60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olur iyotlutuz. ama yanına ara öğünler için meyve birazda azıcık mesela 1 ceviz veya 2-3 badem olur canım. meyve acıktırıyorsa eğer ardından biri iki tane badem veya 1 ceviz veya 1-2 fındık falan yersin acıktırmaz

günaydınnnnn çok güzel zengin menü

afiyet olsun ama sabah başlayıp akşam bitmesin
sabır azim hırs denge başaracağız dedik başaracağızzz

geçmişi okudum kızlar hemen özet geçiorum

fambıkkkkk kıldan ince salam haaaçok güldüm borcam kapağınıda geçti bu muhaaaaa afiyet olsun bebeeeemmmm

mountainst cim günde 4 fincan yeşil çay bence çok fazla bi araştr bence.herşeyin azı karar çoğu zarar di mi ama.?ayrıca tebrk ederim kilo vermişsin

ebrulicimm süt sandığının aksine kabız yapar canım.yıllardır kabızlık sorunu yaşayan biri olarak bana güven süt muz patates şeftali en çok kavbız yapan şeyler.bende kuru kayısı erik incir ve probiyotik yoğurt yiourm.yeşil çay içiourm bidebunlara rağmen haftada 2 anca yapıoum hadi 3 olsun taş çatlasa.keten tohumu alcam hafta sonu inşallah bakalım.

menüler gayet güzel afiyet olsun.şimdi ben debelenmeye gidiorummmm

bacıkocuuum eger sende benim gibi erken yatanlardansan ki çalışıyorsun muhakkak 11 gibi yataktasındır akşam yemegini çoook hafifi geçiştiricen. ben mesela 17.30 gibi ofiste bişiler yiyip evde sadece 1 bardak süt yada yarım bardak yogurt yada 1 portakal vs. gibi hafif şeyler yiyip yatıyorum. vucudun yakacak zamanı yok çünkü akşam yemegini. eve ancak 19.00 da gelen adam 20.00 de yese 22.00 de yatsa ee ne zaman yakacak ???

sorma bende öyleyim sabah sabah yaptım sporu salgıladım endorfini neşe küpü oldum ehehe çok kafayı yemiş gördüm kendimi kız ben herkeşlen konuşurumda spordan yemekten pilatesten zaman kalmıyor ondan

eferimmm bacımm pek bi koşucu gördüm seni hehehe. bir makalede okumuştum spor için en etkili zamanlar ögleden sonra 14.00-15.00 gibiymiş canım. ben akşam yapıyorum oda iyiymiş ama sen evdesin ögleden sonra da olur. neyse sen kendini ona göre ayarlamışsın benim inancım herkesin spor-yeme vs ayarı kişiye özelll

ara öğün

5 kaşık yoğurt

ben meyveli yoğurt falan yemiyorum genelde sade tüketiyorum ama yazın cacık olarak tüketirim olur mu

bence gayet güzel canım meyveli yogurtlarda şeker vs var çikolataya göre saglıklı ama yine de sade yogurt daha iyi.
bende bu vesile ile aramı yazayım.. arammm geldi deee bune bee
yarım fincan beyaz leblebi
5 adet bademmm

canımm evet ben maksimum sınırdayım en fazla 4 fincan diyor paketin üzerinde. belki o bir çay hakkımı meyve çayı form çayı yada 5'i 1 yerde filan yapmalıyım sanırımmm.
bende süt işe yarıyor ama çokta gaz yapıyor . çok ilginçç ama keten tohumu banamısın demedi hiç faydasını görmedim. bende süt,altınbaşak bisküvi ve sinameki karışımlı form çayı fayda ediyor. haftasonu da kuru incir kayısı vs alıcam sabah ilk iş onlardan birer tane bir bardak su ile alıcam ama zorda olsa günde bir yada gün aşırı muhakkak çıkıyorum zaten.. gerçi regl öncesi dönemdeyim zorlanmam normalmiş bagırsak hareketleri değişirmiş ya kabız ya ishal olurmuş insan.. benim regl başliinca çalışır barsaklarımmm

evet kıldan ince ölçü birimi bu bilmiyomusunuzkısaltmasıda ki hatta Allah Allahhhhh

