tuvalete çıktınmı :26:
herkese günaydınlaaaarr
ay semiyorum ben pazartesilerini yaaa yataktan çoook zor kalktım walla(
nese kahvaltımı yazayım hemencik
3 dilim ekmek ( 2si kepekli, 1 denge light, ayrıca 2 dilimi paketin ilk dilimleri olduğu için daha minikti )
1er salatalık, yeşil biber
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
3 yk lor salatası ( içinde herşey vardı :) )
2 çk bal
1 kupa yeşil çay
şimdi de 5i1 yerde içiyorum
hufgocum geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce düzelir mubişin :)
onları cumartesi yemiştim yahuuuuu,üzrine kaç kere lavaboya gittim,bu başka bişey ama ne anlamdımm,öffffffffffff stresten olabilir belkide
Afiyet olsun canım.. güzel kahvaltı..
stresten olabilir canım.. bana çok olur öyle.. sıkılınca bi şeylere davul gibi şişerim..
Bu arada sabah gene.. hamile misin replikleriyle karşıladılar beni işte..
zaten pazartesi.. bide regliyim.. bide üstüne bu muhabbetler...
off offf....
Selam kızlar...
ofise geldim yeşilçayımı içtim yine her pazartesi olduğu gibi ofis yine buzzzz .. montla oturuyorum ki zaten sabahları çok üşürüm. ama öğle yemeğinden sonra ısınırım..
şişkinimm sabahta lavaboya çıkamadım ama çıkmam lazım hissediyorum ama çıkamıyorum yaaa offf....oysaki sabah kuru meyve olayına da girdim ama yok işteee...:84::84::84::84:
sabahta kilolu çıkmamın sebebi bu biliyorum
kalkınca: 1 adet kayısı 1 bardak su
kahvaltı : 17:40
1 adet küçük domates
bir kaç tutam maydonoz
1 tk büyüklüğünde peynir
1 adet sahanda yumurta
2 zeytin
1 dilim denge light ekmek
09.00
ofise gelince yeşil çayımı içtim şimdi sularım masamda yaklaşık 2 litre hepsi biticek....
teşekkür ederim canım
canım boşver takma sen o söylenenleri, duymazlıktan gel
emin ol sen takmayınca bunları söyleyenler senin yerine kendileri sinir olacaklar
afiyet olsun esw güzel menü
Selam kızlar...
ofise geldim yeşilçayımı içtim yine her pazartesi olduğu gibi ofis yine buzzzz .. montla oturuyorum ki zaten sabahları çok üşürüm. ama öğle yemeğinden sonra ısınırım..
şişkinimm sabahta lavaboya çıkamadım ama çıkmam lazım hissediyorum ama çıkamıyorum yaaa offf....oysaki sabah kuru meyve olayına da girdim ama yok işteee...:84::84::84::84:
sabahta kilolu çıkmamın sebebi bu biliyorum
kalkınca: 1 adet kayısı 1 bardak su
kahvaltı : 17:40
1 adet küçük domates
bir kaç tutam maydonoz
1 tk büyüklüğünde peynir
1 adet sahanda yumurta
2 zeytin
1 dilim denge light ekmek
09.00
ofise gelince yeşil çayımı içtim şimdi sularım masamda yaklaşık 2 litre hepsi biticek....
Çok takmamaya çalışıyorum ama bi süre sonra sıkmaya başlıyorlar..
Haftasonu da dışardaydık..
Eski tanıdıkları gördük..
Oğlum da yanımda.. diyorlar sen de bebekten sonra kilo almışsın.. dedim ona öyle demezler..
kilo verememişsin derler... herhalde bakkaldan almadık bebeği...
Afiyet olsun canım.. güzel kahvaltı..
stresten olabilir canım.. bana çok olur öyle.. sıkılınca bi şeylere davul gibi şişerim..
Bu arada sabah gene.. hamile misin replikleriyle karşıladılar beni işte..
zaten pazartesi.. bide regliyim.. bide üstüne bu muhabbetler...
off offf....
slm kıııııııııııııızzlaaaaaaaaaaaaaaarrr herkese günaydııııııııınnnnnnnnn
herkesin haftasonu güzel geçmiştr
kahvaltımı yazayım
1 kupa şekersiz çay
2 dilim kepek ekmek
15 kk peynir çeşitleri
4 zyetn
nane maydonoz dereotu
2k uru kayısı 2 kuru erik
1 çay kaşığı acı sos
2 yk yoğurt
1tk pekmez
pilates vakti gelior geçmişi okuyamadım henüz yiyip içenlere afiyet olsun kilo veren varsa tebrk ederim.
bu arada hafta sonu kaçamaklarım oldu . tatlı yediöm tabikide.
