60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nugiiiiiişiiiim hoşgeldinnnn kolay gelsin bebişimmmm afiyet olsun kahvaltın süperrrrr yaaaa ben diyorummmm hepp sakalım yok kiii tarçın da serpseydin accıkkkk çok süper olur afiyet olsunnnn tatlımmm

e salata çorbaa falan da olunca tok tutmuştur afiyet olsunn yoğurt da yakışırmış aslındaaaa:26: ama güzelll afiyet olsunnn

Buarada ölçü versen daha iyi olur kaçkepçe çorbaa nasıl bir tabakta salata falan??

e salata çorbaa falan da olunca tok tutmuştur afiyet olsunn yoğurt da yakışırmış aslındaaaa:26: ama güzelll afiyet olsunnn

Buarada ölçü versen daha iyi olur kaçkepçe çorbaa nasıl bir tabakta salata falan??[/QUOTE]
hepsinden 6 7 kaşık yemişimdir işte :)

sağol canım valla şimdi sen yazınca aklıma geldi bak tarçın unutmuşum bidahakine ekliyeyim artık.ben işe koyuluyorum artık arada uğrarım açık bırakıcam topiği öptüm hepinizi

hepsinden 6 7 kaşık yemişimdir işte :)[/QUOTE]

tamam o zaman

sağol canım valla şimdi sen yazınca aklıma geldi bak tarçın unutmuşum bidahakine ekliyeyim artık.ben işe koyuluyorum artık arada uğrarım açık bırakıcam topiği öptüm hepinizi

Hehh ekle unutmaaaa hadi kolay gelsin tatlım öperimmm yanaklardannnn

Kızlar merhaba ben de 73'lerden buralara gelmiş biri olarak katılmak istiyorum...Dün sabah itibariyle 67,7 kiloydum...Bundan sonra akşamları menü bildirimlerimi yapıcam...Haftaya beni de listeye alır mısınız???

sabah kahvaltım:saat 10:30 a ancak yaptım hafta sonu olunca,

yarım haşlama yumurta,
yarım söğüş domates,
kibrit kutusu kadar az yağlı peynir,
6 adet zeytin,
1 adet közlenmiş kırmızı biber,
3 dilim kepek yedim,
2 bardakta tek şekerli açık çay içtim..

13:30 da da 1 adet elma yedim.. bu kadar.. diğer arkadaşlara da afiyet olsunn.

bugün tatil evimdeyim kahvaltımı da hafta içi kahvaltıma göre geç yaptığım için acıkmadım öğle yemeği yemedim.

şimdi

6 kaju
1 ülker halley
200 ml muzlu süt
1/2 simit

Kızlar merhaba ben de 73'lerden buralara gelmiş biri olarak katılmak istiyorum...Dün sabah itibariyle 67,7 kiloydum...Bundan sonra akşamları menü bildirimlerimi yapıcam...Haftaya beni de listeye alır mısınız???

Canım tebrik ederim çokk güzel vermişsininşallah da böyle güzel devam eder ve hedefine ulaşırsın en kısa zamanda, elbette katılabilirsin biz liste yapmıyoruz herkes her öğünden sonra yediklerini yazıyor, yorum yapıyoruz önerilerimizi,düşüncelerimizi paylaşıyoruz, herkesin kendi tartıla günü var istediği zaman bildirim yapıyor bizler de kutluyoruzzz tebriklerr yağdırıyoruzzzzyani çok kuralımız yokkk sağlıklı beslenerek ve spor yaparak güzeeelce fazla kilolarımızdan kurtuluyoruz hepberaber sen de hemen dahil olabilirsin yediklerini ssporunu yazzz mutlaka herkes yardımcı olmaya ya da destek olmaya çalışacaktır hoşgeldin tekrar tatlımmm gidecekkk tüm fazlalıklarrrr gidecekkkk inşallah:13:

hımmmmm genelolarak güzel bence bir öğünde 3 dilim biraz falza gibi geldi ama sanırım geç yediğinden acıkmıştın belki akşam falan da yemiyosundur ekmek?? afiyet olsun canımm:13:

kızlaaaaaaar öğle yemeğimi 14.30da yedimmm güzeeelll bir yeek yaptım kendime ve çok doydum çokşükür

1 patlıcan - 1 soğan -1 kırmızı biber - bir yeşil biber - 2 diş sarımsak bir domatesi soteledim 1 yk z.yağı ile ve şöye bir menü oldu

6yk sebze sote

1 su bardağı kadar sarımsaklı lıght yoğurt

1 dilim uno denge ekmek

afiyet bal şeker olsun kaptan neruda valla süpersin ne diyeyim tatlım
ben bugün yemek yerine kaporta bakımla uğraştım

bugün tatil evimdeyim kahvaltımı da hafta içi kahvaltıma göre geç yaptığım için acıkmadım öğle yemeği yemedim.

şimdi

6 kaju
1 ülker halley
200 ml muzlu süt
1/2 simit

ohh tam Farmasilik bir öğün olmuşşş e ben de olayımmm 52-53 ohhh en doğal hakkım (mız) yerim valla :13: afiyet olsunnn farmsiyooooom

Merhaba kizlar ben 18 yasindayim boyum 1.72 kilom 68 cok kiloludegilim ama gobek cevremde fazlaligim var ve fit olmak istiyorum sizden de destek alarak diyete basladim ve araniza katilmak istiyorum. Buna yeni karar verdim o yuzden kahvaltim normal bir kahvaltiydi ama batti balik yan gider deyip de ogle ve aksam yemegimi abartmiycam birazdan yediklerimi yazarim hepinize guzel diyetler:)

evet kızlar menümü yazam bügün
2bardak su
1yumurta
1çk reçel,
1dilim slam
1lokma helva
2zyetin
çokazda peynir
şkersizçay
he bide 3tane kzıarmış patetes
11deyedim kahvaltıyı
şimdide bi yeşil elma yedim

Son düzenleme:

afiyet olsun balım çok güzel

farmisin sende harika bi menü tam farmisilik

Teşekkür ederim ilgilendiğin için nerudacım Madem liste yapmıyorsunuz o zaman ben de sabahtan beri yediklerimi yazayım:

SABAH(geç kalktım 11 gibi):1 bardak süt içtim.1,5 saat sonra 1 fincan bitki çayı içtim
ÖĞLEN:1 kaseden biraz fazla zeytinyağlı kereviz yemeği yedim....4 yemek kaşığı kadar da yoğurt yedim...
Şimdi de 1 fincan bitki çayı içiyorum
AKŞAM yemeğinden sonra gelip ne yediğimi yazarım:)

[/B]
afiyet olsun canım tam bir hafta sonu kahvaltısı olmuş geç vakitte yapılınca bir de öğlen dengelenince süper yani

merhaba hoşgeldin canım sabah kahvaltısı altın değerindedir kahvaltı adına birşey göremedim listende sağlığını kaybedersin Allah korusun.
topikte çok güzel listeler var yararlanabileceğin incelemeni tavsiye ederim canım

Normalde domates salatalık peynir zeytin ekmek ile kahvaltı ediyorum genelde ama geç kalktığım için birazdan öğle yemeği yerim düşüncesiyle bu seferlik geçiştirdimİnceliycem ama sizlerin listelerini de teşekkür ederim canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…