afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
mayısta 4 olacak inşallah teyzesiii henüzzzzzz 45 aylıkgeçenlerde biri yazmiştı kimdi o ya ne gülmüştüm ama
evet yazmıştı biri 35 aylıkmı 39 aylıkmı diyeaynı yaşta doğurmuşuz yazınca sen yaşın benden küçük diye biliyordum onun için sordum
kızlar akşama 4 adet lahana sarmam var onu yemeyi düşünüyorum ama listeme bakar mısınız fazla gelir mi gelirse 1 kase sütlü nesfit yiyebilirim. yada peynir ekmek zeytin çay (fukura gibi olduuu) sonrada spor varrr
sabah:
1 domates
1 yeşil biber
4 zeytin
2 kk peynir
1 çavdar ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:1 orta şeker türk kahvesi
ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe ezogelin çorba
4 yk kadar tavuk döner
1.5 kepçe cacık
ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
Kızlaaaaaaaar dışardaydım gelir gelmez öğe yemeğimi yedimmm biraz komik oldu amahazırda bunlar vardı daha da gecikmesin diye yedim hemen
1 yemek tabağı haşlanmış brokoli ve karnıbaharlı, havuçlu, karalahanalı, göbek marullu salata
bir elin yarısı kadar ızgara tavuk
1 dilim uno denge ekmekkk
1 adet lıght üçgen peynir
1 kepçe tarhana çorbası
şimdi dee yeşil çayımı yudumluyorummmm
sonra akşama yemek yapmam lazım ve bugün spor günüm spor da yapmam lazımm
kızlaaaaaaaar dışardaydım gelir gelmez öğe yemeğimi yedimmm biraz komik oldu amaHazırda bunlar vardı daha da gecikmesin diye yedim hemen
1 yemek tabağı haşlanmış brokoli ve karnıbaharlı, havuçlu, karalahanalı, göbek marullu salata
1 kepçe tarhana çorbası
kızlar kaynamıştır belki arada mesaj önerilerinizi bekliyorum
kızlar akşama 4 adet lahana sarmam var onu yemeyi düşünüyorum ama listeme bakar mısınız fazla gelir mi gelirse 1 kase sütlü nesfit yiyebilirim. yada peynir ekmek zeytin çay (fukura gibi olduuu) sonrada spor varrr
sabah:
1 domates
1 yeşil biber
4 zeytin
2 kk peynir
1 çavdar ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe ezogelin çorba
4 yk kadar tavuk döner
1.5 kepçe cacık
ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
yarın diyetisyen kontrolüm var umarım bu hafta kilocuklardan kurtulmuşumdur yaza ince ve fit gireceğim kararlıyım azimliyim kim tutar beni
ay bi türlü yediklerimi yazamadım yafff
öğleyin
1 kase pul biberli yoğur
4 yk kabak sote
6-7 yk ton balıklı salata
1 dilim ekmek yedim
nette bulduğum menüde öğleyin hem et hem de sebze olduğu için ton balığını yiyebilmek için yedim ama tıkandım, daha fazla yiyemedim
az önce de ara olarak 1 elma yedim
akşam da mantar falan yapıcam, kabak var yine, kociş yemedi, o da bitmedi haliyle
ay hergün hergün ne pişireeğimi şaşırıyorum bide çok bilmeyince sıkıntı oluyo tabi((
kızlaaaarrr çok mutlu oldum
az önce ankarada gittiğim diyetisyenimi aradım, bulduğum listelerin hangisinin bana uygun olduğunu bilemediğimi söyleyince mailime atın listeleri, ben uygun olanını size söyliyeyim dedi, artık ben de adam gibi bi liste sahibi oliciim sanırsam :)))))
bu işe en çok kociş sevinecek manyak gibi liste aradığım için nette bıktıydı artık :)))))))))))
Canım zaten çok ekmek yememişsin bence olur dolma ayrıca dolma da yesen nesfit de yesen zaten karbonhidrat ve gerek yok nesfite bence güzelcee 4 tane sarmanı yanında yoğurdunu salatanı yeee ohh missss daha çorba da olsa süperr olurrr
kimseeee tutaamaaaaaaaaaaz tabii ki gireceğiz hepberaberrrrr fit fıstıklar olarak gireceğiz yazaaaaaaa inşallahhhhh:13:
afiyet olsun cicim menünü çoğaltmışsın biraz galiba iyi de olmuşşş bence herşey yolunda gidecek artıkkk:13:
1400 kalorilik mi liste buldun?? bu menü ona göre mi?
sana yeni bir liste hazırlasa daha iyi olmaz mı,içinden neden seçiyor ki.diyetisyense sana uygun bişeyler oluştursun artık
aman da aaaammmmmmmmmmmmannnn yeni tickerini sevsinle,hemen bahar havasına girmişin bakıyorummmafiyet olsun canım menü güzel gayettttt,yoğurt yerine peynir yemişin işte ne güzelll.
