60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hedef kilon ne,kaçtın kaç oldun onalr lazım bacımmmmmm

günaydııııııııııııınnn bebiklerrrr
nasılsnız bakalım?
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 çeri domates
1 yeşil köy bibieri
maydonoz dere otu
2 kuru erik
2 kuru kayısı
1tk pekmez
4 zeytin
2 kk peynir çeşitleri

şimdi gelsinnnn pilatessss

kızlar herkese günaydınlar :)))

dün o kadar çok şey yedimki ama ağzımın tadı geri geldi çok şükür
lazımmış demekki :))

bugün herşeye yeniden başlıyorum tabi sizin desteğinizle :))

sabah bi tabak bol limonlu maydanoz
1er tane salatalık, domates, biber
3 yk lor salatası
1 bardak yeşil çay
2 dilim ekmek yedim

şimdi de 5i1 yerde içiyorum :)))

yoğurda ekliyorum göz kararı yiyorum canım çok etkili muz yesen bile farketmiyor tuvalettesin

amanda aman yerim seni sen kendi işlerini yaptında muhasebeciyemi yardım edeceksin nugiş amanda agucuk gugucuk akıllı davşancık

günaydın canım aramıza dönmene sevindim. dün dinlendin topladın enerjini yeni diyete başladın maşallah sana. yanlız 1400 kalorinin altına düşme sakın diyetisyenin dediği gibi hemi

afiyet olsunn canımmmmmm

canım ben bu hafta 1 kere yedim yumurta kahvaltıda ama 2 gün de simitle kahvaltı yaptım ben ısteyken kendımı tutabılıyorum ama sorunum evde o da aksam öğününe denk gelıyor kacırıyorum tatlı fılan yemıyorum ama sürekli bişeyler atıstırmak ıhtıyacı duyuyorum sanırım ondan yaa

arcak akşamları atıştırma isteğin pisikolojik canım bunu durdurmalısın yoksa tüm gün yaptığı dikkate diyete yazık olur canım. akşamları meyve ye. sütlü kahve iç şekersiz biz öyle yapıyoruz çok işe yarıyor canım

hoşgeldinnnnnnnnnnn

normalde 45 dk yapıyrodum ama dün iş yerinde çok canımı sıktılar o yüzden akşam öyle oldu...mutsuzdum
sabahta iştahım yoktu zorladım kendimi azıcık yedim

olur öyle zamanlar. moral bozukluğuna rağmen yapman güzel. yaza göbeksiz incecik belle gireceğini hayal et hiçbişeyi takma sadece buna konsantre ol hiçbişey üzemez seni.

afiyet olsun canım güzel menü
afiyet olsun canım
hee rica ettiler sıkışmışlar bende bi yandan telefon bi yandan faturaları kontrol ederim artıkım.aradada burayı ihmal etmem tabikide
kolay gelsin canımmmm

sağol canım

eneeeeeeee kıssss senbenim hatırımı sorarmıydınn şaka şakaaa :86::86:
iyiyim canım cımm hü! hüüüü hügocukcummm çok pozitifim bugün sorma

sorma bende öyleyim sabah sabah yaptım sporu salgıladım endorfini neşe küpü oldum ehehe çok kafayı yemiş gördüm kendimi kız ben herkeşlen konuşurumda spordan yemekten pilatesten zaman kalmıyor ondan

pilates saati geliyor birazdan kalanchoe yerde debelenmeye başlar aşağıda nesef al yukarıda nefes ver aşarıda point yukarıda fleks ehehe debelen kalanchoecim debelen ablan bugün debelenmeyecek yeterince koştu bugün.
ben 70 kiloyum koşuda 76 kilo oluyorum

ara öğün

5 kaşık yoğurt

ben meyveli yoğurt falan yemiyorum genelde sade tüketiyorum ama yazın cacık olarak tüketirim olur mu

evet bebikkkkk debelencem şincikkkk son 4-5 dk kaldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…