Ben gene ara öğün yapamadım..
Kahvaltıyı geç yaptım..
9 u geçiyordu..
yarım saat sonra da yemeğe ineceğim..
o yüzden şimdi bişi yemiyorum..
afiyet olsun cnm biraz daha yiyebilrsn kahvaltıda bana az geldi maydonoz dereotu kuru erik kayısı yoğurt vs.kızlar ben haftasonu biraz kaçamak yaptım.ama hızlı kilo veriyorum diye biraz da yavaslamasını istiyorum hemde sevdiğim seylerden mahrum kalmamak için.bugun tekrar dikkat ediyorum ama
1kk kadar light peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 çeri domates
1 zeytin
1 bardak şekersiz çay içtim
ara öğünde 1 kivi yedim
iyi olmuş cnm afiyet olsun.bende de işte kabızlık sorun valla ama şimdidlerde biraz iyi gibi belki biraz daha çok çıksam wc ye daha az geliirm bende. sende süpersin ama kaç haftadır izindesin bak maşallah hiç kilo almadınafiyet olsun canım
yine gayet güzel bi kahvaltı olmuş
o kadarcık kaçamaktan bişi olmaz
ben de dün fırında patates ve akşam bi tane kemal paşa yedim
bu sabah tuvalete çıkamamama rağmen de 56,7 geldim walla :))
afiyet olsun cnm.teşşkrler . olsun arada duraklamalar oluo haftaya verirsin inş.gny bende bugün
2bardak su
portakal nesfit yogurdu karıştırdım yedim
kalnche tbrkederinm canım çoksevindim benimde kaçamagım oldu hafta sonu bakalım buhafta veremdim regldenmi bilmiyom
he bide tuvalte sabh çıakrsam aç karnına hiç farketmiyo ama yemekten çıkarsam çk farkediyo anlamadım gitti :))
saol cnm benim darısı herkesin başınaafiyet olsun canım incelmene sevindim
saol cnm.valla alıştım hakkaten yapmadığımda suçlu hissediorum kendimi. yapınca da süper mutlu oluorum sonuçlarıda görünce daha güzel oluo. inşallah sende başlarsınbende umreden geldkten sonra yüzmeye başlıycaz eşimle beraber.leslie yi de çok seviorum ben ara ara yaparım onu da.havalar ısınsın beki bi yürüyüş arkadaşı bulur yürürüm de. güzel olur yaz gelio yazzzzzcanım süpersin walla
ne güzel iyice alıştın pilatese
ben tam alışıyorum hoop izne gidiyorum kalıyo
2 seferdir öyle oldu walla
bu hafta da hiç yapmadım daha çok leslie uzay yürüyüşü yapmaya çalıştım ama bugün pilates yapmayı düşünüyorum ben de bi aksilik olmazsa
afiyet olsun hülyacım
seninki de bi tuhafmış hakkaten ama :)))
canım sakın ha sakın vazgeçme başka bi diyetsyene git.ama asla vazgeçme neden vazgeçiceksin inan kendine yapacağına inan yaparsıncanım başka diyetisyene gitsem mi diye düşündüm ama artık guvenım kalmadıkı beni sadece TL olarak görcekmi diye soruyorum kendi kendime.bence bu işi kendi başıma halletmeliyım.ya da vazgeçmeliyım....yınede tavsiyen için çok teşekkür ederim
afiyet olsun cnmhugocum bitanem günaydın geçmiş olsun kuşa canım..bende de 4 tane japon vardı.bitanesi bir akşam baktım ki ölmüş tamda benimde regl dönemimdi .hadi beni tuttu bi ağlama sinirlerim bozuldu.aradan zaman geçti 1 tanesi daha öldür yine üzüldüm sonra ben üzülüyorum diye eşim aldı yeğenlerime götürdü...sinirlerim bozuluyordu...seninkide düzelir inşallah..yazık rabbim onada can vermiş...
bu arada dün dola yedim pirinçliydi diye akşam kendimi zor zaptettim..bağlayanacaktım kendi kendimi bişey yemeyeyim diye.acayip iştahım acıktı.neyse atlattıp...bugün daha önce gittiğim diyetisyenimin bana verdiği diyete başladım çok güzel kilo vermiştim.inşallah bu defada öyle olucak.bu arada spordan dolayı müthiş incelme var.herkes farkediyor...çok sevindim.
sabah 2 bardak ılık su
1 dilim k.ekmeği
penir
4 zeytin
y.biber marul domates
ara elma ve yeşil çay
öğle salata
6 y.k.sebze uemeği ıspanak
1 kase çorba
1 dilim ekmek yiycem
s
saol cnm inşallah sende başla görürsün sende zaten sonuçlarıharikasın canım devam , boyle bırseyler basardıgını gorunce ınsan motıve oluyor devam edesı daha cok yapası gelıyor dımı.bende yarın baslıyorum spora kısmetse.
