60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi ya Sabunum.. Olabülüüüüü... Muz severim valla..
Ezip sütle karıştırcan.. Bide üstüne tarçın... HArika oluyyyyy.....

abowwww yok bacuuuu süt müt katmaycik . . . yerimseniben
sadece 1 muz . . .
yoncicim anlattıydı geçmiş sayfalarda çok mantıklı geldi bana yani bu denenmiş onaylanmış bi metod . . .
hatta caponlar marketlerde muz bırakmamış bu hadise gündeme gelince . . .
capon buluşu bu çin işi capon işi . . .

Valla onlar biliiler gerçekten, hepiciiiide ufacık tefecik...
Sabah kalkınca 1 muz yiyecooohh, başkada bişey yemeyecooohh öğlene kadar, dogru mudur canımcıımm??

benimde iştahım çok açık ya senağlama

Bende geldim aranıza arkadaşlar, sürekli kafamda evlendikten sonra aldığım kilolar var, 3 ay oldu yaklaşık 5 kilo aldım. Çok ama çok üzgünüm yaz geldi 63 kiloyum napıcamı şaşırdım. Bir gün yemesem eve gidince deliriyorum resmen önüme geleni yiyorum Çok üzgünüm çoook dün resmen çıldırdım. Eve gidince mikrodalgada browni tarifini yaptık eşimle 2 dilim yedim.Yemedim hatta yuttum :1no2:

su kilo verme islemim bitsin bende kahvaltiyi muzla yapicam korumak icin sabun sende facebook yokme

Yoncicim biz sana neden özel mesaj gönderemiyoruz ?
Bi ayarlarını kontrol etsene birtaneciğim . . .

Valla onlar biliiler gerçekten, hepiciiiide ufacık tefecik...
Sabah kalkınca 1 muz yiyecooohh, başkada bişey yemeyecooohh öğlene kadar, dogru mudur canımcıımm??

Hakikaten flycan di mi minnacıklar . . . maskot gibin . . . hihoyyyt

Evet cicim sabah kahvaltısı niyetine 1 muz öğlene kadar o ka . . .

O muz bizi aciip tok tutacai aciip metabolizmamızı hızlandıracai ve gün içinde yediklerimizi çok kolay sindirmemizi ve onlardan çok kolay kurtulmamızı sağlıyacii . . . di mi yoncii ?

benimde şöyle kalorilerim 56 kalori 2si1arada 14 kalori 2 zeytin 10 kalori çeri domates (warmıdır 10)25 kalori bir tatlı kaşığı labne peynir 2 küçük bisküvi yedim 50 de ordan olsa yani 155 yapıyo ama wardır 200 yani bn tahminen söylediim için ayrıca yeşil çay we form çayı içtim birer bardak onlarda war mı kalori

Canım hoş geldin a.s. bizi kaydirigubbakcemile5 burayı takip edersen ve paylaşırsan kilo kaybetme adına yapılanları eminim tatmin olursun . . .

kızlarrrr ya ben resim atmak istiyorum ama beceremiyorum nasıl yapcam son halime bi bakın istiyorum

Canım ana sayfadan ilgili topiğe yönlen istersen . . .
Detaylı anlatımlar var oralarda . . .

mesaj kutum aktif degilmis simdi acik canim istersen yazabilirsin

ay kızlar varya cok komiksiniz:)
Kendimi görüyorum sizde resmen.
Evet beni de katın listeye bir haftalık farkı en kısa sürede kapatmaya çalışıcam :)

neyse wazgeçtim kızlar ya yüklemiyim resim falan resimlere bakınca wazgeçtim sanki çok zayıfmış gibi bide değerlendirin die sunmaktan utandım bi an yinede saol ewlibarklıcım 2 hafta sonra inş

Hmm kesinliklen demek lazııımmm...laelaelaelaelae

ben 3 yıldır türkiyede yaşıyorum
Kölnden geldim :)
cok sevindim valla.
Nerdeyse kilolu olduğuma sevincem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…