teşekkür ederim arkadaşım.Afiyet olsun spor arkadaşım..
Ben regliden dolayı yapamadım haftasonu spor..
bu akşam başlıyorum...
sanırım bugün bir çok kişinin problemi bu. pazartesi sendromundan mıdır nedirsağol canım
canım afiyet olsun
aynı sıkıntı bende de var bugün
karnım davul gibi walla
çıkamadım tuvalete((
gny bende bugün
2bardak su
portakal nesfit yogurdu karıştırdım yedim
kalnche tbrkederinm canım çoksevindim benimde kaçamagım oldu hafta sonu bakalım buhafta veremdim regldenmi bilmiyom
he bide tuvalte sabh çıakrsam aç karnına hiç farketmiyo ama yemekten çıkarsam çk farkediyo anlamadım gitti :))
teşekkür ederim arkadaşım.
bende cuma günü regl oldum haftasonum agrılı geçti zaten üç gün ara verdim bende bugün başlayacağım..
sanırım bugün bir çok kişinin problemi bu. pazartesi sendromundan mıdır nedir
babystar
valla aynen benim diyetisyende aşırı ilgisiz çıktı.ben ilk hafta 1.7 kilo verdim .çok mutluydum.hatta 3 gun sonrada 100 gram daha verdim.ama hatunun yuzunde tekbir guleryuz yada dilinde heveslendirecek bir cumle yok.aradan 7 gun falan geçti.kadına "ben aşırı halsızleştim.elim kolum kalkmıyo.eve gidince resmen bayılıyorum"diyorum...tek bir yorum bile yok.diyete başladıktan 10 gun sonra görümcemler taşınırken yardıma gittim.ve size yemin ederimki merdivenleri çıkarken nefesim tıkandı(gerçi bu rahatsızlıkta diyetin ilk haftasını doldurdugumda başlamıştı) elimdeki eşyaları devirmemek için her 3 merdivende dinlenmek zorunda kaldım.yemin ederimki çok korktum....o gun eşime belli etmemek için sıksık gizlice dinlendirdim kendimi....ve o gun o korkuyla bozdum diyeti.sonrasıda geldi zaten.neyse 4 gun sonra tekrar kontole gitiiğimde durumu anlattım tabi yıne umrunda değil.diyeti bozdugumuda anlattım."herkes diyeti bozuyo yınede devam etmeliyiz"dedi.ve sadece diyetimde çorba değişimi yaptı.hanı ıyı gunumde destek olmadı belki moral olarak çöktüğüm bi anda belki benı motıve eder demiştim.çünkü internette arastırırken güleryuzlu çok ilgili falan diyolardı.ama yanılmışım.kötü günümdede umursamadı....ben telefonla arayabılırsın zor zamanlarda dediği halde bir kere bile aramadım rahatsız etmemek için.inancım sıfır artık.yarın kontrol gunum ama gitmiycem....inanın 4-5 gundur mide yanması ve mide bulantısından geberiyorum.resmen dağıldım.benimde hatalarım vardır elbet ama ben umdugumu bulamadım...
insan kendine hakim olamayınca dietisyene umut baglıyo.bı guleryuz, bi ilgi,bi motıve edici söz bekliyo....halbuki sorunu sadece kendimiz çözebiliyoruz sanırım.çünkü diyetisyenın umrunda bile değilim.sadece para kaynagıyım(hugocuk çok şanslısın.....bu yazdıklarım mesleğini hakkıyla icra eden diyetisyenler için değildir)
afiyet olsun hülyacım.
babystar
valla aynen benim diyetisyende aşırı ilgisiz çıktı.ben ilk hafta 1.7 kilo verdim .çok mutluydum.hatta 3 gun sonrada 100 gram daha verdim.ama hatunun yuzunde tekbir guleryuz yada dilinde heveslendirecek bir cumle yok.aradan 7 gun falan geçti.kadına "ben aşırı halsızleştim.elim kolum kalkmıyo.eve gidince resmen bayılıyorum"diyorum...tek bir yorum bile yok.diyete başladıktan 10 gun sonra görümcemler taşınırken yardıma gittim.ve size yemin ederimki merdivenleri çıkarken nefesim tıkandı(gerçi bu rahatsızlıkta diyetin ilk haftasını doldurdugumda başlamıştı) elimdeki eşyaları devirmemek için her 3 merdivende dinlenmek zorunda kaldım.yemin ederimki çok korktum....o gun eşime belli etmemek için sıksık gizlice dinlendirdim kendimi....ve o gun o korkuyla bozdum diyeti.sonrasıda geldi zaten.neyse 4 gun sonra tekrar kontole gitiiğimde durumu anlattım tabi yıne umrunda değil.diyeti bozdugumuda anlattım."herkes diyeti bozuyo yınede devam etmeliyiz"dedi.ve sadece diyetimde çorba değişimi yaptı.hanı ıyı gunumde destek olmadı belki moral olarak çöktüğüm bi anda belki benı motıve eder demiştim.çünkü internette arastırırken güleryuzlu çok ilgili falan diyolardı.ama yanılmışım.kötü günümdede umursamadı....ben telefonla arayabılırsın zor zamanlarda dediği halde bir kere bile aramadım rahatsız etmemek için.inancım sıfır artık.yarın kontrol gunum ama gitmiycem....inanın 4-5 gundur mide yanması ve mide bulantısından geberiyorum.resmen dağıldım.benimde hatalarım vardır elbet ama ben umdugumu bulamadım...
