60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğleden sonra yarım salatalık yedim.
AKŞAM:3 yk zeytinyağlı kereviz, 3 tane sebzeli kroket,2 tane tavuk köftesi ve 3 yemek kaşığı yoğurt

Bu saatten sonra genelde meyve ya da süt harici bişey yemiyorum

güzel bence akşam için ama bugünden anladığım sen biraz az yiyiosun bize göre,ya da şöyle yapalım hafta içi menünü görelim bi bana biraz az gibi geldi sonra Allah korusun kaslar gider canım benim hem de ilerde biraz yiyince hemen alabilirsin Allah korusun yani yemek güzel ama ara az mesela neden öyle yarım salatalık? güzelce bi elme falan biraz leblebi yeseydin yaa yani yanlışanlamıyosun dimi biz hep yorumlar yazıyoruz öneriler getiriyoruz ama senin hafta içi menülerini görmedik daha belki de daha sengindir hafta içi

merhaba topicim....uzun süredir ugramadim....nasilsiniz nasil gidiyo diyetler....farmasi..mavli...hucgocuk...poseidon...hedeflere ulasildimi?
hoşgeldin zuzum ben kendi adıma hedefime ulaşamadım çünkü diyeti bıraktım bu hafta tekrar başlayayım dedim ama çok zorlanıyorum bugün tartıldım hiç kilo verememişim senin nasıl gidiyor arkadaşım kilo vermeye devammı?

Hepinizeeee iyi aksamlar.. Arkadaslar benim de derdim fazla kilolarim 69 kiloyum ve hefedimm 55 belki bu forumun bana biraz da olsa faydasi olur.. uzun zamandir dsunuyorum ama birturlu baslayamiyorum,,
ama yarin baslayacam arkadaslar bana yardimci olurmusunuz 3 ay gibi bir surece sizce 14 kilo vermem mumkun bunun icin ne yapmayaliiyim bol bol sivi tuketmeyi dusunuyorum. 3 litre kadar.. iviz zivir la aram yoktur ben ekmek ve pilavdan aliyorum aldigim kiloyu,, spor olarak da uzay bisikleti aldim evime bunu baska kullanan varmi icinizden kac gun/saat yapmaliyim????Ve benim asil problem basen ve popo bunun icin ne yapmaliyim arkadaslarrrr lutfen cvp atin cevaplarinizi bekliyorummmm

Ismim Emine
Yas 22
Boy 1.64

Canım hoşgeldinnn:13::13::13:

Azimli sabırlı ve inançlı olursannnn inan kilo veriliyor burda ama en önemli şart, hep bizimle ol hergün yediklerini,sporunu yazzzz ve 3 ana 3 ara öğünü aksatma! burası bir mucizeeee ben buraya geleli 2,5 ay oldu ve tam 10.8 kg verdim yani 14kg 3 ay için biraz çok çünkü önemli olan sağlıkla yavaş ama geri gelmeyecek kilolar vermek o yüzden önecilkle lütfen sabırlı ol 3 ay olmaz 4 ay olur 5 ay olur ama olur yeter ki bizimle ol

ben de senin gibi basen-popo sorunu olan biriyim 10.8 verdim hala bir o okadar vermem lazım ama bukadar gittiiii inşallah kalanı da gidecek hayırlısıyla sağlıklaaaa innnşallah:13::13:

Bende de koşu bandı ve uzay bisikleti var kısaca uzaya gidiyoruz diyoruz kullanan arkadaşlarla sporu uzmanlar kilo verme sürecinde haftada 3-4 gün ve ena z45dk en fazla 1 saat tavsiye ediyor ben haftada 3 gün 45dk-1 saat arası yapıyorum uzay bisikletine 45dk falan biniyorum bazen üstüne 15-20dk da koşu bandına biniyorum ya da leslie var internetten videolarını bulabilrisin diyetsayfam.com sitesinde var mesela kardiyo jimnastik çok güzel yağ yaktırıyo bazen 2 mil lesli(25-30dk)üstüne 20-25dk uzaya gidiyorummm haftada 3 gün bu şekilde uzay basenlere ve popoya çok faydalı lesli de her yeri yaktırıyo tavsiye ederim

Günda ben 3 dilim kepekli,çavdar,tam buğday,çok tahıllı ekmeklerden birini yiyorum ama 3 dilim de yiyen avr 5 dilim de önemli olan önceye göre azaltmak her yediğimizi ama biz burada her besini kararınd alarak hiçbir besinden mahrum kalmadan diyet yapmadan!!!sağlıklı beslenerek fazla kilolarımızdan kurtuluyoruz sen de bizim listelerimizi takip et kendi yediklerini yaz önerilere açık ol inan çok güzel vericeksin fazlalıkları hepberaber vericez inşallah tatlımm:13:

