60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlarrr
7 gibi eve geldim ama hemen işe daldım bu gece kociş geliyo izmirden
onun istediii patlıcan karnıyarık için patlıcanları soydum tuza yatırdım bulaşıkları yıkadım tezgahları ovdum ocagı sildim mutfagı silip süpürdüm çamaşırları katladım off anca oturabildim valla..
günlük menümü yazayım belki yorumlayan biri olur
kahvaltı
1 sahanda yumurta
2 cherry domates
bir kaç tutam maydonoz
yarım kk kadar peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
ara : 5 badem 18 beyaz leblebi
ögle :
2 küçük kepçe yayla çorba
1 parça haşlanmış biftek
1 yk bulgur pilavı
bol salata ( 1 tatlı kaşıgı zç.yagı ile )

15.30 ara: 1 portakal 4 yk yogurt ile yaptığım karışım
16.45 ara : 1 dilim ekmek bir parça peynir

akşam yemeğimde o bir dilim ekmek oldu saat 21.35 ben şimdi ne yiyim daha sporum var ama bu akşam 23.30 gibi anca yatarım

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün regl oldum bel agrım çok istemeyerekte olsa bugün sporu es geçiyorum

İyi akşamlar kızlar...
dün akşam misafirle geç gitiğinde giremedin nete..
Sabah da erkenden çıktık anne bebek fuarına gittik...
Sonra da gene market falan anca eve geldim..
bugünkü beslenme felaket tabi..
ama gene de yazayım...
Sabah
1,5 dilim kızarmış kepek ekmeği
1kk beya peynir
1 yumurta
4 zeytin
2 bardak çay

sokaktaki ilk ara
15 tane sarı leblebi

öğlen
2 kk cevizli gözleme
3 yk salata

ara
küçük 1 muz

akşam
1 enginar
1 domates
2 tane kızarmış patates

ara
nescafe

bu arada regl oldum dün.. ağrım var.. spor yapamadım 2 gündür...
ama bugün 4 saat fuarda yürüdük bayağ hareket ettim sayılır..

Geçmişe bakayım diyorum ama 50 sayfa var nasıl okunur bilmem..

