Kızlaaaaaaaar dışardaydım gelir gelmez öğe yemeğimi yedimmm biraz komik oldu amahazırda bunlar vardı daha da gecikmesin diye yedim hemen
1 yemek tabağı haşlanmış brokoli ve karnıbaharlı, havuçlu, karalahanalı, göbek marullu salata
bir elin yarısı kadar ızgara tavuk
1 dilim uno denge ekmekkk
1 adet lıght üçgen peynir
1 kepçe tarhana çorbası
şimdi dee yeşil çayımı yudumluyorummmm
sonra akşama yemek yapmam lazım ve bugün spor günüm spor da yapmam lazımm
oo güzel aynı yaşta anne olmuşuz desene5 çocuk doğurmuş anacım eee eskiler öyle,bide 5 kardeşiz kopan düğmesini tabi dikecek Allah Allah,benim eşim benim kıayafelerimi bile ütülüyor ayol,ütü işi ondan sorulur
eeeeee ben 28 yaşındayım zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:44:
kızlar akşama 4 adet lahana sarmam var onu yemeyi düşünüyorum ama listeme bakar mısınız fazla gelir mi gelirse 1 kase sütlü nesfit yiyebilirim. yada peynir ekmek zeytin çay (fukura gibi olduuu) sonrada spor varrr
sabah:
1 domates
1 yeşil biber
4 zeytin
2 kk peynir
1 çavdar ekmek
1 fincan şekersiz çay
ara:1 orta şeker türk kahvesi
ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe ezogelin çorba
4 yk kadar tavuk döner
1.5 kepçe cacık
ara:
3 adet kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
aaaaaaaaaaaaa aksi şeytannooff hemde nasıl bide eşim saolsun pek tyitizdir kendileri hergün çamaşır gömlek deiştrdiği için ütüm hiç bitmezzz. çalışmaya başlasam bende paylaştrcam ütüyü eşimle benm aramda eşit bi şekldeşimdi evdeyim die ben yapıorum hep. bu arada hocam branşlarımız aynı:)
sen kaç yıldır çalşıosun?
mrb cnm bende bu güzel havayı değerlendirip pazara gttim. bi iyi olduki sormaa
yiyeblrsin cnm gayet güzel yanına slata çorba yoğurt çok süper olur
afiyet olsun bebikk. yav şimdi benim yağ oranım nasıl acaba merak ettim bende 57 kiloyum ama yağlıyım sanki biraz malum göbekk basenn.inş. bende bu ara olmasa bile bi ara diyetsyene gidip yağ ölçümü yaptrmak istiorum şimdi deil ama sigortamız ödemio diyetsyeni bu ara hiç ona para veremem
afiyet olsun bebişimmm inş. görüşmen güzel geçmiştir döncem sana birazdan muckkk
bu arada bende yemek yaptım aldıklarımı yerleştrdim sormayın başıma ne geldiiiiiiiiiiisinir oldummm.
yemek yaparken baktım baharatar azalmaya başlamış dedim şunları doldurayım temzleyim kenarlarını. neyse açtım çekmeceyi stoklardan alıp bahartlıklara dolduruyorum.taaammm pul biberi doldururken koca bir kütle halinde pul biberin yarısı şişenin içine yarısı tezgaha yaısı aşağıda açık duran çekmecenin içine lönnnnnnnnkkk die gitmezmiii
oooff delleendim yaaa boşalttım bütün çekmeceyi içini temzle koy derken bi sürü vaktimi aldı. bi iki gömlek ütüleyim şimdi bari.daha duş alcam hazrlancam yemek yiyip çıkcazz inş.
bu araa ara öğünüm
1 yeşil elma
1 kivi
kızlar aksam ıcın fırında ızgara seklınde yagsız kofte patates yapıcam uzerıne domates soslu ne kadar yıyeyım sızce ve yanında salata ayran
3-4 köfte 3 dilim patetes salata ayran 1 de kepek ekmek süper olur afiyet olsunn
iyi akşamlarrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr,herkese kaçamaksız,bol sporlu sağlıklı bir haftasonu geçirmenizi diliyorummmmmmmmmmmmm.pazartesi Allah nasip ederse görüşmek üzere canalrım benimmmmmmm,sizi seviyorummmmmmmmmmmm.öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ay nasıl moral oldu 2,5 ayda demek süperrr umarım bende 2,5 ayda veririm şuan 69,5 civarıyım bazen gözümde büyüyor ama pes etmemek için mağazalara gidip elbiselri deniyorum ve bunları giyeceksin serpil diyorum bu sefer hırs yaptım vermek istiyorum offff gitsin kilolar
kızlar aksam ıcın fırında ızgara seklınde yagsız kofte patates yapıcam uzerıne domates soslu ne kadar yıyeyım sızce ve yanında salata ayran
iyi akşamlarrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr,herkese kaçamaksız,bol sporlu sağlıklı bir haftasonu geçirmenizi diliyorummmmmmmmmmmmm.pazartesi Allah nasip ederse görüşmek üzere canalrım benimmmmmmm,sizi seviyorummmmmmmmmmmm.öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
merhaba kızlar öğlene kadar okulda yediklerim , içtiklerim
300 ml şekersiz çay
5 adet maviyeşil ligt limonlu kepekli bisküvi
200 ml çilekli süt
öğlen menüm
1 dilim kepek ekmek
1.5 tk bal
1/2 kk peynir
4 zeytin
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay
öğleden sonra okulda
100 ml şekersiz adaçayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?