benim gittiğim yer diyetisyenımın kendi kurdugu bi yer.içeri girdiğin an herşey basit sıradan.o kadar para alıyo barı bi renk katsa çalıştıgı yere. en azından bi badana yaptırıp rengarenk olsa içerisi.insanın girince gözzü gönlü açılsa dimi.ilk gördugumde çok itmişti bu durum .ama internette okuduklarımı düşünüp unutturmuştum kendime fiziksel şartları.bi önemı yok demiştim....
yani benim şikayet edeceğim biri bile yok.zaten kendi yeri hanımefendının.yuzune söylesem diyorum ama kendime yediremıyorum....sağlıgımdan olmamı anlayacak kapasitede olsa zaten ilk anlattıgımda ilgilenirdi
sen yazınca farkettim bende ara öğün yapmamışımbu demek oluyorki bugunki kahvaltım azdı ama acıkmamışım,karnımda tabi davul gibi olduğu için açlık hissetmiyorum,eee hiç suda içmedim,yemeğe gidene kadar içem bari biraz.ara öğün bende yapmam artıkın
afiyet olsun cnm biraz daha yiyebilrsn kahvaltıda bana az geldi maydonoz dereotu kuru erik kayısı yoğurt vs.
iyi olmuş cnm afiyet olsun.bende de işte kabızlık sorun valla ama şimdidlerde biraz iyi gibi belki biraz daha çok çıksam wc ye daha az geliirm bende. sende süpersin ama kaç haftadır izindesin bak maşallah hiç kilo almadın
afiyet olsun cnm.teşşkrler . olsun arada duraklamalar oluo haftaya verirsin inş.
saol cnm benim darısı herkesin başına
saol cnm.valla alıştım hakkaten yapmadığımda suçlu hissediorum kendimi. yapınca da süper mutlu oluorum sonuçlarıda görünce daha güzel oluo. inşallah sende başlarsınbende umreden geldkten sonra yüzmeye başlıycaz eşimle beraber.leslie yi de çok seviorum ben ara ara yaparım onu da.havalar ısınsın beki bi yürüyüş arkadaşı bulur yürürüm de. güzel olur yaz gelio yazzzzzicecik olmamız lazım vitrinler yazlık elbiselerle dolmaya başladı bile
canım sakın ha sakın vazgeçme başka bi diyetsyene git.ama asla vazgeçme neden vazgeçiceksin inan kendine yapacağına inan yaparsın
afiyet olsun cnm
saol cnm inşallah sende başla görürsün sende zaten sonuçları
aklım devamlı mubişimde spora konsatre olamıyorum bugünde yapmam. cuma günü koştum sonra bu durum çıktı off offf inşallah sorunsuz geçer yavrum düzelir yine evde oyunlar oynamaya başlar inşallah.
Günaydın kızlar...
iki gündür ne düzenli yemek yiyebildim ne de girip yazabildim..
sabah da tartılamadım, geç kalktım gene çünkü..
ama kahvaltılıklarımı akşamdan hazırlamıştım neyseki.. simit yemek zorunda kalmadım..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbende pazartesi pazartesi ne kadar iyi olunursa öyleyim işte
üzerimde felaket bir şişlik var nedense:44:
kahvaltım
2 dlm light ekmek
1,5 kk kaşar peynir:26:
günaydınnn kızlarrrrrrrrrr nasılsıız ben iyiyim şükür sabah kahvaltımı yazayım hemen hafta sonu kaçamak olmadı yine menümü yazayım geçmişe dönücem biraz
kalkınca 1 bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
1 dilim uno lıght denge ekmek
şimdi kaynamış su aldım yavaş yavaş içicem
gunaydın kızlar; motıvasyonum bozuldu dıyetısyenım yuzuden dunyanın parasını aldı ıs alana kadarmıs.bu hafta cumartesı kont gıttım.benı tarttı 900 gR vermısım neyse ıyı guzel her hafta boyle veremezsın spor yap dedı tamam dedım.sonra yedıklerını yazdın mı dedı ewt bakın dedım soyle 1-2 sanıye baktı ben anlatıyorum 1 hafta nasıl beslendıgımı yemeklere 1 tatlı kasıgı yag koydgumu falan hıc dınlemedı.lıstemı degıstırıyormusunuz dedım hayır dedı.tamam gıdebılırsınız dedı haftaya da burda olmayabılırım onumuzdekı hafta gel dedı.bende olmaz dedım bugun cok heyecanla geldım buraya 15 gun bekleyemem motıvasynum duser dedım.hım falan yaptı benı yolladı. 5 dk falan surdu kontrolum.ben sordum nasıl yagdan mı vermısım kastan mı sudan mı nerden dıye bıraz yag bıraz su dedı.yanı ordan cıkınca cok kotu oldum hevesımı kırdı.bu surecte en onemlı şey MOTIVE ETMEK.onu taktım kafaya hafta sonum cok kotu gectı her seyı yedım.ben mı cok sey beklıyorum anlamadım.
