60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kontrol edelim canım birbirimizi hep beraber kurtulalım faslalıklarımızdan hihoyyyt:teytey:

yarın bu gruplardan birine katılmak için baswuruda buluncam.inşallah yer bulurum yha:Saruboceq::enbuyukkk:

canım ben bi gruba üye değilim ama olmak istiyorum nasıl üye olabilirim. Bugün;

sabah sirkeli su ve 1 bardak normal su ardından az şekerli çay, 1 adet tuzsuz domates 5 tane zeytin 1 dilim ekmek ve çook çok az peynir bu kadar,
ara ögün 1 elma ve 1 bardak su ,

kızlar önerileriniz için teşekkürler bende gidip sallama çay alayım birde siz diyet yani lıgt ekmek mi yoksa kepekli ekmek mi yiyosunuz bunlar marketlerde iki çeşit ya merkaettim acaba dönüşümlü mü yesem? cevaplarsanız sevinirim bacılarrr:1hug:

vallahi ben zaten günde 1 dilim ekmek yiyorum o da kahvaltıda, köy ekmeği olabiliyor, kepek ekmeği olabiliyor. Amann 1 dilim zaten beyaz ekmek olsa nolur light olsa nolur :roflol:

sanırım p.tesi günü tartılıp kilomuzu bildiriomusuz.bos yeri olangrup da alıomus bizi..

kıs niye utanıyon senlik bişi yok tatlım kaydirigubbakcemile3 dorayı dövecem ben hemşomu . çizelgesine bak 3 kilo vermiş gibi kaydirigubbakcemile3 halbuki 20 küsür kilo verdi .. sen nerden bilecen ....:1hug:a.s.

aebenciğim çizelgemi yenileteceğim canım en kısa zamanda hatta bu bu gün bile olabilirdelikafadulden

vallahi ben zaten günde 1 dilim ekmek yiyorum o da kahvaltıda, köy ekmeği olabiliyor, kepek ekmeği olabiliyor. Amann 1 dilim zaten beyaz ekmek olsa nolur light olsa nolur :roflol:

hacerciğim o kadar güzel kilo vermişin ve o kadar çok yakışmışki sana zaten güzel olan yüzün dahada güzel bir bebek edasında olmuşun canım.
:asigim:
seni okuyunca bende iki kez daha zayıflama isteğiyle yanmışımsırnaşık şey
tebrikler canım. her daim hep böyle başarılı olman dileğiyleŞeniz

teşekkürler bitanemm gaza gelin beni gördükçe diye yazdım da yazdım resimleri 3er 3er ekledim delikafadulden

arkadaşlar lütfen cevap verin... yeşil çay sallamamı yoksa digerlerindenmi kullanıyosunuz.siz beni aranıza almadınız heralde senağlama kimse cvp yazmıoo

pardon canımya dün geceden sonra daha yeni giriyom nete
bende çaykurun bergamut aromalısını içiyorum demleme usulü 100 gr lık teneke kutulardan :içelim:

ben okumaya devam edem bakem

ah canım benim nasılda ağlamış biz seni seviyoruz şekercik bidaha öyle ağlama oldumu

Son düzenleme:
ben yeni gördüm mesajı vallahi
yeşil çayı ben 5i1 yerde çayımda içiyorum
onu da hazır değil, aktardan alıyorum
zaten doktorlar da yeşil çayın işlenmemiş olarak alınmasını öneriyor
fabrikada işleniyor o çaylar
ama aktarlarda olanlar işlenmemiş
o yüzden ben aktarcıyım :lepi:

deryacığım ekmek olarakda ben yoğun kepekli ekmekle çavdar ekmeğini dönüşümlü kullanıyom yada markatte hangisi o an hoşuma gidiyorsa onu alıyorum :)))
ama ben ekmek dilimlerine fırın tepsisine yağlı kağıt üstünde dizip fırınlıyorum azıcık kurutup kızarınca soğutup poşet içinda buzdolabında saklıyorum böyle daha uzun sürede kullanabiliyosun peksimet gibi oluyor kahvaltıda çok hoş oluyor dene istersen
şimdi çıkmam lazım fırına balık attım ona bakacam iyi akşamlar

topraksuu hcr35 canlarım çok teşekkürler cevaplarınız için ben çay aldım dogadan yeşil çay sade olanından, sabah ve öglen neler yedigimi yazmıştım akşamda lıgt ekmek boll kepekli 1 dilim, balık 6 tane (istavrit) ve suanda sütlü ve sekersiz kahve içiorum . heralde yatana kadarda su içerim nasıl menüm topraksuu cum çok mu yemişim :enbuyukkk:

bu günkü menüm
kahvaltı klasik (neredeyse öğle olmuştu delikafadulden )
bir elma
akşam fırında kocaman bir levrek salata, roka ( ekmek yok )
birazdanda yeşil çayımı :içelim: içecem

sizler neler yaptınız bakem :jeyyar:

canım geriye dönup yeniden okudum yediklerini bugünkü menün süpermiş tebrik ederim
bende yeşil çaya başladığımda ilk olarak doğadan limonlu olanını almıştım ama onu bitirince çaykurunkine geçtim daha çok tavsiye ediliyor hazırlaması biraz zahmetli ama daha az işlem görmüş tercih senin canım

hadi kolay gelsin seni çok azimli gördüm maşallah

bende seni tebrik ediyorum canım benim çizelgene bakarsak baya zayıflamışsın hedifine az kalmış , ayrıca yaptıgın bişeyler varmı yada kullananlar lütfen yazsın mesela stepper diye bi alet varmış kullanıp yararını gören varmı?

canlarım ne kadar tecrübesizim dime herşeyi soruyorum durmadam sıkılmayın tamam mı:çok üzgünüm:

kızlar ben bugün neredeyse bir şey yemeden durdum
toplam ne yedim : yarım açma, çeyrek k.k. peynir, 3 bardak ıhlamur, 4-5 tane bayramlık çikolata

kızlar ben bugün neredeyse bir şey yemeden durdum
toplam ne yedim : yarım açma, çeyrek k.k. peynir, 3 bardak ıhlamur, 4-5 tane bayramlık çikolata

canım sen nasıl durdun aça aça yaaa:1hug:
ben sabah 2 sandiviç tipi kepek ekmeği yağsız melemen 3 zeytin 1 dilim sucuk
ara öğünde 1 portakal
akşama 1 dilim kepekli ekmek et sote ve salata
ara öğünde 2 kuru kayısı 1 çubuk iki üç beyaz leblebisositososito sayıca fazlamı oldu ne yaaa-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…