60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mavlicim nasılsın canım?

kızlar bugün okulda bir arkadaşımız yeni evini kutlamak adına bizlere baklava ikram etti ama ben yemedim
süpersin arkadaşım valla ben bugün şerbetli tatlı yedim arkadaşta yani anlayacağın diyet işi pek iyi gitmiyor nedense bu sefer önceki gibi azimli değilim işlerim olmasa hiç dışarı çıkasım yok moralim hiç yok kendimi eve kapatıp herşeye boşvermek istiyorum ama biliyosun ben bir dernekte görevliyim oyüzden haftada 4 beş gün dışardayım yani bir rahatlıkla bunalıma bile giremiyorum

temzledim canım bi sürü vaktimi aldıııı
akşam yemeğimi yazıp kaçıorum kızlarr
1 kepçe tel şehriye çorbası
4-5 kaşık tavuk mantar sebze sote
bol limonlu salata
2 kaşık yoğurt
1 kaşık pirinç pilavı

pazartesi görüşk üzere hepiniz öptümmmmm

Tüm arkadaşlara ;
Hepinize tek tek teşekkür ederim kendimi sizinle çok iyi hissediyorum yıllarca 50 ile 54 arasında gidip gelen biri olarak doğumdan sonraki bu 67,5 kilo bana çok ağır geldi. Şimdi sizlerden feyz alarak sütümü etkilemeyecek bir şekilde bol sporla zayıflamaya çalışıyorum

Menümüzü günlük yazmayacakmıydık?

Bugün ki menümü gururla sunarım
Ben harşeyi tartarak yiyorum
Kahvaltı:
30gr az yağlı beyaz peynir (ince bir dilim)
1 yumurta (haşlanmış)
1 domates ve maydonoz
1 dilim çavdar ekmeği

Ara
2 tam ceviz
1 fincan çubuk tarçınlı yeşil çay
1 bardak rezene

62 dk. yürüyüş bandında yürüyüş

Öğle
100 gr. suda pişmiş kırmızı et
6 yk pırasa
yeşil salata (yağsız)

Ara
1 bardal yağsız yoğurt
3 fındık
3 badem
1 tk yaban mersini

Ara2
1 dilim yağsız peynir
1 bardak rezene kimyon ve tarçınlı

Akşam
100 gr. tavuk sebze sote (yağsız hepsi çiğden haşalama)
1 kase cacık
Yeşil salata (yağsız)

Gece de 1 rezene daha ve 1 bardak light süt içeceğim

Sevgiler

iyi akşamlar herkese
bugün akşama kadar okuldaydım birazdan sayfaları okuyacam
bugünkü menümü yazayım
sabah 2 dilim kepek ekmeğinden yağsız tost 3 zeytin 1 bardak az sekerli çay
ara çeyrek simit 1 bardak çay
öğle 1 kepçe işkembe çorbası 15 tane sebzeli misket köfte(sulu yemek) 1 dilim beyaz ekmek(dışarıda yedim ama masum yedim)
ikindi 5 badem 1 portakal
akşam 6-7 yemek kasığı yeşil fasülye kurusu kavurması(yumurtalı)
2 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmeği bol salata
1-2 saat sonra 10-15 leblebi 1 meyve yerim
nasıl sizce?
5.günüm nasıl geçmiş?

sen internetten emziren anne diyeti var onlara bak istersen yediklerin az gelmesin sonra sütün azalmasın canım. aramıza hoşgeldin senin bizden daha fazla kalori alman gerekiyor çünkü

ben beyendim emziriyormuydun canım

Bunlar az mı? yeşillik çok süt yapar dendi ama bilemedim ben şimdi

karbonhidrat az geldi bana sen internetten bak doktorlar emziren annelere diyet listesi vermiş. ona göre ayarla. sen bizim gibi diyet yapmamalısın sporda yapıyorsun emziriyorsunda o yüzden daha çok kaloriye ihtiyacın var

akşam yemeğim
bir kepçe tarhana çorbası
2 yk yoğurt
6 yk bamya

ara öğün 4 kuru kayısı
ekinezya çayı(şekersiz)

1 adet lahmacun,
1 bardak ayran,
birazda yeşillik
ve ayrıca yemek sonrası 2 bardak çay...

lahmacun yemeyecektim fakat misafirim vardı mecburen eşlik etmek zorunda kaldım...

resimdeki dombik ısırmalık yanaklı bebik senin kızın değilmi maşallah ne sevimli kız yanakları tam ısırmalık valla

sağol hugocuk
evet o dombik benm kızım ama hiç öyle göründüğü gibi dombik olmadı orda öyle çıkmış
2 senedir zayıf diye gezmediğimiz doktor kalmadı(

neruda tebrikler canım

Teşekkür ederim farmasimmmm nice güzelll daha da güzelll haberlere inşallahhhhh:13:

Canım günlük yazalım dedik hatta ben dün yazdııııım sen de yorum yapmışsın sağolllll ama bizim tembeller üşendi herhalde

Menün normal zayıflama sürecinde biriiçin güzel bence ama bana da emziren ve spor da yapan bir anne için az geldi lütfen netten emziren anne diyeti dye bir bak canım sonra Allah kourusun güçten düşmeyesinnn:13: yani bu yediklerin güzel gene ye tabii yeşilliği falan ama mutlaka ekstra bişeyler vardırrr

hımmm genel olarak güzel bence her şey de varrrrr afiyet olsun:13:
haa ama kalsiyum azzz 2 kaşık yoğurt gördüm yalnızcaaaa akşam yatmadan bi bardak süt iç bence günde 2 su bardağı kalsiyum almaya çalışıyoruz 1 bardak yoğurt 1 bardak süt mesela

akşam yemeğim
bir kepçe tarhana çorbası
2 yk yoğurt
6 yk bamya

ara öğün 4 kuru kayısı
ekinezya çayı(şekersiz)

güzel bir menü daha yanında salata olabilirmiş bir de geç yemiyosan 1 dilim de ekmek ya da 2yk bulgur pilavı falan da yiyebilirsin bence afiyet olsun ama güzellll hem tarhana da tabii un var belki ondan yemedin ekmek:13:

1 adet lahmacun,
1 bardak ayran,
birazda yeşillik
ve ayrıca yemek sonrası 2 bardak çay...

lahmacun yemeyecektim fakat misafirim vardı mecburen eşlik etmek zorunda kaldım...

Ya bence çok vahim değilll yani mecbur kalmışsın ve yenebilecek en sağlıklı kaçamaklardan biri lahmacunda çok hamur yok ince zaten hem de üzeri yeşillik,et yani bence çok kötü değill kararında en azından abartı bi durum yok

sağol nerudacım
doğru söylüyorsun sütü bir türlü dahil edemedim diyetime
yatmadan içeyim dediğin gibi ama 1 çay bardağı:))

ekmeği sevmiyorum.
kahvaltı haricinde de pek yemiyorum.
akşamları hele hiç yememeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…