60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğru canım ya aslında ama sürekli bişeyler yiyince kendimi çok yiyomuşum gibi hissediyorum.. Bide sürekli acıkıyorum sanki ayucuk gibi yiyorum sankim...

Ay canım kıyamam sana.. Bende regl öncesi kendimi çok kötü hissederim.. Herşeye ağlarım falan.. Sinir bi duygu.. Umarım çabuk geçer bu ruh hali canım yaa...

kızlar merhaba;

ben de bu gruba katılabilir miyim?

Katıldım bile.. Hoşgeldin..a.s.

doğruysa bu bende katılırım muzlu süte bayılırımmm:) sabah yapıp termosa koyarım ohhh :) 4 kilomu zayıflatıyomuş ya cidden??:uhm:

Canım sütle karıştırmiicakmışız. Bende heveslenmiştim muzlu süt diye ama sadece muz yicekmişiz sabahları.. Olsun ama oda güzel...:dance:

kızlar yawww muzlu süt falan içmiyoruz . . .

termoslara falan kondu muzlu sütler kaydirigubbakcemile3 fıstıklar sadece 1 muz ile güne başlıyoruz . . .

sonraki öğünlerede dikkat edersek 4 kg kadar kaybediyoruz . . .
yoncicim a.s. anlatsana hanımlara . . .

ama ben çok pis heves yapmıştım yaa senağlama nasıl bi olayki bu yaa durun bak bide bi makale buldum onuda kopyalayım size..

Yazın gelmesiyle birçok yaz meyvesi de sofralarımızda yerini aldı. Meyvelerin çeşitli ve lezzetli olması meyve tüketim miktarının artmasına sebep oluyor. Ayrıca bu dönemde meyve, karpuz, çilek diyeti gibi dönemsel düşük kalorili, tek besinden oluşan favori diyetler göze çarpmaya başlıyor. Peki meyve diyetleri sanıldığı kadar masum mu? Bu tarz diyetler gerçekten sağlıklı mı? Hangi meyveler yasak? Meyveler kalorisiz mi, istediğimiz kadar yiyebilir miyiz? Memorial Hastanesi Beslenme ve Diyet Bölümünden Dyt. Seçil Kenar “meyve diyeti” hakkında bilgi verdi.Bazı Meyveler Porsiyon Miktarlarına Dikkat Edilerek Tüketilmeli

Meyve bir karbonhidrattır. İçerisinde fruktoz denilen meyve şekerini içerir. Sukroza göre vücutta daha az oranda insülin salgılanmasına sebep olur. Bir gün içerisinde fazla miktarda tüketilirse fruktoz karaciğerde trigliseride dönüşür. Trigliserid, kanda bulunan bir çeşit yağdır. Trigliseridin fazla tüketilmesi damar serliği, karaciğer yağlanmasına sebep olur. Sonuçta meyveler kalorisiz değildir. Fazla tüketildiğinde vücudun o enerjiye ihtiyacı yoksa yağ olarak depolanacaktır. Yani meyvenin de fazla tüketilmesi zararladır. Ayrıca muz, incir, üzüm gibi meyveler, şeker içeriklerinin fazla olmasından dolayı çok fazla tüketilirlerse kilo aldırırlar. Burada meyveler konusunda glisemik indeks kavramını çok iyi anlamamız gerekiyor. Glisemik indeks bir gıdanın kan şekeri seviyesindeki etkisinin bir ölçüsüdür. Glisemik indeksi düşük gıdalar kişiyi daha uzun süre tok tutarlar ve insülinin daha az salgılanmasına sebep olurlar. Örneğin 100 gr muz ve 100 gr elmayı ele alalım. Bunların glisemik indeksi karşılaştırıldığında muzun glisemik indeksi daha yüksektir. Fakat bu hiç muz yemeyeceğimiz anlamına gelmez, bu yüzden meyvelerin hesaplanarak hazırlandığı meyve porsiyon listeleri vardır. Bu listede 100 gr elma 60 gr muza kalori olarak eşittir. Muzun şeker oranı yüksek olduğundan dolayı porsiyon miktarı daha düşüktür. Muz, incir, hurma, kavun ve üzümün glisemik indeksi yüksektir. Fakat bunları yemek yasak değildir. Porsiyon miktarlarına dikkat edilerek tüketilebilir. Örneğin günlük 5 -6 porsiyon meyveye vücudunun ihtiyacı olan kişi listeden istediği meyveleri seçerek karşısında ki miktar kadar meyve tüketebilir.