Merabalar sizleri takip ediyordum sitede yeniyim ve 6 7 kilo vermek istiyorum sadece. Oncelikle 17 yasinda lise 3. sinif ogrencisiyim, okuldaki arkadaslarimla konusamiyorum cunku gercekten kotu huylu olanlar var ve benim hakkimda konusmalarini istemiyorum bu yuzden sizden motive konusunda yardm bekliyorum =) eskiden jimnastik yapiyordum(3 ve 4. siniflarda) fizigim harikaydi ne bir catlagim nede fazla kilom ancak daha sonra ailevi sebeblerdn dolayi kilo almaya basladim maddi durumumz yerinde idi ve durmadan dondurma cikolata atistiriodm sik sik da pizza ve hamburger tabiki...:26:
Beklenildigi gibi aynaya bakinca kilolu oldugumu fark ettim ancak bisi yapamadim yillar birbirini takip etti(4,5,6,7. sinif zamani) asiri kilo almadim ancak hala fazlaligm vardi. Gel gelelim 8. sinif oks derken belirli boyutlarda sistim(ilk 20 de olan bir anadolu lisesine girebildim cok sukur)(boyum1.60 iken kilom 63 idi). 9. sinifin yazinda bunu fark ettim ve yediklerimi kisarak duzenli yuruyus yaptim ve bolca yuzdum bunun yaninda dogal olarak yaz mevsimi ve arkadaslarimla cok disarda oldugum icin baya hareketliydim ve kesinlikle cok yemiyordm ancak 1 gunde 3 dondurma yedigim oluyordu ama kilom bnm icin uygundu.(boyum 1,65 kilom 56 ya dusmustu). 10 sinifa gectim kisin gayet normal iken yaza dogru anlamadan aldigm kilolar sorunun baslangiciydi, kisin bulundugum 56 kilodan 5 ay icerisinde 63 kiloya geri ciktim ve acayip bir psikolojik cokuntuye girdim esofmanlarim disinda hic bir kiyafetime olmuyordm arkadaslarimla disari cikamiyordum ve kendime olan ozguvenim cok fazla sarsilmisti bunu arkadaslarimin tavirlariylada anlayabiliyordm gruplar arasinda kopukluklarim basladi ve evet hem asosyal hemde sismandim. 10. sinifin (yani 2010 un yaziydi) tekrar bir guc kuvvet geldi ve sifir sporla sadece yemek yemeyerek 58 kiloya dusebildim ancak fark edebiliyordum kalca bel gobek ve basen bolgem 58 gibi bi normal kiloya gore ince degildi o zman anladim sadece gecici vermisim bu kilolari. 2010 un yazida kisi gibi disari cikamadm arkadaslarimin hepsi ( benden cok kilolu olanlar bile ozguvenleri yerinde oldugu icin) deniz ve havuza girebilmislerdi ben girememistm!! 2010 yazinin sonuna dogru 1 ayligina amerikada dil kursuna gittim benim icin ruya gibiydi sahilde yururm dedim her sabah ancak yapamadim( kilom hala 58 idi ancak sarkiklarim fazlaydi) umrumda degildi kilolarim waffle lar pizzalar hamburgerler indirdim migdeme.. olucagi belliydi turkiyeye dondugumde 62 kilo olmustum. Kendi kendime karar verdim baslicam diyete spora gidicem daha once 7 kilo vermistm ve yine yapabilrdim dedim ancak basaramadim aylar birbirini takip etti bunalimim yine artti cikolata sekerler yedim hep ve 64 kiloyu(hayatimdaki en yuksek kilom) gormustum..
AMA SUAN FARK ETMISTIM BU BOYLE GITMICEKTI. Kosu bandi ve ip aldim eve ve gunde duzenli olarak 100 mekik 40 duvardan mekik 40 tane bacak indirme kaldirma yaptim bunun yaninda eski jimnastik yeteneklerim hala duruyordu 15 farkli cesit esneme hareketleriyle birlikte kafami hic kirmadan dizlerime deydirebilir ve bacaklarimi tam acabiliyordum. Bunlarin sonunda suan 61 kiloyum ve hedefim 55 kiloya dusmek. Duzenli olarak spor yapma taraftariyim cunku sporsuz hic bir sey olmaz bunu kesinlikle anladim ek olarak bu sitedeki tavsiyeler sonunda hemen bir lahana yagi alicm ve guzelce surdukten sonra ustunu strec filmle kaplayip spor yapicam(terletip belirgin incelmesini sagliyormus bolgenin). Sizlere uzulerek soyluyormki bu yoldaki tek olumsuzlugum fx15 kullaniyor olmam nedeni ise kullananlar cok memnunmus ve istah kesiyormus ancak bu tip kimyasallara hic guven olmuyor biliyorm ama psikolojim 0 a indi elimde olan bir sey degil 3 gundr kullaniyorm ve bir yan etkisini gormedim 10 gun daha kullanicam daha snra 10 gun kullanmicam ancak fx15 kullanirken daha fazla kilo verdiysem kullanmaya devam edicm.
Sizlerden istedigim allah rizasi icin bana yardim edin birlikte zayiflayalim nolursunz annemle babam ayri ablam evde yok ve annem bile bnmle ilgilenmiyor. Sizler gibi kilo vermek istiyorm bende =)

canım öncelikle hoşgeldin. Bende 17 yaşında lise 3 öğrencisiyim.bende oks zamanlarında kilo almaya başladım .istediğim anadolu lisesine girdim ama kilolarımda benimle birlikte girdi:))...Ve bu yüzden psikolojini çok iyi anlayabiliyorum canım..bende özgüvensizim karamsarım.Arkadaşlarımla sosyal hayatım çok çok az sırf bu yüzden.Ne bilyiim belki abartıyorum ama sırf fazla kilolarım yüzünden arkadaşlarımdan eksik gibiyim:S ..yada fazla gibiyim desem daha doğru...ama başarıcaz inşallah. Burda çok bilgili tecrübeli ablalarımız sayesinde:13:..biribirimize destek olalım ve sabredelim canım inandıktan sonra yapılmıcak şey yok biliyosun....üzme kendini moralini yüksek tut hep tatlımm

Kızlar durun ne naptınız siz ? Böyle bilinçli olup şimdiden kilolarınıza dur demeniz çok güzel ama sizler hala gelişme çağındansınız abur cuburu kesip biraz sporla tamamdır işiniz. Bir kere yaşınızdan dolayı kilo vermeniz çok kolay.

Ben de sizin yaşınızdayken aynıydım sonra 19 yaşında 53 e düştüm bir daha da kilo almadım
Eeee şimdi burda ne yapıyorsun derseniz, 2 ay önce doğum yaptım