bi haber daha 100 gr. daha gtimiş kendi kendine tickerımı bende sağa kaydırayım barii 56.6 olmuşum
hepinizi öptümmm
kahvaltımı yazayım
1 kupa şekersiz çay
2 dilim kepek ekmek
15 kk peynir çeşitleri
4 zyetn
nane maydonoz dereotu
1 çay kaşığı acı sos
2 yk yoğurt
1tk pekmez
pilates vakti gelior geçmişi okuyamadım henüz yiyip içenlere afiyet olsun kilo veren varsa tebrk ederim.
bi haber daha 100 gr. daha gtimiş kendi kendine tickerımı bende sağa kaydırayım barii 56.6 olmuşum
hepinizi öptümmm
işe ilk başladığım zamanlarda bana da öyle diyolardı yani bundan 2 yıl önce,sen hamilesin bizden gizliyorsun diyorlardı hatta,Allah Allaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhama keşke o zamnlar söyleneneleri dikkate alsaydımda bu kadar şişmeseydim diyorum şimdi moralini bozma buradasın ,buradayız ve zayıflıyoruz hep beraber inşallah,incecik anneler olacağız,yanımızdakinin bizim çocuğumuz olduğuna inanamayacaklar bile
kahvaltımı yazayım
1 kupa şekersiz çay
2 dilim kepek ekmek
15 kk peynir çeşitleri
4 zyetn
nane maydonoz dereotu
1 çay kaşığı acı sos
2 yk yoğurt
1tk pekmez
hepinizi öptümmm
saolun kızlar teşekkürler.
bir haber dha verecektim unuttum.çok sevindim çünküü göbüşümde 2.5 cm incelme olmuşş
pilates mucizesi olsa gerekbiliosnuz ince narin bir hatunum ama kocaman bir göbeğim var ilk başlarda 88 di göbek deliğinin altı yani alt karın.sonra 84 olmuştu dün ölçtüm ve 81.5 olduğunu gördüm.nasıl mutlu oldum anlatamam. daha çok akrın çalışcam inşallah her gün çalışıorum ama daha çok çalışcam çok mutluyumm .Allah ım şükrler olsun inş.böle erimeye devam eder
bu arada ebru başladı pilatese bende yetişeyeim hemennn
birde benm kabızlık sorunuda çözülmeye başladı gibi .ee o kadar kuru incir kayısı erik probiyotik yoğurt yiorum .keten tohumu aldım ama kullanmadım daha bakalım inş oda işe yarar da rahatlarım
kahvaltımı yazayım
1 kupa şekersiz çay
2 dilim kepek ekmek
15 kk peynir çeşitleri
4 zyetn
nane maydonoz dereotu
1 çay kaşığı acı sos
2 yk yoğurt
1tk pekmez
hepinizi öptümmm
saolun kızlar teşekkürler.
bir haber dha verecektim unuttum.çok sevindim çünküü göbüşümde 2.5 cm incelme olmuşş
pilates mucizesi olsa gerekbiliosnuz ince narin bir hatunum ama kocaman bir göbeğim var ilk başlarda 88 di göbek deliğinin altı yani alt karın.sonra 84 olmuştu dün ölçtüm ve 81.5 olduğunu gördüm.nasıl mutlu oldum anlatamam. daha çok akrın çalışcam inşallah her gün çalışıorum ama daha çok çalışcam çok mutluyumm .Allah ım şükrler olsun inş.böle erimeye devam eder
bu arada ebru başladı pilatese bende yetişeyeim hemennn
birde benm kabızlık sorunuda çözülmeye başladı gibi .ee o kadar kuru incir kayısı erik probiyotik yoğurt yiorum .keten tohumu aldım ama kullanmadım daha bakalım inş oda işe yarar da rahatlarım
gny bende bugün
2bardak su
portakal nesfit yogurdu karıştırdım yedim
kalnche tbrkederinm canım çoksevindim benimde kaçamagım oldu hafta sonu bakalım buhafta veremdim regldenmi bilmiyom
he bide tuvalte sabh çıakrsam aç karnına hiç farketmiyo ama yemekten çıkarsam çk farkediyo anlamadım gitti :))
kızlar ben haftasonu biraz kaçamak yaptım.ama hızlı kilo veriyorum diye biraz da yavaslamasını istiyorum hemde sevdiğim seylerden mahrum kalmamak için.bugun tekrar dikkat ediyorum ama
1kk kadar light peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 çeri domates
1 zeytin
1 bardak şekersiz çay içtim
ara öğünde 1 kivi yedim
canım süpersin walla
ne güzel iyice alıştın pilatese
ben tam alışıyorum hoop izne gidiyorum kalıyo
2 seferdir öyle oldu walla
bu hafta da hiç yapmadım daha çok leslie uzay yürüyüşü yapmaya çalıştım ama bugün pilates yapmayı düşünüyorum ben de bi aksilik olmazsa
afiyet olsun hülyacım
seninki de bi tuhafmış hakkaten ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?