60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun neruşcum

eeeeee ben 28 yaşındayım zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:44:

kız fambık aynı yaşta anne olmuşuz yazmışsınya.onun için sordum senin yaş ve kızının yaşını .yani aynı yaşta doğurmadık onu anlatmaya çalıştım ama biraz kapalı olmuş anlatım şeklim

aaaaaaaaaaaaa aksi şeytann
nasıl temizleyebildin mi
ben şahsen böle şelere alışığım biraz sakarım da
1/2 kepek ekmek
4 lahana sarma
yedim iş yerindeyim yoğurt falan yok ama spordan sonra eve gidip yoğurt yerim ya da süt içerim

merhaba
diyeti accuk bozmuştum.önceki gün arkadaşıma gittim.orda yedim ...ama bugün toparlamaaya çalıştım biraz.sabah
1 dilim ekmek
beyaz peynir
5-6 zeytin
1 yumurta
bolca maydonoz domates yedim
öğlen
kıymalı kabak dolma-2 adet yarım su bardağı kadar yoğurt yedim
arada yeşil çay içtim-1 elma yedim
akşamda salata yicem büyük ihtimalle..
regl döneminde oldugum için tartılmadım ama incelmiş hissediyorum.ballı-elma sirkeli suyunda etkisi olabilir diyetin yanında..

ben de haftasonu yokum kızlar iyi hafta sonları
yarın alışverişe gidip sebze meyve falan stoklıyım
kaçamaksız bir haftasonu sizlereeeee

Son düzenleme:
kızlar aksam ıcın fırında ızgara seklınde yagsız kofte patates yapıcam uzerıne domates soslu ne kadar yıyeyım sızce ve yanında salata ayran

merhaba kızlar öğlene kadar okulda yediklerim , içtiklerim

300 ml şekersiz çay
5 adet maviyeşil ligt limonlu kepekli bisküvi
200 ml çilekli süt

öğlen menüm

1 dilim kepek ekmek
1.5 tk bal
1/2 kk peynir
4 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay

öğleden sonra okulda

100 ml şekersiz adaçayı

Canımmmm guzuuuuum öpücüklerrrr iyi tatilllerrrrr seni özliyciiiiiiiiiimmm

Verirsin tabiii ki bak ben bi okadar daha vericemmmmm ama vericeemmmmm durmak yok yola devammmmmm inşallah hepberaber kurtulucazz tatlım tüm fazlalıklardannn:13:

kızlar aksam ıcın fırında ızgara seklınde yagsız kofte patates yapıcam uzerıne domates soslu ne kadar yıyeyım sızce ve yanında salata ayran

köftelerin büyüklüğüne bağlı olarak 2 avuç içi kadar gelecek köfte artık kaçtne sığıyosa 2 halka dilim patates boll salata ve yoğurttt eğer patates daha fazla yersen ekmek yeme bence hatta ben olsam patates yiyince ekmek yemezdim ama erken yiyiosan yemeği yiye de bilirsin patates ekmek yerine geçiyo çünkü normalde

güle güle fambık iyi tatiller cicim

afiyet olsun farmasi mavi yeşil lıhgt ve çilekli sütünde tamamdır eksük yok yani

Son düzenleme:
akşam yemeğinde. 1 kepçe tarhana çorbası 1 dilim ekmek 3 kaşık bulgur pilavı 6 kaşık ıspanak yarım su bardağı yoğurt yedim

kızlar bugün okulda bir arkadaşımız yeni evini kutlamak adına bizlere baklava ikram etti ama ben yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…