Sabah kahvaltısı olayı kötü oldu aslında bugün...Elmayı yiyemiyorum bütün tüylerim diken diken oluyo...Leblebi falan da benim kadar kabızlık sorunu çeken birine çok uygun değil bi de acayip gaz yapıyo bende...Kuru kayısı falan yiyodum onu da unuttum bugün...Annem salatalık soymuştu yiyodu da o sırada görünce yarısını alıverdim yoksa o da aklıma gelmiycekti

akşam menüm

3 yk nohutlu pilav
5-6 yk kadar haşlanmış kaz eti
2 kornişon
4 yk yoğurt
200 ml sulandırılmış vişne kompostosu

akşam menüm

3 yk nohutlu pilav
5-6 yk kadar haşlanmış kaz eti
2 kornişon
4 yk yoğurt
200 ml sulandırılmış vişne kompostosu

Afiyet olsun farmisyommmm çok kararında her zamanki gibi ve çok da renkli

hugocukum mesajımı görür görmez bizim takıma gel... çok önemli kırmızı alarmmmm

Cooook tskler bana zaman ayirdigin icin... ins. butun yaptiklarimi paylasacam sizinle..
sizin yaptiklarinizi da takip edicemm tabii ki

benim akşam menüm,

bir k.kepçe mercimek çorbası,
3 dilim kepek ekmek,
1 adet közlenmiş kırmızı acı biber,

yemekten 2 saat sonra
1 portakal,
2 adet havuç,

şimdide 2 bardak açık çay içtim.

bu gün aslında ekmek fazla yedim gibi geliyor sabahta 3 dilim yedim akşamda 3 dilim toplam 6 dilim,ama yediklerim azdı.

tebrik ederim arkadaşım.
benim canım çok tatlı istiyor ama kendimi tutuyorum.kızımın çikolatasına bakıp duruyorum.ama yemeyeceğim...

Canım evet yemek az olmuş yani yemek yok hani bunun sebzesiii hanidir bunun etiii salatası yoğurduuuuu nirelikteeee küüüüünedennnnn nedennn böle olduuuuu

Yani hergün böyle olmuyo tabii o yüzden bir günlük sorunolmaz canım ama hergün böyle yapma sakınnn

canın tatlı isteyinceeee sütün içine 1çk toz tarçın 1 çk Türk kahvesi koyuyosun pişiriyosunnn missler gibi hüppletiyosuuuun hiçbir tatlı isteğin kalmıyor ya daaaa bir meyve çeşidini dilimleyip bıl tarçın döküyosuuuun mırc mırcc yiyiosuuun yine hiçbir tatlı isteği kalmııııyooooooooo lütfen dene çünkü tarçın özellikle kan şekerini dengede tutuyor ve tatlı yeme isteğimizi yok ediorrrrhepimiz hergün neredeyse tarçın tüketiyoruzzz sakın ihmal etmeeee düzenli yersen hiçbir tatlı isteğin kalmaz guzummmmm:13::13:

Cooook tskler bana zaman ayirdigin icin... ins. butun yaptiklarimi paylasacam sizinle..
sizin yaptiklarinizi da takip edicemm tabii ki

ne demek ne demmmeeekkkkk sen yeter ki burda olll sağlıklı besleeeen bol bol uzaya gitttthepberaber kurtulucazz tatlım tüm fazla kilolardannnnn inşallah:13:

Son düzenleme:
Akşam yimaaaaaammmm

4 kaşık nohutlu kabak yemeği

1 kase (3yk felannnn) yoğurt

1 pasta tabağı haşlanmış biirokoliii

yarım avuçiçi kadar haşlanmış dana etüüü

Akşam yimaaaaaammmm

4 kaşık nohutlu kabak yemeği

1 kase (3yk felannnn) yoğurt

1 pasta tabağı haşlanmış biirokoliii

yarım avuçiçi kadar haşlanmış dana etüüü

gene arikasın kaptan neruda gene tam yol ileri demişsin
et tahıl süt sebze dengesi süperrrrrrrrrrrrrrr:13:

kızlar ıyı aksamlar
çoktandır gıremıyodum işler yuzunden ama dıyete devam bı kılo vermısım metobolızmayı çaliştıran
karısımıda kullanıyorum cok faydası var kıslar tavsıyem :)

ya karışım nedir kiii.benimde metobolizma problemim var..verirsen tarifi faydalanabiliriz belki birde arkadaşım ya ben bu tickerları hazırladım ama nasıl paylaşılıyor bilmiyorum nası yapıyorsunuz.

slmkızlar yenigeldim gezmeden dışarda
3saat kadar gezdik
dıaşrda şiş tavuk yedim 1şişkadar
yanında bidilim ekmek
ayran

sonra 2top beyaz domdurma

haklısın canım yemekte et sebze hiç bir şeyyok farkındayım ama çok halsiz ve yorgundum uyudum.uyanıncada alış verişe gitmek için geç olmuştu acıkıncada sadece çorbayla yetindim.inşallah daha güzel olacak ilerleyen günlerde.. tatlı fikirlerin içinde teşekkür ederim ilk fırsatta deneyeceğim..:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…