60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbende pazartesi pazartesi ne kadar iyi olunursa öyleyim işte:93::93:
üzerimde felaket bir şişlik var nedense:44:
kahvaltım
2 dlm light ekmek
1,5 kk kaşar peynir:26:

günaydınnn kızlarrrrrrrrrr nasılsıız ben iyiyim şükür sabah kahvaltımı yazayım hemen hafta sonu kaçamak olmadı yine menümü yazayım geçmişe dönücem biraz
kalkınca 1 bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
1 dilim uno lıght denge ekmek
şimdi kaynamış su aldım yavaş yavaş içicem

günaydın fambık bu ne kız böyle:96: nasıl kahvaltı bu doydunmu bari :26:

ben kahvaltımı gene evde unuttum yaaa. sabah geç kaldık koştura koştura çıkarken unuttum...elma yanımda var artık onu yerim.pastane ürünleride yemek istemiyorum..

günaydın canım.iyi yapmışsın canım tek çeşit hamur işi yemektense çeşitli hahvaltı daha mantıklı

ben kahvaltımı gene evde unuttum yaaa. sabah geç kaldık koştura koştura çıkarken unuttum...elma yanımda var artık onu yerim.pastane ürünleride yemek istemiyorum..

günaydın canım elma şu an için doyurucu olur ama acıkırsın yine öğleye kadar.başka alternatifin varsa ilerleyen saatlerde onları dene derim

günaydın fambık bu ne kız böyle:96: nasıl kahvaltı bu doydunmu bari :26:

günaydın canımmmmsabah çok zor kalktım,bugün iş çıkışı okula gidicem yine maraton başladı,sanıırm bu nedenle bi türlü kalkamadım yataktan.peynirle ekmeğide yanıma aldım evde bile yiyecek vaktim olmadı yani.şu an tokum ama ilerleyen vakitlerde nolur bilemiyorum

günaydın balım geçmiş olsun canım inşallah bi an önce yumurtlarda oda rahatlar sende rahatlarsın canım

ay hepimiz de var aynı pazartesi derdi ya... Afiyet olsun da doydun mu ?

Afiyet olsun...

afiyet olsunnnnnn canımmmmmmmmhaftasonu naptın bakimmmmmhügocuğumun verdiği kepekli poğaca tarifi vardı onu yaptım hafta sonu bende,1 tepsiyi dolduracak kadar yaptım ama içine sadece 2 yk sıvıyağ koydum,tabi bu nedenle poğaçadan çok kepekli ekmeğe benzedi tadıavuç içimin yarısı kadardı büyüklükleri bende 3 tane yidim:26:neyse gerisini buzluğa kaldırdım artık canım hamurişi istedikçe hafta bir yerimmmm artıkınn

Kahvaltımı da yazayım...
1 kk beyaz peynir
1/2 kk çeçil peyniri
5 zeytin
1 domatiz
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay

gunaydın kızlar; motıvasyonum bozuldu dıyetısyenım yuzuden dunyanın parasını aldı ıs alana kadarmıs.bu hafta cumartesı kont gıttım.benı tarttı 900 gR vermısım neyse ıyı guzel her hafta boyle veremezsın spor yap dedı tamam dedım.sonra yedıklerını yazdın mı dedı ewt bakın dedım soyle 1-2 sanıye baktı ben anlatıyorum 1 hafta nasıl beslendıgımı yemeklere 1 tatlı kasıgı yag koydgumu falan hıc dınlemedı.lıstemı degıstırıyormusunuz dedım hayır dedı.tamam gıdebılırsınız dedı haftaya da burda olmayabılırım onumuzdekı hafta gel dedı.bende olmaz dedım bugun cok heyecanla geldım buraya 15 gun bekleyemem motıvasynum duser dedım.hım falan yaptı benı yolladı. 5 dk falan surdu kontrolum.ben sordum nasıl yagdan mı vermısım kastan mı sudan mı nerden dıye bıraz yag bıraz su dedı.yanı ordan cıkınca cok kotu oldum hevesımı kırdı.bu surecte en onemlı şey MOTIVE ETMEK.onu taktım kafaya hafta sonum cok kotu gectı her seyı yedım.ben mı cok sey beklıyorum anlamadım.

günaydın canım,diyetisyenin motivasyondan çok yönlendirme görevini üstlenmesi gerktiğini düşünüoyrum ben ama seninki onu bile yapmamaış ki.tabiki yağ,su kas kaybını söylemesi yedikleini bir yorum yapması gerekirdi iyi gidiyor veya şunları az tüket gibi,ama senin ona kızıp yiyeceklere yüklenmende olamamış canım,biz seni burda motive ederiz,diyetisyen oalarkat başka birine bak istersen

Kahvaltımı da yazayım...
1 kk beyaz peynir
1/2 kk çeçil peyniri
5 zeytin
1 domatiz
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay

yok ya nerde hıc umrunda degılım burda daha cok sey ogrendım valla.sımdı aylık parasını odemıstım.3 hafta daha gıdıcem ona.lk gıttıgımde ıdeal kılo mu bıle soylemedı.neyse tesekkur ederım canım ıyı kı varsınız.bırde u cızelgeyı nasıl ılerletebılırım.

afıyet olsun canım cok guzel benım lıstemde zeytın yok

Canım ya.. Diyetisyen biraz ilgisiz davranmış evet ama seninki pireye kızıp yorgan yakmak olmuş..
Ben de Famire katılıyorum biz seni motive ederiz.. Ne güzel kilo da vermişsin.. sen neden ona kızıp kendini cezalandırıyorsun ki.. Takıl bize.. gitsin kilolar...

bide canım benim tiroid problemim var o yüzden diyetisyene başlamadım daha..
belki bende de zeytin olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…