insan kendine hakim olamayınca dietisyene umut baglıyo.bı guleryuz, bi ilgi,bi motıve edici söz bekliyo....halbuki sorunu sadece kendimiz çözebiliyoruz sanırım.çünkü diyetisyenın umrunda bile değilim.sadece para kaynagıyım(hugocuk çok şanslısın.....bu yazdıklarım mesleğini hakkıyla icra eden diyetisyenler için değildir)
babystar
valla aynen benim diyetisyende aşırı ilgisiz çıktı.ben ilk hafta 1.7 kilo verdim .çok mutluydum.hatta 3 gun sonrada 100 gram daha verdim.ama hatunun yuzunde tekbir guleryuz yada dilinde heveslendirecek bir cumle yok.aradan 7 gun falan geçti.kadına "ben aşırı halsızleştim.elim kolum kalkmıyo.eve gidince resmen bayılıyorum"diyorum...tek bir yorum bile yok.diyete başladıktan 10 gun sonra görümcemler taşınırken yardıma gittim.ve size yemin ederimki merdivenleri çıkarken nefesim tıkandı(gerçi bu rahatsızlıkta diyetin ilk haftasını doldurdugumda başlamıştı) elimdeki eşyaları devirmemek için her 3 merdivende dinlenmek zorunda kaldım.yemin ederimki çok korktum....o gun eşime belli etmemek için sıksık gizlice dinlendirdim kendimi....ve o gun o korkuyla bozdum diyeti.sonrasıda geldi zaten.neyse 4 gun sonra tekrar kontole gitiiğimde durumu anlattım tabi yıne umrunda değil.diyeti bozdugumuda anlattım."herkes diyeti bozuyo yınede devam etmeliyiz"dedi.ve
sadece diyetimde çorba değişimi yaptı.hanı ıyı gunumde destek olmadı belki moral olarak çöktüğüm bi anda belki benı motıve eder demiştim.çünkü internette arastırırken güleryuzlu çok ilgili falan diyolardı.ama yanılmışım.kötü günümdede umursamadı....ben telefonla arayabılırsın zor zamanlarda dediği halde bir kere bile aramadım rahatsız etmemek için.inancım sıfır artık.yarın kontrol gunum ama gitmiycem....inanın 4-5 gundur mide yanması ve mide bulantısından geberiyorum.resmen dağıldım.benimde hatalarım vardır elbet ama ben umdugumu bulamadım...
canım çok üzüldüm walla senin adına
bi umutla gidiyosunuz ama sizin moralinizi bozup daha kötü hissetmenize sebep oluyolar, ne iş anlamadım zaten
bence sen yarın da git, kontrolünü yaptır, imkanın varsa başka birine gidersin ve gitiğin kişiye bu diyetisyenin adını vermeden yaşadıklarını anlatırsın, en azından senin ondan beklentilerini anlamış olur böylece
teşekkür ederim kızlar. veterineri aradım. daha doğrusu bikaç veterineri aradım bilgi almak için sağolsun bitanesi bayağı ilgilendi. bi ağrı kesici merhem al dedi. poposuna sür dedi. gittim hemen koşa koşa aldım geldim. normalde kendini sevdirir izin verir ama yakalacağımı anladı bayağı kafeste çırpıntı off ödüm koptu bişey olcak diye. neyse yakaladım sürdüm merhemi sürerken rahatladı masaj yaptım. şimdi iyi çok şükür umarım yumurtaya bişey olmamıştır kırıldıysa ölür çünkü. şimdi yuvalığa girdi sanırım merhem iyi geldi ağrısını azalttı galiba hareketlendi. off off hayvan sevgisi iyi oşta böyle zamanlarda dayanamıyorum eşimede dedim ben bunlar yüzünden hasta olucam diye. dayanamıyorum aklım hep onlarda. ayy ben nasıl anne olucam yaw çocuğum hastalansa canımdan can gider kuşlara böyleysem kendi çocuğuma düşünemiyorum bile. dha önce mubişimizin teki ölmüştü bunlardan evvel eşimle ağlaya ağlaya bi hal olduk. off offf dayanması çok zor aklıma bile getirmiyorum ölen kuşumu çünkü 1 yıl geçti öleli hala daha ağlarım düşününce.
