60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok guzel lezzetlı saglıklı ve doyurucu afıyet olsunn

tesekkur ederım sızın sayenızde ogrenıyorum.dıyetısyenımden bu ılgıyı goremıyorum ne yazık kı.neyse ogle ve aksam corbam vardı aksam 1 dılım ekmek nları yemedım.8 cıgkofte=4 dılım ekmek 2corba+1dılım ekmek= 3 dılım ekmek dımı.sımdı 1 dılım ekmek mı kacamagım var :))

ya evet belki abartılıcak kiloda değiliz ama çevremizdek, çıtır liseli kızları görünce ister istemez böyle oluyo aslında haklısınız yani metabolizmamız daha hızlı , yaşımız gereği daha çok hareket edebiliriz ama bide şu var okul ortamındayız ve öğle araları bizim için çok tehlikeli çünkü bi keresinde evden çok güzel sağlıklı ton balıklı salatamı yapıp gittim okula ama dayanamayıp o sülün gibi arkadaşlarımın da ısrarıyla hamburger yedim yani orda kendini tutmak çok daha zor sorun da bu .okul olmayınca gayet güzel kilo verebiliyorum..şimdi bırakıyım yazın başlarım dengeli beslenmeye desem hiiiç olmaz yaza kadar duba gibi olurum ayrıca zaten bana yazın lazım fit olmak ee ablalar napıcaz biz şimdi???

Son düzenleme:

afiyet olsun kaptan neruda muhteşemsin muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

56 kiloyum canım niyetim 50 olmak :) görünüşte hiçbi fazlalığım yok göbek var hafif şekilde ama ben halimden memnun değilim 38 bedenim 36 olmak istiyorum yada daha fit görünmek diyelim evet kuru yemiş alırsamda akşamları yemeği düşünmüyorum....gündüzki ara öğünlerde, arada öğün değiştirmek faydalı imiş ilginç...seviyorum ben kahvaltı türünü çok tok tutuyo beni...normaldede benim akşam yemeklerim yoktur aslında ama tatlı tüketimi beni çok etkiliyo tatlıyı bırakayım göbeğim yumuşuyo iniyo sanki

Kaptan neruda artık tam bir beslenme uzmanı oldun sen şaka demiyom abartmıyorum HARİKASIN bitanem.

Kaptaaaannnn mağra kızı geliyooooor anaaaacıııııııııımmmmmmsağol farmasicim burada ben de hepinizden çok şey öğrendim hem sürekli uzmanları okuyup dinleyerekkk hem tecrübelerdennn katkınız büyükkkk sağol canımmm kalanlar da böyle desteğinizle,bu motivasyonla,sağlıkla hayırlısıyla gidecek inşallahhhh:13::13:

hem de nasıl gidecekler kaptan arkalarına bile bakmadan kaçıp gideceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtam yol ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yani gün boyu aldığın karbonhidrat sadece 8 etsiz çiğköfteyseee hadi bakalım neyyyseeee olmuş olsun ama benim demek istediğimmm miktarı azaltmaya alışmak lazım yani normalde 8 tane yiycekken 4 tane yesen mesela süper olurr ama bu defalık olmuş artık afiyet olsun en azından diğer ekmekleri yememişsin

afiyet olsun kaptan neruda muhteşemsin muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mersi farmisyoooooommmm:13:

hımmmm fazlan çok değilmiş evet bence de 5ten önceki aralarda 5-6 tane badem ya da fındık yesen meyveyle bişey olmaz bence dee, zaten tatlı ve hamur işleri asıl göbek yapan şeyler onları kesmek göbekteki yağların da gitmesini sağlıyo sen bu kilonla sadece tatlıyı,şekeri kessen bile çok faydasını görürsün bence ozaman:13:

kızlar kendinize çok iyi bakın daha sonra görüşmek üzere bugün yapacak bir sürü işim var zaten öğlen de olmuş

