60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

6 tının içinde benimki ben 31 yaşındayım kız senin kayın validen kaç çocuk doğurmuş sadece kız olar 3 birde eşin 4 devamı varmı 5-6-7 :86: tabiki nasıl alıştırısan öyle gider canım.benim eşimde temizlik hariç yapar hepsini bulaşık yemek ütü bazen kopan düğmesini bile kendi diker

oo güzel aynı yaşta anne olmuşuz desene5 çocuk doğurmuş anacım eee eskiler öyle,bide 5 kardeşizkopan düğmesini tabi dikecek Allah Allah,benim eşim benim kıayafelerimi bile ütülüyor ayol,ütü işi ondan sorulur

katılıyorumz sana benimde eşim ütüsünü kendisi yapar arada benimkilerede el atar ama napalim ikimizde çalışıyıoruz hayat müşterek dimi ama

fambık senin kuzucuk 4 yaşında deyilmiydi benmi yanlış hatırlıyom:26:

neruşş şurda 2-3 kilo bişeyin kalmış yolun sonuna geldin sayılır kız

Sağol hugocukcuğum ama o benim ilk hedefim malum benim boyum 1.60 moralim bozulmasın diye 59 yaptım baştan ama 59 olayım inşallah 52 falan olmak istiyorum asıl hedefim o yani yani daha uzuuuuuuuuuun bir yol var burdayımmmm merak etmeyinnn

Yaa evetttt öözzzüüüür dileriiiiiiiiiiiiiim ben de geldim işte 1 ssat kadar önceeee inşallah haftaya da güzel olur daa görüşürüzzz kuzucuuum artıkkkk

ohhh afiyet olsun cicimeeee:):)

akşama levrek yicem kesinleşti.
nası yapıyosunuz bakim sizler en yağsıızndan şöölle bir tarif verin bakemmmmm

Afiyet olsuuun fambitooooo aynen kalanchoe gibi yapıyorummm nefiss oluyo ay ben de yarın akşam yapayım bariiiiii

:13::13::13:çookk güzelmiş anne kız ohhhhh maşallah sizeee

kız neruşşşşşşşşşşşşşş görüyon mu dayanışmayı ikimiz aynıyız destek olalım diyolarr,duy duuuyyyyyyyyyyyyy.destel ol bakim bana

tüüüüüüüüüüü biz dayanışmıyo muyuzzz kızıııııııııımmmm ne çabuk unuttun sana yazdığım motivasyon dolu mesajları neyin nekadar ne ettiğini kaç kezzz açıkladım sana ilk geldiğinde bıkmadannnnn bekle bekle diyosunnn bak az da verdim bu hafta sırf senin içinamaaa haftaya güzel vericem inşallah ona göre sen de bana uyyy birazzzz daha nasıl dayanaşalımmm yaaauuuuu

Son düzenleme:
kızlar akşama 4 adet lahana sarmam var onu yemeyi düşünüyorum ama listeme bakar mısınız fazla gelir mi gelirse 1 kase sütlü nesfit yiyebilirim. yada peynir ekmek zeytin çay (fukura gibi olduuu) sonrada spor varrr

sabah:
1 domates
1 yeşil biber
4 zeytin
2 kk peynir
1 çavdar ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara:1 orta şeker türk kahvesi

ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay

öğle:
1 kepçe ezogelin çorba
4 yk kadar tavuk döner
1.5 kepçe cacık

ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay

Son düzenleme:
ay bi türlü yediklerimi yazamadım yafff

öğleyin
1 kase pul biberli yoğur
4 yk kabak sote
6-7 yk ton balıklı salata
1 dilim ekmek yedim

nette bulduğum menüde öğleyin hem et hem de sebze olduğu için ton balığını yiyebilmek için yedim ama tıkandım, daha fazla yiyemedim

az önce de ara olarak 1 elma yedim

akşam da mantar falan yapıcam, kabak var yine, kociş yemedi, o da bitmedi haliyle

ay hergün hergün ne pişireeğimi şaşırıyorum bide çok bilmeyince sıkıntı oluyo tabi ((

yarın diyetisyen kontrolüm var umarım bu hafta kilocuklardan kurtulmuşumdur yaza ince ve fit gireceğim kararlıyım azimliyim kim tutar beni

Kızlaaaaaaaar dışardaydım gelir gelmez öğe yemeğimi yedimmm biraz komik oldu ama hazırda bunlar vardı daha da gecikmesin diye yedim hemen

1 yemek tabağı haşlanmış brokoli ve karnıbaharlı, havuçlu, karalahanalı, göbek marullu salata

bir elin yarısı kadar ızgara tavuk

1 dilim uno denge ekmekkk

1 adet lıght üçgen peynir

1 kepçe tarhana çorbası

şimdi dee yeşil çayımı yudumluyorummmm

sonra akşama yemek yapmam lazım ve bugün spor günüm spor da yapmam lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…