60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi aksamlar kızlar bugünki aksam yeemem 18:30
2yk pilav
az yağlı salata
1 but tavuk hafifi yağlıydı
gün içine bol su bugun yarım saat yurıyebıldım
kızlar hazımsızlık ıcın bıldıgınız bısey varmı:44:

nereye gidiyorsun yüzmeye?

canım burada genclık spor mudurlugunun kapalı yuzme havuzu var haftada 3 defa gıdıyorum 2 ser saat
ayrıca haftada 4 saat de tenıse gıdıyorum daha dogrusu henuz ogrenıyorum
ama cok faydasını gordum en basta stres atıyorumm uc hafta oldu bazen kılom degısmese bıle ınceldıgımı hıssedebılıyorumm

valla bu sbh elma sirkesi içmeye başladım iğrenç bişi ama arkadaşım haftada bi kilo verdiğini söledi başka hçbşy yapmadan bi haftadır koşuyorum sbh da platese başlıcm inş
bu arada hazımsızlık için eczaneden perbalif diye bişi var onu alabilirsin
hem tok tutuyo

yoğutla tadı fena olmuyo eczanede yoksa söle depodan getiriolar 12 lira fln içinde de onpaket fln var heralde
bi günde yrm paket yeterli oluyo baya düzene girer

herkese merhabalar
2 gündür giremedim
dün akşama kadar temizlik yemek onla uğraştım
akşam da 2 saat ütü yaptım spor falan yapamadım ama

bugün de kahvaltıya misafirlerim vardı
onlar gittikten sonra yemek falan yaptım
45 dk uzayda yürüdüm
anca göz atabildim walla buraya :)

Mesajın için teşekkürler chef,aslında haklısın makarna konusunda ama ben yoğurtla yaptım ve sanırım dört kaşık civarı yedim.Sana da kolay gelsin bu arada,inşlh bir hafta da olsa vermeye başlamışsındır

istanbulda mı yaşıyorsun. ben de gitmek istiyorum da o yüzden sordum

ben bugun diyete basladim ve yediklerimi paylasmak istedim..

sabah yesillik,zeytin ve iki dilim tost, bir bardak sut

ara ogun 2 tane ligt kurabiye ve 1 bardak portakal suyu

yesil cay ictim, kahve ictim

aksamda 3 kasik makarna, biraz haslanmis tavuk ve bol salata..

sonra da biraz leblebi

ve 45 dakika uvay bisikleti

nasil arkadaslar sizceee
3 ay icinde 14 kilo vermek istiyorumm

canım ben her sabah ac karnına
2 tatlı kaşık elma sırkesı
yarım tatlı kasıgıda bal
içiyorum cok tok tutuyo bıde spordan once yeşıl çay ıcersen yag yakımı daha cok olumuş
bır hafdadır burdayım 1 kılo vermısım verdıgımıde hıssedıyorum sırkelı balı şiddetle tavsıye edıyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar sağlıklı mutlu huzurlu bir haftaya başlamak dileğiyle .....

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
2 ceviz
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
250 ml şekersiz çay

gümaydın kızlar
bugün söz verdiğim gibi tickerimi değiştiriyorum ama her haftasonu olduğu gibi bu haftasonum da istemeyerekte olsa bol kaçamaklı geçti off haftasonları düzenimin değişmesinden nefret ediyorum ama haftasonlarınıda seviyorum
cuma günü 68,7 çıkan hatta cumartesi sabahı 68,3 çıkan kilom bu sabah 68,9 çıktı yani teknik olarak 600 değil 400 gram vermiş oluyorum. fakat reglim ve bir şişkinliğim var ama olsun ne kadar çıktıysam öyle değiştirdim

ofise gidiyorum bir saate görüşürüz

günaydın kızlar. sabah kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta domates biber 1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği 1 çay kaşığı tahin pekmez

muhabbet kuşum daha yumurtlamadı ama iyi gözüküyor bende rahatladım biraz veterinerin dediği antibiyotikli vitamin koydum suyuna. dünde yumurta maması yaptım yedi. eskisi gibi iştahlı değil ama yiyor. erkek kuşum yanında sürekli. diğer kuşlarımdan ayırdım onları yatak odasında kafesteler çok sakinler hiç çıkmak istemiyorlar. inşallah sorunsuz geçer kızlar dua edin mubişime. ona bişey olunca offf moralim sıfıra iniyor. dün bütün gün yanındaydım yatak odasındaydım akşamda devamlı kontrol ettim şimdide arada uğrayıp kontrol ediyorum sakinler. ilk gün zor nefes alıyordu sürekli ağzı açık nefes almaya çalışıyordu halsizdi ama dün antibiyotik işe yaradı heralde düzeldi şimdi normal nefes alıyor. yumurtası olduğu için biraz yavaş hareket ediyor kendini sevdirmeye başladı çok sakin konuşuyorum sürekli hoşuna gidiyor. yarında diyetisyene gideceğim offf aklımda evde kalacak

aklım devamlı mubişimde spora konsatre olamıyorum bugünde yapmam. cuma günü koştum sonra bu durum çıktı off offf inşallah sorunsuz geçer yavrum düzelir yine evde oyunlar oynamaya başlar inşallah.

Günaydın kızlar...
iki gündür ne düzenli yemek yiyebildim ne de girip yazabildim..
sabah da tartılamadım, geç kalktım gene çünkü..
ama kahvaltılıklarımı akşamdan hazırlamıştım neyseki.. simit yemek zorunda kalmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…