hem de nasıl gidecekler kaptan arkalarına bile bakmadan kaçıp gideceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtam yol ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

eveeeeeeeeeeeeeeettt geldikleri gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gideceklerrr inşallah sağlıkla farmisyoooooommmm:13::13::13:

hımmmm fazlan çok değilmiş evet bence de 5ten önceki aralarda 5-6 tane badem ya da fındık yesen meyveyle bişey olmaz bence dee, zaten tatlı ve hamur işleri asıl göbek yapan şeyler onları kesmek göbekteki yağların da gitmesini sağlıyo sen bu kilonla sadece tatlıyı,şekeri kessen bile çok faydasını görürsün bence ozaman:13:[/QUOTE]

lisede 45 ünivde 52 iş hayatında 56 oldum o yüzden şuandaki halimden memnun değilim evet hiçbişi yapmadan çayımdan şekeri kestim 1 kilo verdim 1 haftadır da ara öğün yapıyorum bakalım...düğünüme kadar 50 olcam inşalahhhhhhh

Merhaba kızlar...
Ben evde olunca fazla uğrayamıyorum..
sabah kahvaltımı yazayım.. biraz geç başladık bugün güne 9:30 da kahvaltı yaptım.
2 dilim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir, tel peynir, çeçil peyniri karışımı
1 yumurta
4 zeytin
1 çk tereyağ
1 bardak çay
renksiz oldu bugün..

Afiyet olsun bende de bugün yeşillik domates falan yoktu ama olsun güzel bence

lisede 45 ünivde 52 iş hayatında 56 oldum o yüzden şuandaki halimden memnun değilim evet hiçbişi yapmadan çayımdan şekeri kestim 1 kilo verdim 1 haftadır da ara öğün yapıyorum bakalım...düğünüme kadar 50 olcam inşalahhhhhhh[/QUOTE]

Olursunn tabiii fazla değil zatennn tatlıyı,şekeri kezsen biraz da işte ara öğünlerle düzenli beslenmeye dengelesen miiisssss olursunnn:13:

kızlar merhaba bugün evdeyim temizliğe başladım bi yandan arada bakarım sabah yediklerimi yazayım daha doğrusu 12 ye geliyordu sabaha karşı uyudum çünkü gece antalyada rüzgar vardı bizim yukardaki binanın kapısı çarpıp durdu sürekli çok ses çıkardığı için rahatsız etti beni.vallahi maşşallah binadanda kimse kalkıp kapatmadı hırsız girse haberleri olmayacak ayol eşimde balık ihalesine gitmişti sonra annem kalktı kapattı birazda söylendi tabi hayret kimse rahatsız olmuyo heralde dedi 5:45 de yattım bende 11 de kalktım menümü yazayım kız neruş bu arada şu yoğurtlu nesfitte güzel oluyormuş denedim bugün arada bunuda yerim artık
sabah
domates-salatalık
1 yumurta
1 tane lıght üçgen peynir
1 tane yumurta (yarısını kızım yedi)
1 tane yeşil biber
1 tane uno denge lıght ekmek
1 bardak ıhlamur
sonra 2 kaşık yoğurda 1.5 kaşık nesfit koydum yedim deneyeyim dedim neruşumun tarifini çok güzel oldu valla deneyin derim sizde ben işimin başına geçeyim bi ara geçmişi okurum artık

afiyet olsun canımda keşke tereyağını yemesemiydin acaba :26: karar veremedim çünkü caında çekmiş olabilir bi defadanda bişey olmaz ama neyse açıklamana bağlı artık

öğle yemeğim

1 kase salata
1 tabak çorba
1 tabak patlıcan yemeği,suyundan almadım yarım patlıcan ve kıyma yedim
1 dilim ekmeğin kenarını yedim,yok denecek kadar azdı ekmek

ara öğün de yarım elma yicem
acayip tokluk hissim var ya kıymadan mı olduki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…