arkadaşlar kahvaltıda;
*bir fincan şekersiz çay
*iki küçük dilim çavdar ekmeği*
*1 kk dan peynir
*bir yeşil zeytin
*bir kk dan az helva
midem çok şiş neden ki acaba,reglde olmayacağım geçen hafta bitti,eee nedir bu şişkinlik öyleyse
herkese günaydınlaaaarr
ay semiyorum ben pazartesilerini yaaa yataktan çoook zor kalktım walla(
nese kahvaltımı yazayım hemencik
3 dilim ekmek ( 2si kepekli, 1 denge light, ayrıca 2 dilimi paketin ilk dilimleri olduğu için daha minikti )
1er salatalık, yeşil biber
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
3 yk lor salatası ( içinde herşey vardı :) )
2 çk bal
1 kupa yeşil çay
şimdi de 5i1 yerde içiyorum
hufgocum geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce düzelir mubişin :)
Selam kızlar...
ofise geldim yeşilçayımı içtim yine her pazartesi olduğu gibi ofis yine buzzzz .. montla oturuyorum ki zaten sabahları çok üşürüm. ama öğle yemeğinden sonra ısınırım..
şişkinimm sabahta lavaboya çıkamadım ama çıkmam lazım hissediyorum ama çıkamıyorum yaaa offf....oysaki sabah kuru meyve olayına da girdim ama yok işteee...:84::84:
sabahta kilolu çıkmamın sebebi bu biliyorum
kalkınca: 1 adet kayısı 1 bardak su
kahvaltı : 17:40
1 adet küçük domates
bir kaç tutam maydonoz
1 tk büyüklüğünde peynir
1 adet sahanda yumurta
2 zeytin
1 dilim denge light ekmek
09.00
ofise gelince yeşil çayımı içtim şimdi sularım masamda yaklaşık 2 litre hepsi biticek....
işe ilk başladığım zamanlarda bana da öyle diyolardı yani bundan 2 yıl önce,sen hamilesin bizden gizliyorsun diyorlardı hatta,Allah Allaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhama keşke o zamnlar söyleneneleri dikkate alsaydımda bu kadar şişmeseydim diyorum şimdi moralini bozma buradasın ,buradayız ve zayıflıyoruz hep beraber inşallah,incecik anneler olacağız,yanımızdakinin bizim çocuğumuz olduğuna inanamayacaklar bile
saolun kızlar teşekkürler.
bir haber dha verecektim unuttum.çok sevindim çünküü göbüşümde 2.5 cm incelme olmuşş
pilates mucizesi olsa gerekbiliosnuz ince narin bir hatunum ama kocaman bir göbeğim var ilk başlarda 88 di göbek deliğinin altı yani alt karın.sonra 84 olmuştu dün ölçtüm ve 81.5 olduğunu gördüm.nasıl mutlu oldum anlatamam. daha çok akrın çalışcam inşallah her gün çalışıorum ama daha çok çalışcam çok mutluyumm .Allah ım şükrler olsun inş.böle erimeye devam eder
bu arada ebru başladı pilatese bende yetişeyeim hemennn
birde benm kabızlık sorunuda çözülmeye başladı gibi .ee o kadar kuru incir kayısı erik probiyotik yoğurt yiorum .keten tohumu aldım ama kullanmadım daha bakalım inş oda işe yarar da rahatlarım
gny bende bugün
2bardak su
portakal nesfit yogurdu karıştırdım yedim
kalnche tbrkederinm canım çoksevindim benimde kaçamagım oldu hafta sonu bakalım buhafta veremdim regldenmi bilmiyom
he bide tuvalte sabh çıakrsam aç karnına hiç farketmiyo ama yemekten çıkarsam çk farkediyo anlamadım gitti :))
sağol canım
canım afiyet olsun
aynı sıkıntı bende de var bugün
karnım davul gibi walla
çıkamadım tuvalete((
ya ben anlamıyorum bu insanları
onlara neyse senin kilondan
seni sinir etmek hoşlarına gidiyor sanırım
allah bilir sana onları söyleyenler de manken gibi değildir ama kendilerine bakmazlar işte, ille başkasında eksik ararlar
sen de iyi demişsin walla, ağzına sağlık, şu kiloları ver de o zaman ne dicekler acaba
tabi kupkuru olmuşsun, ay yüzün çökmüş, ay pek yakışmadı sana böyle zayıf olmak dışında
Hugocukcuğum çok geçmiş olsun tatlım inşallah biranönce yumurtlar ve rahatlarr sen elinden gelenin fazlasını yapıyosun zatennnn iyi olur canım inşallah her şey
