günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbende pazartesi pazartesi ne kadar iyi olunursa öyleyim işte:93::93:
üzerimde felaket bir şişlik var nedense:44:
kahvaltım
2 dlm light ekmek
1,5 kk kaşar peynir:26:
Günaydın kızlar...
iki gündür ne düzenli yemek yiyebildim ne de girip yazabildim..
sabah da tartılamadım, geç kalktım gene çünkü..
ama kahvaltılıklarımı akşamdan hazırlamıştım neyseki.. simit yemek zorunda kalmadım..
ben kahvaltımı gene evde unuttum yaaa. sabah geç kaldık koştura koştura çıkarken unuttum...elma yanımda var artık onu yerim.pastane ürünleride yemek istemiyorum..
günaydın fambıkbu ne kız böyle:96: nasıl kahvaltı bu doydunmu bari :26:
muhabbet kuşum daha yumurtlamadı ama iyi gözüküyor bende rahatladım biraz veterinerin dediği antibiyotikli vitamin koydum suyuna. dünde yumurta maması yaptım yedi. eskisi gibi iştahlı değil ama yiyor. erkek kuşum yanında sürekli. diğer kuşlarımdan ayırdım onları yatak odasında kafesteler çok sakinler hiç çıkmak istemiyorlar. inşallah sorunsuz geçer kızlar dua edin mubişime. ona bişey olunca offf moralim sıfıra iniyor. dün bütün gün yanındaydım yatak odasındaydım akşamda devamlı kontrol ettim şimdide arada uğrayıp kontrol ediyorum sakinler. ilk gün zor nefes alıyordu sürekli ağzı açık nefes almaya çalışıyordu halsizdi ama dün antibiyotik işe yaradı heralde düzeldi şimdi normal nefes alıyor. yumurtası olduğu için biraz yavaş hareket ediyor kendini sevdirmeye başladı çok sakin konuşuyorum sürekli hoşuna gidiyor. yarında diyetisyene gideceğim offf aklımda evde kalacak
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbende pazartesi pazartesi ne kadar iyi olunursa öyleyim işte:93::93:
üzerimde felaket bir şişlik var nedense:44:
kahvaltım
2 dlm light ekmek
1,5 kk kaşar peynir:26:
günaydınnn kızlarrrrrrrrrr nasılsıız ben iyiyim şükür sabah kahvaltımı yazayım hemen hafta sonu kaçamak olmadı yine menümü yazayım geçmişe dönücem biraz
kalkınca 1 bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
1 dilim uno lıght denge ekmek
şimdi kaynamış su aldım yavaş yavaş içicem
günaydınnn kızlarrrrrrrrrr nasılsıız ben iyiyim şükür sabah kahvaltımı yazayım hemen hafta sonu kaçamak olmadı yine menümü yazayım geçmişe dönücem biraz
kalkınca 1 bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
1 dilim uno lıght denge ekmek
şimdi kaynamış su aldım yavaş yavaş içicem
Kahvaltımı da yazayım...
1 kk beyaz peynir
1/2 kk çeçil peyniri
5 zeytin
1 domatiz
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
gunaydın kızlar; motıvasyonum bozuldu dıyetısyenım yuzuden dunyanın parasını aldı ıs alana kadarmıs.bu hafta cumartesı kont gıttım.benı tarttı 900 gR vermısım neyse ıyı guzel her hafta boyle veremezsın spor yap dedı tamam dedım.sonra yedıklerını yazdın mı dedı ewt bakın dedım soyle 1-2 sanıye baktı ben anlatıyorum 1 hafta nasıl beslendıgımı yemeklere 1 tatlı kasıgı yag koydgumu falan hıc dınlemedı.lıstemı degıstırıyormusunuz dedım hayır dedı.tamam gıdebılırsınız dedı haftaya da burda olmayabılırım onumuzdekı hafta gel dedı.bende olmaz dedım bugun cok heyecanla geldım buraya 15 gun bekleyemem motıvasynum duser dedım.hım falan yaptı benı yolladı. 5 dk falan surdu kontrolum.ben sordum nasıl yagdan mı vermısım kastan mı sudan mı nerden dıye bıraz yag bıraz su dedı.yanı ordan cıkınca cok kotu oldum hevesımı kırdı.bu surecte en onemlı şey MOTIVE ETMEK.onu taktım kafaya hafta sonum cok kotu gectı her seyı yedım.ben mı cok sey beklıyorum anlamadım.
Kahvaltımı da yazayım...
1 kk beyaz peynir
1/2 kk çeçil peyniri
5 zeytin
1 domatiz
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay
günaydın canım,diyetisyenin motivasyondan çok yönlendirme görevini üstlenmesi gerktiğini düşünüoyrum ben ama seninki onu bile yapmamaış ki.tabiki yağ,su kas kaybını söylemesi yedikleini bir yorum yapması gerekirdi iyi gidiyor veya şunları az tüket gibi,ama senin ona kızıp yiyeceklere yüklenmende olamamış canım,biz seni burda motive ederiz,diyetisyen oalarkat başka birine bak istersen
gunaydın kızlar; motıvasyonum bozuldu dıyetısyenım yuzuden dunyanın parasını aldı ıs alana kadarmıs.bu hafta cumartesı kont gıttım.benı tarttı 900 gR vermısım neyse ıyı guzel her hafta boyle veremezsın spor yap dedı tamam dedım.sonra yedıklerını yazdın mı dedı ewt bakın dedım soyle 1-2 sanıye baktı ben anlatıyorum 1 hafta nasıl beslendıgımı yemeklere 1 tatlı kasıgı yag koydgumu falan hıc dınlemedı.lıstemı degıstırıyormusunuz dedım hayır dedı.tamam gıdebılırsınız dedı haftaya da burda olmayabılırım onumuzdekı hafta gel dedı.bende olmaz dedım bugun cok heyecanla geldım buraya 15 gun bekleyemem motıvasynum duser dedım.hım falan yaptı benı yolladı. 5 dk falan surdu kontrolum.ben sordum nasıl yagdan mı vermısım kastan mı sudan mı nerden dıye bıraz yag bıraz su dedı.yanı ordan cıkınca cok kotu oldum hevesımı kırdı.bu surecte en onemlı şey MOTIVE ETMEK.onu taktım kafaya hafta sonum cok kotu gectı her seyı yedım.ben mı cok sey beklıyorum anlamadım.
afıyet olsun canım cok guzel benım lıstemde zeytın yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?