Canım ya.. Diyetisyen biraz ilgisiz davranmış evet ama seninki pireye kızıp yorgan yakmak olmuş..
Ben de Famire katılıyorum biz seni motive ederiz.. Ne güzel kilo da vermişsin.. sen neden ona kızıp kendini cezalandırıyorsun ki.. Takıl bize.. gitsin kilolar...
bide canım benim tiroid problemim var o yüzden diyetisyene başlamadım daha..
belki bende de zeytin olmaz..
afiyet olsunnnnnn canımmmmmmmmhaftasonu naptın bakimmmmm hügocuğumun verdiği kepekli poğaca tarifi vardı onu yaptım hafta sonu bende,1 tepsiyi dolduracak kadar yaptım ama içine sadece 2 yk sıvıyağ koydum,tabi bu nedenle poğaçadan çok kepekli ekmeğe benzedi tadı avuç içimin yarısı kadardı büyüklükleri bende 3 tane yidim:26:neyse gerisini buzluğa kaldırdım artık canım hamurişi istedikçe hafta bir yerimmmm artıkınn
sağol canım dün sabah antalyadan 8 de çıktık 10 da burdura vardık abim oturuyorda burdurda oğluşu oldu onu görmeye gittik.sırf kepek olduğu için ekmek tdına benzemiş olabilir çok az unmu karıştırsaydın acaba.bende dün abimlerde gördüm kepekli un ama beyaz unla karışıktı.görünce hemen sordum yengeme bu kepekli unla normal un karışımımı dedim evet dedi.bende bi ara kepek un alıp denemek istiyorum.3 tane sorun olmaz zaten sen genelde az yiyosun. hiçbişey olmaz canım afiyet olsun hem kepekli hemde 2 yk yağ varmış zaten
gunaydın kızlar; motıvasyonum bozuldu dıyetısyenım yuzuden dunyanın parasını aldı ıs alana kadarmıs.bu hafta cumartesı kont gıttım.benı tarttı 900 gR vermısım neyse ıyı guzel her hafta boyle veremezsın spor yap dedı tamam dedım.sonra yedıklerını yazdın mı dedı ewt bakın dedım soyle 1-2 sanıye baktı ben anlatıyorum 1 hafta nasıl beslendıgımı yemeklere 1 tatlı kasıgı yag koydgumu falan hıc dınlemedı.lıstemı degıstırıyormusunuz dedım hayır dedı.tamam gıdebılırsınız dedı haftaya da burda olmayabılırım onumuzdekı hafta gel dedı.bende olmaz dedım bugun cok heyecanla geldım buraya 15 gun bekleyemem motıvasynum duser dedım.hım falan yaptı benı yolladı. 5 dk falan surdu kontrolum.ben sordum nasıl yagdan mı vermısım kastan mı sudan mı nerden dıye bıraz yag bıraz su dedı.yanı ordan cıkınca cok kotu oldum hevesımı kırdı.bu surecte en onemlı şey MOTIVE ETMEK.onu taktım kafaya hafta sonum cok kotu gectı her seyı yedım.ben mı cok sey beklıyorum anlamadım.
yinede lezzetliydi canımcım,bencede dene,o 3 tane ama okadar midemi şişirdiki normal boyutta beyaz unla yapılan poğaça olsa banamısın demez 5-6 götürür ardın 1-2 saat sonra yine yerdim bir okdar vaalla.ama bu mideyi şişiriyor,tokluk oluşturuyor ve acıktırmıyor,iştahnı açmıyor,canın çekiyorsa hamur işi dene bence artık börek çörek bana vız gelir ,hafta sonu kepekli unla yapar yerim artıkın 2-3 haftada bir tabi onuda abartmmak lazım dimi
arkadaşlar kahvaltıda;
*bir fincan şekersiz çay
*iki küçük dilim çavdar ekmeği*
*1 kk dan peynir
*bir yeşil zeytin
*bir kk dan az helva
Afiyet olsun canım...
ben de vakit bulsam da yapsam ya..
canım o kadar çok poğça falan çekiyo ki..
tekrardan günaydın kızlar. faturalarımı yatırdım geldim. regl oldumyarında diyetisyen kontrolum var bakalım ne olacak.
nugyacım sağol canım aklım onda stres yapıyorum ister istemez. ama allaha şükür iyi gözüküyor. bugün başka bi veterineri daha aradım bakalım bikaç veterineri daha arayıp bilgi öğreneceğim ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağım
midem çok şiş neden ki acaba,reglde olmayacağım geçen hafta bitti,eee
nedir bu şişkinlik öyleyse
tekrardan günaydın kızlar. faturalarımı yatırdım geldim. regl oldumyarında diyetisyen kontrolum var bakalım ne olacak.
nugyacım sağol canım aklım onda stres yapıyorum ister istemez. ama allaha şükür iyi gözüküyor. bugün başka bi veterineri daha aradım bakalım bikaç veterineri daha arayıp bilgi öğreneceğim ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağım
afiyet olsun canım.kahvaltını birazcık renklendir canım
midem çok şiş neden ki acaba,reglde olmayacağım geçen hafta bitti,eee nedir bu şişkinlik öyleyse
:26:Hakkatten nedir ki acaba...
Kepekli poğçalar mı acaba...
herkese günaydınlaaaarr
ay semiyorum ben pazartesilerini yaaa yataktan çoook zor kalktım walla(
nese kahvaltımı yazayım hemencik
3 dilim ekmek ( 2si kepekli, 1 denge light, ayrıca 2 dilimi paketin ilk dilimleri olduğu için daha minikti )
1er salatalık, yeşil biber
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
3 yk lor salatası ( içinde herşey vardı :) )
2 çk bal
1 kupa yeşil çay
şimdi de 5i1 yerde içiyorum
hufgocum geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce düzelir mubişin :)
Canım ya.. Diyetisyen biraz ilgisiz davranmış evet ama seninki pireye kızıp yorgan yakmak olmuş..
Ben de Famire katılıyorum biz seni motive ederiz.. Ne güzel kilo da vermişsin.. sen neden ona kızıp kendini cezalandırıyorsun ki.. Takıl bize.. gitsin kilolar...
bide canım benim tiroid problemim var o yüzden diyetisyene başlamadım daha..
belki bende de zeytin olmaz..
canım moralin bozuk diye yüklenme sakın yemeklere bak ne güzel 900 gr vermişsin.diyetisyeninde famirin dediği gibi yönlendirme yapması gerekiyordu.valla bu konuda hugocuğun diyetisyeni çok iyi maşşallah her gidişinde liste değişiyo ne yapması yada yapmaması gereken şeyleri söylüyor hem onunki özelde değil tıp fakültesinin diyetisyeni.o gün galiba ya doktorun canı sıkkındı yada gerçekten ilgilenmek istemedi. ama sen yinede moralini bozma bak burda bizler varız buradayız biz sana yardımcı oluruz canım parasını vermişsin boşa gitmesin paran süren dolsun bitince gitmezsin bidaha.moral bozukluğu yokkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?