Sakın moralinizi bozmayın Öperim ikinizide

kızlar naptınız yaa ne bu karamsarlık inanın okadarda kilolu değilsiniz 60 kilo nedirki hele sizin yaşınızda eğer düzenli beslenirseniz fazla kısmadan çok güzel kilo verebilirsiniz çünkü sizin metabolizmanız bizden çok daha hızlı çalışıyor hem canlanın yaaa spor yapın evde müziği açın hoplayın zıplayın kimseyide takmayın tam bunları yapıcak yaştasınız ( ben 30 yaşındayım ama ben bile yapıyorum) en güzel yıllarınızı zehir etmeyin kendinize hem öyle ilaçta kullanmayınsakıııın hemen bırak carly o ilacı canım ayrıca seni anlıyorum ailevi sorunların var ama senin elinden gelen bişey yoksa hiç takma kafana sen kendi hayatını planlama yaşındasın oyüzdende kendine mutlu olabileceğin bir yaşam kurmak için hedef seç ve bunun için gayret et işe sağlıklı kilo vermekle başlayın arkadaşlarınız size nasıl kilo verdiğinizi sormaya başlayınca duyucağınız sevinci düşünün hadiiii

seninle aynı durumdayım bende lise 4 öğrencisiyim oks döneminde o kdr kilo almadım ama bu ygs falaln beni bitirdi stres yaptıkça yemeğe sardım bu yıl mezuniyette var ama sürekli kilo almaya devam ediyorum 60 kiloyum basenlerim çok genişledi çatlaklarım arttı.vermeye çalışıyorum olmuyo benimde desteğe ihtiyacım var

merhaba topicim....uzun süredir ugramadim....nasilsiniz nasil gidiyo diyetler....farmasi..mavli...hucgocuk...poseidon...hedeflere ulasildimi?

Dogru haklisinz o kadar fazlalimiz yok belkide ama gercekten rahatsiz edici ve guven yikici bir durum ben eski oldugum pantalonlarima olmak icin 1 senedn beri cabaliyorm ama kimse destek cikmadigi icin bi turlu 60 in altina dahi inemedm ve bu bende psikolojik sorunlara yol aciyor cok mutsuzm hedefledigim kiloya inersem gercktn cok mutlu olucam. Bu sitede gozle gorunur basarilar gordum bende ogunlerimi ve sporumu yazicm hergun lutfen desteklerinizi esirgemeyin cok tesekkurler simdiden =)

merhaba topicim....uzun süredir ugramadim....nasilsiniz nasil gidiyo diyetler....farmasi..mavli...hucgocuk...poseidon...hedeflere ulasildimi?
merhaba zuzumcum canım benim nasılsın?
çok şükür kendi açımdan söylüyorum hedef aşıldı kaptan bu sitede ilk senin resimlerini gördüm ve bana o kadar ilham kaynağı oldun ki belki farkında değildin ama sonuç ortada şimdi artık ben de resimlerimi koyabiliyorum eski hortumsuz fil dombili hallerimle dalga bile geçiyorum bunda payın büyük canım arkadaşım Allah'a emanet ol . sık sık gel canımcım

koçum benim sen bu işi kaptın daha ne olsun sence yoruma gerek var mı ?illa da yorum yorum diyorsan HARİKASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Canım afiyet olsun listen bence gayet şık

canım hoşgeldin ayrıca MAVLİ ablanız tüm duygularıma bütün içtenliğimle söylüyorum ki tercüman olmuş.

17 yaşındayken 48 kilo olan biri olarak şunu tavsiye ediyorum belki çok klasik gelecek ama doğrusu bu gerçekten.

SAĞLIKLI BESLENME + SPOR+ DÜZENLİ UYKU = DÜZENLİ BİR HAYAT seni çok öpüyorum kolaylıklar diliyorum canım

Son düzenleme:

akşam

1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 bardak şekersiz çay

araöğün
yarım elma
yarım portakal

yarım saat plates ( az yaptım farkındayım ama içimden bu kadar yapmak geldi)

normlade benim yasadığım yerde kepek ekmeği satılmıyo beyaz ekmek ama sadece kabuklarını tüketiyorum,kısmetse bugün kepek ekmeği alcam dönüşümlü ekmek tüketiyoruz ya onun için
birde kuru yemiş alayım diyorum bademdi,fındıktı,incirdi bitmeli olmuşlar çünkü :86:

gunaydınlar; aksam kahvaltı yapmıssınız ne guzel benımde canım ıstıyr ama lıstee uymak adına yapmıyorum.sızce yapayım mı? bırde fındık badem ne zaman yıyorsunuz ara ogunde mı ve ne kadar.ben dun kacamak yaptım etsız cıgkfte yedım 8 tane bugun yenıden devam sevgılıer

merhaba hanımlar

sabah kalkınca

1 kuru incir
1 kuru kayısı
500 ml ılık su

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
1.5 tk bal
1kk beyaz peynir
5 zeytin
2 ceviz
4 dilim domates
1 haşlanmış yumurta
250 ml şekersiz açık çay

