60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben gene ara öğün yapamadım..
Kahvaltıyı geç yaptım..
9 u geçiyordu..
yarım saat sonra da yemeğe ineceğim..
o yüzden şimdi bişi yemiyorum..

Ben gene ara öğün yapamadım..
Kahvaltıyı geç yaptım..
9 u geçiyordu..
yarım saat sonra da yemeğe ineceğim..
o yüzden şimdi bişi yemiyorum..

sen yazınca farkettim bende ara öğün yapmamışımbu demek oluyorki bugunki kahvaltım azdı ama acıkmamışım,karnımda tabi davul gibi olduğu için açlık hissetmiyorum,eee hiç suda içmedim,yemeğe gidene kadar içem bari biraz.ara öğün bende yapmam artıkın

afiyet olsun cnm biraz daha yiyebilrsn kahvaltıda bana az geldi maydonoz dereotu kuru erik kayısı yoğurt vs.

iyi olmuş cnm afiyet olsun.bende de işte kabızlık sorun valla ama şimdidlerde biraz iyi gibi belki biraz daha çok çıksam wc ye daha az geliirm bende. sende süpersin ama kaç haftadır izindesin bak maşallah hiç kilo almadın

afiyet olsun cnm.teşşkrler . olsun arada duraklamalar oluo haftaya verirsin inş.

afiyet olsun canım incelmene sevindim
saol cnm benim darısı herkesin başına

saol cnm.valla alıştım hakkaten yapmadığımda suçlu hissediorum kendimi. yapınca da süper mutlu oluorum sonuçlarıda görünce daha güzel oluo. inşallah sende başlarsınbende umreden geldkten sonra yüzmeye başlıycaz eşimle beraber.leslie yi de çok seviorum ben ara ara yaparım onu da.havalar ısınsın beki bi yürüyüş arkadaşı bulur yürürüm de. güzel olur yaz gelio yazzzzzicecik olmamız lazım vitrinler yazlık elbiselerle dolmaya başladı bile

canım sakın ha sakın vazgeçme başka bi diyetsyene git.ama asla vazgeçme neden vazgeçiceksin inan kendine yapacağına inan yaparsın
afiyet olsun cnm

harikasın canım devam , boyle bırseyler basardıgını gorunce ınsan motıve oluyor devam edesı daha cok yapası gelıyor dımı.bende yarın baslıyorum spora kısmetse.
saol cnm inşallah sende başla görürsün sende zaten sonuçları

canım hangı ılde gıdıyorsun ve ne kadar verdın?? bence uyar kendısını ben uyaracagım bızım motıvemızı bozmaya hıc mı hıc hakları yok.zaten zor bı donem ve bır daha da gıtmezsın cevrendede soyle ıı olmadıgını kımse gıtmesın

aaaaaaaaa su tabi...
iyi ki hatırlattın ben de hemen içeyim biraz..

canım evet almadım, buna da şükür :))
çünkü bi ara hiç dikkat etmemiştim, içli köfteleri falan götürdüydüm ama tabi 2 tane falan yedim yediğim zaman
inşallah bundan sonra bi daha düzenim bozulmaz
senin adına da çok sevindim, yüzmek en güzel spor zaten, hazır imkanın varken çok iyi bi karar vermişsiniz eşinle
bu gidişle taş gibi olacan kızzzz, maşallah :)

aklım devamlı mubişimde spora konsatre olamıyorum bugünde yapmam. cuma günü koştum sonra bu durum çıktı off offf inşallah sorunsuz geçer yavrum düzelir yine evde oyunlar oynamaya başlar inşallah.

Hugocukcuğum çok geçmiş olsun tatlım inşallah biranönce yumurtlar ve rahatlarr sen elinden gelenin fazlasını yapıyosun zatennnn iyi olur canım inşallah her şey

Tebrik ediyorummmmm kahvaltınız evden getirmen süperrr inşallah alışkanlık haline getirirsiiiin tüm fazlalıklaar gideeeer ve konuşanlar da ağızları açık ööle kalırlarrrr:13::13:

Günaydın fambıkkk pazartesi sendromu sebebiyle kahvaltını görmüyorummmm neden o şişliiik hafta sonu bensizz geçtiii laflar birikti bana sataşamadın ondan bugün rahatlarsın merak etmeee

afiyet olsun nugiciiiiiim süper bir kahvaltı yine kaçamaksız haftasonunu da ayrıca tebrik ediyorum cicim:13:

Canım boşver!!!! gavura kızıp oruç bozmanın da alemi yok! sabır,azim ve inançla kurtulucaz tüm fazlalıklardan inşallahhh:13: napalım maalesef her diyetisyen aynı olmuyorrr bakr burda hepberaber birbirimizi motive ederek,birbirimize yardımcı olarak veriyoruz kiloları hiç takma ve aynen yola devam et tatlım kurtulucaz tüm fazlalıklardan inşallah:13:

arkadaşlar kahvaltıda;
*bir fincan şekersiz çay
*iki küçük dilim çavdar ekmeği*
*1 kk dan peynir
*bir yeşil zeytin
*bir kk dan az helva

canım afiyet olsun güzel ama biraz daha yeşillik falan eklersen süper olur afiyet olsun

midem çok şiş neden ki acaba,reglde olmayacağım geçen hafta bitti,eee nedir bu şişkinlik öyleyse

dedim yaaaaaaaadök içiniiiii sataş bana famiiiirrrrr bak nasıl rahatlıycaksınnnn laflar birikmiş karnındaa ondan

