merhaba hanımlar
sabah kalkınca
1 kuru incir
1 kuru kayısı
500 ml ılık su
kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
1.5 tk bal
1kk beyaz peynir
5 zeytin
2 ceviz
4 dilim domates
1 haşlanmış yumurta
250 ml şekersiz açık çay
merhaba hanımlar
sabah kalkınca
1 kuru incir
1 kuru kayısı
500 ml ılık su
kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
1.5 tk bal
1kk beyaz peynir
5 zeytin
2 ceviz
4 dilim domates
1 haşlanmış yumurta
250 ml şekersiz açık çay
Hımmmmmmmmmmmmmmmmmm biraz abartı olmuş aslında etsi çiğ köfte kararında yesen kaçamak sayılmaz 2 yk bulgur pilavı 1 dilim ekmek yerine geçiyor çünkü ama 8 tane olunca 4 dilim falan ekmek yemişolmuşsun yani 3-4 etsiz çiğ köfte 1 bardak ayran ve bol yeşillikle güzel bir öğün olabilirdi ama artık birdahakine öyle yaparsın inşallahaslında önemli olan ne yersen ye normalde yediiğinin yarısı gibi yemek yani her şeyden porsiyon küçülterek de yesekkk mutlaka kilo veriyoruz hem de her istediğimizi yiyerek yani çokk kalorili şeylerde biraz daha az normal yemekleri birkaçkaış eksilterek gayet keyifle verilebiliyor kilolar mesela ben çikolata delisi biri olarak eskiden bir büyük kare yerken şimdi minik kareciklerden 1 ya da 2 tane yiyiorumm böyleceeee hem istediğimizden yiyioruz hem de eskiye göre az yediğimizden kilo veriyoruz haa ama taii şöylebir şey var eğer kendine engel olamıyosan ve hamur işleri,tatlı pasta gibi şeyleri 1kk ya da 1tk ya da 1 çatal yiyip bırakamıyosan o zaman birsüre vücudun dengeye girene kadar hiç yememek en iyisi,ben esela ilk 3 ay hiç çikolata yemedim arkasını getire ihtimalim vardı ama mesela geçen pazar 1 minik kare bitter bir de şu etinin çubuk bitterinden yedim ve arkası gelmedi yani bunun dengesini kurarsakkk hem her istediğimizden yerizzz hem de tüm fzla kilolara veda ederiz :13:
tesekkur ederım sızın sayenızde ogrenıyorum.dıyetısyenımden bu ılgıyı goremıyorum ne yazık kı.neyse ogle ve aksam corbam vardı aksam 1 dılım ekmek nları yemedım.8 cıgkofte=4 dılım ekmek 2corba+1dılım ekmek= 3 dılım ekmek dımı.sımdı 1 dılım ekmek mı kacamagım var :))
Kızlar durun ne naptınız siz ? Böyle bilinçli olup şimdiden kilolarınıza dur demeniz çok güzel ama sizler hala gelişme çağındansınız abur cuburu kesip biraz sporla tamamdır işiniz. Bir kere yaşınızdan dolayı kilo vermeniz çok kolay.