Tebrik ediyorummmmm kahvaltınız evden getirmen süperrr inşallah alışkanlık haline getirirsiiiin tüm fazlalıklaar gideeeer ve konuşanlar da ağızları açık ööle kalırlarrrr:13::13:
Günaydın fambıkkk pazartesi sendromu sebebiyle kahvaltını görmüyorummmmneden o şişliiik hafta sonu bensizz geçtiii laflar birikti bana sataşamadın ondan bugün rahatlarsın merak etmeee
afiyet olsun nugiciiiiiim süper bir kahvaltı yine kaçamaksız haftasonunu da ayrıca tebrik ediyorum cicim:13:
Canım boşver!!!! gavura kızıp oruç bozmanın da alemi yok! sabır,azim ve inançla kurtulucaz tüm fazlalıklardan inşallahhh:13:napalım maalesef her diyetisyen aynı olmuyorrr bakr burda hepberaber birbirimizi motive ederek,birbirimize yardımcı olarak veriyoruz kiloları hiç takma ve aynen yola devam et tatlım kurtulucaz tüm fazlalıklardan inşallah :13:
canım afiyet olsun güzel ama biraz daha yeşillik falan eklersen süper olur afiyet olsun
dedim yaaaaaaaadök içiniiiii sataş bana famiiiirrrrr bak nasıl rahatlıycaksınnnn laflar birikmiş karnındaa ondan
Canım benim günaydınnn afiyet olsunnnnn yalnız bişey diycem hani şimdi senin yağ oranın yüksek çıktı yaa benim naçizane tavsiyem,zeytin de pek yememn çünkü normalde yağ oranı yüksek çıknalara pek zeytin verilmiyor yani zeytin,yağlı kuruyemişler olmazsa sanki daha iyi yağ verisin gibime geliyooo:26::26:ne dersin küneee:13:
Afiyet olsun cicimmmm kahvaltı süperrr
evetttttt hepberaber kurtulucaz tüm fazlalıklardaaaaannnnn:13: sağlıkla inşallahhhh
süpersin tatlım tabii ki gidecek hepsi o göbişinnnnn:13: inşallah sağlıkla canım benimmmneremizde bir fazlalık bir yağ topurcuğu varsa hepsini atıcaaaz gidecekkkkk
Afiyet olsunn tatlımmmmm:13:
Kızlar günaydın ben de katılırım sonuna kadar dediklerinize özellikle kadınlar birbirinin kilo almasına bayıldı. Bana da herkes artık zayıf değilsin bakalım olabiilecekmisin diyor çok sinir bozucu gerçekten
babystar özeline msj attım...
kalanchoe aşırı üzgünüm.çünkü ettiğim mücadelenin yalan oldugunu bi kere daha gördüm.eskiden yediğime içtigime dikkat etmezdim aynı kiloda kalırdım.ama bu kadının verdiği diyetten sonra eski kiloma döndüğüm gibi sanırım kilo da aldım.tartyıya çıkamıyorum korkudan
esw sana da özelden msj atcam ama 10 dk. bekleyın diyor onu bekliyorum
arkadaşlar bir tavsiyede bulunacağım. burda yeniyim. gördüğüm kadarı ile birçok arkadaşım çok iyi kilolar vermişler biz de yakın zamanda kutuluruz inşallah.
sizden ricam bir arkadaşın bizi takip etmesi. takip etmesi derken hafta hafta kilolarımızı takip etmesi. çizelge oluşturabiliriz. galiba genel olarak cuma günü tartılan arkadaşımız fazlalıkta. her hafta cuma günü tartılıp listeyi güncelleyebiliriz.
bunun takip edilmesi bizi biraz daha gaza getirecektir. ne dersiniz
Ben de bu görüşe katılıyorum haftalık olarak kilo takibi yapılması daha motive edici olabilirHem kilo veremeyenler bile en azından önceki haftaki kilosunu korumaya çalışacaktır...
Neduracım canım ;
Vallaha söylediklerinizi yapıyorum:) Siz öyle deyince ben de senin bana yolladığın emziren diyetini buldum hatta çıktısını aldım fakat bana senin menüler daha zengin geldi ama siz öyle diyorsanız tamamdır... Kaptan sizsiniz :)))
Zahmet edip bulduğun için ayrıca teşekkür ederim
İnsan bu topikte kendini pek bir özel önemli hissediyor canım
Bu arada 6 gündür aralıksız günde 1 saat 6 km. hızda yürüyorum bugün ara vereyimmi ne dersin hani vucüt alışıyor demiştin ya ? Gerçi daha hiç kilo vermedim ama neysee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?