60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın bitanem.iyiyim sen nasılsın..haftanın son günü mutluyum..

iyiyim bebek sabah sabah yoğun bir spor yaptım bayağı enerji harcamışımdır halsiz kaldım valla neyseki sonra sütlü türk kahvesi iyi geldi. bugün pilates yapmayacağım.

afiyet olsun eebruli canım regli döneminde olacak artık kaçamaklar insanın canı istiyor gerçekten menülerin güzel bence.tuvalet sorunu için neden süt içiyosun ne yapıyoki süt anlamadım:26:

bi öpücük gondursaydın aaaaaaaaaaa diye bağıracağına
al yapıştır bakem http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wVhYg2g/weight.png
hadi görem seni ,sinir edelim şu neruşuuuu:13:

aa ne guzell canım ılgıleneblıyorsun.bende ck severım kus balık kedı.almıyrum bılerek kus balık bısey olursa cunku cok uzuluyorum dayanamıyorum.kedı ye zate ewde bakamam.aclıktan ölür :) ama ankarada balkolardan guvercınler eksık olmuyor sagolsunlar.uzaktan benı ızlıyorlar yemek ekmek ne varsa koyuyorum balkona ıcerı gırmemle 20-30 tane bırden gelıyorlar hemen.çöpe hıs bısey atmıyorum ne olursa yıyorlar balkonu cok kırletıyorlar ama cok fena alıstılar 1 kere :)))

valla musil gibi etkili ketentohumu kesinlikle kullanın yok böyle bişey insanın içini temizliyor sankim kullanın kullanın heee

afiyet olsun eebruli canım regli döneminde olacak artık kaçamaklar insanın canı istiyor gerçekten menülerin güzel bence.tuvalet sorunu için neden süt içiyosun ne yapıyoki süt anlamadım:26:

bence de süt kabız yapmaz mı ? bence yesıl cay yada kuru kayısı falan olabılır.

bende senden duyup almıştım zaten 2 defa içtim ama bu akşam eve gidince yine içeyim...herhalde kayısım bitti ondan böyle oldum bu arada menümü beğendinmi hugocum bişey demedin..

bizde eskiden devamlı balkona ekmek koyardık tüm kuşlar balkona gelirdi. bikere saydım sabah balkonda 50 tane serçe varmış. sonra uyarı geldi bize neymiş ekmekleri yere döküyorlarmış. çok üzüldüm ama kış aylarında soğuk zamanalrda karda falan hala daha koyarım gelirler. benim yaramazlarda devamlı camda olurlar güvercinlere laf atıyorlar. bıcır bıcır. erkek mubişim onlara sürekli limon limon diyor oysaki limon kendi adı adını söylüyor birde kopil kopil der biz öyle severiz öğrenmiş konuşturayım diye uğraşmıyoruz bazen konuşuyor işte. birde gülme sesi taklit ediyor. bazen öyle bi zamanda gülüyormuuş gibi yapıyorki sanki anlıyor komik bişey olduğunu biz gülüyoruz susunca bu sefer bu gülüyor bizde buna gülmeye başlıyoruz

süt bağırsakları çalıştırır diye biliyorum.ishal olan kişilere sütü yasaklarlar.

canımm farmasimm çook teşekkür ederimm
600 gr çok iyi regl öncesi hem de baravoooooo
teşekkür ederim kesraacımm
günaydın canım gözün aydın olsun bakalım.gayet iyi canım 100 gr bile benim için çok önemli
evet nugyacım bazı arkadaşlar gr verince üzülüyorlar hafta bir iki kilo verince asıl korksunlar çünkü bence o sudur ve sonraki haftalardan sonra kilo vermek azalır tıpkı bana olduğu gibi. ilk haftalar hızlı gitti ama üzülmedim çünkü bilinçlendim sayenizde.. bakalım regl olunca ne fark edicek elimden geldiğince yine dikkat edicemm.. sanırım sporun faydası oldu geçen regl dönemi öncesi +500 almıştım :44::44:

başlangıç:74
geçen hafta:71.6
bu hafta:71.6
Giden/gelen:yok
toplamda giden.2.4
hedef:62

meltem nazar değdirdin bana bu arada tebrik ederim seni
ben yapamıyorum bu işi yaa sporsuz olmuyo

canımm arzucumm olur mu öyle şey kızz. ilk haftalar kilo verdin şimdi duraksaması normal ben bazı haftalar + ya geçiyordum en azından kilo almamışsın bence kötü bir sonuç değil canımcım maşşşallah diyorum sanaa

