günaydın bitanem.iyiyim sen nasılsın..haftanın son günü mutluyum..
günaydın arkadaşlar.
dün akşam
1 dilim ekmek 1 kepçe çorba 4 k sebze yemeği salata
dün regl oldum gece çok zor tuttum kendimi
1 küçük sütlü tatlı
1 küçük muz
4 fındık
4 grisini yedim...:) ama hala açtım
1 bardak süt
sabah
zeytinyağı içtim 1 t.k
1 yumurta
peynir
2 zeytin
domates ,salatalık
1 dilim ekmek süt
arkadaşlar tuvalet sorunum var bu yüzden süt içiyorum
bi öpücük gondursaydın aaaaaaaaaaa diye bağıracağına
al yapıştır bakem http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wVhYg2g/weight.png
hadi görem seni ,sinir edelim şu neruşuuuu:13:
bende kuşları çok severim. 4 tane muhabbet kuşum var. çok haylazlar butün gün oyun işleri güçleri. salıyoruz devamlı bu yüzden hergün oturma odamı temizliyorum o yüzden sabahları çok erken kalkıyorum. ehehe bayılıyorum onlara çokta zekiler. kapıyı kemirmişler bende daha fazla kemirmesinler diye bant yapıştırdım kemirdikleri yere. öyle zekilerki gözümü avlayıp sessizce gidip bantı kaldırıp kemirmeye çalışıyorlar yanlarına gidincede kaçıyorlar biliyorlar yapmamaları gerektiğini zarar yaptıklarını. eşşek sıpaları seveyim derken elimde kalacaklar. tombullar bayılırlar yumurtaya brokoliye falan. bebek bisküvisine bayılırlar. yazın mısır kavun çilek şeftali ne bulsa yerler 2 gün değişik bişey vermesem peşimden ayrılmazlar ver diye
afiyet olsun eebruli canım regli döneminde olacak artık kaçamaklar insanın canı istiyor gerçekten menülerin güzel bence.tuvalet sorunu için neden süt içiyosun ne yapıyoki süt anlamadım:26:
beceriksiz neruşşşşşşşşşşşşşşşşşş,beceriksiz neruşşşşşşşşşşşşş
ben yaparım arkaşaım sana ayıpsınnnnn:13:
canım yoğurda ketentohumu ekle ye. ben 3 haftadır kullanıyorum çok memnunum günde kaç kere çıkıorum belli değil vallaöyle tuvalet sorunum yoktu ama muz yediğimde olıyordu ama bu keten tohumuna muzda kar etmiyor sabah 3 kere gittim felaket bişey süper etkili tavsiye ederim
aa ne guzell canım ılgıleneblıyorsun.bende ck severım kus balık kedı.almıyrum bılerek kus balık bısey olursa cunku cok uzuluyorum dayanamıyorum.kedı ye zate ewde bakamam.aclıktan ölür :) ama ankarada balkolardan guvercınler eksık olmuyor sagolsunlar.uzaktan benı ızlıyorlar yemek ekmek ne varsa koyuyorum balkona ıcerı gırmemle 20-30 tane bırden gelıyorlar hemen.çöpe hıs bısey atmıyorum ne olursa yıyorlar balkonu cok kırletıyorlar ama cok fena alıstılar 1 kere :)))
afiyet olsun eebruli canım regli döneminde olacak artık kaçamaklar insanın canı istiyor gerçekten menülerin güzel bence.tuvalet sorunu için neden süt içiyosun ne yapıyoki süt anlamadım:26:
canımm farmasimm çook teşekkür ederimmgünaydın canım ne demek iyi değil mi süpppppppppppppppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yuppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım devamı hemen gelsinnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
teşekkür ederim kesraacımm600 gr çok iyi regl öncesi hem de baravoooooo
evet nugyacım bazı arkadaşlar gr verince üzülüyorlar hafta bir iki kilo verince asıl korksunlar çünkü bence o sudur ve sonraki haftalardan sonra kilo vermek azalır tıpkı bana olduğu gibi. ilk haftalar hızlı gitti ama üzülmedim çünkü bilinçlendim sayenizde.. bakalım regl olunca ne fark edicek elimden geldiğince yine dikkat edicemm.. sanırım sporun faydası oldu geçen regl dönemi öncesi +500 almıştım :44::44:günaydın canım gözün aydın olsun bakalım.gayet iyi canım 100 gr bile benim için çok önemli
