60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 3 yıldır türkiyede yaşıyorum
Kölnden geldim :)
cok sevindim valla.
Nerdeyse kilolu olduğuma sevincem:)

Benim ablam kölnde hala.. Ben döneli çok oldu ama.. 1997 de döndük biz annemle babamla..

sen stuttgarttamiydin cok merak ediom bi gidemedim hee ben münihteym bu arada

Sen Münihtemiydin.. Ben seni hep köln diye düşünmüştüm nedense alla alla..hehe...
Stutgart güzeldir ya.. Nürnbergde de oturduk... Bak orası daha güzel.. Özellikle Chriskindlesmarkt yılbaşından önce... Aaaahhh çok özlüyorum orayı..

ben de arada özlüyorum oraları ama sonra gidip gelince ayyy diorum burayı mı özlemişim.
Sıkıcı geliyor bana,
Ama Yonca senin cok güzel bir meşgalen var. O yüzden sen sıkılmıyorsunudur
Umarım Allah bize de nasip eder:)

Yok ben yaşamak için burayı çok daha çok seviyorum valla. Nebiliim hani insanları falan.. Daha sıcak.. Neblim öe işte..kaydirigubbakcemile3

bende cok özlüyorum haziranin 18 inde gelicem bebegimle nasipse iple cekiyorum insem ucaktan söyle bir nefes alsammm günessss of offfffffffffffff iki senedir de gelmiyorum malum bebek oldu

Bende yaşamak için burayı seviyorum, iş yerinde gittim türkiyede pozisyon mu dedim, onlar da buluruz dediler öyle geldim işte Türkiyeye :)
Almanyadaki işiminin aynısını burada aynı şirkette yapıorum ama cok daha memunum doğrusu:)
Allah bize de nasip etsin derken bebişi kast ettim canım:)

Bu arada sen ne kadar sürede nasıl kilo verdin? bana da yardımcı olur musun. pls.

slm kızlar nslsınz.ben 1 ay once sızlerleydm ama dıyetı sporu bırkmk zorunda kaldım yapamadm (dedemı kaybettık, o ara karıstı bırseyelr oldu) şimdi acayıp moralım bozuk baharlıklar gıyılmeye baslanıo ve gıysılerım sıkıo (((((((
şimdi size sorum;şu nivea body cd sını nasıl temın edebılırm sıte adresı faalan ney google dan bulamadım ben.......bıde akupunktura gtseemmı acaba dıom ???akıl verın
kılom 63 boyum 161 baluk etlı bı hatum anlayan ıste basen mevzuları

flycım, güncel resmim de yok zaten... su gözum iyilessin ..yeni resim cektıreyım.. bir yolunu bulcam... olmadı su facebooka ben de dalarım artık napayım....

bu arada o yediklerin mi cok senın Allah askına...

sabun da sen gibi...

kızlar 1300cal. cıvarı almanızı siddetle tavsıye edıyorum...

zaten yoksa kılo verilmiyor..tecrübeyle sabittir...

bir de spor yapıyorsanız eksi 300 cal. ühüüüüüü

bir de spor yap

Selam kızlar.Bu gün 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım.Sonra alışveriş falan.Kolum kalkmıyor şu an,çok hantal ve sıkıcı hissediyorum kendimi.Ben de 61.3'de kaldım.Bir gıdım oynamıyor tartı.Bazen demorolize olup bırakıcam şu diyeti diyorum,sanki boşuna aç kalıyormuşum gibi geliyor.Gerçi ben de regl olucam,o yüzdendir herhalde bu ruh ve fiziki halim..Neyse....:bbo:

hosgeldin Mermaid...

yola devam....

ben 72 kiloydum 1 martta diyete basladim nisanda 65 kiloydum buraya kadar hersey yolundaydi ama durdu kaldi bütün nisan 1 kilo indim oda bir kacamak la 65 oldu yine ve fasten yapmaya karar verdim dr a gittim bi damla var onu yazdirdim appetitzügler kendisi onunla birlikte gecen hafta 3 kilo verdim simdilik devam ediyom dayanabildigim kadar sonra kilomu korumaya gecicem

hoşgeldin tekrar o zaman.başın saolsun canım bende 1.5 ay önce babaannemi kaybettim.allah rahmet eylesin.tüm ölmüşlerimiz nur göllerinde yatsınlar inşallah...
nivea body dinamik sabahlar yazınca googleye 3-4 yerde çıkıyo download.benim bi sitem vardı ama bazı arkadaşlarda hata verdi site.akupunktura gelince kuzanim 1,5 ayda 8 kilo verdi ama tedavi bitince verdiği kiloyu tekrar aldı hemen.diyet spor istediğin kilolar hooop seninle kaydirigubbakcemile2

bende cok özlüyorum haziranin 18 inde gelicem bebegimle nasipse iple cekiyorum insem ucaktan söyle bir nefes alsammm günessss of offfffffffffffff iki senedir de gelmiyorum malum bebek oldu

Tabi ya insan özlüyor memleketini.. Nereye geliyorsun canım? İstanbul mu?

Doğrudur valla canım.. Ne güzel valla işin de hazırsa misss... süprizzzzz

Hoşgeldin yeniden aramıza mermaid.. Başın sağolsun bu arada..:çok üzgünüm:

Şimdi buraya geldiine göre hepberaber eriticez kalçaları merak etme...

Nivea body ile ilgili bir bilgim yok ama callanetics diye bir program var..
Buarada diğer arkadaşlarada duyrulur.. Pilatesin çok daha etkili bi şekli diyebiliriz.. Onu verebilirim.. Ancak dili ingilizce maalesef.. Bide öyle bir sorunu var..

ya şu muzlu sütü ve nivea body olayını anlamadım kilo mu verdiriyolar?

ben evlendiğimde 52 kiloydum 4 sene oldu bir doğum ve şu an itibariyle 65 kg oldum. kendime sinir oluyorum. eskiden süper iradeliydim şimdi dayanamıyorum. bir de sezeryan yaptım dolayısıyla sarkık bir göbeğe sahibim. karnımda çatlak dolu(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…