bence fazla,yani araştır bir istersen ama hergün tüketmek zararlı bide çayda içiyoruz haliye ne kadar kafein tüketmiş oluyoruz deil mi
famire katılıyorum kesinlikle kafeini azaltmalı mümkünse hiç almamalısın. kendimden örnek vermek gerekirse ben eskiden çok siyah çay ve günde bir adet türk kahvesi tüketiyordum. içmessen ofiste uykum gelir sanıyordum. şimdi sabah kahvaltıda içtiğim bir kupa siyah çay hariç hiç siyah çay ve kola tüketmiyorum. bir hafta önce de ofiste yemekten sonra içtiğim kahveyi de bıraktım. uykum filanda gelmiyor. günde 4 adet yeşilçay içiyorum sanırım onda da azda olsa kafein var ve beni dinç tutuyor. bir keresinde akşam yeşilçay içmiştim beni uyutmadı düşün artık. herkeste aynı etki olur mu bilmem ama bana yeşilçay yetiyor. çokkk mutluyum bundan şekersiz ve kafeinsiz hayata merhabaaaaaaaaaaa tabii sayenizde kızlar
tesekkur ederım canım cook severım kedılerı :)) hugoyuda hıc kacırmazdım cocukken:86:
ayy bende severim kedileri hatta benimde evde bi kızım var. resmini koyucam avatara ama nasıl resim değişiyordu bilen varsa özelden yazsın lütfen unuttum yaw

sana da yapam bari,attırıver bakem

tamam sekerım cok mersı.ben ugrastım tam kopyalama kısmında sorun yasıyorum.boyum 1.60 kılom 70.3 ok.ıkıncı sayfadan 2. olanı ayak ızı olan cızelgeyı ıstıyorum.hareket ettırme cubuguda kosan bı adam varya o olsun.çok çok tes.

iyiyim bebek sabah sabah yoğun bir spor yaptım bayağı enerji harcamışımdır halsiz kaldım valla neyseki sonra sütlü türk kahvesi iyi geldi. bugün pilates yapmayacağım.

spordan sonra insanın ayağını kaldıracak dermenı kalmıyor vallaha..afiyet olsun canım bende sade türk kahvesi içtim...bu akşam bizimde sporumuz var..

bende senden duyup almıştım zaten 2 defa içtim ama bu akşam eve gidince yine içeyim...herhalde kayısım bitti ondan böyle oldum bu arada menümü beğendinmi hugocum bişey demedin..

güzle canım. ben artıkın menülere yorum yapmıyorum benimde kafam karıştı çünkü kimine az gelir kimine çok gelir diye. seninkinide diyetisyen verdiğinden gerek kalmıyor yoruma sana göre ayarlamıştır diye. yani sağlıklımı sağlıksızmı falan onu derim veya kaçamak fazla kaçtıysa derimde sağlıklı şeylerden kim ne kadar yemeli metabolizması nasıl kafam karışıyor. kimi 6 kaşık sebze yemeği yemeli kimi 8 kimi 5. kimi 5 dilim ekmek yemeli kimi 6 kimi 7. ama kim ne kadar yemeli bilmiyorum dün bir arkadaş listesini paylaşımış diyetisyen vermiş ilk hafya iki kilo garanti diyordu baktım listeye ekmek fazlaydı mesela benim için uygun değil. her öğün iki dilime yakın ekmek vardı ayrıca pilavda vardı falan yaklaşık 10 dilim ekmek ediyordu. benim için fazla ama o arkadaş kilo vermiş bu listeyle ona uygun daha azını yerse zaten kas verir. işte miktar konusunda kafam karışıyi

oyy kurban olurum öp benım ıcın.sevgıler

spordan sonra insanın ayağını kaldıracak dermenı kalmıyor vallaha..afiyet olsun canım bende sade türk kahvesi içtim...bu akşam bizimde sporumuz var..

valla doğru benim gücüm bitiyor sankim ağrı yokta gücüm kalmiyi ama sonra toparlanıyorum allahtan yoksa tüm gün malak gibi yatırır valla

sağlıklı beslenme konusunda veya yapılan kaçamaklara yorum yaparım emme miktar konusunda artıkın bişey demem kas kaybının kimsede yaşanmasını istemediğim için. çok melek gördüm kendimi :86:

yaw sorma doyamıyoruz eşimle 2 yıl oldu çok şekerler bayılıyorum onlara evde olmayınca akşam koşa koşa geliyoruz onları çok özlüyoruz

alah ayırmasın şekerım.bısey soracagım keten tohumunu nasıl kullanıyorsunuz.bende deneyeyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…