60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya karışım nedir kiii.benimde metobolizma problemim var..verirsen tarifi faydalanabiliriz belki birde arkadaşım ya ben bu tickerları hazırladım ama nasıl paylaşılıyor bilmiyorum nası yapıyorsunuz.

tabıkı tatlım burda bı arkadasımız paylaşmıstı ısmını hatırlamıyorum

20 tane top karabiber
20 tane karanfil
1 tane yeşil elma
1 dal tarçın
1 adet limon

yapilişi
limonla elmayı kabuklarıyla bırlıkte dogruyoruz 1 lıtre suyun ıcıne elma lımon tarcın karanfıl butun mazemeleri atıp ocakta 35 veya 40 dk kaynatıyoruz sonra blendırdan gecırdım uc öğün içtım

ARKADASLAR BU KARISIMI KIM YAZMISTİ UNUTTUM

merhaba
ben yaptığın egzersizleri merak ettim. benim evimde herhangi bir spor aletim yok. şu bahsettiğin yak yakan egzersizi nereden bulabilirim. günde ne kadar yapmak gerek. ben çalışıyorum. pek vaktim olmuyor.

slmkızlar yenigeldim gezmeden dışarda
3saat kadar gezdik
dıaşrda şiş tavuk yedim 1şişkadar
yanında bidilim ekmek
ayran

sonra 2top beyaz domdurma

hülyacım süpersin canım benim afiyet olsun menün her zaman olduğu gibi gene çok ama çok şık .
akşam menümü gördün mü bir de yaptığım revaniden yemedim farmasinin şanına yakışmayacak bir hareket oldu ama ne yapalım hayırlısı olsun

çok tşkler canım
gördüm gördüm bakıyodum şimdi çok sık tam senlik afiyet olsun oooooo revanide yapmış ellerine saglıkcanım yekız sana bişey olmaz maşşlah
bende kaçamak günüm bugün bakalımdaha neler yiyecem reglde olmuşum bugün herşey seerbestttttt

yarın gündüz vakti ara öğünlerin birinde yiyeyim diyorum üzerine de tahin eklerim bir de öyle yerim

iyi gunler herkese =)

dun buradaki hikayeleri okudugum icin gec yatmistm biraz ondan 12 de kalktim, tv gazete derken 13.00 da ilik suya biraz elma sirkesi koydum biraz limon siktim 1 cay kasigi tarcin ve 1 tatli kasigi keciboynuzu pekmezi koydum(aslinda koymicaktim ama tadi eksiydi) bunu yavas yavas ictim

sabah:1 haslanmis yumurta
yarim sogus domates(aslinda tam yicektim ama bu mevsimde biraz yumusakti sevmedim)
1 kibrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 kepek ekmegi
1 bardak sicak sut

gun boyunca aklimdan yemek bile gecmedi anlamadigim bir sekilde istahim kesildi ya bu forumla birlikte cok gaza geldim veya kalkar kalkmaz ictigim sirkeli suyun mucizesiydi ondan oglen 5 tane 1tl buyuklugunde kacamak yaparak cikolata parcacikli kurabiye ile idare ettim:18:

aksamannem yemek yapmiyo evde :/ ondan konserve patlican salatsindan 2 yemek kasigi yaninda 2 kepek ekmegi yedim. patlican salatasinin yag oranina baktim bir kavanozda sadece 4gr yag varmis

Arkadaşlar,bu topiği şimdi gördüm.Çok uzun olduğu için hepsini okuyamadım.Ben on ay önce doğum yaptım.Ama kilolarımı veremedim.15 kg almıştım hamileliğimde.59 iken 74 oldum.Şu anda ise 68 küsür.Emzirdiğim için diyet yapmaya cesaret edemedim.Ama artık çok rahatsızım bu kilolardan.Benim gibi emziren arkadaşlar da var galiba burada yazanlardan.Bana yardımcı olursanız çoooook sevinirim.Belki buranın büyüsü beni de etkiler:

Canım hugocuğun diyetisyeni vermişti bu tarifi 1 hafta uygulanıyo ben de yapmıştım 2. haftamda çok faydası oluyo önümüzdeki hafta yine yapıcam inşallahhh

nerudacım menün çok şık afiyet olsun balımmmmmm

afiyet olsun kuzum sana da seninkiler de süperrr olmuşş en doğal hakkın afiyet olsunnn

merhaba
ben yaptığın egzersizleri merak ettim. benim evimde herhangi bir spor aletim yok. şu bahsettiğin yak yakan egzersizi nereden bulabilirim. günde ne kadar yapmak gerek. ben çalışıyorum. pek vaktim olmuyor.

