabrettikten sonra olur tatlım merak etme sen

günaydın farmasi seninde cuman mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…