çok teşekkür ederim.)
İyi Geceler Arkadaşlar,
Diyet tam gaz devam ediyor.Artık böyle yaşamak zor gelmemeye başladı.Dün eşim biraz sorun yaptı.Yaptığı yemeklerden yemediğim hatta tatmadığım için.Ona salata yapıyorsa yağ koymadan ikiye ayırırsa onunla yiyeceğimi söyledim ama sorun oldu işte.Tabi ben inat yinede bozup yaptğı yemekleri yemedim.
Bugün yediklerim:
Sabah kelogs
arada Yeşil elma
Öğlen:lahana çorbam 3 kepçe kadar
Ara:kelogs
Akşam kocaman bir kase ton balıklı salata
Kendi karışımlarımdan oluşturduğum zayıflama çayı ve 1 büyük bardak ayran
Dün Cuma ve tartıldım diyette kaçamak yapmamış olmama rağmen geçen hafta 66,4 iken 66,9 çıktım yani 500 gram almışım gibi,ama önemsemedim.Bende su içme hastalığı var ve muhtelemen çok su içtiğimden kaynaklandı diye düşündüm.Demoralize bile olmadım. Bugün Öğlen gibi tartıldım ve 65,9 çıktım:))
Çizelgemi değiştirsemmi değiştirmesem mi karar veremedim.
ben günde 2 saat 1 saat sabah 1 saat akşam koşu yapıyordum ama diyet şeklim iyice oturduktan sonra günde 45 dakika yüksek hızda başladım. HerGÜN KAÇIRmadan yapıyorum.45 DAKİKA hakkında düşünceleriniz nedir?Çok mu az?
koşu yaparken koşu bandımla gelen termal kemer takıyorum ve su gibi ter akıyor.çok memnunum
termal sauna şort almak istiyorum bu konuda fikriniz var mı?
Canım bak diyet sayfam.com var googledan arat bulursun orda solda egzersizlerin altında leslie var ya da nette de leslie sanson diye aratırsan bulursun evde yapılıyo bilgisayar karşısında kardiyo jimnastik hem eğlenceli hem yağ yaktırıyo ben 3 mil yapıyorum (mil olarak videolar) 45dk falan aypıyorum haftada 3 gün çok işine yarar mutlaka dene başarılar boll şans canımmm inşallah kurtulucaz tüm fazlalıkalrdan:13:
ay canım çok teşekkür ederim. pazartesi başlıyorum inşallah. hem diyete hem spora. ama 45 dakika ise ancak akşam çocuk uyuduktan sonra yapabilirim. belli bir zamanı yok di mi. tekrar teşekkürler.iyi geceler.
Rica ederim canım benim inşallah hepberaber vericeaz tüm fazla kiloları:13: bi saati yok önemliolan spor yapmak ne zaman uygun olursan senin gibi çok arkadaş var burda akşam da olsa yap yeter ki yap
İyi Geceler Arkadaşlar,
Diyet tam gaz devam ediyor.Artık böyle yaşamak zor gelmemeye başladı.Dün eşim biraz sorun yaptı.Yaptığı yemeklerden yemediğim hatta tatmadığım için.Ona salata yapıyorsa yağ koymadan ikiye ayırırsa onunla yiyeceğimi söyledim ama sorun oldu işte.Tabi ben inat yinede bozup yaptğı yemekleri yemedim.
Bugün yediklerim:
Sabah kelogs
arada Yeşil elma
Öğlen:lahana çorbam 3 kepçe kadar
Ara:kelogs
Akşam kocaman bir kase ton balıklı salata
Kendi karışımlarımdan oluşturduğum zayıflama çayı ve 1 büyük bardak ayran
Dün Cuma ve tartıldım diyette kaçamak yapmamış olmama rağmen geçen hafta 66,4 iken 66,9 çıktım yani 500 gram almışım gibi,ama önemsemedim.Bende su içme hastalığı var ve muhtelemen çok su içtiğimden kaynaklandı diye düşündüm.Demoralize bile olmadım. Bugün Öğlen gibi tartıldım ve 65,9 çıktım:))
Çizelgemi değiştirsemmi değiştirmesem mi karar veremedim.
ben günde 2 saat 1 saat sabah 1 saat akşam koşu yapıyordum ama diyet şeklim iyice oturduktan sonra günde 45 dakika yüksek hızda başladım. HerGÜN KAÇIRmadan yapıyorum.45 DAKİKA hakkında düşünceleriniz nedir?Çok mu az?
koşu yaparken koşu bandımla gelen termal kemer takıyorum ve su gibi ter akıyor.çok memnunum
termal sauna şort almak istiyorum bu konuda fikriniz var mı?
Akşam yimaaaaaammmm
4 kaşık nohutlu kabak yemeği
1 kase (3yk felannnn) yoğurt
1 pasta tabağı haşlanmış biirokoliii
yarım avuçiçi kadar haşlanmış dana etüüü
merhaba
arkadaşlar bende yarın başlıcam diyete. 64 kiloyum. 60 olmak istiyorum. daha önce sormuştum ama sanırım arada kaynadı. kahvaltı için çok vaktim olmuyor. bana ne öneririsiniz. cornflakes tarzı şeyler olur mu. en fazla 10 dakika ayırabilirim. ekmek olarak ne tüketiyorsunuz.
Merabaalar ben yeniyim burdaa...
bende burda yeniyim canım sen ne kadar kilo vermek istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?