Hımmmmmmmmmmmmmmmmmm biraz abartı olmuş aslında etsi çiğ köfte kararında yesen kaçamak sayılmaz 2 yk bulgur pilavı 1 dilim ekmek yerine geçiyor çünkü ama 8 tane olunca 4 dilim falan ekmek yemişolmuşsun yani 3-4 etsiz çiğ köfte 1 bardak ayran ve bol yeşillikle güzel bir öğün olabilirdi ama artık birdahakine öyle yaparsın inşallah aslında önemli olan ne yersen ye normalde yediiğinin yarısı gibi yemek yani her şeyden porsiyon küçülterek de yesekkk mutlaka kilo veriyoruz hem de her istediğimizi yiyerek yani çokk kalorili şeylerde biraz daha az normal yemekleri birkaçkaış eksilterek gayet keyifle verilebiliyor kilolar mesela ben çikolata delisi biri olarak eskiden bir büyük kare yerkenşimdi minik kareciklerden 1 ya da 2 tane yiyiorumm böyleceeee hem istediğimizden yiyioruz hem de eskiye göre az yediğimizden kilo veriyoruz haa ama taii şöylebir şey var eğer kendine engel olamıyosan ve hamur işleri,tatlı pasta gibi şeyleri 1kk ya da 1tk ya da 1 çatal yiyip bırakamıyosan o zaman birsüre vücudun dengeye girene kadar hiç yememek en iyisi,ben esela ilk 3 ay hiç çikolata yemedim arkasını getire ihtimalim vardı ama mesela geçen pazar 1 minik kare bitter bir de şu etinin çubuk bitterinden yedim ve arkası gelmedi yani bunun dengesini kurarsakkk hem her istediğimizden yerizzz hem de tüm fzla kilolara veda ederiz:13:

Güzelmiş afiyet olsun zaten uzmanlar da diyor zaman zaman öğünlerinizi değiştirin mesela sabah normalde meyve yiyen biri değilseniz arada 1 meyve yiyin kahvaltının yanında diyolar, hergün aynı saatte aynı şeyleri yemek metabolizmayı yavaşlatan bir durummuş ben de mesela dün sabah portakal-yoğurt ve nesfit yedim bazen öğlen de yiyiorum yani değişik şeyleri değişik öğünlerde yemek çok mantıklı:13:

Canımeğer merkezde bi yere gidip kepekli ekmek ya da çavdar falan bulma şansın varsa al bolca ve buzluğuna koy ısıtınca gayet güzel oluyo çavdar,tam buğday,kepek alabilirsin dönüşümlü yersin bunları ya da kepekli un satılıyo maya ile kendin de ekmek yapabilrisin internette çok güzel ekmek tarifleri var hem evde yaptığından içinde ne olduğunu da bilirsin

Kuru yemişlere gelince malum yağlı ve kalorililer eğer kilo fazlan çoksa ve yağlı olduğunu düşünüyosan vücudunun, çok yememeni öneririrm ben de ilk haftalar günde 10-15 tane yiyiodum ama sonra yememeye karar verdim çünkü hem fazlam çoktu hem de yağ oranım yüksek gibi geldi bana ben de artık yemiyorum en azından bi 58-59 olana kadar yemiycem sanırım yerine beyaz leblebi,kuru kayısı,hac hurması,yaban ersini falan yiyiorum kuru meyvelerde yağ yok enazından kuruyemiş olarak da beyaz leblebi ama illa fındık badem yiycem fazlam çok değil diyosan (ben 1.60 ım ve 61.5 kg yim başladığımda 72.3 tüm ) günde 5-6 taneyi geçme ve mümkünse saat 5 ten önce yaptığın aralarda bir meyve 5-6 badem ya da fındık olarak tüket meyve ile birlikte yiyince daha tok tutuyo çerezler

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaaaaaar herkese iyi haftasonları diliyorummmmm:13:

kahvaltım

1 haşlanmış yumurta

2 tane kırma yeşil zeytin

1,5kk yağsız beyaz peynir

1çk bal

2 dilim uno denge ekmek (ben ekmek hakkımı sabah ve öğle yiyiorum ve genelde günde toplam 3 dilim falan yiyorum ayrıca bu denge oldukça ince ve dilimi 39kl o yüzden 2 dilim yedim zaten sabahhh ooo akşama kadar yakarım ben onu ziyadesiyle)

(evde yeşillik falan kalmamış hiç bugün böyle olsun hem de değişiklik)

şimdi de yeşil çayımı içiyorummm, şu saate kadar 1lt de su içtim

Kaptan neruda artık tam bir beslenme uzmanı oldun sen şaka demiyom abartmıyorum HARİKASIN bitanem.

afiyet olsunnn farmisyooooooo tabii zenginnn sağlıklı besleyici doyurucuuu süppperrrrrrooooo bir kahvaltııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…