60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canımmm,poğaça dışında gayet güzelkilo vermene sevindim ancak hafta da bir hatta 2 hafatda 1 tartılmanı öneririm ilk zmanlar çok gider kilo bu seni mutlu eder ama zamnla kilo vermen yavaşladıkça bu sende moral bozukluğu yapıp diyeti bırakmana neden olabilir.sabretmek zor ama tartılmmaya çalış

sabah(08:00):
1 adet domates
1 adet biber
4 adet zeytin
2 kk peynir
1 adet çavdar ekmeği
1 fincan şekersiz çay

09:00 orta şeker türk kahve

günaydın canım gözün aydın olsun bakalım.gayet iyi canım 100 gr bile benim için çok önemli
kahvaltımı da yazıp gideyim dedim

1 dilim kepek ekmek
2 tk bal
1 kuru kayısı
2 ceviz
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1/2 yeşil biber
1 domates
250 ml şekersiz çay

afiyet olsun farmasi

başlangıç:74
geçen hafta:71.6
bu hafta:71.6
Giden/gelen:yok
toplamda giden.2.4
hedef:62

meltem nazar değdirdin bana bu arada tebrik ederim seni
ben yapamıyorum bu işi yaa sporsuz olmuyo

günaydın kızlar sabah kahvaltıda 1 dilim peynir domates biber 1 dilimde ekmek yedim. bugün koşu bandına bineceğim pilates yok

afiyet olsun dadluşummmm,bol yağ yakmalar canikommmmmmseviyorum gızzzz seniiiiii,azimli kararlı arkadaşımm beni,hepimizi gaza getiriyosun vallaaaa:13:hınnnnn hıınnnnnnnnnn

1 dilim ekmek
3 tane zeytin
1 kk kutusu peynir
1 bardak şekersiz çay

akşamda yarım saat plates :)

karın gurultuma uyuamadım akşam valla :86:
canım sabah kahvaltın.biraz daha renklendirsen çabuk acıkırsın böyle sen

günaydın fambık demek mutfak dolaplarını düzeltmeye daldınbende yapmak istiyom hafat içi ama eve gidince nedense iş yapasım gelmiyo formumdanmı düşüyorum ne yoksa yaş ilerledikçe iş yapamayacakmıyım ben :84: akşam menün az olmuş ama zaten yazmışsın işin olduğunu sonrasındaki tarçınlı yoğurtlu portakal güzel olmuş.sabah kahvaltında güzel demek kıldan inceydi salamın ha

denge ekmek hangisi diğer kepek veya lıght ekmeklerden ne farkı var acaba...
özelliği farklıysa bende ondan alayım ..

çok haklısın ama dayanamadım tartılmak istedim ama bundan sonra p.tesi günleri sadece tartılacağım.ben normalde çok hızlı kilo vermem ama bu defa ilk böyle.. inşallah devam eder..ama hedefime ulaşıncaya kadar vaz geçmeyeceğimm...herkese sabır diliyorum.destek bekliyorum...

canım açık olmam gerekirse burda sadece akşam menünün beğendim.sabah kahvaltına poğaça yerine ekmek ekle.yeşillik yumurta domates salatalık zeytin peynir bunlar dururken bence poğaça olmamış.öğleninde az pilavı azalt biraz başak sebze yada et yemekleri seç canım
akşam ki menüm
1 kepçe mercimek çorbası
6 yk pırasa
3 yk yoğurt
2 yk pilav
az salata
1 yk kısır ekmek yemedim yemiğim artıkk dedimm
gece yatarken de tarçınlı süt içtim

çok güzel menü afiyet olsun canım

bende aslanım bende çok seviyorum uykuyu.ama yat yat nereye kadar bilmemki boş bi zaman olsun hemen gider yatarım çizelgeyide bilmiyom canım yapmasını ya çok denedim önceden olmadı neruşcumda yaptı ama kaydederken başka bişeyler diyo olmadı yani googldan yapıyorum ama yapıştırma yerine gelince sorun oluyo olmuyo.

selam kızlar. 6 kilo ağırlığı çantama koydum 45 dakika tempolu yürüdüm bayağı yorucuydu valla

Allah Allah nedenki acaba,birde bana ver bakalım ölçüleri bir daha deneyelimmmmmmm,neruş becerememeiştir

afiyet olsun dadluşummmm,bol yağ yakmalar canikommmmmmseviyorum gızzzz seniiiiii,azimli kararlı arkadaşımm beni,hepimizi gaza getiriyosun vallaaaa:13:hınnnnn hıınnnnnnnnnn

sağol tatlım bende seni seviyorum. bazen insanlar birbirini geç tanır başlarda yanlış anlaşılmalar olabilir doğal olarak yanlış düşüncelere kapılınabilinir normal yani. ehehe gaza getiriyorum demi aslansınya çabuk gaza gelirsin ehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…