başlangıç:74
geçen hafta:71.6
bu hafta:71.6
Giden/gelen:yok
toplamda giden.2.4
hedef:62
meltem nazar değdirdin banabu arada tebrik ederim seni
ben yapamıyorum bu işi yaa sporsuz olmuyo
famire katılıyorum kesinlikle kafeini azaltmalı mümkünse hiç almamalısın. kendimden örnek vermek gerekirse ben eskiden çok siyah çay ve günde bir adet türk kahvesi tüketiyordum. içmessen ofiste uykum gelir sanıyordum. şimdi sabah kahvaltıda içtiğim bir kupa siyah çay hariç hiç siyah çay ve kola tüketmiyorum. bir hafta önce de ofiste yemekten sonra içtiğim kahveyi de bıraktım. uykum filanda gelmiyor. günde 4 adet yeşilçay içiyorum sanırım onda da azda olsa kafein var ve beni dinç tutuyor. bir keresinde akşam yeşilçay içmiştim beni uyutmadı düşün artık.bence fazla,yani araştır bir istersen ama hergün tüketmek zararlı bide çayda içiyoruz haliye ne kadar kafein tüketmiş oluyoruz deil mi
ayy bende severim kedileri hatta benimde evde bi kızım var. resmini koyucam avatara ama nasıl resim değişiyordu bilen varsa özelden yazsın lütfen unuttum yawtesekkur ederım canım cook severım kedılerı :)) hugoyuda hıc kacırmazdım cocukken:86:
sana da yapam bari,attırıver bakem
iyiyim bebeksabah sabah yoğun bir spor yaptım bayağı enerji harcamışımdır halsiz kaldım valla neyseki sonra sütlü türk kahvesi iyi geldi. bugün pilates yapmayacağım.
bende senden duyup almıştım zaten 2 defa içtim ama bu akşam eve gidince yine içeyim...herhalde kayısım bitti ondan böyle oldum bu arada menümü beğendinmi hugocum bişey demedin..
bizde eskiden devamlı balkona ekmek koyardık tüm kuşlar balkona gelirdi. bikere saydım sabah balkonda 50 tane serçe varmış. sonra uyarı geldi bize neymiş ekmekleri yere döküyorlarmış. çok üzüldüm ama kış aylarında soğuk zamanalrda karda falan hala daha koyarım gelirler. benim yaramazlarda devamlı camda olurlar güvercinlere laf atıyorlar. bıcır bıcır. erkek mubişim onlara sürekli limon limon diyoroysaki limon kendi adı adını söylüyor birde kopil kopil der biz öyle severiz öğrenmiş konuşturayım diye uğraşmıyoruz bazen konuşuyor işte. birde gülme sesi taklit ediyor. bazen öyle bi zamanda gülüyormuuş gibi yapıyorki sanki anlıyor komik bişey olduğunu biz gülüyoruz susunca bu sefer bu gülüyor bizde buna gülmeye başlıyoruz
spordan sonra insanın ayağını kaldıracak dermenı kalmıyor vallaha..afiyet olsun canım bende sade türk kahvesi içtim...bu akşam bizimde sporumuz var..
oyy kurban olurum öp benım ıcın.sevgıler
bizde eskiden devamlı balkona ekmek koyardık tüm kuşlar balkona gelirdi. bikere saydım sabah balkonda 50 tane serçe varmış. sonra uyarı geldi bize neymiş ekmekleri yere döküyorlarmış. çok üzüldüm ama kış aylarında soğuk zamanalrda karda falan hala daha koyarım gelirler. benim yaramazlarda devamlı camda olurlar güvercinlere laf atıyorlar. bıcır bıcır. erkek mubişim onlara sürekli limon limon diyoroysaki limon kendi adı adını söylüyor birde kopil kopil der biz öyle severiz öğrenmiş konuşturayım diye uğraşmıyoruz bazen konuşuyor işte. birde gülme sesi taklit ediyor. bazen öyle bi zamanda gülüyormuuş gibi yapıyorki sanki anlıyor komik bişey olduğunu biz gülüyoruz susunca bu sefer bu gülüyor bizde buna gülmeye başlıyoruz
yaw sorma doyamıyoruz eşimle 2 yıl oldu çok şekerler bayılıyorum onlara evde olmayınca akşam koşa koşa geliyoruz onları çok özlüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?