Ben de sizin yaşınızdayken aynıydım sonra 19 yaşında 53 e düştüm bir daha da kilo almadım
Eeee şimdi burda ne yapıyorsun derseniz, 2 ay önce doğum yaptım
Sakın moralinizi bozmayın Öperim ikinizide
ya evet belki abartılıcak kiloda değiliz ama çevremizdek, çıtır liseli kızları görünce ister istemez böyle oluyokızlar naptınız yaa ne bu karamsarlık inanın okadarda kilolu değilsiniz 60 kilo nedirki hele sizin yaşınızda eğer düzenli beslenirseniz fazla kısmadan çok güzel kilo verebilirsiniz çünkü sizin metabolizmanız bizden çok daha hızlı çalışıyor hem canlanın yaaa spor yapın evde müziği açın hoplayın zıplayın kimseyide takmayın tam bunları yapıcak yaştasınız ( ben 30 yaşındayım ama ben bile yapıyorum) en güzel yıllarınızı zehir etmeyin kendinize hem öyle ilaçta kullanmayın sakıııın hemen bırak carly o ilacı canım ayrıca seni anlıyorum ailevi sorunların var ama senin elinden gelen bişey yoksa hiç takma kafana sen kendi hayatını planlama yaşındasın oyüzdende kendine mutlu olabileceğin bir yaşam kurmak için hedef seç ve bunun için gayret et işe sağlıklı kilo vermekle başlayın arkadaşlarınız size nasıl kilo verdiğinizi sormaya başlayınca duyucağınız sevinci düşünün hadiiii
Kızlaaaaaaaaaaaar herkese iyi haftasonları diliyorummmmm:13:
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 tane kırma yeşil zeytin
1,5kk yağsız beyaz peynir
1çk bal
2 dilim uno denge ekmek (ben ekmek hakkımı sabah ve öğle yiyiorum ve genelde günde toplam 3 dilim falan yiyorum ayrıca bu denge oldukça ince ve dilimi 39kl o yüzden 2 dilim yedim zaten sabahhh ooo akşama kadar yakarım ben onu ziyadesiyle)
(evde yeşillik falan kalmamış hiç bugün böyle olsun hem de değişiklik)
şimdi de yeşil çayımı içiyorummm, şu saate kadar 1lt de su içtim
Hımmmmmmmmmmmmmmmmmm biraz abartı olmuş aslında etsi çiğ köfte kararında yesen kaçamak sayılmaz 2 yk bulgur pilavı 1 dilim ekmek yerine geçiyor çünkü ama 8 tane olunca 4 dilim falan ekmek yemişolmuşsun yani 3-4 etsiz çiğ köfte 1 bardak ayran ve bol yeşillikle güzel bir öğün olabilirdi ama artık birdahakine öyle yaparsın inşallahaslında önemli olan ne yersen ye normalde yediiğinin yarısı gibi yemek yani her şeyden porsiyon küçülterek de yesekkk mutlaka kilo veriyoruz hem de her istediğimizi yiyerek yani çokk kalorili şeylerde biraz daha az normal yemekleri birkaçkaış eksilterek gayet keyifle verilebiliyor kilolar mesela ben çikolata delisi biri olarak eskiden bir büyük kare yerken şimdi minik kareciklerden 1 ya da 2 tane yiyiorumm böyleceeee hem istediğimizden yiyioruz hem de eskiye göre az yediğimizden kilo veriyoruz haa ama taii şöylebir şey var eğer kendine engel olamıyosan ve hamur işleri,tatlı pasta gibi şeyleri 1kk ya da 1tk ya da 1 çatal yiyip bırakamıyosan o zaman birsüre vücudun dengeye girene kadar hiç yememek en iyisi,ben esela ilk 3 ay hiç çikolata yemedim arkasını getire ihtimalim vardı ama mesela geçen pazar 1 minik kare bitter bir de şu etinin çubuk bitterinden yedim ve arkası gelmedi yani bunun dengesini kurarsakkk hem her istediğimizden yerizzz hem de tüm fzla kilolara veda ederiz :13:
Güzelmiş afiyet olsunzaten uzmanlar da diyor zaman zaman öğünlerinizi değiştirin mesela sabah normalde meyve yiyen biri değilseniz arada 1 meyve yiyin kahvaltının yanında diyolar, hergün aynı saatte aynı şeyleri yemek metabolizmayı yavaşlatan bir durummuş ben de mesela dün sabah portakal-yoğurt ve nesfit yedim bazen öğlen de yiyiorum yani değişik şeyleri değişik öğünlerde yemek çok mantıklı :13:
Canımeğer merkezde bi yere gidip kepekli ekmek ya da çavdar falan bulma şansın varsa al bolca ve buzluğuna koy ısıtınca gayet güzel oluyo çavdar,tam buğday,kepek alabilirsin dönüşümlü yersin bunları ya da kepekli un satılıyo maya ile kendin de ekmek yapabilrisin internette çok güzel ekmek tarifleri var hem evde yaptığından içinde ne olduğunu da bilirsin
Kuru yemişlere gelince malum yağlı ve kalorililer eğer kilo fazlan çoksa ve yağlı olduğunu düşünüyosan vücudunun, çok yememeni öneririrm ben de ilk haftalar günde 10-15 tane yiyiodum ama sonra yememeye karar verdim çünkü hem fazlam çoktu hem de yağ oranım yüksek gibi geldi bana ben de artık yemiyorum en azından bi 58-59 olana kadar yemiycem sanırım yerine beyaz leblebi,kuru kayısı,hac hurması,yaban ersini falan yiyiorum kuru meyvelerde yağ yok enazından kuruyemiş olarak da beyaz leblebi ama illa fındık badem yiycem fazlam çok değil diyosan (ben 1.60 ım ve 61.5 kg yim başladığımda 72.3 tüm ) günde 5-6 taneyi geçme ve mümkünse saat 5 ten önce yaptığın aralarda bir meyve 5-6 badem ya da fındık olarak tüket meyve ile birlikte yiyince daha tok tutuyo çerezler
Kaptan neruda artık tam bir beslenme uzmanı oldun sen şaka demiyom abartmıyorum HARİKASIN bitanem.
