60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin canım ben de 1 hafta oldu başlayalı bende yeni sayılırım yani
neruda olsa senin menünü daha iyi değerlendirir ben pek uzman dğilim ama
makarna salatası dikkatimi çekti ben de çok severim ama uzun süre yapmayacağım mayonez filan koyduğumdan çok kalorili oluyor
bir de burda okuduklarıma göre 2 yemek kaşığı makarna 1 dilim ekmeğe eşitmiş ben de 6-7 kaşık yemeden yapamam o yüzden bi süre yapmayım
ben bugün yediklerimi birazdan yazacağım çok hoş değildi bugün ama(
şimdi arkadasım çağırdı da oraya gidecem

selam kızlar
bugun karmakarısık oldum yaaw :S saat 12de havuza gıdecektım gozumu actım kı saat 12 :)
kahvaltı fln yapamadım halıyle 2 ye kadar havuzdaydım
saat 3 gıbı eve düşebıldımm bı tabak corba ıctım kepek ekmegı ılennnn
aksam da bı kase yogurt+ yagsız salata..
tahmını bugunkı kalorı ıhtıyacım 2300 cıvarıydı ama ben 500 unu falan almısımdır:SS
gec uyanınca bole oldu bıda olmacak ıns

bıde bugun yesıl cay aldım caykurun bu meret nası yapılıyosa bılen bırılerı bı el atsaa olmaz mı kıneee:SS

Son düzenleme:
valla vermesine veririm de kendime nasıl dur diycem :18:
zorda olsa başarmak zorundayım

Yavas yavas alısır bunyen gunden gune.. İlk başta birden kesme bence yiceklerini.. az az ye canının ıstedıklerini.. azalt yani direk kesme.. Sonra belli bi liste yapar ona uyarsın.. Olur mu böyle bir şey yapsan ?

Yavas yavas alısır bunyen gunden gune.. İlk başta birden kesme bence yiceklerini.. az az ye canının ıstedıklerini.. azalt yani direk kesme.. Sonra belli bi liste yapar ona uyarsın.. Olur mu böyle bir şey yapsan ?

ya bir başlasam sonu gelecek de bir türlü başlıyamıyorum bugün başladım inşallah devamı gelecek
sen de bugün mü başladın

yarın başlıyorum inşallah. boyum 1,68 kilom bu sabah itibarıyla 64. 60 olmak istiyorum. sabahları genellikle simit ve ya poğaça yiyordum işyerinde. yarın sabah zaman ayarlamasını nasıl yapıcam bilmiyorum. kahvaltıya vakit ayırmalıyım. bu arada birşey soruycam. ben şimdi hiç pilav, kurabiye falan yemiyecek miyim. ya bana bir el atsanız. ben pek bilmem bu diyet işini de.

öğleyin güne gitmeden önce

1 dilim kepek ekmek
1.5 çay kaşığı bal
1/2 kk peynir
4 zeytin
2 ceviz
250 ml şekersiz çay

akşam yemeğinden sonra
3 fındık
3 antep fıstığı

günümüzde

şekersiz adaçayı
şekerisz çay
hamburger

akşam menüm

2 yk nohutlu pilav
4-5 yk haşlanmış kaz eti
3 yk yoğurt
8 yk salata
2 kk revani
1.5 çay kaşığı Afyon kaymağı

akşam yemeğinden sonra

3 fındık
3 antep fıstığı

Son düzenleme:

nereye gidiyorsun yüzmeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…