senin ki kaç yaşındaki,eeee sen kaç yaşındasın peki:44:ama şimdiden alışırlarsa bence büyüüynce biz söylemeden yaparlar,benim kayınvalidem oğullarına öyle bir alıştırmış ki 3 kızı olduğu halde oğlullarınında elinden her iş gelir,bulaşık,yemek ,ütü ne ararsan .o nedenle nasıl alıştıkları çok önemli
Gebze Kocaelinden bildiriyorum mükemmel bir hava varAnkarada öyle,ama kös kös oturuyoruz,akşam olmasını bekle dur
herkeze afiyet olsun aram
1elma yarım çay bardagı leblebi
6 tının içinde benimki ben 31 yaşındayım kız senin kayın validen kaç çocuk doğurmuş sadece kız olar 3 birde eşin 4 devamı varmı 5-6-7 :86: tabiki nasıl alıştırısan öyle gider canım.benim eşimde temizlik hariç yapar hepsini bulaşık yemek ütü bazen kopan düğmesini bile kendi diker
ohhh afiyet olsun
benimde ara öğünüm 2 mandalina
oo güzel aynı yaşta anne olmuşuz desene5 çocuk doğurmuş anacım eee eskiler öyle,bide 5 kardeşiz kopan düğmesini tabi dikecek Allah Allah,benim eşim benim kıayafelerimi bile ütülüyor ayol,ütü işi ondan sorulur
afiyetolsun canım
oo güzel aynı yaşta anne olmuşuz desene5 çocuk doğurmuş anacım eee eskiler öyle,bide 5 kardeşiz kopan düğmesini tabi dikecek Allah Allah,benim eşim benim kıayafelerimi bile ütülüyor ayol,ütü işi ondan sorulur
neruşş şurda 2-3 kilo bişeyin kalmış yolun sonuna geldin sayılır kız
yok canım herkes kendine gör bir günde tartoılıo ama genelde cuma gibi sankii hafta bir tartılıor ama daha sık deil bazıları 2 haftada bir tartılıo
şimdikkk ben pazara gidiorummm.çok güzel bir hava var dışarda neruuuuuuuuuuşşşş
olmadıııı olmadııı olmadıııı gittiiiiiiiiii
öptm sizi öğle yemeği vakitme kadar gidip geleyimm
yemeğimi yedimmmmmmm
6 yk kuru fasülye
2 dlm kepek ekmeği
biraz turşu(hiç yemicektim aslında ama kuru kuru geçmedi yemekler artık)
hava bugün güzeldi markete kadar yürüdüm 200 ml ayran aldım yarım saat sonrada onu içtim.
doydum şükür
ara öğünüm 200 ml süt olacak ilerleyen vakitlerde,akşamda balık yicem sanıırm(ızgara levrek)
akşama levrek yicem kesinleşti.
nası yapıyosunuz bakim sizler en yağsıızndan şöölle bir tarif verin bakemmmmm
kukilatam ,nugimmmm teşekkür ederimmmmm canlarım.öyleyse yağlı kağıdın üzerine benimkini yağsız bir şekilde ,kızmla eşiminkinide hafif yağ sürüp pişiririm öyleyse,pataes ve soğanın deneyeyimm,eee balıklar pişene kadar patates pişebiliyormu yani:44:
kızmla beraber şimdi balıkları yıkarız,yumurta sürme fırçası ile kasenin içine yağı koyar kızıma veririm oda yağlar balıklarıberaber bir yemek yapmış oluruzzzz,topişşşşşşş kızım benimmmmmmm şimdiden alıştırmak lazım di mi ama
kız neruşşşşşşşşşşşşşş görüyon mu dayanışmayı ikimiz aynıyız destek olalım diyolarr,duy duuuyyyyyyyyyyyyy.destel ol bakim bana
ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
fambık senin kuzucuk 4 yaşında deyilmiydi benmi yanlış hatırlıyom:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?