kızlar merhaba bugün evdeyim temizliğe başladım bi yandan arada bakarım sabah yediklerimi yazayım daha doğrusu 12 ye geliyordu sabaha karşı uyudum çünkü gece antalyada rüzgar vardı bizim yukardaki binanın kapısı çarpıp durdu sürekli çok ses çıkardığı için rahatsız etti beni.vallahi maşşallah binadanda kimse kalkıp kapatmadı hırsız girse haberleri olmayacak ayoleşimde balık ihalesine gitmişti sonra annem kalktı kapattı birazda söylendi tabi hayret kimse rahatsız olmuyo heralde dedi 5:45 de yattım bende 11 de kalktım menümü yazayım kız neruş bu arada şu yoğurtlu nesfitte güzel oluyormuş denedim bugün arada bunuda yerim artık
sabah
domates-salatalık
1 yumurta
1 tane lıght üçgen peynir
1 tane yumurta (yarısını kızım yedi)
1 tane yeşil biber
1 tane uno denge lıght ekmek
1 bardak ıhlamur
sonra 2 kaşık yoğurda 1.5 kaşık nesfit koydum yedim deneyeyim dedim neruşumun tarifiniçok güzel oldu valla deneyin derim sizde ben işimin başına geçeyim bi ara geçmişi okurum artık
öğle yemeğim
1 kase salata
1 tabak çorba
1 tabak patlıcan yemeği,suyundan almadım yarım patlıcan ve kıyma yedim
1 dilim ekmeğin kenarını yedim,yok denecek kadar azdı ekmek
ara öğün de yarım elma yicem
acayip tokluk hissim var ya kıymadan mı olduki
Nugiiiiiişiiiim hoşgeldinnnn kolay gelsin bebişimmmmafiyet olsun kahvaltın süperrrrr yaaaa ben diyorummmm hepp sakalım yok kiii tarçın da serpseydin accıkkkk çok süper olur afiyet olsunnnn tatlımmm
e salata çorbaa falan da olunca tok tutmuştur afiyet olsunn yoğurt da yakışırmış aslındaaaa:26: ama güzelll afiyet olsunnn
Buarada ölçü versen daha iyi olur kaçkepçe çorbaa nasıl bir tabakta salata falan??
hepsinden 6 7 kaşık yemişimdir işte :)[/QUOTE]e salata çorbaa falan da olunca tok tutmuştur afiyet olsunn yoğurt da yakışırmış aslındaaaa:26: ama güzelll afiyet olsunnn
Buarada ölçü versen daha iyi olur kaçkepçe çorbaa nasıl bir tabakta salata falan??
sağol canım valla şimdi sen yazınca aklıma geldi bak tarçın unutmuşum bidahakine ekliyeyim artık.ben işe koyuluyorum artık arada uğrarım açık bırakıcam topiği öptüm hepinizi
hepsinden 6 7 kaşık yemişimdir işte :)
Kızlar merhaba ben de 73'lerden buralara gelmiş biri olarak katılmak istiyorum...Dün sabah itibariyle 67,7 kiloydum...Bundan sonra akşamları menü bildirimlerimi yapıcam...Haftaya beni de listeye alır mısınız???
sabah kahvaltım:saat 10:30 a ancak yaptım hafta sonu olunca,
yarım haşlama yumurta,
yarım söğüş domates,
kibrit kutusu kadar az yağlı peynir,
6 adet zeytin,
1 adet közlenmiş kırmızı biber,
3 dilim kepek yedim,
2 bardakta tek şekerli açık çay içtim..
13:30 da da 1 adet elma yedim.. bu kadar.. diğer arkadaşlara da afiyet olsunn.
kızlaaaaaaar öğle yemeğimi 14.30da yedimmm güzeeelll bir yeek yaptım kendime ve çok doydum çokşükür
1 patlıcan - 1 soğan -1 kırmızı biber - bir yeşil biber - 2 diş sarımsak bir domatesi soteledim 1 yk z.yağı ile ve şöye bir menü oldu
6yk sebze sote
1 su bardağı kadar sarımsaklı lıght yoğurt
1 dilim uno denge ekmek
bugün tatil evimdeyim kahvaltımı da hafta içi kahvaltıma göre geç yaptığım için acıkmadım öğle yemeği yemedim.
şimdi
6 kaju
1 ülker halley
200 ml muzlu süt
1/2 simit
kızlaaaaaaar öğle yemeğimi 14.30da yedimmm güzeeelll bir yeek yaptım kendime ve çok doydum çokşükür
1 patlıcan - 1 soğan -1 kırmızı biber - bir yeşil biber - 2 diş sarımsak bir domatesi soteledim 1 yk z.yağı ile ve şöye bir menü oldu
6yk sebze sote
1 su bardağı kadar sarımsaklı lıght yoğurt
1 dilim uno denge ekmek
afiyet olsun balım çok güzel
farmisin sende harika bi menü tam farmisilik
Canım tebrik ederim çokk güzel vermişsininşallah da böyle güzel devam eder ve hedefine ulaşırsın en kısa zamanda, elbette katılabilirsin biz liste yapmıyoruz herkes her öğünden sonra yediklerini yazıyor, yorum yapıyoruz önerilerimizi,düşüncelerimizi paylaşıyoruz, herkesin kendi tartıla günü var istediği zaman bildirim yapıyor bizler de kutluyoruzzz tebriklerr yağdırıyoruzzzz yani çok kuralımız yokkk sağlıklı beslenerek ve spor yaparak güzeeelce fazla kilolarımızdan kurtuluyoruz hepberaber sen de hemen dahil olabilirsin yediklerini ssporunu yazzz mutlaka herkes yardımcı olmaya ya da destek olmaya çalışacaktır hoşgeldin tekrar tatlımmm gidecekkk tüm fazlalıklarrrr gidecekkkk inşallah:13:
hımmmmm genelolarak güzel bence bir öğünde 3 dilim biraz falza gibi geldi ama sanırım geç yediğinden acıkmıştın belki akşam falan da yemiyosundur ekmek?? afiyet olsun canımm:13:
evet kızlar menümü yazam bügün
2bardak su
1yumurta
1çk reçel,
1dilim slam
1lokma helva
2zyetin
çokazda peynir
şkersizçay
he bide 3tane kzıarmış patetes
11deyedim kahvaltıyı
şimdide bi yeşil elma yedim
Teşekkür ederim ilgilendiğin için nerudacımMadem liste yapmıyorsunuz o zaman ben de sabahtan beri yediklerimi yazayım:
SABAH(geç kalktım 11 gibi):1 bardak süt içtim.1,5 saat sonra 1 fincan bitki çayı içtim
ÖĞLEN:1 kaseden biraz fazla zeytinyağlı kereviz yemeği yedim....4 yemek kaşığı kadar da yoğurt yedim...
Şimdi de 1 fincan bitki çayı içiyorum
AKŞAM yemeğinden sonra gelip ne yediğimi yazarım:)
merhaba hoşgeldin canım sabah kahvaltısı altın değerindedir kahvaltı adına birşey göremedim listende sağlığını kaybedersin Allah korusun.
topikte çok güzel listeler var yararlanabileceğin incelemeni tavsiye ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?