regl oldum tamda zamanıydı yarın kontrol var ama heralde kas yağ durumuna göre anlaşılır bence önceki ölçümlerime bakılınca. bu sefer hiç şişkinlik olmadı ketentohumu sağolsun o kadar çalıştırıyorki bağırsakları vücutta ne fazla su kalıyor ne ödem hepsini çözüyor maşallah üstelik muz yememe rağmen bu kadar oluyor
teşekkür ederim canım. bu zamana kadar hiç regl dönemine denk gelmedi ilkkez oldu bakalım ölçüm yapacakmı. yarın belli olur sorarım yarın regl etkilermi. zaten ben derim regliyim diye o söyler zatenhugocum biraz daha iyi olmasına sevindin canım
sen de üzülme artık
bak toparlanıyor işte
canım bişi sorcam sana
ben diyetisyene gittiğimde ben de regliydim, bana normalde bu zamanlarda ölçüm yapmıyorum ama sen dışardan geliyomuşsun dedi, yağ oranım yüksek çıkmıştı ya ona da regl döneminde güvenilir olmuyo zaten ölçümler, bu kadar olmayabilir yağ oranın demişti. seninki de böyle şeyler söyledimi hiç?
söylemediyse yarın sorarmısın etkisi oluyomuymuşş diye sana zahmet?
hugocum bitanem günaydın geçmiş olsun kuşa canım..bende de 4 tane japon vardı.bitanesi bir akşam baktım ki ölmüş tamda benimde regl dönemimdi .hadi beni tuttu bi ağlama sinirlerim bozuldu.aradan zaman geçti 1 tanesi daha öldür yine üzüldüm sonra ben üzülüyorum diye eşim aldı yeğenlerime götürdü...sinirlerim bozuluyordu...seninkide düzelir inşallah..yazık rabbim onada can vermiş...
bu arada dün dola yedim pirinçliydi diye akşam kendimi zor zaptettim..bağlayanacaktım kendi kendimi bişey yemeyeyim diye.acayip iştahım acıktı.neyse atlattıp...bugün daha önce gittiğim diyetisyenimin bana verdiği diyete başladım çok güzel kilo vermiştim.inşallah bu defada öyle olucak.bu arada spordan dolayı müthiş incelme var.herkes farkediyor...çok sevindim.
sabah 2 bardak ılık su
1 dilim k.ekmeği
penir
4 zeytin
y.biber marul domates
ara elma ve yeşil çay
öğle salata
6 y.k.sebze uemeği ıspanak
1 kase çorba
1 dilim ekmek yiycem
s
saolun kızlar teşekkürler.
bir haber dha verecektim unuttum.çok sevindim çünküü göbüşümde 2.5 cm incelme olmuşş
pilates mucizesi olsa gerekbiliosnuz ince narin bir hatunum ama kocaman bir göbeğim var ilk başlarda 88 di göbek deliğinin altı yani alt karın.sonra 84 olmuştu dün ölçtüm ve 81.5 olduğunu gördüm.nasıl mutlu oldum anlatamam. daha çok akrın çalışcam inşallah her gün çalışıorum ama daha çok çalışcam çok mutluyumm .Allah ım şükrler olsun inş.böle erimeye devam eder
bu arada ebru başladı pilatese bende yetişeyeim hemennn
birde benm kabızlık sorunuda çözülmeye başladı gibi .ee o kadar kuru incir kayısı erik probiyotik yoğurt yiorum .keten tohumu aldım ama kullanmadım daha bakalım inş oda işe yarar da rahatlarım
canım başka diyetisyene gitsem mi diye düşündüm ama artık guvenım kalmadıkı beni sadece TL olarak görcekmi diye soruyorum kendi kendime.bence bu işi kendi başıma halletmeliyım.ya da vazgeçmeliyım....yınede tavsiyen için çok teşekkür ederim
teşekkür ederim canım. bu zamana kadar hiç regl dönemine denk gelmedi ilkkez oldu bakalım ölçüm yapacakmı. yarın belli olur sorarım yarın regl etkilermi. zaten ben derim regliyim diye o söyler zaten
canım valla senı ck ıyı anlıyorum.benımkı ozel hastanede bugun halkla ılıskılere sıkayet ettım.cumartesı gıttıgımde de aynı olursa ben uyaracagım yıne olmadı degıstırıcem.yuzunu gormek ıstemıyorum ınankı cok kırıllıyorsun bı heyecan bı sevıncle gıdıyorsun karsında duvar.bence sende ılgılı mercılere sıkayet et.ve saglıgını bozuyorsa lutfen devam etme.bende ılk gun cok kotu oldum ama gectı benım.ıhmal etme kendını cok cok kolay gelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?