dünkü tam günlük menüm..
sabah:
1 su bardağı ılık su
1 çay bardağı açık çay,.
1 puğaça,
öğlen:
3 yemek kaşığı etli şehriye ilavı,
5 kaşık salata,
ikindi:
2 elma,
akşam:
6 kaşık ıspanak,
1 k.kepçe mercimek çorbası ,
2 kaşık sarımsaklı yogurt,
ve ayrıca gün içinde toplam 2.5 lt.su içtim.
:92:3 günde 1 kg gitti arkadaşlar...
günaydın canım gözün aydın olsun bakalım.gayet iyi canım 100 gr bile benim için çok önemligünaydınnnnnnn günaydınlaaaaaaar topicimin çıtırlarıı
herkes iyidir umarımmm bugun en sevdiğim gün hem haftanın son gunu hemde bu gece eşim geliyooooooo ...
kilo çizelgemi pazartesileri değiştiricem cunku cuma kilo verince haftasonları hep cozutuyorum ama cogunluga uymak için sölim
69,3 den 68,7 kiloya inmiştimregl öncesi dönem için gayet iyi değil mi ?
kahvaltımı da yazıp gideyim dedim
1 dilim kepek ekmek
2 tk bal
1 kuru kayısı
2 ceviz
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1/2 yeşil biber
1 domates
250 ml şekersiz çay
akşam ki menüm
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk pırasa
3 yk yoğurt
2 yk pilav
az salata
1 yk kısır ekmek yemedim yemiğim artıkk dedimm
gece yatarken de tarçınlı süt içtim
sabah(08:00):
1 adet domates
1 adet biber
4 adet zeytin
2 kk peynir
1 adet çavdar ekmeği
1 fincan şekersiz çay
09:00 orta şeker türk kahve
günaydın kızlar sabah kahvaltıda 1 dilim peynir domates biber 1 dilimde ekmek yedim. bugün koşu bandına bineceğim pilates yok
canım sabah kahvaltın.biraz daha renklendirsen çabuk acıkırsın böyle sen1 dilim ekmek
3 tane zeytin
1 kk kutusu peynir
1 bardak şekersiz çay
akşamda yarım saat plates :)
karın gurultuma uyuamadım akşam valla :86:
günaydınnnnnn,canikolarrrrrrrrrrrrrrr.nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz umarım iydinizdir ve saatler ilerledikçe dahada iyi olusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
akşamki menümü yazayımmmmm hemencik
akşammmmm eve gider gitmez
yarım çay bardağı kadar leblebi
2 adet kivi
1 badem
1 fındık yedimm
aradan biraz zaman geçince bişeyler yemeyi planlıyordum ancak mutfak dolaplarımı düzeltmeye dalmışım,eşimin marketten aldıkalrını yerleştirdim derken baktım saat 8 olmuşş.
bende 1 kase yoğurt ,1 portakal ve tarçın karışımı yedimmmmmm
dün sporum yoktu,bu akşam yapıcam inşallahhhhhhh
sabah menüm ise şöyle
1 dlm light ekmek
1 dlm denge ekmek(neruşşşşşşşşşşşş bu denge ligt olanlaradn daha inceymiş gıııııı)
1 kk kadar kaşar peynir
kıldan ince dlm salam dan yapılmış yağsız tost yedim yanında da maydanozzzzz
günaydınnnnnnn kızlar burda olanlar iyiymiş maşşallah allah iyilik versin.kız fambık maşşallah eve gidince iyi iş yapıyon ha valla ben eve gidince iş yapamıyom halsiz hissediyorum hep kendimi uykumda erkenden geliyo.ne yapacam bu tembelliğimi bilmemmenülerimi yazayım
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 yk nohut yemeği
1 tane domates-2 tane yeşil biber
1 dilim uno lıght denge ekmek (fambık evet gerçekten dilimler ince ekmeğin)
sonrasında yarım portakal çok küçük bir tane elma süt içmedim uykum var diye hemen yattım:93:
sabah
bir bardk ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
1,5 dilim uno lıght denge ekmek
şimdi bir tane kuru erik yedim sıcak su kattım kendime ılısın onu içicem
afiyet olsun canımmm,poğaça dışında gayet güzelkilo vermene sevindim ancak hafta da bir hatta 2 hafatda 1 tartılmanı öneririm ilk zmanlar çok gider kilo bu seni mutlu eder ama zamnla kilo vermen yavaşladıkça bu sende moral bozukluğu yapıp diyeti bırakmana neden olabilir.sabretmek zor ama tartılmmaya çalış
canım açık olmam gerekirse burda sadece akşam menünün beğendim.sabah kahvaltına poğaça yerine ekmek ekle.yeşillik yumurta domates salatalık zeytin peynir bunlar dururken bence poğaça olmamış.öğleninde az pilavı azalt biraz başak sebze yada et yemekleri seç canımdünkü tam günlük menüm..
sabah:
1 su bardağı ılık su
1 çay bardağı açık çay,.
1 puğaça,
öğlen:
3 yemek kaşığı etli şehriye ilavı,
5 kaşık salata,
ikindi:
2 elma,
akşam:
6 kaşık ıspanak,
1 k.kepçe mercimek çorbası ,
2 kaşık sarımsaklı yogurt,
ve ayrıca gün içinde toplam 2.5 lt.su içtim.
:92:3 günde 1 kg gitti arkadaşlar...
akşam ki menüm
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk pırasa
3 yk yoğurt
2 yk pilav
az salata
1 yk kısır ekmek yemedim yemiğim artıkk dedimm
gece yatarken de tarçınlı süt içtim
afiyet olsun gayet güzel.kahveyi az tüketmeye çalışki bacakalrımız selülit olmasınnnnnnnnnnnn:13:
günaydınn canımmmmmeeeeeeeeeee aslan yattığı yerden belli olur nugicimmmm,bende tam bir aslanım uykuyu pek bir severim zaten bütün bunlarıda haftasonu daha fazla uyumak için yapıyorummm temizliğimide genellikle cuma akşamları yaparım ki haftasonu bana kalsın
akşam ve sabah kahvaltın gayet güzel canımmm,afiyet olsunnn.şu kilo çizelgeni yap artık yahu,takip edemiyorum seni kaçtın kaç oldun göremiyoruz ama:44:
günde 1 tane fazla mı olur :26:
bende aslanım bende çok seviyorum uykuyu.ama yat yat nereye kadar bilmemkiboş bi zaman olsun hemen gider yatarım çizelgeyide bilmiyom canım yapmasını ya çok denedim önceden olmadı neruşcumda yaptı ama kaydederken başka bişeyler diyo olmadı yani googldan yapıyorum ama yapıştırma yerine gelince sorun oluyo olmuyo.
1 dilim ekmek
3 tane zeytin
1 kk kutusu peynir
1 bardak şekersiz çay
akşamda yarım saat plates :)
karın gurultuma uyuamadım akşam valla :86:
sabah(08:00):
1 adet domates
1 adet biber
4 adet zeytin
2 kk peynir
1 adet çavdar ekmeği
1 fincan şekersiz çay
09:00 orta şeker türk kahve
afiyet olsun dadluşummmm,bol yağ yakmalar canikommmmmmseviyorum gızzzz seniiiiii,azimli kararlı arkadaşımm beni,hepimizi gaza getiriyosun vallaaaa:13:hınnnnn hıınnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?