Canım benim günaydınnn afiyet olsunnnnn yalnız bişey diycem hani şimdi senin yağ oranın yüksek çıktı yaa benim naçizane tavsiyem,zeytin de pek yememn çünkü normalde yağ oranı yüksek çıknalara pek zeytin verilmiyor yani zeytin,yağlı kuruyemişler olmazsa sanki daha iyi yağ verisin gibime geliyooo:26::26:ne dersin küneee:13:

Afiyet olsun cicimmmm kahvaltı süperrr

evetttttt hepberaber kurtulucaz tüm fazlalıklardaaaaannnnn:13:sağlıkla inşallahhhh

süpersin tatlım tabii ki gidecek hepsi o göbişinnnnn:13:inşallah sağlıkla canım benimmmneremizde bir fazlalık bir yağ topurcuğu varsa hepsini atıcaaaz gidecekkkkk

Afiyet olsunn tatlımmmmm:13:

Son düzenleme:

Kızlar günaydın ben de katılırım sonuna kadar dediklerinize özellikle kadınlar birbirinin kilo almasına bayıldı. Bana da herkes artık zayıf değilsin bakalım olabiilecekmisin diyor çok sinir bozucu gerçekten

babystar özeline msj attım...

kalanchoe aşırı üzgünüm.çünkü ettiğim mücadelenin yalan oldugunu bi kere daha gördüm.eskiden yediğime içtigime dikkat etmezdim aynı kiloda kalırdım.ama bu kadının verdiği diyetten sonra eski kiloma döndüğüm gibi sanırım kilo da aldım.tartyıya çıkamıyorum korkudan

esw sana da özelden msj atcam ama 10 dk. bekleyın diyor onu bekliyorum

arkadaşlar bir tavsiyede bulunacağım. burda yeniyim. gördüğüm kadarı ile birçok arkadaşım çok iyi kilolar vermişler biz de yakın zamanda kutuluruz inşallah.
sizden ricam bir arkadaşın bizi takip etmesi. takip etmesi derken hafta hafta kilolarımızı takip etmesi. çizelge oluşturabiliriz. galiba genel olarak cuma günü tartılan arkadaşımız fazlalıkta. her hafta cuma günü tartılıp listeyi güncelleyebiliriz.
bunun takip edilmesi bizi biraz daha gaza getirecektir. ne dersiniz

neruşumm günaydın tatlım
walla zeytin konusunda haklısın aslında
sabah tabağıma alırken benim de aklıma geldi ama canım çekti
bundan sonra yemem artık, teşekkür ederim canım tavsiyen için

bence de
bazen insanın en yakını bile kıskanabiliyo seni
o yüzden kimse etrafında söylenen sözleri takmasın bence

canım bu kadar karamsar olma
tek o yok ya
başkasına gidersin ama sen önce kendini toparla
hem başkası da aynı olacak diye bi şart mı var
belki bundan sonraki senin bütün isteklerine cevap verir, sen de rahatsızlanmadan sağlıklı bi şekilde kilo verirsin

ayrıca orası o kadının kendi yeri olabilir ama sen bi hizmet satın alıyosun sonuçta
hakem heyetine şikayet edebilirsin bide türkiye diyetisyenler derneği mi öyle bi dernek var, oraya da bildir bence bu durumu

öğlen yemeğim. yağsız dana etini soteledim yağsız ve 1 dilimde ekmek. aslında salatada olcaktı ama kafam yerinde değil hiç unutmuşum

nihancım üzülme ankara büyük şehir birsürü diyetisyen vardır başkasına gidersin ankadarda diyetisyen diye netten ara yorumlara bak tavsiyelere. burdada birsürü diyetisyen var ama hepsi iyi değil ölçüm yapmıyorlar falan bende o yüzden buna gidiyorum sonuçlarda güzel. ama daha önce gidipte memnun olmadığım çok oldu bıraktım yani

Ben de bu görüşe katılıyorum haftalık olarak kilo takibi yapılması daha motive edici olabilirHem kilo veremeyenler bile en azından önceki haftaki kilosunu korumaya çalışacaktır...

kızlar ben yemeğe gidiyorum
öğleden sonra görüşürüz

hugom sana da afiyet olsun canım

ayrıca herkese afiyet olsun tabe :))))))))

Ben de bu görüşe katılıyorum haftalık olarak kilo takibi yapılması daha motive edici olabilirHem kilo veremeyenler bile en azından önceki haftaki kilosunu korumaya çalışacaktır...

canım eskdien yapılıyordu ama şu var diyetisyene giden var veya herkes bazen kilo veremiyo falan moral bozukluğuda oluyor. zaten zayıflayanlar çizelgeni yeniliyor kilo verdiğini söylüyor hepimiz haber alıyoruz biliyoruz yediklerimizide sürekli yazdığımız için daha çok motive olunuyor. herkes yazıyor yediklerini dolayısıyla kaçamak riski çok az oluyor

Nerudacım sana yazdığım cvp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…