ben mutafağa doru gdeyim aldıklarım ıyerleştreyim yemek yapayaım oofff daha ütüm var bi sürü akşam gezmeye gitcez kaçtımm bennnnn
famırıcım bu tes.ederım ama bu degıldı
ben mutafağa doru gdeyim aldıklarım ıyerleştreyim yemek yapayaım oofff daha ütüm var bi sürü akşam gezmeye gitcez kaçtımm bennnnn
kolay gelsin:) ütü her kadının erdi benimkiler de dağ kadar oldu akşam bi ucundan başlasam iyi olacak
afiyet olsun nugiiiiii.tickerindaa hayrlı olsun tez zmanda sağa doğru kaysın inşlaaaaaaaaalllaaahhh
afiyet olsunn
afiyet olsun cnm ekmek yemedinmi yazmamılsın ekeğini ihmal etme
afiyet olsun fambıkkkkkkkturşu çok faydalı geçen hugocuk sordu gost a o da dedi arada yiyebilrsnbz çok faydalı die.bende yiorum bazen çok az 1-2 parça iyi olur.
bebişimm ben fırın tepsisine halka soğan ve pataes doğruyorum.üstüne balıkları yıkayıp tuzlayıp koyuorum. levrek 200 derecede 20 dk da pişio.yağ koymuorum hiç balığın kendi yağıda altına inio pataeslerin soğanların üstüne onlarıda afiyetle eşim yiyo ben yemiorum.1 levrek de çok gelio ayrıca bana çünkü bizim aldıklarımızn bi tanesi 400 gr. fln.o yüzden ben ancak yarısını yiorumafiyet olsun bebikkkk
aynen benımde
kolay gelsin:) ütü her kadının erdi benimkiler de dağ kadar oldu akşam bi ucundan başlasam iyi olacak
babystar sen de mi yeni başladın? kilolarımız aynı boyun kaç?
ewt sekerım 5 gun.byum 1.60 senın gıbı sabah yazıstık ya unuttun mu
kukilatam ,nugimmmm teşekkür ederimmmmm canlarım.öyleyse yağlı kağıdın üzerine benimkini yağsız bir şekilde ,kızmla eşiminkinide hafif yağ sürüp pişiririm öyleyse,pataes ve soğanın deneyeyimm,eee balıklar pişene kadar patates pişebiliyormu yani:44:
kızmla beraber şimdi balıkları yıkarız,yumurta sürme fırçası ile kasenin içine yağı koyar kızıma veririm oda yağlar balıklarıberaber bir yemek yapmış oluruzzzz,topişşşşşşş kızım benimmmmmmm şimdiden alıştırmak lazım di mi ama
evet canım şimdi hatrladım ya
kusura bakma
ikimiz aynıyız birbirimize destek olalım inş.
tabi tabi alışsın şimdiden ama zaten kendisi ister şimdi o sürekli anne bende yardım edeyim der sürekli benimki öyle valla anne bulaşık varsa ben yıkayayım diyor.salata yapılcaksa ben yapayım diyor yaptırdım tabikide ama bi bulaşık yıkadı 45 dk sürdü galibasalatayıda yaptı ama ben yemekleri hazırladım yemeğin bitimine doğru salata hazırlığı bitti bilmiyorlarki ilerde zaten bu işleri hep yapacaklar o zamanda yapmak istemeyecekler hiç
herkese merhaba ay nasıl güzel bi hava istanbulda insanın işte durası yok
Ankarada öyle,ama kös kös oturuyoruz,akşam olmasını bekle dur
200 ml süt içiyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?