60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç:74
geçen hafta:71.6
bu hafta:71.6
Giden/gelen:yok
toplamda giden.2.4
hedef:62

meltem nazar değdirdin bana bu arada tebrik ederim seni
ben yapamıyorum bu işi yaa sporsuz olmuyo

canımcım yavaşalmalar oluyor,moralini bozma listeni tekrar gözden geçir,bir dönem bende de oldu 3 hafat hiç kilo vermedim.yumurtayı haftanın 5 günü yiyordum,badem ve fındıklardan toplamda 10-15 adet yiyordum onları kestim yumurtayıda haftada 2 en fazla 3e düşürdüm tekarar kilo vermeye başladım.sende bir gözden geçir bence

günaydın arkadaslar dun aksam kı menum

5 yemek kasıgı z.yaglı(1tk) kabak yemegı,
1 kepce mercımek corbası(yagsız)
1bardak ayran
1ınce dılım k.ekmegı

gece cok acıktım cumku yemegı 17.30 da yemıstım.1-2 kasık pırasa yemegı yedım cerı domates ile beraber. bırde az meyve.sonra vıcdan yaptım

sabah kalkınca 3 adet kuru kayısı
2 dılım k.ekmegınden yapılmıs tost.(yagsız ama ıcıne 2kk erzıncan tulumu kydum.ben peynıre cok duskunum yaa)
cerı domates salatalık
1 fıncan sut

afiyet olsun canım bu arada avatarın çok şeker bayıldım doğrusu

bence fazla,yani araştır bir istersen ama hergün tüketmek zararlı bide çayda içiyoruz haliye ne kadar kafein tüketmiş oluyoruz deil mi

bende gunde 1 orta kahve ıcıyorum ogle yemegınden sonra çay ıcmedıgım ıcın tek keyfım o. onu da almayın benden :) ben yarın dıyetısyen kontrolue gıdecegım sorayım yazarım ok.

kız fambık 2 tıklamada oldu valla alsana bakalım bi sürü çok sağol canım ellerine sağlık.değiştirince nasıl olcak peki

günaydın arkadaşlar.
dün akşam
1 dilim ekmek 1 kepçe çorba 4 k sebze yemeği salata
dün regl oldum gece çok zor tuttum kendimi
1 küçük sütlü tatlı
1 küçük muz
4 fındık
4 grisini yedim...:) ama hala açtım
1 bardak süt

sabah
zeytinyağı içtim 1 t.k

1 yumurta
peynir
2 zeytin
domates ,salatalık
1 dilim ekmek süt

arkadaşlar tuvalet sorunum var bu yüzden süt içiyorum

tesekkur ederım canım cook severım kedılerı :)) hugoyuda hıc kacırmazdım cocukken:86:

bende kuşları çok severim. 4 tane muhabbet kuşum var. çok haylazlar butün gün oyun işleri güçleri. salıyoruz devamlı bu yüzden hergün oturma odamı temizliyorum o yüzden sabahları çok erken kalkıyorum. ehehe bayılıyorum onlara çokta zekiler. kapıyı kemirmişler bende daha fazla kemirmesinler diye bant yapıştırdım kemirdikleri yere. öyle zekilerki gözümü avlayıp sessizce gidip bantı kaldırıp kemirmeye çalışıyorlar yanlarına gidincede kaçıyorlar biliyorlar yapmamaları gerektiğini zarar yaptıklarını. eşşek sıpaları seveyim derken elimde kalacaklar. tombullar bayılırlar yumurtaya brokoliye falan. bebek bisküvisine bayılırlar. yazın mısır kavun çilek şeftali ne bulsa yerler 2 gün değişik bişey vermesem peşimden ayrılmazlar ver diye

canım yoğurda ketentohumu ekle ye. ben 3 haftadır kullanıyorum çok memnunum günde kaç kere çıkıorum belli değil valla öyle tuvalet sorunum yoktu ama muz yediğimde olıyordu ama bu keten tohumuna muzda kar etmiyor sabah 3 kere gittim felaket bişey süper etkili tavsiye ederim

akşam yemeği güzel canım afiyet olsun gece yemeklerini bırak 1-2 kaşık pırasa yemişsin ama alışkanlık olmasın canım sonra gece eritemezsin yediklerini çünkü.sabah içinde afiyet olsun tatlım

kız fambık 2 tıklamada oldu valla alsana bakalım bi sürü çok sağol canım ellerine sağlık.değiştirince nasıl olcak peki

beceriksiz neruşşşşşşşşşşşşşşşşşş,beceriksiz neruşşşşşşşşşşşşş
ben yaparım arkaşaım sana ayıpsınnnnn:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…