60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım çok tesekkur ederım.

arkadaşlar kahvaltıda;
*bir fincan şekersiz çay
*iki küçük dilim çavdar ekmeği*
*1 kk dan peynir
*bir yeşil zeytin
*bir kk dan az helva

sağol canım dün sabah antalyadan 8 de çıktık 10 da burdura vardık abim oturuyorda burdurda oğluşu oldu onu görmeye gittik.sırf kepek olduğu için ekmek tdına benzemiş olabilir çok az unmu karıştırsaydın acaba.bende dün abimlerde gördüm kepekli un ama beyaz unla karışıktı.görünce hemen sordum yengeme bu kepekli unla normal un karışımımı dedim evet dedi.bende bi ara kepek un alıp denemek istiyorum.3 tane sorun olmaz zaten sen genelde az yiyosun. hiçbişey olmaz canım afiyet olsun hem kepekli hemde 2 yk yağ varmış zaten

yinede lezzetliydi canımcım,bencede dene,o 3 tane ama okadar midemi şişirdiki normal boyutta beyaz unla yapılan poğaça olsa banamısın demez 5-6 götürür ardın 1-2 saat sonra yine yerdim bir okdar vaalla.ama bu mideyi şişiriyor,tokluk oluşturuyor ve acıktırmıyor,iştahnı açmıyor,canın çekiyorsa hamur işi dene bence artık börek çörek bana vız gelir ,hafta sonu kepekli unla yapar yerim artıkın 2-3 haftada bir tabi onuda abartmmak lazım dimi

canım moralin bozuk diye yüklenme sakın yemeklere bak ne güzel 900 gr vermişsin.diyetisyeninde famirin dediği gibi yönlendirme yapması gerekiyordu.valla bu konuda hugocuğun diyetisyeni çok iyi maşşallah her gidişinde liste değişiyo ne yapması yada yapmaması gereken şeyleri söylüyor hem onunki özelde değil tıp fakültesinin diyetisyeni.o gün galiba ya doktorun canı sıkkındı yada gerçekten ilgilenmek istemedi. ama sen yinede moralini bozma bak burda bizler varız buradayız biz sana yardımcı oluruz canım parasını vermişsin boşa gitmesin paran süren dolsun bitince gitmezsin bidaha.moral bozukluğu yokkkkkk

tekrardan günaydın kızlar. faturalarımı yatırdım geldim. regl oldum yarında diyetisyen kontrolum var bakalım ne olacak.
nugyacım sağol canım aklım onda stres yapıyorum ister istemez. ama allaha şükür iyi gözüküyor. bugün başka bi veterineri daha aradım bakalım bikaç veterineri daha arayıp bilgi öğreneceğim ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağım

Afiyet olsun canım...
ben de vakit bulsam da yapsam ya..
canım o kadar çok poğça falan çekiyo ki..

Afiyet olsun canım...
ben de vakit bulsam da yapsam ya..
canım o kadar çok poğça falan çekiyo ki..

canım ozaman mutlaka dene derim,benim börek krizlerimi dindirdi diyebilirmhügocuğum her seferinde mutlaka dene der dururdu canımcım,ama ben bir 5 kilo vereyim öyle deneyeceğim diyodum,bu hafta ilk defa denedim,içine koyduğum süt de ayğsızdı 2 ykda sıvıyağ koydum tam poaça olsun diyosan yağ miktarını artırabilirsin,yinede güzeldi ama sevdim ben

iyi olmalarına sevindim canım çünkü seninde moralin bozuk olurdu sürekli.sen zaten elinden geleni hergün yapıyosun maşşallah beslenmeleri olsun bakımları olsun dört dörtlük yapıyosun.bu arada reglide olmuşsun ama 1 kilo fazla çıkabilir kilon dimi regliden dolayı

midem çok şiş neden ki acaba,reglde olmayacağım geçen hafta bitti,eee nedir bu şişkinlik öyleyse

günaydınnn hügocuğun,kuşların tez zamnada iyileşir umarummmeee regl olduysan kilona yansır kontrolde nolcak şinci,ama kas yağ ayrımını yapar yinede farketmez sanıırm

herkese günaydınlaaaarr
ay semiyorum ben pazartesilerini yaaa yataktan çoook zor kalktım walla (

nese kahvaltımı yazayım hemencik

3 dilim ekmek ( 2si kepekli, 1 denge light, ayrıca 2 dilimi paketin ilk dilimleri olduğu için daha minikti )
1er salatalık, yeşil biber
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
3 yk lor salatası ( içinde herşey vardı :) )
2 çk bal
1 kupa yeşil çay

şimdi de 5i1 yerde içiyorum

hufgocum geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce düzelir mubişin :)

afiyet olsun esw güzel menü

tamam canım cok tesekkur ederım destegın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…