60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar dün giremedim dün yediklerimi yaayım sabhı yazmıştım arada 2 gün kurusu akşam 1 kepçe tavuk çorbası 4 kaşık bulgur pilavı bol yeşil salata
bugün sabah okula geç kaldığım için 1 parmak boyunda(serçe) ıspanaklı börek 1 bardak çay bu saate kadar da 3 bardak su 500ml metebolizma hızlandırıcı çay öğle 1 kepçe şehriyeli tavuk suyu çorbası marul maydanoz

ben mutafağa doru gdeyim aldıklarım ıyerleştreyim yemek yapayaım oofff daha ütüm var bi sürü akşam gezmeye gitcez kaçtımm bennnnn

sağol canım cümlemizin

kukilatam ,nugimmmm teşekkür ederimmmmm canlarım.öyleyse yağlı kağıdın üzerine benimkini yağsız bir şekilde ,kızmla eşiminkinide hafif yağ sürüp pişiririm öyleyse,pataes ve soğanın deneyeyimm,eee balıklar pişene kadar patates pişebiliyormu yani:44:
kızmla beraber şimdi balıkları yıkarız,yumurta sürme fırçası ile kasenin içine yağı koyar kızıma veririm oda yağlar balıklarıberaber bir yemek yapmış oluruzzzz,topişşşşşşş kızım benimmmmmmmşimdiden alıştırmak lazım di mi ama

ara öğün

1 adet kuru incir

oda bitmeli olmuş,stoklar sıfır bugün hafta sonu ya :90:

tabi tabi alışsın şimdiden ama zaten kendisi ister şimdi o sürekli anne bende yardım edeyim der sürekli benimki öyle valla anne bulaşık varsa ben yıkayayım diyor.salata yapılcaksa ben yapayım diyor yaptırdım tabikide ama bi bulaşık yıkadı 45 dk sürdü galiba salatayıda yaptı ama ben yemekleri hazırladım yemeğin bitimine doğru salata hazırlığı bitti bilmiyorlarki ilerde zaten bu işleri hep yapacaklar o zamanda yapmak istemeyecekler hiç

senin ki kaç yaşındaki,eeee sen kaç yaşındasın peki:44:ama şimdiden alışırlarsa bence büyüüynce biz söylemeden yaparlar,benim kayınvalidem oğullarına öyle bir alıştırmış ki 3 kızı olduğu halde oğlullarınında elinden her iş gelir,bulaşık,yemek ,ütü ne ararsan .o nedenle nasıl alıştıkları çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…