adapazariyla - izmit arasi dolasiom türkiyede canim

yonca54 merhaba ne damlasıymış bu zayıflatan

bu damla almanyada var istah kesiyo benim dr hernekadar da senin psikolojin öyle kabul edio desede benim istahtan eser kalmiyo receteli adi antiadpipositum x 112 t

anlatiyim canim

simdi muz u kahvaltida bir tane yiyioruz muzda da ayni patatesteki gibi nisasta var bu ikisinde bulunan nisasta türü nü vicut almiyo cünki bunlardaki nisasta türünü parcalayip yaga dönüsteremiyo direk bagirsaklara gönderiyo böylece sabah yediginiz muz ilk bagirsaklara indigi icin ve vicuttan emilemedigi icin diger ögünlerinde vicut tarafindan emilimini geciktiriyo hemde tokluk saglio bilirsiniz ki biraz muzu fazla kacirirsaniz kabizlik yapar yada ishal aninda muz yerseniz ishali [keser bunun sebebi bagirsaklara inen nisastadir denemekte fayda var

bu japonyada denenmis ünlü birinin kilo vermesiylede mesur olmus marketlerde muz kalmamisss

ben istiyorum callenistic videosu.. indirebiliyor muyuz?

Ağzına sağlık yaonjijimmmm . . .
Fly deniyos mu ?
alkisalkisalkis

yeni gelenler hosgeldiler...

muz diyetini denesek mi bilmiyorum... bir muz 100cal..

sabah kahvaltım zaten 100cal cıvarı

ne kaybederim ki....

ben istiyorum callenistic videosu.. indirebiliyor muyuz?

tamam canım.. ama burdan link vermek yasak galba.. Özelden mailini yaz canım.. Akşam gönderirim sana...

Ağzına sağlık yaonjijimmmm . . .
Fly deniyos mu ?
alkisalkisalkis

Tamam sabunum.. Artık sabahları muz yiyoruz..Gidip muz almak lazım o vakit.. Hmm bu akşam alabilirmiyim bilmiyorum.. Ama yarın anneme aldırrım en geç..
:sm_cool:

su korse reklamlarına da sinir oluyorum...

ya bikininin altına da mı giycez korse...

pilajda kimin ne olduğu hooop meydanda işte...

özel mesajdan mı göndereyim canım?

Mende istiyim . . .
Benim neyim eskik . . ?
Nereden indiregandi ?

:1ninca:

sende mailini yaz bana sanada gönderiiim canımm.. Süper bişey bu callenatics cidden.. Ablam evlenmeden yuvarlaktı(gerçekten şaka diil) evlendikten sonra bu callanatics yapmaya başladı şimdi 2 erkek annesi ve benim 1/4 üm kadar düşünün artık.. O bacakları varya.. Çırpı gibin...:roflol: Ben daha sadece 6 seans yaptım henüz ölçülmedim. Ölçülüncede yazarım

Ya kızlar bugün kendimi çok aç hissediyorum çook hemde (((

Bendeeesenağlama

yeni gelenler hosgeldiler...

muz diyetini denesek mi bilmiyorum... bir muz 100cal..

sabah kahvaltım zaten 100cal cıvarı

ne kaybederim ki....

Ok sende katıl bize fiume ciimmm...

ay cok soru sordum ama pilates gibi inceltip tartıya yansıtmıyor mu yoksa tartıda da görüyor muyuz?

pilatesten daha etkılı oldugunu duymustum...

aslı var mı ?

ben geldiiiiiiim..
yavvv kızlar olmazki..böylede yapılmazki..
ne çok muhabbet etmişsiniz öyle..
banane yaa,muhabbetten uzak kalmak istemiyom benokulu mu kırsam..napsam.. :uhm: delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…