ya karışım nedir kiii.benimde metobolizma problemim var..verirsen tarifi faydalanabiliriz belki birde arkadaşım ya ben bu tickerları hazırladım ama nasıl paylaşılıyor bilmiyorum nası yapıyorsunuz.
Canım hoşgeldinnn:13::13::13:
Azimli sabırlı ve inançlı olursannnn inan kilo veriliyor burda ama en önemli şart, hep bizimle ol hergün yediklerini,sporunu yazzzz ve 3 ana 3 ara öğünü aksatma! burası bir mucizeeee ben buraya geleli 2,5 ay oldu ve tam 10.8 kg verdim yani 14kg 3 ay için biraz çok çünkü önemli olan sağlıkla yavaş ama geri gelmeyecek kilolar vermek o yüzden önecilkle lütfen sabırlı ol 3 ay olmaz 4 ay olur 5 ay olur ama olur yeter ki bizimle ol
ben de senin gibi basen-popo sorunu olan biriyim 10.8 verdim hala bir o okadar vermem lazım ama bukadar gittiiii inşallah kalanı da gidecek hayırlısıyla sağlıklaaaa innnşallah:13::13:
Bende de koşu bandı ve uzay bisikleti var kısaca uzaya gidiyoruz diyoruz kullanan arkadaşlarlasporu uzmanlar kilo verme sürecinde haftada 3-4 gün ve ena z45dk en fazla 1 saat tavsiye ediyor ben haftada 3 gün 45dk-1 saat arası yapıyorum uzay bisikletine 45dk falan biniyorum bazen üstüne 15-20dk da koşu bandına biniyorum ya da leslie var internetten videolarını bulabilrisin diyetsayfam.com sitesinde var mesela kardiyo jimnastik çok güzel yağ yaktırıyo bazen 2 mil lesli(25-30dk)üstüne 20-25dk uzaya gidiyorummm haftada 3 gün bu şekilde uzay basenlere ve popoya çok faydalı lesli de her yeri yaktırıyo tavsiye ederim
Günda ben 3 dilim kepekli,çavdar,tam buğday,çok tahıllı ekmeklerden birini yiyorum ama 3 dilim de yiyen avr 5 dilim de önemli olan önceye göre azaltmak her yediğimizi ama biz burada her besini kararınd alarak hiçbir besinden mahrum kalmadan diyet yapmadan!!!sağlıklı beslenerek fazla kilolarımızdan kurtuluyoruzsen de bizim listelerimizi takip et kendi yediklerini yaz önerilere açık ol inan çok güzel vericeksin fazlalıkları hepberaber vericez inşallah tatlımm :13:
slmkızlar yenigeldim gezmeden dışarda
3saat kadar gezdik
dıaşrda şiş tavuk yedim 1şişkadar
yanında bidilim ekmek
ayran
sonra 2top beyaz domdurma
hülyacım süpersin canım benim afiyet olsun menün her zaman olduğu gibi gene çok ama çok şık .
akşam menümü gördün mü bir de yaptığım revaniden yemedim farmasinin şanına yakışmayacak bir hareket oldu ama ne yapalım hayırlısı olsun
çok tşkler canım
gördüm gördüm bakıyodum şimdi çok sık tam senlik afiyet olsun oooooo revanide yapmış ellerine saglıkcanım yekız sana bişey olmaz maşşlah
bende kaçamak günüm bugün bakalımdaha neler yiyecem reglde olmuşum bugün herşey seerbestttttt
yarın gündüz vakti ara öğünlerin birinde yiyeyim diyorum üzerine de tahin eklerim bir de öyle yerim
tabıkı tatlım burda bı arkadasımız paylaşmıstı ısmını hatırlamıyorum
20 tane top karabiber
20 tane karanfil
1 tane yeşil elma
1 dal tarçın
1 adet limon
yapilişi
limonla elmayı kabuklarıyla bırlıkte dogruyoruz 1 lıtre suyun ıcıne elma lımon tarcın karanfıl butun mazemeleri atıp ocakta 35 veya 40 dk kaynatıyoruz sonra blendırdan gecırdım uc öğün içtım
ARKADASLAR BU KARISIMI KIM YAZMISTİUNUTTUM
nerudacım menün çok şık afiyet olsun balımmmmmm
merhaba
ben yaptığın egzersizleri merak ettim. benim evimde herhangi bir spor aletim yok. şu bahsettiğin yak yakan egzersizi nereden bulabilirim. günde ne kadar yapmak gerek. ben çalışıyorum. pek vaktim olmuyor.