afiyet olsun bence çok güzel..daha ne olsun canım
az önce ankarada gittiğim diyetisyenimi aradım, bulduğum listelerin hangisinin bana uygun olduğunu bilemediğimi söyleyince mailime atın listeleri, ben uygun olanını size söyliyeyim dedi, artık ben de adam gibi bi liste sahibi oliciim sanırsam :)))))
bu işe en çok kociş sevinecek manyak gibi liste aradığım için nette bıktıydı artık :)))))))))))
giden kasların geri gelsin yağcıkların gitsin.sağol tatlım
aslında ben değiştirdim biraz kendimce
listede 1 kase çorba ve 4 yk makarna yazıyodu sebze yemeğinin yanında ayrıca 3 köfte kadar et
e çorba ve makarna yoktu, ben de yoğurt ve salata ekledim, ekmeği de 1 dilim yedim, ne kadar doğru bilmiyorum ama
bakalım artık
canım muhtemelen benim göndereceğim listelere göre yeni bi tane hazırlar diye umuyorum ben
o zaman gerek duymadı nedense ama kendim de içinden çıkamadım işte
ben değerlerimi falan yazarım tekrar, hatırlamayabilir çünkü, ona göre şekillendirsin artık
ay heyecanlandım walla :))))
inşallah şu pis yağlarımdan kurtulurum bi an önceeee
ince ama yağlıyım, adana gibi :)))))
slm kızlar nasılsınız
nerudecim baya kilo vermişsin maşallah
neruda şimdi sana çok özendim yaaa bende 72,300 başladım senin şuan ki kilonda olmak istiyorum tebrik ediyorum seni nekadar sürede verdin
ooff hemde nasıl bide eşim saolsun pek tyitizdir kendileri hergün çamaşır gömlek deiştrdiği için ütüm hiç bitmezzz. çalışmaya başlasam bende paylaştrcam ütüyü eşimle benm aramda eşit bi şekldekolay gelsin:) ütü her kadının erdi benimkiler de dağ kadar oldu akşam bi ucundan başlasam iyi olacak
mrb cnm bende bu güzel havayı değerlendirip pazara gttim. bi iyi olduki sormaaherkese merhaba ay nasıl güzel bi hava istanbulda insanın işte durası yok
yiyeblrsin cnm gayet güzel yanına slata çorba yoğurt çok süper olurkızlar akşama 4 adet lahana sarmam var onu yemeyi düşünüyorum ama listeme bakar mısınız fazla gelir mi gelirse 1 kase sütlü nesfit yiyebilirim. yada peynir ekmek zeytin çay (fukura gibi olduuu) sonrada spor varrr
sabah:
1 domates
1 yeşil biber
4 zeytin
2 kk peynir
1 çavdar ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe ezogelin çorba
4 yk kadar tavuk döner
1.5 kepçe cacık
ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
afiyet olsun bebikk. yav şimdi benim yağ oranım nasıl acaba merak ettim bende 57 kiloyum ama yağlıyım sanki biraz malum göbekk basenn.inş. bende bu ara olmasa bile bi ara diyetsyene gidip yağ ölçümü yaptrmak istiorum şimdi deil ama sigortamız ödemio diyetsyeni bu ara hiç ona para verememay bi türlü yediklerimi yazamadım yafff
öğleyin
1 kase pul biberli yoğur
4 yk kabak sote
6-7 yk ton balıklı salata
1 dilim ekmek yedim
nette bulduğum menüde öğleyin hem et hem de sebze olduğu için ton balığını yiyebilmek için yedim ama tıkandım, daha fazla yiyemedim
az önce de ara olarak 1 elma yedim
akşam da mantar falan yapıcam, kabak var yine, kociş yemedi, o da bitmedi haliyle
ay hergün hergün ne pişireeğimi şaşırıyorum bide çok bilmeyince sıkıntı oluyo tabi((
afiyet olsun bebişimmm inş. görüşmen güzel geçmiştir döncem sana birazdan muckkkKızlaaaaaaaar dışardaydım gelir gelmez öğe yemeğimi yedimmm biraz komik oldu amahazırda bunlar vardı daha da gecikmesin diye yedim hemen
1 kepçe tarhana çorbası
Sağol tosticimmmm senin tabii artık kutsal bir görevin var ama iyi ki 4kg falan verdin ne versen kar oldu inşallah sağlıkla bir hamilelik dönemi geçirirsin canımm
canım benim seni çokk iyi anlıyorummm ben de ilk geldiimde böyle özenerek bakıyodummm ve bu durum çok motive etti tabii benisağolsun arkadaşlar da hep destek olduu ve 2,5 ay gibi bir sürede çokşükür gitti bu kilocuklarrrrr ama daha bir bukadar daha gitmesi lazım moralim bozulmasın diye ilk hedefim 59 ama 59 olur olmaz hedefim 52 olacak inşallahhh byum 1.60 çünküüüü ama gidenlerin gideceklerin teminatıı bukadar gittiyseee bir bukadara daha gidecekk inşallahhh sabırla,istikrarlı bir beslenmeyle,inançla bu iş tamammmm sen de verirsin yeter ki sabırlı ol tatlımmm burdan asla ayrılmaaa ve önerilere kulak verr ve kilo vereceğine inan bak hepimiz böyle verdikkk ve vericezzzzz yaz yaklaşırken pekçoğu ay fazla kilom var zayıflamam lazım kaygısına düşerken bizlerr sağlıkla,incecikk fit bir şekilde giricez yaza sağlıklı beslenerek sporla halledicez bu işi hiç merak etme yeter ki burda ol sabırlı ol ve inan :13: benim daha bi bukadar var 3 ay da kalanı da göndericem inşallahhhh sağıkla hayırlısıylaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?