canım ben bi gruba üye değilim ama olmak istiyorum nasıl üye olabilirim. Bugün;
sabah sirkeli su ve 1 bardak normal su ardından az şekerli çay, 1 adet tuzsuz domates 5 tane zeytin 1 dilim ekmek ve çook çok az peynir bu kadar,
ara ögün 1 elma ve 1 bardak su ,
kızlar önerileriniz için teşekkürler bende gidip sallama çay alayım birde siz diyet yani lıgt ekmek mi yoksa kepekli ekmek mi yiyosunuz bunlar marketlerde iki çeşit ya merkaettim acaba dönüşümlü mü yesem? cevaplarsanız sevinirim bacılarrr:1hug:
kıs niye utanıyon senlik bişi yok tatlım kaydirigubbakcemile3 dorayı dövecem ben hemşomu . çizelgesine bak 3 kilo vermiş gibi kaydirigubbakcemile3 halbuki 20 küsür kilo verdi ..sen nerden bilecen ....:1hug:a.s.
vallahi ben zaten günde 1 dilim ekmek yiyorum o da kahvaltıda, köy ekmeği olabiliyor, kepek ekmeği olabiliyor. Amann 1 dilim zaten beyaz ekmek olsa nolur light olsa nolur :roflol:
hacerciğim o kadar güzel kilo vermişin ve o kadar çok yakışmışki sanazaten güzel olan yüzün dahada güzel bir bebek edasında olmuşun canım.
:asigim:
seni okuyunca bende iki kez daha zayıflama isteğiyle yanmışımsırnaşık şey
tebrikler canım. her daim hep böyle başarılı olman dileğiyleŞeniz
arkadaşlar lütfen cevap verin... yeşil çay sallamamı yoksa digerlerindenmi kullanıyosunuz.siz beni aranıza almadınız heralde senağlama kimse cvp yazmıoo
ben lahana çorbası diyetiyle 62 den 59 a düşmüştüm ama yine 60,5 oldum gruba dahil olabilirmiyim
bizim grup nassınızkaydirigubbakcemile2
kızlar ben bugün neredeyse bir şey yemeden durdum
toplam ne yedim : yarım açma, çeyrek k.k. peynir, 3 bardak ıhlamur, 4-5 tane bayramlık çikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?