:13::13: tebrik ederim tatlım gayet güzel bence zaten bu miktarlarda veriyorum diyodunnnn senin için gayet normal ve güzell ozaman tebrik ederim canım maşallahh arkası da böyle keyifle,sağlıkla gelsin inşallahhh gitsin tüm fazlalıklaaaaaaaaaaaaaar:13:

gunaydın kızlar ılk kılo bıldırımını ben yapcam sanırımmm
ama cooook uzgunummm bu hafta neden boyle oldu sanırım kacamaklarım yuzunden
69.3 offf yaaaa

Canııımmm moral bomzak yokkkk az ve dengeli kaçamaklaaaaa sabırla azimleeeee hepberaber kurtulucaz tüm fazlalıklardan inşallahhh ama moral bozmak asla yok:13:

Bu mesajı ilk okuduğumda sana pek çok iltifat sıralayıp sabah serenatımı yapıcaktımmmm ama sonraaaaaa senin yaptıklarını görünceeeeeeeeeeeeee hatta msnim de bi kıççç simgem var bilenler bilirrrrondan da bol miktarda yolluyorummmmm yazıkkk geçen günlerimizee yazık serenatlarımaaaa

kırdınnnnnggg galbimiiiiiiii iiiii dum a a aaaaaa gel al gönlüüü müüü üüüüü

Amaaaa adamlık ben de kalsınnn afiyet olsunnn diyim baaaaaaariiiiiii

başlangıç:74
geçen hafta:71.6
bu hafta:71.6
Giden/gelen:yok
toplamda giden.2.4
hedef:62

meltem nazar değdirdin bana bu arada tebrik ederim seni
ben yapamıyorum bu işi yaa sporsuz olmuyo

Moralllll bozmak yooooooooooook azimle sabırla inançla gidecek bu fazlalıklaaaaaaaaaaarrrr hepberaber kurtulucaz inşallahhhhh:13:

beceriksiz neruşşşşşşşşşşşşşşşşşş,beceriksiz neruşşşşşşşşşşşşş
ben yaparım arkaşaım sana ayıpsınnnnn:13:

ben her hafta hulişime gaaayet güzel yapıp yolluyorummm vallihiiiiiiii cuk diye yapışıyo oluyooo e kendiminki de meydanda yiğidin malı meydanda yaniiii

AAAAAAAAAAAA ne dedi k ve ı ve ç nin birleşimi olan simgemi dedi.ne ayıp bişey bu böleeeeeeeeeeeeeeeeee

iyi günler herkese;
siteye yeni girmeye başladım.azminizi görünce dün akşam karar verdim diyete başlamaya beni de aranıza alır mısnız:)

neruşumaaaaaaaaaaaaaaaaaa ithaf olunurrrrrrrr
gel gel gümüle gel gel gel gümüle gelllllllllllllllllllllllllllllllll,gel gel gümeeeeeeeeelleeeeeeeee gel böğrüme dom dom neruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sagolasın neruduşum bugünün benim gibi kalın kollu yarının çırpı kollu güzellüüüüü.. benim için iyi gramları vermek, ben zattti accık ucundan accık accık veriveyyon kilolarrı gaariii
kıçç simgeni bilmez miyiz her sabah böyle selamlaşıyoruz zati nihehohihe hohaaa

iyi günler herkese;
siteye yeni girmeye başladım.azminizi görünce dün akşam karar verdim diyete başlamaya beni de aranıza alır mısnız:)

hoşgeldin nazendee. dogru yerdesin hem eglenerek hem ögrenerek kilo verdiren tekkkk tekkkk teeeeeeekk topiccc 60-69 laaarrrr

markete gittim geldim. öğlen yemeğimde yeşil salata yağı süzülmüş ton balıcığı ve 1 dilimde ekmecik olacak

hoşgeldin nazendecim. sende hergün yediklerini buraya yaz bizim gibi çok faydası olur yediklerine arkadaşlar yorum yaparlar

evet kıldan ince ölçü birimi bu bilmiyomusunuzkısaltmasıda ki hatta Allah Allahhhhh
kıldan ince kılıçtan keskinnnnnnn öğrendikkkkk fambıkkk öğrendikkkk

herkese iyi günler hayırlı cumalar arkadaşlar
hayırlı cumalar cnm

bende ancak regl döneminde ishal oluorum dediğin gibi yoksa yok yani.afedersin hemorioid oluştu artık.bazen ağrı bile yapıo.napcam bilemedim.inş keten tohumu işe yarar.

iyi günler herkese;

hoşgeldin canım yeterki sen iste almazmıyız?hergün yediklerini içtklrni sporunu yaz bizim menülerimiz takip et.sende verirsn fazlalıklarını emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…