Kaptaaaannnn mağra kızı geliyooooor anaaaacıııııııııımmmmmmsağol farmasicim burada ben de hepinizden çok şey öğrendim hem sürekli uzmanları okuyup dinleyerekkk hem tecrübelerdennn katkınız büyükkkk sağol canımmm kalanlar da böyle desteğinizle,bu motivasyonla,sağlıkla hayırlısıyla gidecek inşallahhhh :13::13:
tesekkur ederım sızın sayenızde ogrenıyorum.dıyetısyenımden bu ılgıyı goremıyorum ne yazık kı.neyse ogle ve aksam corbam vardı aksam 1 dılım ekmek nları yemedım.8 cıgkofte=4 dılım ekmek 2corba+1dılım ekmek= 3 dılım ekmek dımı.sımdı 1 dılım ekmek mı kacamagım var :))
afiyet olsun kaptan neruda muhteşemsin muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
56 kiloyum canım niyetim 50 olmak :) görünüşte hiçbi fazlalığım yok göbek var hafif şekilde ama ben halimden memnun değilim 38 bedenim 36 olmak istiyorum yada daha fit görünmek diyelim evet kuru yemiş alırsamda akşamları yemeği düşünmüyorum....gündüzki ara öğünlerde, arada öğün değiştirmek faydalı imiş ilginç...seviyorum ben kahvaltı türünü çok tok tutuyo beni...normaldede benim akşam yemeklerim yoktur aslında ama tatlı tüketimi beni çok etkiliyo tatlıyı bırakayım göbeğim yumuşuyo iniyo sanki
çok teşekkürler canımcok guzel lezzetlı saglıklı ve doyurucu afıyet olsunn
afiyet olsunnn farmisyooooooo tabii zenginnn sağlıklı besleyici doyurucuuu süppperrrrrrooooo bir kahvaltııııııııı
hem de nasıl gidecekler kaptan arkalarına bile bakmadan kaçıp gideceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtam yol ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Merhaba kızlar...
Ben evde olunca fazla uğrayamıyorum..
sabah kahvaltımı yazayım.. biraz geç başladık bugün güne 9:30 da kahvaltı yaptım.
2 dilim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir, tel peynir, çeçil peyniri karışımı
1 yumurta
4 zeytin
1 çk tereyağ
1 bardak çay
renksiz oldu bugün..
hımmmm fazlan çok değilmiş evet bence de 5ten önceki aralarda 5-6 tane badem ya da fındık yesen meyveyle bişey olmaz bence dee, zaten tatlı ve hamur işleri asıl göbek yapan şeyler onları kesmek göbekteki yağların da gitmesini sağlıyo sen bu kilonla sadece tatlıyı,şekeri kessen bile çok faydasını görürsün bence ozaman:13:
Merhaba kızlar...
Ben evde olunca fazla uğrayamıyorum..
sabah kahvaltımı yazayım.. biraz geç başladık bugün güne 9:30 da kahvaltı yaptım.
2 dilim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir, tel peynir, çeçil peyniri karışımı
1 yumurta
4 zeytin
1 çk tereyağ
1 bardak çay
renksiz oldu bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?