ben 3 yıldır türkiyede yaşıyorum
Kölnden geldim :)
cok sevindim valla.
Nerdeyse kilolu olduğuma sevincem:)
ben de arada özlüyorum oraları ama sonra gidip gelince ayyy diorum burayı mı özlemişim.
Sıkıcı geliyor bana,
Ama Yonca senin cok güzel bir meşgalen var. O yüzden sen sıkılmıyorsunudur
Umarım Allah bize de nasip eder:)
Benim ablam kölnde hala.. Ben döneli çok oldu ama.. 1997 de döndük biz annemle babamla..
Sen Münihtemiydin.. Ben seni hep köln diye düşünmüştüm nedense alla alla..hehe...
Stutgart güzeldir ya.. Nürnbergde de oturduk... Bak orası daha güzel.. Özellikle Chriskindlesmarkt yılbaşından önce... Aaaahhh çok özlüyorum orayı..
ben de arada özlüyorum oraları ama sonra gidip gelince ayyy diorum burayı mı özlemişim.
Sıkıcı geliyor bana,
Ama Yonca senin cok güzel bir meşgalen var. O yüzden sen sıkılmıyorsunudur
Umarım Allah bize de nasip eder:)
slm kızlar nslsınz.ben 1 ay once sızlerleydm ama dıyetı sporu bırkmk zorunda kaldım yapamadm (dedemı kaybettık, o ara karıstı bırseyelr oldu) şimdi acayıp moralım bozuk baharlıklar gıyılmeye baslanıo ve gıysılerım sıkıo(((((((
şimdi size sorum;şu nivea body cd sını nasıl temın edebılırm sıte adresı faalan ney google dan bulamadım ben.......bıde akupunktura gtseemmı acaba dıom ???akıl verın
kılom 63 boyum 161 baluk etlı bı hatum anlayan ıste basen mevzuları
kızlar merhaba;
ben de bu gruba katılabilir miyim?
Hadi ya Sabunum.. Olabülüüüüü... Muz severim valla..
Ezip sütle karıştırcan.. Bide üstüne tarçın... HArika oluyyyyy.....
doğruysa bu bende katılırım muzlu süte bayılırımmm:) sabah yapıp termosa koyarım ohhh :) 4 kilomu zayıflatıyomuş ya cidden??:uhm:
Bende yaşamak için burayı seviyorum, iş yerinde gittim türkiyede pozisyon mu dedim, onlar da buluruz dediler öyle geldim işte Türkiyeye :)
Almanyadaki işiminin aynısını burada aynı şirkette yapıorum ama cok daha memunum doğrusu:)
Allah bize de nasip etsin derken bebişi kast ettim canım:)
Bu arada sen ne kadar sürede nasıl kilo verdin? bana da yardımcı olur musun. pls.
slm kızlar nslsınz.ben 1 ay once sızlerleydm ama dıyetı sporu bırkmk zorunda kaldım yapamadm (dedemı kaybettık, o ara karıstı bırseyelr oldu) şimdi acayıp moralım bozuk baharlıklar gıyılmeye baslanıo ve gıysılerım sıkıo(((((((
şimdi size sorum;şu nivea body cd sını nasıl temın edebılırm sıte adresı faalan ney google dan bulamadım ben.......bıde akupunktura gtseemmı acaba dıom ???akıl verın
Bende yaşamak için burayı seviyorum, iş yerinde gittim türkiyede pozisyon mu dedim, onlar da buluruz dediler öyle geldim işte Türkiyeye :)
Almanyadaki işiminin aynısını burada aynı şirkette yapıorum ama cok daha memunum doğrusu:)
Allah bize de nasip etsin derken bebişi kast ettim canım:)
Bu arada sen ne kadar sürede nasıl kilo verdin? bana da yardımcı olur musun. pls.
kızlar merhaba;
ben de bu gruba katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?