Canım bak diyet sayfam.com var googledan arat bulursun orda solda egzersizlerin altında leslie var ya da nette de leslie sanson diye aratırsan bulursun evde yapılıyo bilgisayar karşısında kardiyo jimnastik hem eğlenceli hem yağ yaktırıyo ben 3 mil yapıyorum (mil olarak videolar) 45dk falan aypıyorum haftada 3 gün çok işine yarar mutlaka dene başarılar boll şans canımmm inşallah kurtulucaz tüm fazlalıkalrdan:13:

Canım hoşgeldin inşallah sen de bizimle beraber kurtulursun tüm fazla kilolarındanhepberaber göndericez tüm fazlalıkları canım inşallah

Bak bugün birkaç sayfa önce emziren arkadaşlar için diyet paylaşmıştım benim bebişim yok ama emziren arkadaşlar yararlansın diye paylaştım uzmanalr hazırlamış istersen geçmişe bak birkaç sayfa öncedir

İyi Geceler Arkadaşlar,
Diyet tam gaz devam ediyor.Artık böyle yaşamak zor gelmemeye başladı.Dün eşim biraz sorun yaptı.Yaptığı yemeklerden yemediğim hatta tatmadığım için.Ona salata yapıyorsa yağ koymadan ikiye ayırırsa onunla yiyeceğimi söyledim ama sorun oldu işte.Tabi ben inat yinede bozup yaptğı yemekleri yemedim.
Bugün yediklerim:
Sabah kelogs
arada Yeşil elma
Öğlen:lahana çorbam 3 kepçe kadar
Ara:kelogs
Akşam kocaman bir kase ton balıklı salata
Kendi karışımlarımdan oluşturduğum zayıflama çayı ve 1 büyük bardak ayran

Dün Cuma ve tartıldım diyette kaçamak yapmamış olmama rağmen geçen hafta 66,4 iken 66,9 çıktım yani 500 gram almışım gibi,ama önemsemedim.Bende su içme hastalığı var ve muhtelemen çok su içtiğimden kaynaklandı diye düşündüm.Demoralize bile olmadım. Bugün Öğlen gibi tartıldım ve 65,9 çıktım:))

Çizelgemi değiştirsemmi değiştirmesem mi karar veremedim.

ben günde 2 saat 1 saat sabah 1 saat akşam koşu yapıyordum ama diyet şeklim iyice oturduktan sonra günde 45 dakika yüksek hızda başladım. HerGÜN KAÇIRmadan yapıyorum.45 DAKİKA hakkında düşünceleriniz nedir?Çok mu az?
koşu yaparken koşu bandımla gelen termal kemer takıyorum ve su gibi ter akıyor.çok memnunum

termal sauna şort almak istiyorum bu konuda fikriniz var mı?

bu karışımın amacı nedir?hemen yapayım:)

sagolcanım bikaçamkadaha varda demeyem :)))))

canım çok güzel hepsi
tartılam işine gelince sabah açkarnına iççamaşrlarınla ve wcyw çıktıkdan sonra tartıl ozman anlarsın verdigini
termal şortta arkdaş kullanmıştı iyidiyodu
he bide karışım metobolizma hızlandırıyomuş

Çok teşekkür ederim ilgin için neruda.Bahsettiğin diyeti buldum.İnşlh yarından itibaren başlıyorum.Benim sıkıntım spor yapacak vakit bulamamak.Ama artık bütün bahanelere son!Yarın yediklerimi paylaşırım inşlh,herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…