Canım hoşgeldin inşallah sen de bizimle beraber kurtulursun tüm fazla kilolarındanArkadaşlar,bu topiği şimdi gördüm.Çok uzun olduğu için hepsini okuyamadım.Ben on ay önce doğum yaptım.Ama kilolarımı veremedim.15 kg almıştım hamileliğimde.59 iken 74 oldum.Şu anda ise 68 küsür.Emzirdiğim için diyet yapmaya cesaret edemedim.Ama artık çok rahatsızım bu kilolardan.Benim gibi emziren arkadaşlar da var galiba burada yazanlardan.Bana yardımcı olursanız çoooook sevinirim.Belki buranın büyüsü beni de etkiler:
Canım hugocuğun diyetisyeni vermişti bu tarifi 1 hafta uygulanıyo ben de yapmıştım 2. haftamda çok faydası oluyo önümüzdeki hafta yine yapıcam inşallahhh
afiyet olsun kuzum sana da seninkiler de süperrr olmuşş en doğal hakkın afiyet olsunnn
Canım hugocuğun diyetisyeni vermişti bu tarifi 1 hafta uygulanıyo ben de yapmıştım 2. haftamda çok faydası oluyo önümüzdeki hafta yine yapıcam inşallahhh
afiyet olsun kuzum sana da seninkiler de süperrr olmuşş en doğal hakkın afiyet olsunnn
İyi Geceler Arkadaşlar,
Diyet tam gaz devam ediyor.Artık böyle yaşamak zor gelmemeye başladı.Dün eşim biraz sorun yaptı.Yaptığı yemeklerden yemediğim hatta tatmadığım için.Ona salata yapıyorsa yağ koymadan ikiye ayırırsa onunla yiyeceğimi söyledim ama sorun oldu işte.Tabi ben inat yinede bozup yaptğı yemekleri yemedim.
Bugün yediklerim:
Sabah kelogs
arada Yeşil elma
Öğlen:lahana çorbam 3 kepçe kadar
Ara:kelogs
Akşam kocaman bir kase ton balıklı salata
Kendi karışımlarımdan oluşturduğum zayıflama çayı ve 1 büyük bardak ayran
Dün Cuma ve tartıldım diyette kaçamak yapmamış olmama rağmen geçen hafta 66,4 iken 66,9 çıktım yani 500 gram almışım gibi,ama önemsemedim.Bende su içme hastalığı var ve muhtelemen çok su içtiğimden kaynaklandı diye düşündüm.Demoralize bile olmadım. Bugün Öğlen gibi tartıldım ve 65,9 çıktım:))
Çizelgemi değiştirsemmi değiştirmesem mi karar veremedim.
ben günde 2 saat 1 saat sabah 1 saat akşam koşu yapıyordum ama diyet şeklim iyice oturduktan sonra günde 45 dakika yüksek hızda başladım. HerGÜN KAÇIRmadan yapıyorum.45 DAKİKA hakkında düşünceleriniz nedir?Çok mu az?
koşu yaparken koşu bandımla gelen termal kemer takıyorum ve su gibi ter akıyor.çok memnunum
termal sauna şort almak istiyorum bu konuda fikriniz var mı?
canım çok güzel hepsi
tartılam işine gelince sabah açkarnına iççamaşrlarınla ve wcyw çıktıkdan sonra tartıl ozman anlarsın verdigini
termal şortta arkdaş kullanmıştı iyidiyodu
he bide karışım metobolizma hızlandırıyomuş
Canım bak diyet sayfam.com var googledan arat bulursun orda solda egzersizlerin altında leslie var ya da nette de leslie sanson diye aratırsan bulursun evde yapılıyo bilgisayar karşısında kardiyo jimnastik hem eğlenceli hem yağ yaktırıyo ben 3 mil yapıyorum (mil olarak videolar) 45dk falan aypıyorum haftada 3 gün çok işine yarar mutlaka dene başarılar boll şans canımmm inşallah kurtulucaz tüm fazlalıkalrdan:13:
ay canım çok teşekkür ederim. pazartesi başlıyorum inşallah. hem diyete hem spora. ama 45 dakika ise ancak akşam çocuk uyuduktan sonra yapabilirim. belli bir zamanı yok di mi. tekrar teşekkürler.iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?